Uzkodas, visā Latvijā

Drukāt

Pagrabiņš, krodziņš

Baznīcas 5, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Kuldīgā, kur iedzert, izklaide, banketi uz vietas, Kuldīga, banketi, banketu rīkošana, kafejnīca, aukstās uzkodas , , salāti, karstās uzkodas , žuljēni, zupas, mērcītes, veģetārie ēdieni, siltie gaļas ēdieni, siltie zivju

Rausis - konditoreja, kafejnīca

Vaļņu 10, Jelgava, LV-3001
Kafejnīcas, bāri, restorāni, banketu zāle, kafejnīca, bārs, ēdināšana, pusdienas, banketi, jubilejas, dzimšanas dienas, korporatīvie pasākumi, izbraukuma banketi, bērnu ballītes, banketu zāle, telpas svinībām, kāzu mielasts, svētki, banketu apkalpošana, furšeti, muzikālie vakari, atpūtas vakari, jaunais gads, bezmaksas autostāvvieta,

Vecrīga, atpūtas kuģītis

Rīga
Kuģītis pa Daugavu, Kuģītis Vecrīga, brauciens ar kuģītis, Izbrauciens ar kuģīti, Kuģīši pa Daugavu, Kuģīši pa Rīgas kanāls, Brauciens ar kuģīti pa Daugavu, Kuģīšu satiksme Rīgā, Kāzas uz kuģīšiem, Kuģītis pa Rīgas kanālu, Boat Party Latvia, Banketi un kuģa noma, Kuģa rezervācija un ekskursijas, Rīgas panorāmas reiss un Saulrieta reiss, Kruīzs pa

Airsoft Events, SIA

Dzērvju 8, Rīga LV-1019
Airsoftlatvia jautri, izklaidējoši pasākumi::

A)  Airsofts - Pasākumu organizēšana, Veikals, Pilns remonta un apkopju serviss

B) Vecpuišu ballītes - īpaši uzdevumi un vecpuišu pārbaudījums

C) Komandu saliedēšanās pasākumi - Piedāvājam netikai airsoftu bet arī dažādus tiešos komandas saliedēšanās uzdevumus un uzorganizēsim Jūsu pasākumu/ komandas saliedēšanos vai sporta spēles no A līdz Z

D) Dzimšanas dienas ballītes

E) Klases ekskursijas, skolēnu ekskursijas

D) Uzņēmumu pasākumi, pasākums, sporta spēles, izklaide telpās un dabā.(tiek piedāvāts pilns serviss -izklaide, uzkodas, telpas, pasākuma noorganizēšana)

F) AIRSOFT SERVISS, veikals, uzlabošanas serviss, LIETOTI AIRSOFT. Airsoft repliku remonts.

Andalūzijas suns, kafejnīca/bārs

Elizabetes 83/85, Rīga LV-1050
Apraksts: Andalūzijas Suns ir mūsdienīga kafejnīca & bārs, kas atrodas pašā pilsētas centrā – Berga Bazārā. Mājīgajās, brīvā stila telpās un plašajā āra terasē, kas atvērta gada siltajos mēnešos, ikvienam ir iespēja izvēlēties sev tīkamāko maltīti – sākot no burgeriem un svaigiem, viegliem salātiem, līdz pat Meksikas virtuvei un garšām bagātīgiem pamatēdieniem. Ēdienkarte regulāri tiek papildināta ar dažādiem jaunumiem un sezonas aktualitātēm. Darbadienās pieejams īpašais pusdienu piedāvājums, kas mainās katru dienu. Bārs ir unikāls ar savu džinu izlasi, kas ir lielākā Latvijā, piedāvājumā iekļaujot vairāk kā 90 džinus no 14 valstīm. Džina degustācijas, dažādu stilu džina kokteiļi, pašu gatavotas mājas limonādes, kā arī citi atspirdzinoši dzērieni – katrs atradīs sev piemērotāko!

Baltic Media Ltd., SIA, Valodu mācību centrs

Elizabetes 11, Rīga LV-1010
Mūsu galvenie pakalpojumu sniegšanas noteikumi:: ✓ mēs uzņemamies atbildību; ✓ mēs nodrošinām, lai klients būtu mūsu galvenā prioritāte; ✓ mēs sniedzam to, ko apsolām; ✓ klienta vajadzības un valodas zināšanu līmenis nosaka valodu kursu saturu, intensitāti un mērķus.

