Uzmērīšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Intema, SIA, Ekspozīcijas vieta

Attālināti veiktajiem pasūtījumiem 10% atlaide :)
Cēsu 31, Rīga, LV-1012
Labi un lēti matrači, dīvānu izgatavošana pēc pasūtījuma, kur var pasūtīt nestandarta izmēra matraci, matrači pēc pasūtījuma, matrači uz pasūtījuma, matraču izgatavošana pēc klienta vēlmēm, matraču izgatavošana, matraču izgatavošana pēc klienta mēriem, kvalitatīvas mīkstās mēbeles, izturīgs, kvalitatīvs matracis, ādas, auduma gultas,

Niedrāji MR, SIA

Ugāle, "Jaundarbnīcas" , Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Mežizstrāde, mežsaimniecība, meža īpašumu pirkšana, meža cirsmu pirkšana, metālapstrāde. Pērk mežus, pērk cirsmas, forvardera pakalpojumi, metāla rezerves daļu restaurācija. Izstrādāti meži, Meži, Mežu pirkšana, Pērk mežus, Mežs, Mežu pirkšana, pērk mežus, mežs, izstrādāt mežus, daļēji izstrādāti meži, pērk mežu, mežu īpašumu pirkšana,

Homestyle, SIA, Žalūzijas, iestieptie griesti

Visa veida ŽALŪZIJAS, iestieptie griesti
Mārupes 23, Rīga, LV-1002
nostiepto griestu ražošana, franču griesti, plēves griesti, markīzes, žalūziju ražošana, izgatavošana, uzmērīšana

Mežsaimniecības pakalpojumi, Raivo Bobrovs

Smiltenes 1a, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Mežsaimniecības pakalpojumi:: ✓ Meža inventarizācijas (atsevišķa nogabala inventarizācija, piemēram, sugu maiņa); ✓ Cirsmu, jaunaudžu iestigošana (skice); ✓ Dastošana (katra koka uzmērīšana)/cirsmu vērtēšana (aptuvenā cirsmu vērtība), ekoloģisko koku atzīmēšana; ✓ Koku ciršanas iesniegumi/pārskati; ✓ Kailcirtes pēc caurmēra; ✓ Atjaunošanas, jaunaudžu kopšanas apskate, pārskati; ✓ ES Meža apsaimniekošanas atbalsta pasākuma plānu sagatavošana (ieaudzēšana, retināšana) un noslēgšana; ✓ Valsts meža dienesta konsultācijas; ✓ Meža veselības stāvokļa novērtēšana un sagatavošana ciršanai (piemēram, egļu astoņzobu mizgrauzis, dzīvnieku bojājumi); ✓ Dažādas meža konsultācijas u. tml.

Ligna, SIA

Meijermuiža , Drabešu pagasts, Cēsu nov., LV-4101
Galdniecības izstrādājumi:: ✓ Koka durvis ✓ Koka logi ✓ Grīdas dēļi ✓ Mēbeles Galdniecība:

Koka logi, durvis, mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Piegāde, uzmērīšana, uzstādīšana. Galdnieka pakalpojumi pēc pasūtījuma.

 

Zaiga Ābele, arhitekte

J.Čakstes 15-7, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Arhitektūras birojs piedāvā:: ✓ Sagatavot būvniecībai nepieciešamo dokumentāciju gan jaunu ēku būvniecībai, gan pārbūvei vai ēkas atjaunošanai ✓ Būvprojekta sastāvu pēc klienta vēlmēm – pilnā apjomā vai tikai arhitektūras daļa ✓ Sagatavojam apliecinājuma kartes vai paskaidrojuma rakstus ✓ Projekti tiek izstrādāti un saskaņoti atbilstoši LR Būvnormatīvu prasībām ✓ Elastīgs darba laiks, saskaņojam ar klienta iespējām ✓ Izbraucam uz objektu, apsekojam ēkas tehnisko stāvokli

Tehniķis 96, SIA, Durvis, Logi, Daugavpils

Turpinām strādāt klātienē!
Cietokšņa 8-1a, Daugavpils LV-5401
Apraksts: Strādājam no 1996. gada, Sadarbojamies ar ES valstīm. Strādājam visā Latgalē. Sadarbojamies ar Krieviju, Ukrainu, Ķīnu.

