Uzmērīšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Ligna, SIA

Meijermuiža , Drabešu pagasts, Cēsu nov., LV-4101
Galdniecības izstrādājumi:: ✓ Koka durvis ✓ Koka logi ✓ Grīdas dēļi ✓ Mēbeles Galdniecība:

Koka logi, durvis, mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Piegāde, uzmērīšana, uzstādīšana. Galdnieka pakalpojumi pēc pasūtījuma.

 

Limbažu mērniecības birojs, SIA

Rīgas 16-413, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Zemes robežu uzmērīšana . Kadastrālā uzmērīšana . Topogrāfija. Topogrāfiskā uzmērīšana . Mērniecība., Limbaži, robežu uzmērīšana Vidzemē.

Lipsbergs, SIA

Balasta dambis 1 k.2, Rīga LV-1048
Mērniecība, mērnieks, mērnieki, zemes robežu uzmērīšana , apvidus objektu uzmērīšana , būvasis, būvasu, , topogrāfs, topogrāfija, topogrāfiskā uzmērīšana , topogrāfiskās kartes, trases nospraušana, uzmērīšana

Logi24, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
J.Vācieša 1 k.1, Rīga LV-1021
Produkti:

Žalūzijas mūsdienīgā interjerā pakāpeniski nomaina aizkarus – tās nevāc putekļus, ir ērtas tīrīšanā, praktiskas un ilgmūžīgas, tās nepiešķir smagnējuma sajūtu un atsvaidzina telpas, piešķirot tām izsmalcinātību un mājīgumu. Žalūzijas ir viens no logu aizdares veidiem, kas ir veidotas no regulējamām auduma, koksnes, plastmasas vai metāla loksnēm. Horizontālajām žalūzijām tiek izmantota tā saucamā pakāpju sistēma, kas ļauj atvērt vai aizvērt žalūzijas ar speciālu grozāmu mehānismu, pie tam tā pacelšanas ķēde ir nepieciešama žalūziju fiksācijai vajadzīgā stāvoklī, bet spieķis, lai grieztu apdares. Vadības sistēma spieķis-ķēde ir raksturīga standarta kolekciju žalūzijām. Mūsdienīgākās sistēmās vadība notiek ar vienas ķēdes mehānismu, kas atbild kā par to pagriezienu, tā arī par to kustību un pašfiksāciju.

MT Mērnieks, SIA

Virkas 17, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Uzmērīšana . Topogrāfija, topogrāfiskā uzmērīšana . Robežu uzmērīšana , kadastrālā uzmērīšana ., Uzmērīšana . Topogrāfiskā uzmērīšana . Robežu uzmērīšana , kadastrālā uzmērīšana .

MZ skats, SIA

Raiņa 56, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Jaunbūves uzmērīšana . Vertikālā un horizontālā uzmērīšana . Būves izpildmērījums., Komunikāciju uzmērīšana . Inženierkomunikāciju uzmērīšana .

MZ skats, SIA, Filiāle

Ķesterciema 9, Salaspils, Salaspils nov. LV-2121
Mērniecība, mērniecības darbi, mērnieks, mērnieku pakalpojumi, zemes ierīcība, ģeoloģija, ģeodēzija, detālplānojums. Topogrāfija, topogrāfiskie plāni, topogrāfiskie darbi, zemes mērīšana, topogrāfiskā uzmērīšana, inženierģeodēzija, izpildshēmas, izpildmērījumi, 3D. Grunts kubatūras aprēķini. Ģeotehniskā izpēte.

Meijas mērniecības pakalpojumi, SIA

Agroķīmiķu 5, Jelgava, LV-3003
Apraksts: Pieredzējis mērnieks sniedz mērniecības pakalpojumus Zemgalē un Jelgavā.

Meliorprojekts, VSIA

Struktoru 14, Rīga, LV-1039
Apraksts: Uzņēmums veic meliorācijas sistēmu projektēšanu, upju hidrotehnisko būvju projektēšanu, ģeodēziskos darbus, zemes ierīcības, zemes kadastrālās uzmērīšanas un topogrāfiskos darbus.

Meto Pro Group, SIA

Mārupes 20, Rīga, LV-1002
Zemes mērniecība, topogrāfija, topogrāfiskā uzmērīšana , zemes robežu uzmērīšana , kadastrālā uzmērīšana , , būves vertikālā uzmērīšana , būves horizontālā uzmērīšana , uzmērīšana pirms un pēc nodošanas ekspluatācijā

Meža Sīļi, SIA

"Salenieki" , Zantes pagasts, Tukuma nov. LV-3134
Meža taksācija, meža inventerizācija, cirsmu stigošana, cirsmu novērtēšana, cirsmu dastošana, koku uzmērīšana

Mežmaļi+, SIA, koka logu un durvju ražotne

KOKA logi un durvis
Valdlauči, Mazā Rāmavas 4, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-1076
Apraksts: Esam specializējušies uz koka logu un durvju izgatavošanu. Strādājam tikai pēc individuāla pasūtījuma arī ar ārzemju klientiem un vajadzības gadījumā veicam arī uzmērīšanu un savu izstrādājumu montāžu. Pamatā strādājam ar vietējās izcelsmes materiāliem: priedi, bērzu, osi un ozolu. Apdares un komplektējošām sastāvdaļām pamatā izmantojam Vācijā un Skandināvijā ražotus materiālus.

