Tualetes, adresē Rīga

Drukāt

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, kancelejas preces, apdrukas un gravēšanas pakalpojumi Valmierā

Rīgas 38, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri

Topmajas, SIA, moduļu telpu ražošana, alumīnija profili

Bieķensalas 22, Rīga LV-1004
Produkcija: Fasādes: ✓ Ventilējamās fasādes ✓ Alumīnija profili ✓ Ēku fasādes ✓ Cinkota tērauda profili Moduļu mājas: ✓ Moduļu ražošana ✓ Sanitārie moduļi ✓ Komerciālie moduļi ✓ Industriālie moduļi ✓ Celtniecības konteineri Jumtiņi: ✓ Polikarbonāta jumtiņš ✓ Nojume Fasādes kasetes

Zoopet.lv, SIA Tuvs zoopreču internetveikals

Cesvaines 10, Rīga LV-1073
Apraksts: Firma "Tuvs" dibināta 2000. gada decembrī Rīgā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle. Mūsu uzņēmums veic zoopreču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Mēs piedāvājam arī citus produktus, piemēram, Van CAT (Turcija), Eminent Pet Food (Čehija), Crystal litter silikons (Ķīna), Kauno Grūdai (Lietuva), kuri apmierinās jūsu mājdzīvniekus! Pie mums strādā profesionāļi, kas sniegs atbildes uz visiem jūsu jautājumiem un piedāvās jūsu mājdzīvniekiem labākās kvalitātes pārtiku un labas cenas. VAN CAT, PREMIUM CAT LITTER BRAND OF THE YEAR 2019.-2020. gada labākā prece pasaulē. Zoopreces ar piegādi visā Latvijā. Profesionālā suņu un kaķu barība no Vācijas.

Kauf, SIA

Ganību dambis 30b, Rīga, LV-1005
Apraksts: Saimniecības preču, higiēnas preču, kosmētikas, mazgāšanas, uzkopšanas līdzekļu vairumtirdzniecība.

AT Latvia, SIA

Brīvības 180, Rīga LV-1012
Apraksts: AT Latvia tehniskās ortopēdijas centrs ir dibināts 2001. gadā. AT Latvia koncentrējas uz funkcionālu terapiju ortopēdijā un sporta medicīnā. Plašā klāstā piedāvājam ortozes, protēzes un dažādus tehniskos palīglīdzekļus, kas nodrošinās lielāku pacienta neatkarību un atvieglos ikdienu. Ar plašu ieskatu mūsu preču un pakalpojumu klāstā varat iepazīties mūsu mājaslapā.

ZOLT, SIA

Mārupes 4, Rīga LV-1002
Apraksts:

"ZOLT" ir ātrs, lēts un zaļš risinājums kā atbrīvoties no būvgružiem un lielgabarīta atkritumiem.

Atkritumu utilizācija un pārstrāde – viens no svarīgākajiem uzdevumiem, kas ietekmē apkārtējās vides aizsardzību un cilvēka veselību. "ZOLT" savieno pakalpojumu sniedzējus ar klientiem, lai abiem būtu ērtāk.

NOTE, SIA, Kemperu remonts un aprīkojums

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA NOTE jau vairāk nekā 20 gadus nodrošina savus klientus ar augstvērtīgu servisu kemperu jomā. Mēs lepojamies ar to, ka zinām, kas ir kemperis no tā pašiem pamatiem. Tāpēc spējam sniegt saviem klientiem pilnu pakalpojumu klāstu - kemperu nomu vai iegādi, kempera apkopi un remontu. Mēs uzstādam, veicam apkopi un remontējam: antenas, elektroinstalācijas, ledusskapjus, gaisa kondicionierus, ūdens sildītājus, pneimatisko piekari, gaisa spilvenus, bremžu sistēmu, riepas, stiprinājumus, ventilācijas un santehnikas aprīkojumu. Kā arī veicam kemperu remontu pēc negadījumiem un sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.

 

 

Neptūns, restorāns, kempinga vieta Jūrmalā

Atpūties zaļi!
Jaunķemeru ceļš 1, Jūrmala LV-2012
Apraksts:

Restorāns "Neptūns" ir senākais “zaļi” domājošs restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 42 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā. Pie mums plašā izvēlē atradīsiet nepelnīti piemirstus klasiskos ēdienus no Latvijas nacionālās un padomju virtuves, kā arī Eiropas virtuves ēdienus no vietējiem sezonas produktiem. Neatkarīgi no sezonas grilējam uz atvērtā grila visa gada garumā. Karstās vasaras dienās jūsu rīcībā ir terase ar nojumi, savukārt ziemas laikā restorāna zāle ar vēsturisku auru un banketu-semināru zāle ar kamīnu. Īpaši gaidīti viesi pie mums ir ģimenes ar bērniem – piedāvājam bērnu istabu, āra rotaļlaukumu, veselīgus ēdienus un izklaidējošus bērnu rītus. Atpūties “zaļi” vietā, kur pazūd steiga!