Produs, SIA, metāla jumtu segumi

60 gadu garantija!
Latgales 443, Rīga LV-1063
SIA "Produs" piedāvājums:: ✓ Lielākais JUMTA seguma profilu tirdzniecības piedāvājums ✓ JUMTA lietus noteksistēmu, tekņu ražošana, tirdzniecība ✓ Skārda locījumu ražošana, tirdzniecība ✓ JUMTA drošības elementu ražošana(sniega, cilvēka barjera, aiztures) ✓ JUMTA kāpnes, jumta laipas ražošana, tirdzniecība ✓ JUMTA klāšanas, JUMTA montāžas pakalpojumi Rīgā, visā Latvijā.

Kompānija "PRODUS" ir oficiālie pārstāvji BLACHOTRAPEZ metāla jumtu segumu tirgotāji Latvijā.

TAMIAR, SIA

Lubānas 8-72, Rīga LV-1019
Žalūzijas:

Žalūzijas plastmasas logiem – gaismu aizturošu izstrādājumu kopums, ko var piestiprināt tieši pie loga rāmja. Šādas žalūzijas stiprinās dažādi: uz skoča, uz kronšteiniem, uz skrūvēm. Plastmasas logiem var uzstādīt horizontālas žalūzijas un rullo aizkarus; kā kasešu tipa, tā arī brīvi krītošus izstrādājumus. Izmantojot kasešu tipa rullējamos aizkarus (mini kasetes Uni1 un Uni2), audums pa malām tiek nostiprināts, tādējādi, izmantojot gaismas necaurlaidīgo audumu Blekaut, telpā var panākt simtprocentīgu gaismas izolāciju. Pilnīga vai daļēja gaismas izolācija nepieciešama kinoteātros, kā arī guļamistabās un bērnistabās. Izmantojot blīvus izteiksmīgu toņu audumus, žalūzijas kļūst par gaismas filtriem logos un piepilda istabu ar krāsām.

DIZAINA GALDI, koka mēbeles pēc pasūtījuma

Turpinām strādāt klātienē!
K.Valdemāra 51, Liepāja LV-3401
„DIZAINA GALDI” izgatavo galda virsmas no:: ✓ Ozola ✓ Oša ✓ Riekstkoka ✓ Egles ✓ Gobas ✓ Sarkankoka ✓ Priedes ✓ Kļavas ✓ Buka Par uzņēmumu:

„DIZAINA GALDI” nodarbojas ar ekskluzīvu, no viena koka gabala veidotu masīvkoka galdu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma. Katrs galds ir unikāls ar savu dizainu, krāsu, faktūru un skaidri saskatāmo gadskārtu vijumu. Galdu gatavošanā izmantotie koki ir īpaši izvēlēti un atlasīti, un bieži pat vairākus gadsimtus veci. Tomēr izmantoti tiek vienīgi jau miruši koki. Mēbeļu gatavošanā noderīga parasti ir tikai neliela koka daļa. Koku žāvēšana ilgst vairākus gadus. Tā visa rezultātā, gatavie galdi un citi interjera priekšmeti kalpo paaudzēm ilgi. Dizaina masīvkoka, ozola koka galdi. Dizains. Dizaina Mēbeles.

Izgatavojam virtuves pēc individuāla pasūtījuma no masīvkoka un plātņu materiāliem, veicam uzmērīšanu, projektu izstrādi, ražošanu un montāžu.

ETNAS fasādes

A.Čaka 125, Rīga LV-1011
Par mums::

ETNAS fasādes -  fasāžu siltināšanas, restaurācijas uzņēmums ar lielu pieredzi savā jomā. ESAM uzticams fasāžu izbūves partneris. Piedāvājam fasāžu uzmērīšanu, tāmes sagatavošanu, fasādes apdari un nodošanu ekspluatācijā. Liela pieredze restaurācijas, siltināšanas un ventilējamo fasāžu izbūves darbos. Esam veikuši lielu skaitu daudzdzīvokļu dzīvojamo ēku, biroja ēku un privātmāju fasāžu apdares darbus. Lepojamies ar paveikto un ceram uz sadarbību arī ar Jums!

