Trauki, visā Latvijā

Drukāt

Veterinārā klīnika BarberDog

Latgales 250 k-4, Rīga LV-1063
spalvai, Kosmētika ausīm, Kopšanas līdzekļi ausīm, Ķemmes, Kopšanas līdzekļi ķepām, Izstāžu pavadas, Trauki

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
caurules, pieslēgumi, Lietus notekūdeņu sistēmas, Sertificēti seifi, Mājsaimniecības preces, Virtuves trauki

ONRO, SIA

Sitas 2, Rīga, LV-1073
pārsegi, Otolaringoloģija, Podoloģija, Ultrasonogrāfija, Medicīnas somas/aptieciņas, Nerūsējošā tērauda trauki , SEROLOĢISKĀS/PASTĒRA PIPETES, Piederumi ātriem testiem, STERILIE UN NESTERILIE KOKVILNAS TAMPONI, Petri trauki

Marusha Nord Ecosmetic

Garkalne, Nākotnes 30, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-2137
Dabīga kosmētika, natural cosmetics, šampūns, kondicionieris, kondicionieris – maska, cietais šampūns, cietais kondicionieris, ķermeņa losjons, lūpu balzams, matiem, matu kopšana, matu augšana, dāvana, veselībai nekaitīgs, videi draudzīgs, dabai draudzīgs, ceļojums, ērti lietot, eco kosmētika, ekoloģiska kosmētika, ķermeņa

MRT, SIA

Rencēnu 7b, Rīga, LV-1073
Abrazīvie materiāli, Auto piederumi, Elektromateriāli, Instrumenti, Mājai un dārzam, Mēbeļu furnitūra, Saimniecības preces, Sports, tūrisms un atpūta, Dimanta griezējdiski, Dimanta slīpēšanas diski, Fibro slīpdiski, Galodas, Griezējdiski, Pulēšanas diski, Rokas birstes, Slīpēšanas sūkļi, Slīppapīri, Stiepļu birstes, Akumulatoru

WWTP Latvia, SIA

Ulbroka, Acones 2a, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Notekūdeņu attīrīšanas iekārtu montāža, serviss, apkope, apkalpošana, Sūkņu un kompresoru remonts: filtrāciju un sūkņu staciju pagarinājumu uzstādīšana, kanalizācijas sistēmu uzlabošana un rekonstrukcija, Ūdensapgādes un kanalizācijas ārējo tīklu projektēšana, Speciālistu konsultācijas, Attīrīšanas iekārtas ražotnēm un ciematiem,

A A darbnīca, akmens apstrāde

Ezermalas 9, Liepāja, LV-3401
granīta apmales, sētiņas, futrāļi, soli, soliņi, vāzes, svečturi, pakāpieni, palodzes, izlietnes, akmens trauki

Jureckis un Ko, SIA, Autoserviss un veikals

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
Auto serviss. Auto remonts, apkope. Labs autoserviss. Auto elektriķis, diagnostika, auto remonts, serviss Liepājā, sagatavošana TA. Auto rezerves daļas, bremžu daļas, auto ķīmija, riepas, eļļa, akumulatori, stikli, spoguļi. Auto rezerves daļas un piederumi, ražošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Auto detaļas, autorezerves daļu

Bels, SIA

Alejas 23, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Apraksts:

Veikalā ir pieejams plašs auto rezerves daļu un piederumu klāsts. Pie mums var iegādāties visu, kas nepieciešams autobraucējiem – sākot ar šķiltavām, vienreizējās lietošanas traukiem un beidzot ar dažāda fasējuma eļļām un piederumiem automašīnām.

Spec-X , Sadzīves tehnikas remonts, elektronikas remonts,remontdarbnīca

Peldu 6, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Jebkuras sadzīves un rūpnieciskās elektronikas remonts (veļas un trauku mazgājamās mašīnas, ledusskapji, televizori, datori, portatīvie datori, kafijas aparāti, digitālie fotoaparāti un videokameras, mūzikas centri u.c.) ĀTRI, KVALITATĪVI UN LĒTI! Garantija. Strādājam arī brīvdienās. Mēs varam to, ko nevar citi! Bezmaksas konsultācijas! Meistara izsaukums jebkurā Jums ērtā un visīsākajā laikā! Mēs strādājam priekš Jums! Mūsu darbnīca atrodas mājas pagalmā.

Bagāžnieku tirgus Ķirpēni

Ķirpēni , Auru pagasts, Dobeles nov., LV-3710
Apraksts:

Bagāžnieku tirgus "Ķirpēni" ir labdarības projekts sadarbībā ar LMAB "DACE".

