Uzmērīšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Brams 2, SIA

Stacijas 13, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Mēbeļu uzmērīšana , izgatavošana, mēbeles, mēbeļu remonts, Limbaži, Vidzeme, Limbažos.

DIZAINA GALDI, koka mēbeles pēc pasūtījuma

Turpinām strādāt klātienē!
K.Valdemāra 51, Liepāja LV-3401
Mēbeļu dizainers, dizains, dizaina izveide, dizainera pakalpojumi, mēbeļu, interjera projektēšana. Masīvkoka galdi, dizaina soli, mēbeļu izgatavošana, mēbeles no masīvkoka, mēbeļu ražošana Kurzemē, mēbeļu Liepājā, Latvijā, mēbeļu, skaisti galdi, galdu izgatavošana, kabineta mēbeles pēc pasūtījuma, biroju mēbeles, viesistabu mēbeles,

Decon, SIA

Piedrujas 11, Rīga LV-1073
Apraksts:

SIA "DECON" piedāvā veikt šādus būvniecības pakalpojumus:

✓ jumta segumu ierīkošana un tirdzniecība; ✓ dažāda veida jumta renovācijas darbi.

Bezmaksas konsultācijas, objektu uzmērīšana, tāmēšana, dokumentu sagatavošana.

Domo Design, SIA

A.Čaka 49, Rīga, LV-1011
Aizkari, aizkaru audums, aizkaru audumi, aizkaru dizains, interjera audumi, aizkaru salons, aizkaru veikals, aizkaru šūšana, žalūzijas, romiešu žalūzijas, rullo žalūzijas, aizkaru stangas, aizkaru furnitūra, dekoratīvie pušķi, bārkstis, mēbeļu audums, mēbeļu audumi, gultas pārklāji, gultas pārklāju šūšana, gultas pārklājs, pledi,

ER CONSTRUCTION, SIA

Valkas 18, Strenči, Valmieras nov., LV-4730
Mūsu pakalpojumi:: ✓ uzmērīšana ✓ tāmēšana ✓ demontāžas darbi ✓ plēves ieklāšana ✓ latojums ✓ līmeņošana ✓ jaunā seguma montāža ✓ noteksistēmas montāža ✓ siltināšana ✓ vējkastes montāža Apraksts:

Veicam visa veida jumta darbus Latvijā. Piedāvājam visus nepieciešamos materiālus.

ETNAS fasādes

A.Čaka 125, Rīga LV-1011
Par mums::

ETNAS fasādes -  fasāžu siltināšanas, restaurācijas uzņēmums ar lielu pieredzi savā jomā. ESAM uzticams fasāžu izbūves partneris. Piedāvājam fasāžu uzmērīšanu, tāmes sagatavošanu, fasādes apdari un nodošanu ekspluatācijā. Liela pieredze restaurācijas, siltināšanas un ventilējamo fasāžu izbūves darbos. Esam veikuši lielu skaitu daudzdzīvokļu dzīvojamo ēku, biroja ēku un privātmāju fasāžu apdares darbus. Lepojamies ar paveikto un ceram uz sadarbību arī ar Jums!

Eirodurvis, SIA

Kurzemes prospekts 3g, Rīga LV-1067
Avārijas dienesti

Fenster, SIA

Rēznas 39-11, Rēzekne, LV-4601
Logu uzmērīšana , montāža, konsultācijas. Logu ailes/aiļu apdare. Moskītu tīkli.

Financorp OU

Dainu 1-40, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
renovācija, renovēšana. 3D modelēšana, 3D vizualizācija, 3D videoprezentācija, BIM modelēšana, ēku uzmērīšana

GEO Development, SIA, topogrāfija, mērniecība

Lapeņu 7, Rīga LV-1013
GEO Development piedāvā:: ✓ Topogrāfiskie mērījumi ✓ Topogrāfiskais plāns ✓ Mērniecība ✓ Ģeodēziskie darbi ✓ Lāzerskenēšana ✓ Aerofotografēšana ✓ 3D uzmērīšanas darbi ✓ Inženierģeodēziskie darbi ✓ Zemes sadalīšana, dokumentu sagatavošana

GEOMATIC, SIA

Daugavgrīvas 49 k.1, Rīga LV-1007
Mērnieks, mērnieks Rīgā, mērnieki Rīgā, sertificēti mērnieki, zemes mērīšana, zemes uzmērīšana , mērnieku, , izpilduzmērījumu veikšana, robežu uzmērīšana , zemes kadastrālā uzmērīšana , ceļu un laukumu uzmērīšana
1

GEOPOLS, SIA

Dīķa 44-302, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Topogrāfiskā uzmērīšana ✓ Kadastrālā uzmērīšana ✓ Ģeodēziskie darbi ✓ Zemes ierīcība ✓ Nekustamo īpašumu formēšana Mērniecības uzņēmums:

SIA "GEOPOLS" ir uzņēmums ar ilgu gadu pieredzi, kas ļauj risināt plaša spektra projektus, problēmas, kā arī dot vērtīgus padomus zemes lietu birokrātiskajos džungļos.

