Uzmērīšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Green Solutions, SIA

Baltā 1b, Rīga, LV-1055
Virtuves galda virsmas, projektēšana, uzmērīšana , izgatavošana, uzstādīšana. Akmens galda virsmas.

Homestyle, SIA, Žalūzijas, iestieptie griesti

Visa veida ŽALŪZIJAS, iestieptie griesti
Mārupes 23, Rīga, LV-1002
nostiepto griestu ražošana, franču griesti, plēves griesti, markīzes, žalūziju ražošana, izgatavošana, uzmērīšana

Iebūvējamie skapji, individuālais darbs

Rīga
Apraksts:

Izgatavojam: Iebūvējamos skapjus, virtuves, korpusa mēbeles, vannas istabas mēbeles, priekšnamu un koridoru mēbeles, starpistabu bīdāmās durvis, viesistabu mēbeles, grāmatu skapjus, biroja mēbeles, galdus un datorgaldus, bērnu mēbeles. 

Darba pieredze mēbeļu izgatavošanā vairāk kā 20 gadi. 

Augstākā kvalitāte un garantija 5 gadi. Ļoti īsi izgatavošanas termiņi un ātra uzstādīšana. Bezmaksas uzmērīšana bez brīvdienām. 3D projekta izveide. Individuālā pieeja katram klientam. 

Zvaniet vai rakstiet darba dienās, vakaros vai brīvdienās, gaidīsim!

 

Intema, SIA, Ekspozīcijas vieta

Attālināti veiktajiem pasūtījumiem 10% atlaide :)
Cēsu 31, Rīga, LV-1012
Produkcija: ✓ Gultas - Barein Devon, Linde Devon, Indi Devon, Raund Forme, Royal Devon, Leon Devon, Royal Notting, Patricija Notting, York Devon u.c. ✓ Bērnu gultas - Bunny Devon, Cat Devon, Skyline Devon, Junior Notting, Panels Junior, Queen, Vocal Devon u.c. ✓ Matrači - Classic, MultiPocket, Universe, Hemp, Cuprum, Elite, matrači viesnīcām un bērniem, virsmatrači un spilveni. ✓ Mīkstās mēbeles un aksesuāri - dīvāni, krēsli, pufi, sienas paneļi, starpsienu paneļi u.c.

JVMD, SIA

Akadēmijas 17b, Jelgava LV-3001
Pakalpojumi: logu, durvju, vārtu, žalūziju, palodžu, insektu sietu, stikla pakešu uzmērīšana , uzstādīšana

JVMD, SIA, Filiāle

Uzvaras 3a, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Logi, durvis: PVC logi, koka logi, stikla paketes, bīdāmās balkona - terases durvis, PVC un koka ārdurvis, palodzes ārējās, iekšējās, lodžiju un balkonu iestiklošana, insektu sieti, loga rokturi, aizvērēji. Metāla durvis: siltinātas metāla durvis, ugunsdrošas metāla durvis, metāla durvis ar MDF paneļiem, 602. sērijas metāla durvis, aizvērēji,

Jumtu serviss, SIA

Palmu 4, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Piedāvājumā:: ✓ Jumta segumi ✓ Jumta logi ✓ Metāla jumti ✓ PVC Apraksts:

SIA "Jumtu serviss" piedāvā jumtu un sienu segumu tirdzniecību un to ieklāšanu, kā arī piedāvājumā jumta logu tirdzniecība un montāža.

KUP Design, SIA

Salamandras 1, Rīga, LV-1024
Metāla konstrukcijas, metālkonstrukcijas, metāla izstrādājumi, metāla detaļas, metāla galda rāmji, metāla galda kājas, metāla furnitūras izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, metāla gulta, metāla krēsli, metāla vārti, metāla kāpnes, metāla trepes, metāla nojumes, velosipēdu novietnes, grili, kamīna piederumi, reklāmas stendi,

Kamīnu salons

Piņķi, Jūrmalas 3b, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
podiņu krāsns cena, podiņu krāsns mūrēšana, podiņu krāsns uzbūve, Virtuves galda virsmas, projektēšana, uzmērīšana

Kompānija Parnas Pro, SIA

Ēveles 12 k.2, Rīga LV-1013
Apraksts:

Kompānija "Parnas Pro" piedāvā dažāda apjoma un sarežģītības inženierģeodēziskos, topogrāfiskos, kadastrālās uzmērīšanas, zemes ierīcības darbus. Informācija www.parnas.lv vai 67339911

Kripto, SIA

Brīvības gatve 362, Rīga LV-1006
Topogrāfija, topogrāfiskā uzmērīšana , mērīšana, izpildshēmas., Ģeodēzija, mērniecība, kadastrālā uzmērīšana , robežu uzmērīšana , kartogrāfija, kartogrāfs, robežu uzmērīšana

Kurland Door, SIA

Brūzis, "Purmaļi" , Virbu pagasts, Talsu nov., LV-3292
Apraksts:

Piedāvājam uzstādīt augstākās kvalitātes sekciju tipa paceļamos, garāžu un industriālos vārtus, ar mehānisko vai automātisko vadāmību Gfa, Bft Vārti ir droši un izturīgi. Pēc nepieciešamības vārtos var iebūvēt logus, durvis, slēdzenes. Vārtu biezums nodrošina skaņas izolāciju un siltuma noturību. Piedāvājam krāsu dažādību, lai vārti saplūst ar apkārtējo interjeru (balts ral9002, brūns ral8014, alumīnija ral9006, kā arī koka imitācija vai arī jebkuru citu krāsu, kas atrodama RaL katalogā). Veicam arī remontu un apkopi. Strādājam gan ar fiziskām, gan juridiskām personām. Strādājam pa visu Latviju bez brīvdienām. Individuāla pieeja katram klientam un īpaši draudzīgas cenas. Cenā iekļauta 2 gadu garantija. Sīkākai informācijai par cenām, uzmērīšanu, izgatavošanu un uzstādīšanu - zvaniet mums pa tālruni.