Klikshop, SIA

Rēzeknes 3a, Rīga LV-1073
Preču sortiments:

Plašs PREČU SORTIMENTS ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai, DIZAINAM. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu,DIZAINA, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

Ražotājs JNF piedāvā saskaņot rokturus ar durvju apdari, piedāvājot tādas iespējas kā varš, misiņš, porcelāns, tērauds, koks, āda. Pārkāpjot savas iztēles robežas.

NMS ELPA, SIA

Grebenščikova 1-335, Rīga, LV-1003
Apraksts: Medicīnas iekārtu noma. Nomā tiek piedāvātas iekārtas, kuras izmantojamas mājas apstākļu ārstniecībai un rehabilitācijai, funkcionālās gultas ar izpirkšanas tiesībām. Kā pasaules pieredze rāda, ārstniecības laiks mājas apstākļos ir daudz efektīvāks, iedarbīgāks nekā slimnīcās vai ārstniecības iestādēs pavadītais.

Pireka, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
KIMBERLY CLARK higiēnas preces, higiēnas risinājumi, roku dvieļi, roku salvetes, tualetes papīrs, wc, PAPERNET, TEMCA medicīniskais rullis, papīra roku dvieļi, roku salvetes, centrfeed, centra padeves papīrs, tualetes

PASCO, SIA, koka logu siltināšanas, remonta serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 201, Rīga LV-1019
Uzņēmuma apraksts: Taupi naudu – nosiltini logus un durvis! PASCO piedāvā koka logu siltināšanu, remontu un restaurāciju. Veicam logu, durvju un garāžu vārtu nosiltināšanu, iefrēzējot blīvgumijas vērtņu spraugās. Mēs strādājam ar zviedru firmas "Trelleborg" blīvējamiem materiāliem, kuri ir testēti un pārbaudīti Skandināvijas Tehniskajos institūtos. Noblīvēti logi un durvis ievērojami paaugstina māju un dzīvokļu energotaupību. Izdevumi par telpu apkuri pēc noblīvēšanas samazinās līdz 30%! 5 gadu garantija, sīkāk www.andris.lv, www.pasco.lv , tālr. 26111888.

SIA SELECT, interneta veikals NETPRICE.LV

Ventspils 63b, Rīga LV-1046
Apraksts: Interneta veikals www.netprice.lv piedāvā saviem klientiem  plašu saimniecības preču, sadzīves tīrīšanas līdzekļu un higiēnas preču  izvēli, kā arī izcilu kafijas sortimentu. Atsaucīgi darbinieki vienmēr  pakonsultēs un palīdzēs veikt pareizo izvēli. Nodrošinām ērtu pasūtījumu piegādi visā Eiropas teritorijā. Uzticami ražotāji un izdevīgas cenas.

building.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga, LV-1011
Būvniecības nozares interneta medijs www.building.lv:

Šeit atrodams Latvijā lielākais būvniecības nozares forums jomas entuziastiem un profesionāļiem, kur ik dienas noris aktīvas diskusijas, iespējams saņemt atbildes uz jautājumiem un sniegt vērtīgus padomus. Portālā atrodami profesionāļu padomu un ieteikumi, nozares jaunumi, kā arī aktīvo nozares uzņēmumu saraksts un kontaktinformācija. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā building.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Avicenna.LV, SIA

K.Barona 93, Rīga LV-1001
Produkcija:: ✓ Muguras ortozes ✓ Ortozes grūtniecēm ✓ Ortozes locītavām ✓ Bērnu ortozes ✓ Tehniskie palīglīdzekļi ✓ Elastīgās muguras atbalsta ortozes ✓ Kakla daļas atbalsta ortozes ✓ Cietās muguras ortozes Apraksts:

"Avicenna" nodarbojas ar medicīnas preču vairumtirdzniecību. Plašā sortimentā tehniski ortopēdiskie palīglīdzekļi muguras un ekstremitāšu sāpju kompleksai profilaksei un ārstēšanai, korsetes, staigāšanas palīglīdzekļi. Piedāvājumā muguras, ceļgalu locītavu, pēdu un kakla ortozes. Augstas kvalitātes produkti ikviena vajadzībām- gan pacientiem, gan mediķiem.

WURTH, SIA, Veikals

Antenas 3a, Rīga, LV-1004
Industriālais papīrs, tualetes papīrs, papīra dvieļi. Darba drošības līdzekļi.

WURTH, SIA, Veikals

Daugavgrīvas 56a, Rīga, LV-1007
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u.c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

WURTH, SIA, Veikals

Ganību dambis 7 k.3, Rīga, LV-1045
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u. c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

WURTH, SIA, Veikals

Rīgas 98a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Instrumentu un darbarīku tirdzniecība

WURTH, SIA, Veikals

Pulkveža Brieža 111c, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Industriālais papīrs, tualetes papīrs, papīra dvieļi. Darba drošības līdzekļi.