  • 1 Mērniecība, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija

GEOinstruments, SIA

K.Valdemāra 38-306, Rīga, LV-1010
ģeodēzisti, topogrāfi, topokaršu izstrāde, ģeodēziskie darbi, zemes mērniecība, zemes ierīcība, zemes robežu uzmērīšana

GPS partners, SIA, Mērniecības instrumenti

Allažu 4, Rīga LV-1005
Apraksts: SIA "GPS Partners" ir Leica Geosystems oficiālais pārstāvis Latvijā. Leica Geosystems ir pasaulē vadošā pozicionēšanas un ģeomātikas tehnoloģiju ražošanas kompānija ar mītnes vietu Šveicē un tā piedāvā plašu mērniecības instrumentu un risinājumu klāstu: mērniecības instrumenti (tahimetri, robota tahimeti, droni, bezpilota lidaparāti, GNSS, GPS, ĢIS); 3D instrumenti (skeneri, lāzera skeneri, 3D mērniecības instrumenti); celtniecības instrumenti (optiskie nivelieri, lāzera nivelieri, teodolīti); instrumenti montāžas darbiem (krusta lāzeri); arhitektu un dizaineru instrumenti (lāzera tālmēri, 3D tālmēri, skeneri); mērniecības un 3D modelēšanas programmatūras. Piedāvājam arī instrumentu remonta un kalibrēšanas pakalojumus autorizētā servisa centrā ar pieredzes bagātākajiem servisa meistariem Latvijā!

GeoStar, SIA, Celtniecības mērinstrumenti, Ģeodēziskie instrumenti

Mārupes 20, Rīga LV-1002
Instrumentu tirdzniecība:

No 1997. gada firma GeoStar SIA veic dažāda veida instrumentu tirdzniecību, servisu, remontu, nomu, izīrē celtniecības mērinstrumentus, sniedz konsultācijas mērniecības instrumentu un tehnoloģiju jomā. Kompānija piedāvā profesionālus TRIMBLE GPS uztvērējus kartogrāfijai, ĢIS, meža platību uzmērīšanai un mērniecībai. Piedāvājumā modernākie RTK GPS komplekti ar kontrolieri un reālā laika korekcijām – VRS savietojamas tehnoloģijas. Kadastrālai uzmērīšanai un būvniecības nodrošināšanai piedāvājumā klasiskie un robotizētie TRIMBLE tahimetri. Celtniecības darbiem geo-FENNEL optiskie un lāzeru nivelieri, digitālie teodolīti, mērriteņi, tālmēri un citi mērinstrumenti. Piedāvājumā Vivax Metrotech un Seba KMT instrumenti apakšzemes komunikāciju atrašanai, diagnostikai un noplūžu meklēšanai. Celtniecībā kritiski mērinstrumenti - Šmita āmuri betona cietības noteikšanai un grunts blīvuma noteikšanai, Beldornii penetrometri un modernākie krītošā svara deflektometri.

Geolite, SIA, ģeoloģiskā izpēte

J.Čakstes gatve 33, Rīga LV-1076
Pakalpojumi: ✓ Ģeotehniskā izpēte ✓ Derīgo izrakteņu meklēšana ✓ Derīgo izrakteņu atradņu ģeoloģiskā izpēte ✓ Kūdras atradņu ģeoloģiskā izpēte ✓ Karjera projekts un dokumenti ✓ Atlikušo krājumu aprēķins Ģeoloģiskā izpēte:

Profesionāli un kvalitatīvi ģeoloģiskās izpētes pakalpojumi visā Latvijā. Ģeotehniskā izpēte, grunts izpēte pirms mājas būvniecības, derīgo izrakteņu atradņu izpēte, meklēšana, atlikušo krājumu aprēķins, inventarizācija, 3D modelēšana, derīgo izrakteņu ieguves projekts. Mēs esam viens no vadošajiem ģeoloģiskās izpētes uzņēmumiem Latvijā. Darbus veicam ļoti kvalitatīvi un ar augstu atbildību. Mums ir atbilstoši sertifikāti un licences darbu veikšanai.

Geometra, SIA

Klapkalnciems, "Guņas" , Engures pagasts, Tukuma nov., LV-3113
Apraksts:

"Geometra", SIA sniedzam pilna spektra mērniecības, ģeodēzijas un topogrāfijas darbus.

Geosija, SIA

Saules 16, Madona, Madonas nov., LV-4801
Ģeodēzija, mērniecība, kartogrāfija, topogrāfija, robežu uzmērīšana , mērnieki Madonā, mērniecība Madonā, , kadastrālā uzmērīšana , zemes ierīcība, zemes ierīkošana, zemes uzmērīšana , ģeodēziskā kontrolkartēšana

Gintus, SIA, Mērniecība

Ozolnieki, Mežmales 9, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov., LV-3018
Pakalpojumi: Topogrāfiskā uzmērīšana Inženierģeodēziskie izpētes darbi Apakšzemes komunikāciju apsekošana un digitālā uzmērīšana Robežu uzmērīšana Ēku, konstrukciju, būvju elementu un ceļu ģeodēzisko izpildshēmu izgatavošana būvniecības procesā un pēc tā Sasniegumi: Uzņēmums ir piedalījies Via Baltic būvniecības vairākos posmos, Jelgavā Lielās un Dobeles ielas būvniecībā.

Goldingen Digger, SIA

"Bāze" , Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro.