Tulkošana

Drukāt
Banner 1050x80

Avalon Hotel, viesnīca

13. janvāra 19, Rīga LV-1050
Semināru telpas, video, mikrofoni, sinhronā tulkošana .

Baltic Media Language Services, SIA

Elizabetes 2, Rīga LV-1010
apstiprināti tulkojumi, rakstiskā tulkošana , mutiskā tulkošana , sinhronā tulkošana , secīgā, (konsekutīvā, ) tulkošana .
1

Baltic Media Ltd., SIA, Tulkošanas birojs

Elizabetes 11, Rīga LV-1010
Mūsu piedāvātie tulkošanas pakalpojumi:: ✓ Mediju un mārketinga, reklāmas tekstu tulkošana ✓ Subtitrēšana, dublēšana un ierunāšana ✓ Mājaslapu un interneta veikalu SEO tulkošana ✓ Notariāli tulkojumi un zvērināta tulka apliecinājumi ✓ Dokumentu tulkošana ✓ Tekstu lokalizācija ✓ Tehnisko tekstu tulkošana ✓ Medicīnisko tekstu tulkošana ✓ Informācijas tehnoloģiju (IT) tulkošana ✓ Terminoloģijas tulkošana ✓ Automātiskā mašīntulkošana ar rediģēšanu ✓ Mutiskā tulkošana ✓ Valodu kursi

Baltic Media Ltd., SIA, Valodu mācību centrs

Elizabetes 11, Rīga LV-1010
Mūsu galvenie pakalpojumu sniegšanas noteikumi:: ✓ mēs uzņemamies atbildību; ✓ mēs nodrošinām, lai klients būtu mūsu galvenā prioritāte; ✓ mēs sniedzam to, ko apsolām; ✓ klienta vajadzības un valodas zināšanu līmenis nosaka valodu kursu saturu, intensitāti un mērķus.

Baltijas Starptautiskā akadēmija, SIA

Valērijas Seiles 4, Rīga LV-1003
, profesionālais bakalaurs, Eiropas studijas, ekonomika studijas, bizness studijas, finanšu vadība, tulkošana

Cognitio, SIA

Piņķi, Jūrmalas 13b, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Mutvārdu tulkošana , rakstiskā tulkošana ., Sinhronā tulkošana . Valodu apmācība Piņķi. Tulks, tulkošana , tulkojumi.

Concierge Latvia, SIA

Zemitāna iela 2b-310, 3.st., Rīga, LV-1012
teksti, publikāciju tulkošana , publikācijas, iepirkumu dokumentu tulkošana , diplomi, diplomu tulkošana , tekstu tulkošana , medicīnisku tekstu tulkošana , tehnisku tekstu tulkošana , tekstu tulkošana , finanšu

DS TRANSLATE, tulkošanas birojs

Mārupes 4-42, Rīga, LV-1002
Lietvedības dokumentu tulkošana ., Specifikāciju tulkošana .

Digi Media, SIA

Latgales 322, Rīga LV-1063
Apraksts:

"Digi Media" piedāvā plašu pakalpojumu klāstu TV, kino un reklāmas industrijas jomā, bet specializējas audiovizuālo materiālu lokalizēšanā un formatēšanā (konvertēšanā). Piedāvājam DCP, Blu-ray, DVD un HD risinājumus, tulkošanas pakalpojumus, subtitru sagatavošanu, ieskaņošanas un dublāžas pakalpojumus; video, audio un foto pakalpojumus.

Nozaru un terminoloģijas pārzināšana ļauj profesionālajiem tulkiem piedāvāt kvalitatīvus mutiskās un rakstiskās tulkošanas pakalpojumus ar vai bez notariālā apstiprinājuma. Mutiskā tulkošana - sinhronā, secīgā. Audio un video ierakstu tulkošana un dublēšana. Tehnisko specifikāciju, disertāciju tulkošana. Valodas lietojuma, stila pārbaude. Tekstu rediģēšana. Tiek piedāvāts veikt arī steidzamu tulkošanu.