Transportēšana, adresē Rīga

Drukāt

Efeja RS, SIA, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Vecumnieki, Rīgas 15, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov. LV-3933
Mirušā transportēšana no ārzemēm, Mirušā nogādāšana ārpus Latvijas - Skandināvija, Eiropa, Āzija, Amerika

Euro Lom, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

Jūrmalas gatve 16B, Rīga, LV-1083
Metāllūžņi, metāllūžņu pirkšana, metāllūžņu iepirkšana, metallūžņu uzpirkšana, metāls, metāllūžņu pieņemšna, Metāllūžņu nodošana, Metāllūžņu savākšana. Melnais metāls, melnie metāllūžņi, dzelzs, skārds, skārda lūžņi, gabarīts, gabarīta lūžņi, negabarīts, negabarīta lūžņi, čuguns, čuguna lūžņi. Krāsainie metāllūžņi, varš, vara lūžņi,

AutoRentRiga, auto noma Rīga, Jūrmala, Lidosta

Turpinām strādāt klātienē!
Zolitūdes 71B, Rīga, LV-1029
noma, transporta pakalpojumi, pasažieru pārvadājumi, mantu pārvadāšana, mantu pārvešana, pārvākšanās, transportēšana

PalWood, SIA, palešu rāmju ražošana, izgatavošana

Palešu rāmju ražošana,palešu apmales, koka paletes
Krogsils, Vīteņu 1, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
Mēs ražojam koka palešu bortus.:

Palešu apmales ir noņemamas lokanas kastes paletēm, kas ir perfekti pielāgoti preču transportēšanai, pārdošanai un glabāšanai, ieskaitot daudzstāvu preču glabāšanu. Palešu borti tiek izmantoti dažādās ražošanas nozarēs. Kompaktums, noturība un ērtums – kvalitāte, kas raksturo šāda veida industriālo iepakojumu. Perfekts risinājums jūsu ražošanai, noliktavām vai veikalam.   

Aimer, SIA

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Mūsu misija::

1. Nodrošināt nemainīgi augstu kvalitāti. Mēs saviem klientiem garantējam godīgu servisu, nodrošinot pēc pieprasījuma piegādes atrunātā laikā.

2. Vienmēr uzņemties atbildību. Katru kravas pārvadājumu veicam precīzi un atbildīgi.

3. Pielāgoties specifiski Klienta vēlmēm. Mums svarīgs ir klients, par prioritāti nosakot katra klienta vēlmes un vajadzības.

WSP, SIA, Noliktavu, metāla plaukti Rīgā

"Alejas", Mežāres, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101
Noliktavai:: ✓ Sīkpreču metāla plaukti ✓ Plastmasas kastes, konteineri ✓ Gara laiduma plaukti ✓ Konsoļu plaukti ✓ Daudzstāvu noliktavas palešu plaukti ✓ Transportēšnas aprīkojums ✓ Speciālie risinājumi ✓ Norobežojošie žogi un sieti ✓ Instrumentu paneļi un āķi ✓ Plastmasa paletes

Arbets, SIA

Jūrkalnes 2a, Rīga LV-1046
Apraksts:

Industriālo betona grīdu ieklāšana. Droši jautā – konsultācija un tāme bez maksas.

SIA "ARBETS" ir specializējusies betona un betona klona grīdu būvniecībā. Pie mums strādā darbinieki ar lielu darba pieredzi betona un betona klona grīdu izstrādes jomā. Mēs Jums sniegsim konsultācijas un palīdzēsim rast labāko risinājumu Jūsu objektam.

Latvir, SIA, Apbedīšanas birojs

Kalnciema 115, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ Apbedīšanas pakalpojumi ✓ Kapavietu labiekartošana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru organizēšana ✓ Katafalka pakalpojumi ✓ Morga pakalpojumi ✓ Kremācija Apraksts:

Apbedīšanas birojs "Latvir" ir apbedīšanas pakalpojumu uzņēmums, kurā tiek piedāvāti visi nepieciešamie apbedīšanas pakalpojumi. Mūsu darbinieki ir ar ļoti lielu darba pieredzi un palīdzēs Jums, sniedzot apbedīšanas pakalpojumus smagajā dzīves brīdī.