Mežsaimniecības pakalpojumi, Raivo Bobrovs

Smiltenes 1a, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Mežsaimniecības pakalpojumi:: ✓ Meža inventarizācijas (atsevišķa nogabala inventarizācija, piemēram, sugu maiņa); ✓ Cirsmu, jaunaudžu iestigošana (skice); ✓ Dastošana (katra koka uzmērīšana)/cirsmu vērtēšana (aptuvenā cirsmu vērtība), ekoloģisko koku atzīmēšana; ✓ Koku ciršanas iesniegumi/pārskati; ✓ Kailcirtes pēc caurmēra; ✓ Atjaunošanas, jaunaudžu kopšanas apskate, pārskati; ✓ ES Meža apsaimniekošanas atbalsta pasākuma plānu sagatavošana (ieaudzēšana, retināšana) un noslēgšana; ✓ Valsts meža dienesta konsultācijas; ✓ Meža veselības stāvokļa novērtēšana un sagatavošana ciršanai (piemēram, egļu astoņzobu mizgrauzis, dzīvnieku bojājumi); ✓ Dažādas meža konsultācijas u. tml.

Moderum, SIA

Strēlnieku 45b, Tukums, Tukuma nov. LV-3104
Mēbeļu uzmērīšana , izgatavošana, Klasiskās, modernās virtuves. Latvijā ražotas mēbeles.

Moskitu-tikli.lv, izgatavošana, uzstādīšana

Teicama aizsardzība no kukaiņiem.
Krustpils 69a, Rīga LV-1057
Apraksts:

Insektu vai moskītu tīkli - lieliska aizsardzība pret kukaiņiem, pūkām, lapām, būs papildus šķērslis jūsu mājas mīlulim! Uzmērīšana, ražošana, uzstādīšana.

1

Mērnieks MMR, SIA

J. Poruka 8-313, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Par mums: Veicam izpilduzmērījumus, būvasu nospraušanu, topogrāfisko uzmērīšanu, kadastrālo (robežu) uzmērīšanu, zemes ierīcības projektu izstrādi un parcelāciju, īpašumu sadalīšanu un apvienošanu, konsolidāciju, kā arī sniedzam konsultācijas.
  • 1 Mērniecība, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija

Mērnieks ZM, SIA

Latgales 51-35, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Mērniecība, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija

Niedrāji MR, SIA

Ugāle, "Jaundarbnīcas" , Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Par mums:

SIA "Niedrāji MR" ir viens no lielākajiem mežizstrādes uzņēmumiem Kurzemē, kas veic mežizstrādes pakalpojumus. Pērk, izstrādā mežus, cirsmas un meža īpašumus visā Latvijā, Kurzemē, Zemgalē, Vidzemē, Latgalē. Sniedzam harvestera, forvardera, kokvedēja, treilera, buldozera pakalpojumus. Nodrošinām smagās, meža, komerciālās tehnikas sēžu restaurāciju, pirkstu/tapu izgatavošanu. Ražojam taras dēlīšus, šķeldu. Atrodamies Ventspils novadā, Ugāles pagastā, Ugālē. Piedāvātajos pakalpojumos iekļauta kokmateriālu sagatavošana ar harvesteru, kā arī to pievešana ar forvarderi. Piedāvājumā arī cirsmu kopšana un mežaudžu atjaunošana.

Novadmērnieks, SIA, Mērniecība, topogrāfija Vidzemē

Stacijas 2-3.st., Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Par uzņēmumu:

SIA "Novadmērnieks" mērniecības birojs piedāvā pakalpojumus mērniecībā, ģeodēzijā, kartogrāfijā un topogrāfijā. Esam bāzēti Valmierā un mūsu pakalpojumi ir pieejami visā Vidzemes reģionā. Mūsu pakalpojumi iekļauj: robežu topogrāfiskā, kadastrālā uzmērīšana, detālplānošana, zemes ierīcība u.c. 

PVC.LV, SIA

Vecā Ostmala 24, Liepāja, LV-3401
Logi, durvis, žalūzijas, PVC logi, žalūzijas Liepājā, uzmērīšana , piegāde, montāža, apdare Kurzemē.