Tulkošana

Drukāt
Banner 1050x80

Emendatus, SIA

Baltā 1b, Rīga LV-1055
Tulkojumi juridiskajām personām, tulkojumi, tekstu tulkošana , tulkojumu notariāla apliecināšana, tulkojumu, , tulkošana uz jebkuru valodu.

Genium.lv, SIA

Čiekurkalna 1.līnija 1-23, Rīga, LV-1026
tekstu korektūra, tekstu veidošana mājaslapām, tekstu korektūra mājaslapām, Tulkošanas pakalpojumi: tulkošana

Honeybadger, SIA

Matīsa 35, Rīga, LV-1001

IC tulkošanas birojs, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Rīga, Lorupes iela 6A - 1, LV-1064
Informācija no uzņēmumu reģistra

Infinita, SIA

Parka 4, Vangaži, Ropažu nov., LV-2136
1

Inlex Agency, Zvērinātu tulku birojs

K.Barona 25-3, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Mutiskā tulkošana ✓ Rakstiskā tulkošanaTulkošanas joms ✓ Vārdnīcas ✓ Sinhronā tulkošana ✓ Secīgā/konsekutīvā tulkošana Laipni lūdzam!: Mēs ceram, ka tā jums palīdzēs labāk iepazīties ar tulkošanas nozari un izdarīt pareizo izvēli, kad būs nepieciešams izvēlēties tulkošanas kompāniju, kas paliks par jūsu turpmāko sadarbības partneri. SIA Inlex Agency jau vairāk nekā 20 gadus veiksmīgi darbojas Latvijā. Galvenais firmas darbības lauks ir juridiskās, finanšu, grāmatvedības un tehniskās dokumentācijas tulkošana. Kompānijas tulki piedalās arī dažādu semināru, konferenču un pārrunu mutiskās tulkošanas nodrošināšanā. No 2004. gada firmas speciālisti sadarbībā ar ETC –Brussels NV (no 2007. gada ETC Europe scrl.) aktīvi piedalās dažādu normatīvo aktu tulkošana ES institūciju vajadzībām no visām ES dalībvalstu valodām latviešu valodā. Šajā īsajā periodā tika pārtulkots vairāk par 55000 lpp.
Nozaru un terminoloģijas pārzināšana ļauj profesionālajiem tulkiem piedāvāt kvalitatīvus mutiskās un rakstiskās tulkošanas pakalpojumus ar vai bez notariālā apstiprinājuma. Mutiskā tulkošana - sinhronā, secīgā. Audio un video ierakstu tulkošana un dublēšana. Tehnisko specifikāciju, disertāciju tulkošana. Valodas lietojuma, stila pārbaude. Tekstu rediģēšana. Tiek piedāvāts veikt arī steidzamu tulkošanu.