Kurzemes amatnieks A, SIA

F.Brīvzemnieka 52, Liepāja LV-3401
Apraksts: Piedāvājam dažādas kavalitātes logus, sākot no ekonomiskajiem variantiem, līdz vācu kvalitātes logiem, par ļoti izdevīgām cenām. Katra klienta vajadzības tiek izskatītas individuāli, atrodot klientam vispiemērotāko variantu. Piedāvājam bezmaksas konsultāciju un logu uzmērīšanu. Tiek nodrošināts pilns serviss – konsultācija birojā, objekta apskate un mērīšana, PVC logu demontāža, montāža, iekšējo un ārējo palodžu uzstādīšana, iekšējā un ārējā apdare, veco logu utilizācija. Garantijas apkalpošana. Piedāvājam siltinātas metāla ārdurvis dzīvokļiem. Durvis tiek izgatavotas pēc individuāliem izmēriem. Laba siltuma un skaņas izolācija. Plašā izvēlē piedāvājam dažāda veida žalūzijas: Žalūzijas diena-nakts apvieno sevī horizontālo žalūziju un rullo žalūziju priekšrocības.Var uzstādīt gan rullo kasešu žalūzijas uz loga rāmja, gan klasiskos rullo uz sienas. Horizontālās rullo un rullo kasešu žalūzijas. Pilsētas žalūzijas, kas ideāli piemērotas lodžijām. Vertikālās žalūzijas. Liepāja, Aizputē.

LENS Grupa, SIA

Dzelzavas 72, Rīga, LV-1082
Metālplastikāta logi, logi, žalūzijas, PVC logi, žalūzijas Latvijā, uzmērīšana , piegāde, uzstādīšana,

LL projekti, SIA, Mērniecība un topogrāfiskā uzmērīšana

Brodi, Aldaunes 13, Ābeļu pagasts, Jēkabpils nov. LV-5212
Apraksts:

SIA "LL Projekti" dibināts 2016. gadā un piedāvā mērniecības un ģeodēzijas pakalpojumus. Uzņēmuma piedāvātie pakalpojumi: topogrāfiju uzmērīšana, izpildmērījumu uzmērīšana, zemes robežu kadastrālā uzmērīšana, kamerālie darbi, zemes ierīcības projektu izstrāde, būvasu nospraušana, ceļa ass nospraušana un citi ģeodēziskie darbi. Uzņēmuma darbība pamatā notiek Jēkabpils, Aizkraukles, Madonas, Preiļu, Balvu, Līvānu, Pļaviņu, Viesītes, Neretas, Jūrmalas reģionos, bet sniedzam pakalpojumu visā Latvijas teritorijā. Uzņēmumā strādā pieredzējuši, sertificēti mērnieki ar sertifikātiem “Ģeodēzisko darbu veikšanai”, “Kadastrālās uzmērīšanas darbu veikšanai”, “Zemes ierīcības darbu veikšanai”.

Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs, SIA

Ozolnieki, Rīgas 34, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov., LV-3018
Lauku uzmērīšana . Biznesa plāni. Gada pārskati. Bilances. Iesniegumi VID.

Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs, SIA

Ozolnieki, Rīgas 34, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
stigošana, cirsmu stigošana, cirsmas novērtēšana, jaunaudžu kopšana, skices izgatavošana, augošu koku uzmērīšana

Latvijas Ģeotelpiskās informācijas aģentūra

O.Vācieša 43, Rīga LV-1004
Zemes magnētiskā lauka noteikšana, magnētiskās deklinācijas un inklinācijas uzmērīšana un aprēķināšana

Latvijasmernieks.lv, SIA

E.Smiļģa 2a, Rīga, LV-1048
Pakalpojumi:: ✓ Zemes kadastrālā uzmērīšana; ✓ Zemes ierīcība; ✓ Topogrāfija; ✓ Inženierģeodēziskie darbi; ✓ Ceļu projektēšana; ✓ Ģeoloģija; ✓ Aerofotogrammetrija; ✓ 3D lāzerskenēšana. Jums interesē mūsu pakalpojumi? Mēs esam šeit, lai palīdzētu!:

Pilna mērniecības pakalpojumu pakete no būvniecības uzsākšanas līdz nodošanai ekspluatācijā.

Lauku mērnieks, SIA

Meža 7-2.st., Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
SIA "Lauku mērnieks" pakalpojumi:: ✓ Zemes robežu uzmērīšana ✓ Topogrāfiskā uzmērīšana ✓ Zemes ierīcības darbi ✓ Inženierģeodēzija ✓ Izpildmērījumi ✓ Lokālplānojumi / Detālplānojumi Apraksts:

SIA "Lauku mērnieks" sniedz dažāda veida mērniecības pakalpojumus privātpersonām un juridiskām personām. Pakalpojumus veic sertificēti speciālisti ar vairāku gadu pieredzi nozarē, izmantojot jaunākos un mūsdienīgākos mērniecības instrumentus. Darbojamies Vidzemes teritorijas robežās.