Aloja-Starkelsen, SIA

Ungurpils, Joglas 2, Alojas pagasts, Limbažu nov., LV-4064
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Pārtikas piedevas ✓ Garšvielas ✓ Bagātinātāji ✓ Ķīseļi ✓ Vaniļas cukurs ✓ Kartupeļu ciete ✓ Cepamais pulveris ✓ Sausie deserti ✓ Želejas ✓ Pārtikas izejvielas Apraksts:

"ALOJA-STARKELSEN" tika dibināts 1991. gada jūnijā sadarbībā starp darbinieku kooperatīvu "ALOJA" un zemnieku kooperatīvu "LYCKEBY" no Zviedrijas kā Latvijā pirmais pārtikas uzņēmums ar ārzemju kapitālu. "ALOJA STARKELSEN" šo gadu laikā ir kļuvis par lielāko kartupeļu cietes ražotāju Baltijas valstīs, kā arī par vienu no lielākajiem bioloģiskās kartupeļu cietes ražotājiem pasaulē. Paralēli kartupeļu cietes ražošanai, uzņēmums ražo virkni citu pārtikas produktus, no kuriem visiecienītākie Baltijas valstīs un Skandināvijā ir Alojas kartupeļu ciete, Alojas ķīseļi, cepamais pulveris un vaniļas cukurs. "ALOJA STARKELSEN" ir uzsākusi arī bioloģisko pelēko zirņu un lauku pupu pārstrādi, tādejādi paplašinot bez-glutēna un vegāno bioloģisko pārtikas izejvielu klāstu. Aptuveni 80% no saražotās produkcijas tiek eksportēti uz Eiropas Savienības valstīm, ASV un Āzijas valstīm.

Jaunpils alus, SIA

Jaunpils, "Šķūnis Baltais Centrā" , Jaunpils pagasts, Tukuma nov., LV-3145
Par uzņēmumu: Jaunpilī atvērta alus darītava! Piedāvājam alu baudīt uz vietas bārā, kā arī iegādāties līdzņemšanai veikalā. Nelielos daudzumos sākam piedāvāt mūsu produkciju arī kafejnīcām, krodziņiem, restorāniem, veikaliem. Ekskursijas pa alus darītavu un alus degustācija grupām no 5 cilvēkiem. Veikals ‘’Jaunpils alus’’ atrodas Tukumā, Kurzemes ielā 36. Pie mums veikalā ir iespējams iegādāties Jaunpils alu, kā arī citus Latvijā ražotus produktus.

Neptūns, restorāns, kempinga vieta Jūrmalā

Atpūties zaļi!
Jaunķemeru ceļš 1, Jūrmala LV-2012
Apraksts:

Restorāns "Neptūns" ir senākais “zaļi” domājošs restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 42 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā. Pie mums plašā izvēlē atradīsiet nepelnīti piemirstus klasiskos ēdienus no Latvijas nacionālās un padomju virtuves, kā arī Eiropas virtuves ēdienus no vietējiem sezonas produktiem. Neatkarīgi no sezonas grilējam uz atvērtā grila visa gada garumā. Karstās vasaras dienās jūsu rīcībā ir terase ar nojumi, savukārt ziemas laikā restorāna zāle ar vēsturisku auru un banketu-semināru zāle ar kamīnu. Īpaši gaidīti viesi pie mums ir ģimenes ar bērniem – piedāvājam bērnu istabu, āra rotaļlaukumu, veselīgus ēdienus un izklaidējošus bērnu rītus. Atpūties “zaļi” vietā, kur pazūd steiga!

Mazā Parīze, kafejnīcas ēdienu piegāde, banketi, SIA Lucrum

Piegāde ar Bolt Food!
Lāčplēša 36, Rīga LV-1011
Atbalstām vietējos ražotājus: Mēs izmantojam tikai ekoloģiski tīrus produktus no vietējiem ražotājiem. Ikdienas darbā mēs izmantojam tikai ekoloģiski tīrus latviešu izcelsmes produktus. Uzņēmumi, ar kuriem mēs sadarbojamies: ✓ maize – "Bēnes PB" maizes ceptuve; ✓ gaļas produkti – SIA "Lēdurgas miesnieks", "Nākotne" gaļas pārstrādes uzņēmums; ✓ piens – SIA "Rankas piens"; ✓ konditorejas izstrādājumi – SIA "Smiļģu beķereja"; ✓ dārzeņi – Ilmara Pētersona zemnieku saimniecība "BALTIŅI"; ✓ zivis – SIA "Salas zivis"; ✓ ECO piena produkcija (biezpiens, piens, skābais krējums, biezpiena sieriņi) – SIA "Tukuma piens"; ✓ augļi – SIA "Kabuleti fruit".

Bērnu virtuve, Bērnu ēdināšana, SIA Lucrum

Lāčplēša 36, Rīga LV-1011
Uzņēmums piedāvā: Mēs piedāvājam profesionāli izveidotu bērnu ēdienkarti, kas atbilst visiem Pārtikas veterinārā dienesta noteikumiem. Izstrādājam profesionālu ēdienkarti bērniem ar veselības problēmām (ar alerģiju, kuņģa problēmām). Ekoloģiski tīri produkti: Ikdienas darbā mēs izmantojam tikai ekoloģiski tīrus latviešu izcelsmes produktus. Uzņēmumi, ar kuriem mēs sadarbojamies: ✓ maize – "Bēnes PB" maizes ceptuve; ✓ gaļas produkti – SIA "Lēdurgas miesnieks", "Nākotne" gaļas pārstrādes uzņēmums; ✓ piens – SIA "Rankas piens"; ✓ konditorejas izstrādājumi – SIA "Smiļģu beķereja"; ✓ dārzeņi – Ilmara Pētersona zemnieku saimniecība "BALTIŅI"; ✓ zivis – SIA "Salas zivis"; ✓ ECO piena produkcija (biezpiens, piens, skābais krējums, biezpiena sieriņi) – SIA "Tukuma piens"; ✓ augļi – SIA "Kabuleti fruit".