Dace, Latvijas Mazturīgo atbalsta biedrība, Mantu pieņemšanas punkts

Burtnieku 26, Rīga, LV-1039
Apraksts:

Latvijas Mazturīgo atbalsta biedrība "DACE" savu darbību uzsāka 1997. gadā 14. janvārī. Biedrības mērķis: veicināt maznodrošināto iedzīvotāju dzīves līmeņa uzlabošanu un dibināt kontaktus ar līdzīgām organizācijām Latvijā un ārvalstīs.

Kanclers, SIA, Filiāle

Pasta 51 k.7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.

Dārzam un mājai, veikals

Baznīcas laukums 4, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Preces:

 

✓ Saimniecības preces ✓ Sadzīves ķīmija ✓ Plēves ✓ Dārza inventārs ✓ Floristikas materiāli ✓ Minerālmēsli ✓ Virtuves trauki un piederumi ✓ Darba apģērbi Dārzniecības preču veikals:

Veikals "Dārzam un mājai" piedāvā dažāda veida mēslojumus istabas un dārza augiem, dārzkopības inventāru, puķu, dārzeņu, garšaugu sēklas, dažādas saimniecības preces, floristikas materiālus. Tāpat veikalā var iegādāties darba un gumijas apavus.

Kubuss, veikals

Ugāle, Rūpnīcas 1, Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Par veikalu: Pārdošanā viss darbam un atpūtai. Ne velti mūs vietējie dēvē par „mazajiem Kuršiem”, jo pie mums ir pieejamas saimniecības preces, makšķerlietas, būvmateriāli. Piekabes noma.
ZL.LV iesaka

Mamma mammai fonds, nodibinājums

Ventspils 15, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

Nodibinājuma “Mamma mammai fonda” darbības veids un joma: labdarības atbalsta pasākumi ģimenēm ar bērniem, montesori nodarbības, atbalsta pasākumi zīdīšanas veicināšanai, brīvprātīgā darba iespējas jaunajām māmiņām, jauniešiem, personām ar invaliditāti. Pašpalīdzības attīstīšana Kuldīgas ģimenēs ar maziem bērniem un sociāli mazaizsargāto personu grupās. Fonda mērķis ir veicināt mammu, pirmspensijas vecuma sieviešu sociālo aktivitāti un atbalstīt nodarbinātības pasākumus, kā arī sniegt iespēju jauniešiem apgūt iemaņas darbā ar dokumentiem, informācijas apstrādi, pasākumu koordinēšanu. Sniegt krīzes situācijās jaunajām māmiņām informāciju par zīdaiņa kopšanu, zīdīšanu, ikdienu ar zīdaini. Montesori un logopēda pakalpojuma nodrošināšana. Iespēju robežās visa veida informācijas atlase, apkopošana un izplatīšana, kas varētu palīdzēt ģimenēm ikdienā apmeklēt izglītojošus, nodarbinātību veicinošus, veselības veicināšanas pasākumus.

Tehnikas pasaule, veikals

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Apraksts: Veikalā atradīsiet noderīgas preces mājas un piemājas saimniecībai: apkures, ventilācijas preces, santehnikas preces, ūdens apgādes automātus, elektroinstalācijas preces gaismas ķermeņus, darba instrumentus, dažādus stiprinājumus, darba apģērbus un apavus. Piedāvājam arī dažādu veidu žalūzijas – gatavas, kā arī pēc individuāliem projektiem.

Rīgas Motormuzeja kafejnīca

S.Eizenšteina 8, Rīga, LV-1079
Rīgas Motormuzeja apmeklētāji un garāmbraucošie gardēži tiek aicināti nobaudīt īpašo dienas ēdienkarti un pusdienu piedāvājumu, kā arī restorāna ēdienus pēc pasūtījuma! Piedāvājam gan tradicionālos latviešu ēdienus, gan arī cittautu garšas baudījumu! Piedāvājam: ✓ Biznesa pusdienas (zupa vai deserts, pamatēdiens, dzēriens)- 4.60eur; ✓ Gaļas, zivju ēdieni; ✓ Veģetārie ēdieni dažādām gaumēm; ✓ Mazkaloriju ēdieni; ✓ Veselīgi salāti; ✓ Aromātiska kafija, smalkmaizītes; ✓ Plašs desertu klāsts; ✓ Sezonas ēdieni. Ēdienkartes: ✓ Ēdienkarte "Steidzīgajiem" - plašs ēdienu piedāvājums, ēdienkarte tiek mainīta katru dienu; pasniegšanas laiks: 10-15 min; ✓ Ēdienkarte "Gardēžiem" - šefpavāra izstrādāta izsmalcināta ēdienkarte nesteidzīgajiem kafejnīcas viesiem, ēdienu pasniegšanas laiks: 20-25 min.

SIA Dabas Trauks

"Vecpakauši", Siguldas pag., Siguldas nov., LV-2151
Informācija no uzņēmumu reģistra