Apbedīšanas birojs-krematorija PARADISUS, apbedīšanas birojs Pārdaugavā

Turpinām strādāt klātienē!
Katoļu 5, Rīga LV-1003
Apbedīšanas piederumi: ✓ Zārki ✓ Pareizticīgo krusti ✓ Katoļticīgo krusti ✓ Tekstila piederumi ✓ Vainagi ✓ Urnas (kremēšanas) Apbedīšanas pakalpojumu cenas: ✓ Mirušā transportēšana pa Latviju - 0,70 EUR/ km ✓ Steidzama kremācija (darba dienās, 24 stundu laikā) - 100.00 EUR ✓ Kremācijas zārks - 40.00 EUR ✓ Zārks - no 180.00 EUR ✓ Morga pakalpojumi, saglabāšana - 10.00 EUR diennaktī ✓ Čības, apģērbi, lakatiņi, tautiskās segas - no 15.00 EUR ✓ Sēru runa atvadu zālē - no 100.00 EUR ✓ Sēru mūzika (vijole, flauta, saksofons, solists, elektroniskās ērģeles) - no 100.00 EUR  ✓ Dekoratīvās urnas - no 50.00 EUR ✓ Urnas uzglabāšana virs 45 dienām - 2,00 EUR dienā, pēc iepriekšējās vienošanas - 10 EUR mēnesī ✓ Urnas piegāde līdz mājai pa Latviju - 25.00 EUR ✓ Urnas apglabāšana kapsētā (Rīgā, Valmierā) - 60.00 EUR ✓ Pavadvēstule urnas transportēšanai uz ārzemēm - 20.00 EUR ✓ Urnas nosūtīšana uz ārzemēm - pēc pieprasījuma    ✓ Dokumentu noformēšana (VSAA, SOC palīdzība, miršanas apliecība) - 25.00 EUR par katru dokumentu.

 

✓ Visas cenas noradītas ar PVN ✓ Citu firmu pakalpojumu cenas nav iekļautas ✓ Slimnīcas morga pakalpojumi cenā nav iekļauti ✓ Ievērojam Ministru kabineta noteikumi Nr.600 "Kremācijas noteikumi"

Apbedīšanas nams-krematorija, SIA, apbedīšanas nams, birojs Pārdaugavā

Buļļu 46, Rīga, LV-1055
Pakalpojumi: ✓ Kremācija; ✓ Bēru organizēšana Apraksts:

Kremācija un tradicionālās bēres visā Latvijas teritorijā. Apbedīšanas nams – Krematorija ir jauna krematorija un viena no divām Latvijā esošām krematorijām, kura ir saņēmusi speciālo atļauju (licenci) kremācijas veikšanai. Licence no 21.04.2016. Informācija un transporta pieteikšana - visu diennakti. Lai saņemtu palīdzību un padomu, vienmēr varat sazināties ar mūsu birojiem. Mēs atradīsim piemērotāko risinājumu Jūsu situācijai.

ZL.LV iesaka

GOFRAPRO, SIA, KARTONA IEPAKOJUMA RAŽOŠANA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga, LV-1004
Produkti un pakalpojumi: ✓ Gofrētas kartona kastes ✓ Kartona kastes ar lamināciju ✓ Kartona iepakojums pēc individuāla pasūtījuma ✓ Kartona apdruka ✓ 3 un 5 slāņu gofrakartons E, B, C, EB, BC profila ✓ Individuāla nestandatra iepakojuma konstrukcija ✓ Dizaina un parauga izgatavošana ✓ 3-krāsu fleksogrāfijas druka uz gofrēta kartona ✓ Transportēšanas kārbas