Izbushka, viesu nams-pirts

Latgales 268B, Rīga LV-1063
Viesu namā pieejami: ✓ Stāvvieta ✓ Balkons ✓ Terase ✓ Bezmaksas Wi-Fi ✓ Atļauti mājdzīvnieki ✓ Baseins ✓ Pirts Viesu nams:

Krievu pirts ar banketa zāli Rīgā, Ķengaragā. Viesiem pēc pirts piedāvā silto baseinu ar hidromašāžu. Pie guļbūves ēkas atrodas laukums aktīvai atpūtai, automašīnu stāvlaukums.

Cepelīni, SIA, Kafejnīca

Rīgas 48, Liepāja LV-3401
Par kafejnīcu:

Kafejnīcā "Cepelīni" tiek piedāvāta plaša ēdienkarte ar tiešām lielām un garšīgām ēdienu porcijām, un piedāvājuma "odziņa" - lietuviešu nacionālais ēdiens cepelīni, kurus gatavo uz vietas no rīvētiem kartupeļiem ar gaļas pildījumu. Bez cepelīniem piedāvājumā daudzveidīgi, no dabiskām izejvielām gatavoti, saldie ēdieni, baudāms izlejamais kvass un Užavas alus. Katru dienu no pulksten 10.00 līdz 15.00 biznesa pusdienas par 6,00 EUR, kas sastāv no zupas, otrā ēdiena un dzēriena. Kafejnīcā tiek tirgotas uz vietas konditorejā ceptas svaigas, vēl siltas, bulciņas.

Kristīnes picērija un beķereja

Turpinām strādāt klātienē!
Tērvete, "Pagasta ēka" , Tērvetes pagasts, Dobeles nov. LV-3730
Apraksts:

"Kristīnes picērija un beķereja" - Tērvetē, pašā ceļa malā, ieguļ maza picērija-beķereja. Picas ar pašu rokām mīcītas mīklas pamatni, šķipsniņa mīlestības un visu to labāko jums. Saimnieces Kristīnes gardās kūkas, našķi, uzkodas un maizītes. Klājam galdus.

Māsa bārs Dobelē

Brīvības 22, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Piedāvājumā:: ✓ Kafija ✓ Alus ✓ Kokteiļi ✓ Uzkodas ✓ Banketi Par "Māsa":

Vieta, kur atpūsties kopā ar draugiem, ģimeni, mīļajiem

Valhalla Wine & Coffee, kafejnīca

Jūras 24, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Visi laipni gaidīti stilīgajā kafejnīcā, kur pazudīs laiks un ir tik labi un jauki. Gaidīti ne tikai pilsētas viesi, bet arī vietējie liepājnieki, baudīt gardus ēdienu un dzērienus. Ienāc, atvelc elpu vasaras kafejnīcā un baudi Liepāju!

Dragon sushi, restorāns

Lielā 8, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Jaunais, stilīgais Āzijas restorāns Liepājā - "Dragon Sushi", piedāvājumā gardākie Sushi Liepājā. Vienmēr svaigi un garšīgi. Pieejama piegāde, kā arī saņemšana uz vietas. Laipni gaidīti!

VR Room, SIA

Dzirnavu 113a, Rīga, LV-1011
Piedāvājam: ✓ VR briļļu un auto simulatora pakalpojumus ✓ Pasākumu organizēšanu pie mums telpās ✓ Izbraukumu organizēšanu pie Jums ✓ Virtuālās realitātes un citas tehnikas nomu ✓ Tehnisks atbalsts Papildus informācija::

Vēlams jau iepriekš rezervēt sev vēlamo laiku, vai pirms došanās pie mums, uzzināt par pieejamību, tā kā iespējams kāds jau svin ballīti pie mums vai esam izbraukuši kādā pasākumā. Lai rezervētu sev vēlamo laiku: - Droši zvani: +371 29 992 720 - Aizpildi formu mūsu mājaslapā: - Raksti: info@vrroom.lv

Gardi, kafejnīca

Eleja, Bauskas 3, Elejas pagasts, Jelgavas nov., LV-3023
Apraksts:

Kafejnīca un banketu zāle Gardi Elejā piedāvā gardus ēdienus dažādiem dzīves gadījumiem, arī kompleksās pusdienas. Ēdieni tiek piedāvāti uz vietas un arī līdzņemšanai.

Putni - Kūku bode, konditoreja

Mātera 40, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Mēs esam ģimenes uzņēmums, kurš piedāvā gardas kūkas un ēdienus - Jums un Jūsu draugiem.