R.L.M., SIA, Veikals un autoserviss

Patversmes 8, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Kartera aizsarga profesionālā uzstādīšana ✓ Betona virsmu laminēšana ✓ Dažādu tilpņu remonts un atjaunošana ✓ Baseinu un citu hidrotehnisko būvju atjaunošana Par uzņēmumu:

Ražojam un uzstādām vieglo automašīnu motoru nodalījuma triecienizturīgos aizsargus no kompozītmateriāla, kas pasargā arī no dubļiem, sniega, sāls, mitruma nokļūšanas dzinēja nodalījumā. Izstrādājam pēc individuāla pasūtījuma. Konstruējam un ražojam arī dažādu izmēru un formu tilpnes, cisternas, rezervuārus, notekūdeņu attīrīšanas sistēmas un to sastāvdaļas, ekopagrabus, nestandarta būviekārtas, kā arī veicam dažādu tilpņu, baseinu un hidrotehnisko būvju remontu un atjaunošanu. 

Logi24, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
J.Vācieša 1 k.1, Rīga LV-1021
Produkti:

Žalūzijas mūsdienīgā interjerā pakāpeniski nomaina aizkarus – tās nevāc putekļus, ir ērtas tīrīšanā, praktiskas un ilgmūžīgas, tās nepiešķir smagnējuma sajūtu un atsvaidzina telpas, piešķirot tām izsmalcinātību un mājīgumu. Žalūzijas ir viens no logu aizdares veidiem, kas ir veidotas no regulējamām auduma, koksnes, plastmasas vai metāla loksnēm. Horizontālajām žalūzijām tiek izmantota tā saucamā pakāpju sistēma, kas ļauj atvērt vai aizvērt žalūzijas ar speciālu grozāmu mehānismu, pie tam tā pacelšanas ķēde ir nepieciešama žalūziju fiksācijai vajadzīgā stāvoklī, bet spieķis, lai grieztu apdares. Vadības sistēma spieķis-ķēde ir raksturīga standarta kolekciju žalūzijām. Mūsdienīgākās sistēmās vadība notiek ar vienas ķēdes mehānismu, kas atbild kā par to pagriezienu, tā arī par to kustību un pašfiksāciju.

ER CONSTRUCTION, SIA

Valkas 18, Strenči, Valmieras nov., LV-4730
Mūsu pakalpojumi:: ✓ uzmērīšana ✓ tāmēšana ✓ demontāžas darbi ✓ plēves ieklāšana ✓ latojums ✓ līmeņošana ✓ jaunā seguma montāža ✓ noteksistēmas montāža ✓ siltināšana ✓ vējkastes montāža Apraksts:

Veicam visa veida jumta darbus Latvijā. Piedāvājam visus nepieciešamos materiālus.

ASB Mežsaimnieks, SIA

Krasta 2-3, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: Pilna spektra mežsaimnieciskie pakalpojumi visā Latvijā. Cirsmu uzmērīšana un iestigošana. Augošu koku uzmērīšana. Cirsmu novērtēšana. Meža inventarizācija.

Moskitu-tikli.lv, izgatavošana, uzstādīšana

Teicama aizsardzība no kukaiņiem.
Krustpils 69a, Rīga LV-1057
Apraksts:

Insektu vai moskītu tīkli - lieliska aizsardzība pret kukaiņiem, pūkām, lapām, būs papildus šķērslis jūsu mājas mīlulim! Uzmērīšana, ražošana, uzstādīšana.

