Ugunsdzēsība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Hekes Latvija, SIA, sūkņu, vārstu sistēmas

Cesvaines 17, Rīga LV-1073
Sūkņu veidu piedāvājums: ✓ Centrbēdzes sūkņi ✓ Pašiesūcošie sūkņi ✓ Dozēšanas sūkņi ✓ Zobratu sūkņi ✓ Vakuuma sūkņi ✓ Spiediena paaugstināšanas un ugunsdzēsības stacijas

 

Apraksts:

SIA "Hekes Latvia" dibināta 2004. gadā. SIA "Hekes Latvia" nodarbojas ar sūkņu un sūkņu sistēmu piegādi, apkopi un konsultācijām. Apkalpo šādas nozares - ūdensapgāde un kanalizācijas iekārtas, naftas produktu ražošana un pārsūknēšana, pārtikas un ķīmiskā rūpniecība, apkure un karstā ūdens sagatavošana, ugunsdzēsības iekārtas un gruntsūdeņu līmeņa pazemināšanas iekārtas. Piedāvā sūkņus - centrbēdzes, zobratu, vakuuma, dozatorsūkņus, pašiesūcošos sūkņus gruntsūdeņu līmeņa pazemināšanai un avārijas dienestiem, sūkņu sistēmu aprīkojumu - noslēgarmatūru, vadības skapjus, frekvenču pārveidotājus, ugunsdzēsības stacijas, kā arī visu veidu sūkņus ar individuālo pievadu (iekšdedzes dzinēji, hidrauliskie dzinēji). Mūsu firma sadarbojas ar vairāk nekā 20 dažādiem sūkņu ražotājiem Eiropā. Esam pārstāvji tādiem pazīstamiem ražotājiem kā Vogel - Lowara, Desmi - Rotan, Pompetravaini, DVP, strādājam arī ar daudziem citiem ražotājiem Rietumeiropā.

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

ZL.LV iesaka

Elteks, SIA

Mežkalna 5, Rīga LV-1058
Par uzņēmumu:

Elektromontāžas uzņēmums “Elteks” dibināts 1991. gadā. Uzņēmums ir nodrošināts ar savu autotransportu, iekraušanas, rakšanas, pacelšanas un citām iekārtām, mehānismiem un mērinstrumentiem. Mūsu mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes pakalpojumus atbilstoši ikviena pasūtītāja vajadzībām un vēlmēm, ievērojot uzņēmuma pamatvērtības ikdienas darbā ar klientiem un sadarbības partneriem. SIA Elteks nodarbojas ar visu veidu elektromontāžas darbiem ar spriegumu līdz 20 kV (gaisvadu līnijas, kabeļu līnijas, transformatoru apakšstacijas un sadales punkti, visu veidu būvju elektroinstalācija, zibensaizsardzība un pārsprieguma aizsardzība), automātikas un elektropiedziņas montāžu, elektrosadaļu un metālizstrādājumu izgatavošanu, ugunsdzēsības un apsardzes signalizācijas, telefonu, televīzijas un datoru tīklu montāžu, elektrotehniskajiem mērījumiem, kā arī būvuzraudzību.

EXTRA saimnieks, SIA, Nekustamā īpašuma apkalpošana, pārvaldīšana

Sēļu 10, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Galvenie pakalpojumi:: ✓ Nekustamā īpašuma, pārvaldīšana - personīgais pārvaldnieks ✓ Dzīvojamo māju  ēku apkalpošana, uzturēšana, sakopšana ✓ Telpu, teritoriju ikdienas uzkopšana, mazgāšanas darbi ✓ Inženiertehniskais serviss un remontdarbi ✓ Ikdienas uzkopšanas darbi ✓ Zāles pļaušana ✓ Lapu savākšana ✓ Apzaļumošana un labiekārtošana ✓ Jumtu, notekreņu tīrīšana ✓ Logu un fasādes mazgāšana ✓ Teritoriju, apbūves gabalu, ēku teritorijas sakopšana ✓ Būvlaukumu zemes darbi, pēc remonta uzkopšana ✓ Sniega tīrīšana un izvešana ✓ Santehniķis, elektriķis 24/7, santehniķa pakalpojumi, elektriķa pakalpojumi ✓ Avārijas dienests 24/7 ✓ Dezinfekcija ✓ Energoefektivitātes risinājumi, ieteikumi

TechLine, SIA, Industriālie antikorozijas pārklājumi

Duntes 11, Rīga, LV-1013
Preču grupas: ✓ Antikorozijas krāsas: metāla un betona konstrukciju antikorozijas pārklājumi, ķīmiski noturīgi un karstumizturīgi segumi ✓ Uguns aizsargkrāsas: Metāla konstrukciju un koka uguns aizsargkrāsas, ūdens un šķīdinātāja bāzes pretuguns aizsargsegumi ✓ Stikla šķiedras izstrādājumi: redeles, sieti, kāpnes, konstrukcijas, lūku vāki, caurules ✓ Betonēšanas veidņi: Kolonnu, sienu, pamatu betonēšanas veidņi, veidņu noma ✓ Ceļa, tilta, jumta segumi: hidroizolācijas materiāli, poliestera apakškārta, virskārta, bitumena un epoksīda gruntis, bitumena šindeļi ✓ Profesionālie degļi: Gāzes degļi, sildelementi, rezerves daļas ✓ Vārsti: drošības vārsti, spiediena kontroles vārsti, ķīļveida vārsti, lodveida vārsti, puspagrieziena vārsti, kontroles vārsti ✓ Zāliena režģi: režģi zālājiem, piebraucamajiem ceļiem un stāvvietām

Alpex, SIA, Inženiertehniskais serviss & avārijas dienests

Krāsotāju 6, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "Alpex" veic inženiertehniskos un avārijas dienesta pakalpojumus. 

Delta EL, SIA

Lāčplēša 23-604, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Apraksts: Elektroietaišu izbūves darbi līdz 35kV. Ēku elektroinstalācija. Būvju zibensaizsardzība un pārspriegumaizsardzība. Ugunsdzēsības, apsardzes un videonovērošanas sistēmas. Elektronisko sakaru sistēmu un tīklu izbūve. Būvuzraudzības pakalpojumi.

R.L.M., SIA, Veikals un autoserviss

Patversmes 8, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Kartera aizsarga profesionālā uzstādīšana ✓ Betona virsmu laminēšana ✓ Dažādu tilpņu remonts un atjaunošana ✓ Baseinu un citu hidrotehnisko būvju atjaunošana Par uzņēmumu:

Ražojam un uzstādām vieglo automašīnu motoru nodalījuma triecienizturīgos aizsargus no kompozītmateriāla, kas pasargā arī no dubļiem, sniega, sāls, mitruma nokļūšanas dzinēja nodalījumā. Izstrādājam pēc individuāla pasūtījuma. Konstruējam un ražojam arī dažādu izmēru un formu tilpnes, cisternas, rezervuārus, notekūdeņu attīrīšanas sistēmas un to sastāvdaļas, ekopagrabus, nestandarta būviekārtas, kā arī veicam dažādu tilpņu, baseinu un hidrotehnisko būvju remontu un atjaunošanu. 

''UKP birojs'', SIA

Vilces 5, Jelgava LV-3008
Apraksts: Uzņēmums veic ūdensapgādes un kanalizācijas (ieskaitot lietus ūdens kanalizāciju) ārējo un iekšējo tīklu projektu izstrādi. Katram klientam tiek piemērota individuāla pieeja.

ToUnDa, SIA

Zvejas 19, Rīga, LV-1030
Apraksts:

Uzņēmums "ToUnDa" darbojas ģeosintētikas nozarē kopš 2011. gada.  Piedāvājam vadošo Eiropas ģeosintētikas ražotāju materiālus, sniedzam konsultācijas klientiem par nozarē pieejamajiem materiāliem un to izmantošanu būvniecībā, veicam materiālu instalāciju.  Mūsu specializācija ir HDPE membrānu un plātņu kausēšana, LDPE, LLDPE un PVC membrānu kausēšana, kā arī citu ģeosintētisko materiālu instalācija, kas nodrošina ģeomembrānas funkcijas darbību.  Mūsu darbu pamatā ir optimālu risinājumu rašana klientiem, konsultācijas un precīza darba veikšana.

security.lv, INDUSTRIĀLAIS ALPĪNISMS

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Kādas ir galvenās industriālā alpīnisma priekšrocības?:

Industriālais alpīnisms ar savu darbības veidu spēj nodrošina ātru un optimālu darbu. Ir iespēja bez sastatnēm, paaugstinājumiem, speciālām mašīnām pārvietoties telpā, lai aizsniegtu nepieciešamās vietas. Industriālais alpīnisms nodrošina arī to, ka brigāde var strādāt grūti pieejamās vietās, kur celtniecības tehnika nevar piekļūt, jo traucē būvju elementi, celtnes, komunikācijas vai  arī pacēlāja izmantošana pasūtītājam ir par dārgu. Industriālais alpīnisms sniedz to, ka ļoti ātri, pēc neilgas sagatavošanās un darba zonas norobežošanas, var uzsākt darbu ar minimālu laika patēriņu un tāpēc ekonomiskāk. Bieži vien daļu darbu augstumā izpildīt ar citiem paņēmieniem nav iespējams vai arī ir nerentabli. Industriālais alpīnisms ir darbs īpašos apstākļos, kas prasa noteiktas prasmes un zināšanas. Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 143 Darba aizsardzības prasības strādājot augstumā industriālais alpīnisms ir darbs iekārtā stāvoklī, kurā nodarbinātais par primāro drošības līdzekli, lai piekļūtu darba vietai, pozicionētu darba vietu vai nolaistos, izmanto virvi vai citus stiprinājumus, izveidojot fiksētu darba vietu augstumā. Industriālais alpīnisms ir darbību kopums, kur dažādu saimniecisku darbu izpildei tiek izmantotas un pielāgotas alpīnisma un klinšu kāpšanas tehnika un speciālais inventārs (ekipējums) . Tas plaši tiek pielietots veicot dažādus būvniecības un montāžas darbus ēkas, augstceltnēs, torņos, tiltos u.c.

WWTP Latvia, SIA

Ulbroka, Acones 2a, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Notekūdeņu un attīrīšanas iekārtas:: ✓ BIO attīrīšanas iekārtas ✓ Attīrīšanas iekārtas privātmājām ✓ Attīrīšanas iekārtas ražotnēm un ciematiem ✓ Tilpnes ✓ Septiķa izbūve ✓ Ugunsdzēsības rezervuāri ✓ Naftas atdalītāji ✓ Tauku ķērāji ✓ Kompresori ✓ Smilšu atdalītājs ✓ Sūkņu stacijas

EJ Solution, SIA

Talsi, Talsu nov. LV-3201
Nodrošinām šādus juridiskos pakalpojumus:: ✓ juridisko konsultāciju sniegšana;  ✓ dažāda veida līgumu, vienošanās, pretenziju un citu dokumentu sagatavošana;  ✓ nekustamo īpašumu jautājumu risināšana;  ✓ dokumentu sagatavošana parādu un kompensācijas piedziņas lietās;  ✓ interešu pārstāvību nodrošināšana sarunu procedūrās ar darījumu partneriem, darbiniekiem, klientiem;  ✓ prasības vai paskaidrojumu sagatavošana tiesā; ✓ kapitālsabiedrību dibināšana, izmaiņu reģistrācija, reorganizācija un likvidācija; ✓ uzņēmumu kompleksā juridiskā apkalpošana.

Wilo Baltic, SIA

Ķengaraga 10b, Rīga LV-1063
Par mums:

Neatkarīgi no tā, vai runa ir par piedāvājuma izveidi vai jaudas rādītājiem, dažādu iekārtu tipu parametru izvēli, konsultāciju sūkņu vai vadības ierīču izvēlē, vai vienkārši par atbalstu hidraulikas un vadības jautājumos, Wilo Baltic palīdzēs. Wilo izstrādā sūkņu risinājumus, kas nosaka jaunus nozares standartus apkures, kondicionēšanas un dzesēšanas, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmās. 1998. gads WILO vēsturē tika iezīmēts ar meitas uzņēmuma "WILO Baltic" izveidošanu Baltijas reģionā. No uzņēmuma Rīgas biroja tiek apkalpotas divas Baltijas valstis – Latvija un Igaunija. Baltijas reģionā WILO ienāca 1998. gadā, un 2018. gada aprīlī uzņēmums WILO BALTIC atskatījās uz divdesmit veiksmīgas darbības gadiem. Mātes uzņēmuma starptautiskā pieredze, WILO ražojumu stabilā kvalitāte un, protams, uzņēmuma darbinieku profesionalitāte un entuziasms ļāvis šajos gados izveidot solīdas ilgtermiņa darījuma attiecības ar valsts un municipālajiem uzņēmumiem, vadošajām celtniecības materiālu tirdzniecības firmām, būvuzņēmumiem un montāžas kompānijām.

Durbes ugunsdzēsības dienests

Aizputes 4, Durbe, Dienvidkurzemes nov., LV-3440
Ugunsdzēsības dienesti

Pāvilostas ugunsdzēsības dienests

Dzintaru 73, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov., LV-3466

Mērsraga ugunsdzēsības dienests

Mērsrags, Lielā 35, Mērsraga pagasts, Talsu nov., LV-3284

Zemgales virsmežniecība, Ugunsdzēsības dienests

Mežciems, Liepu 2, Jaunsvirlaukas pagasts, Jelgavas nov., LV-3001