Max Moto, motociklu veikals, serviss

Gustava Zemgala gatve 71, Rīga LV-1039
Max Moto produkti: ✓ Moto braucēju apģērbi un ekipējums ✓ Motociklu rezerves daļas ✓ Apkopes līdzekļi ✓ Eļļas ✓ Instrumenti ✓ Aksesuāri Max Moto pakalpojumi:

Mototehnikas remonts:

✓ Sagatavošana sezonai / Tehniskajai apskatei; ✓ Moto tehnikas pārbaude pirms iegādes; ✓ Tehniskās apkopes pēc ražotāj-rūpnīcu noteikumiem; ✓ Priekšējās amortizācijas dakšu remonti (arī kasešu tipa); ✓ Ķēdes / Zobratu sistēmas maiņa; ✓ Riepu maiņa; ✓ Elektrība / Elektronika; ✓ Motora remonti ar garantiju; ✓ Motora galvas remonti; ✓ Vārstu vadīklu maiņa / Vārstu ligzdu izveide; ✓ Vārstu regulēšana (japāņu tehnikai regulēšanas paplāksnes 7,48 un 9,48 visi izmēri uz vietas); ✓ Karburatoru tīrīšana / Remonts; ✓ Citi darbi, kas saistīti ar moto tehniku; ✓ Moto tehnikas profesionāla transportēšana; ✓ Konsultācijas par moto tehnikas uzbūvi, īpašībām, remontu.

Latvijas Samariešu apvienība

Katoļu 22, Rīga, LV-1003
Apraksts:

"Latvijas Samariešu apvienība" ir neatkarīga un brīvprātīga sabiedriskā labuma organizācija, kuras misija ir palīdzēt cilvēkiem. Samarieši īsteno vai līdzdarbojas daudzos labdarības un sociālā atbalsta projektos, kā arī nodrošina izglītības, sociālos un medicīnas aprūpes pakalpojumus Latvijā.

Mobilvet, SIA, veterinārārsts, mājas vizītes

Dīķa 4, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Profilaktiskie pasākumi; Terapija jeb ārstēšana; Ķirurģija; Medikamenti un materiāli ārstēšanai; Mājdzīvnieku mikročipēšana; Darbs ar nervoziem un agresīviem dzīvnieniekiem; Klaiņojošo dzīvnieku izķeršana; Dzīvnieku transportēšana; Dzīvnieku eitanāzija un dzīvnieku līķu transportēšana.

AV & K, SIA

Uzvaras prospekts 23, Baloži, Ķekavas nov. LV-2128
Apraksts: Autoevakuatora pakalpojumi Rīgā, Rīgas rajonā un visā Latvijā. Ķekava, Rīga, Vidzeme, Latvija, Rīgas rajons, Kurzeme, Zemgale, Latgale.

Logi-durvis-vārti, SIA, Rīgas birojs

Brīvības gatve 271, Rīga, LV-1006
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

Logi-durvis-vārti, SIA, Jūrmalas birojs

Talsu šoseja 39, Jūrmala, LV-2016
montāža, vārtu piegāde, vārtu apkope, konsultācijas par vērtiem, konsultācijas par vārtiem, transports, transportēšana

Logi-durvis-vārti, SIA, Filiāle

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Plastmasas logi, koka logi, alumīnija logi, durvis, lodžiju stiklošana, balkonu stiklošana, automātiskās durvis, PVC logi, PVC plastikāta, PVC durvis, koka durvis, metāla durvis, durvju montāža, logu montāža, durvju uzstādīšana, logu uzstādīšana, pieckameru profils, stiklotas durvis, starpsienas, plastikāta ārdurvis, koka ārdurvis,

DFDS Seaways, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Katlakalna 9A, Rīga LV-1073
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.

Autovilma, autoserviss

Valdeķu 15A, Rīga, LV-1004
Apraksts: Autoserviss Ziepniekkalnā. Auto metināšanas darbi, savirzes regulēšana.