Kurzemes amatnieks A, SIA

F.Brīvzemnieka 52, Liepāja LV-3401
Apraksts: Piedāvājam dažādas kavalitātes logus, sākot no ekonomiskajiem variantiem, līdz vācu kvalitātes logiem, par ļoti izdevīgām cenām. Katra klienta vajadzības tiek izskatītas individuāli, atrodot klientam vispiemērotāko variantu. Piedāvājam bezmaksas konsultāciju un logu uzmērīšanu. Tiek nodrošināts pilns serviss – konsultācija birojā, objekta apskate un mērīšana, PVC logu demontāža, montāža, iekšējo un ārējo palodžu uzstādīšana, iekšējā un ārējā apdare, veco logu utilizācija. Garantijas apkalpošana. Piedāvājam siltinātas metāla ārdurvis dzīvokļiem. Durvis tiek izgatavotas pēc individuāliem izmēriem. Laba siltuma un skaņas izolācija. Plašā izvēlē piedāvājam dažāda veida žalūzijas: Žalūzijas diena-nakts apvieno sevī horizontālo žalūziju un rullo žalūziju priekšrocības.Var uzstādīt gan rullo kasešu žalūzijas uz loga rāmja, gan klasiskos rullo uz sienas. Horizontālās rullo un rullo kasešu žalūzijas. Pilsētas žalūzijas, kas ideāli piemērotas lodžijām. Vertikālās žalūzijas. Liepāja, Aizputē.

Torgy Baltic, SIA

Ozolnieki, Eglaines 13, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Apraksts:

Metālapstrādes uzņēmums "Torgy Baltic" sevi ir veiksmīgi pierādījis vietējā tirgū un ar panākumiem eksportē produkciju. Nozarē darbojas jau 15 gadus. Mūsu ražošana ir aprīkota ar daudzveidīgām modernām iekārtām, un visus darbus izpilda augsti kvalificēts personāls. Pēc individuāla pasūtījuma vai jūsu rasējuma kvalitatīvi izgatavosim jebkuras sarežģītības metāla izstrādājumus, konstrukcijas un augstas precizitātes detaļas. Uzņēmums piedāvā metālapstrādes pakalpojumus – metināšana, lāzergriešana, ūdensgriešana, valcēšana, locīšana, virpošana, CNC frēzēšana, slapjā krāsošana, smilšu strūkla, digitālā uzmērīšana un Frosio III inspektora uzraudzību.

Kurland Door, SIA

Brūzis, "Purmaļi" , Virbu pagasts, Talsu nov., LV-3292
Apraksts:

Piedāvājam uzstādīt augstākās kvalitātes sekciju tipa paceļamos, garāžu un industriālos vārtus, ar mehānisko vai automātisko vadāmību Gfa, Bft Vārti ir droši un izturīgi. Pēc nepieciešamības vārtos var iebūvēt logus, durvis, slēdzenes. Vārtu biezums nodrošina skaņas izolāciju un siltuma noturību. Piedāvājam krāsu dažādību, lai vārti saplūst ar apkārtējo interjeru (balts ral9002, brūns ral8014, alumīnija ral9006, kā arī koka imitācija vai arī jebkuru citu krāsu, kas atrodama RaL katalogā). Veicam arī remontu un apkopi. Strādājam gan ar fiziskām, gan juridiskām personām. Strādājam pa visu Latviju bez brīvdienām. Individuāla pieeja katram klientam un īpaši draudzīgas cenas. Cenā iekļauta 2 gadu garantija. Sīkākai informācijai par cenām, uzmērīšanu, izgatavošanu un uzstādīšanu - zvaniet mums pa tālruni.

Iebūvējamie skapji, individuālais darbs

Rīga
Apraksts:

Izgatavojam: Iebūvējamos skapjus, virtuves, korpusa mēbeles, vannas istabas mēbeles, priekšnamu un koridoru mēbeles, starpistabu bīdāmās durvis, viesistabu mēbeles, grāmatu skapjus, biroja mēbeles, galdus un datorgaldus, bērnu mēbeles. 

Darba pieredze mēbeļu izgatavošanā vairāk kā 20 gadi. 

Augstākā kvalitāte un garantija 5 gadi. Ļoti īsi izgatavošanas termiņi un ātra uzstādīšana. Bezmaksas uzmērīšana bez brīvdienām. 3D projekta izveide. Individuālā pieeja katram klientam. 

Zvaniet vai rakstiet darba dienās, vakaros vai brīvdienās, gaidīsim!