Uzmērīšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Parnas GEO, SIA

Rīgas 81-1A, Daugavpils, LV-5401
zemes ierīcība, ģeodēziskā izpēte, inženierģeoloģija, būvasu nospraušana, inženierģeoloģija, robežu uzmērīšana , , kadastrālā uzmērīšana , topogrāfiskā uzmērīšana .

Passim, SIA

Latgales 55, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Durvis, logu uzmērīšana , ražošana, montāža. Ekonomiskie, ekonomiski, siltumu ekonomējoši logi.

Prestons, SIA

Lielā 9a-2, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Pakalpojumi:: ✓ Bruģēšanas darbi ✓ Tāmēšana, uzmērīšana ✓ Teritorijas labiekārtošana, apzaļumošana

Prodex, SIA

Katlakalna 6, Rīga, LV-1073
Durvju salons, Durvju vairumtirdzniecība, Durvis, iekšdurvis, starpistabu durvis, koka durvis, kvalitatīvas koka durvis, kvalitatīvas durvis, masīvkoka durvis, durvis no koka, priedes durvis, priedes koka durvis, Madepar durvis, bīdāmās durvis, finierētas koka durvis, Ozola durvis, Ozola finierējuma durvis, finierētas Ozola durvis, lētas

Produs, SIA, metāla jumtu segumi

60 gadu garantija!
Latgales 443, Rīga LV-1063
SIA "Produs" piedāvājums:: ✓ Lielākais JUMTA seguma profilu tirdzniecības piedāvājums ✓ JUMTA lietus noteksistēmu, tekņu ražošana, tirdzniecība ✓ Skārda locījumu ražošana, tirdzniecība ✓ JUMTA drošības elementu ražošana(sniega, cilvēka barjera, aiztures) ✓ JUMTA kāpnes, jumta laipas ražošana, tirdzniecība ✓ JUMTA klāšanas, JUMTA montāžas pakalpojumi Rīgā, visā Latvijā.

Kompānija "PRODUS" ir oficiālie pārstāvji BLACHOTRAPEZ metāla jumtu segumu tirgotāji Latvijā.

R.L.M., SIA, Veikals un autoserviss

Patversmes 8, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Kartera aizsarga profesionālā uzstādīšana ✓ Betona virsmu laminēšana ✓ Dažādu tilpņu remonts un atjaunošana ✓ Baseinu un citu hidrotehnisko būvju atjaunošana Par uzņēmumu:

Ražojam un uzstādām vieglo automašīnu motoru nodalījuma triecienizturīgos aizsargus no kompozītmateriāla, kas pasargā arī no dubļiem, sniega, sāls, mitruma nokļūšanas dzinēja nodalījumā. Izstrādājam pēc individuāla pasūtījuma. Konstruējam un ražojam arī dažādu izmēru un formu tilpnes, cisternas, rezervuārus, notekūdeņu attīrīšanas sistēmas un to sastāvdaļas, ekopagrabus, nestandarta būviekārtas, kā arī veicam dažādu tilpņu, baseinu un hidrotehnisko būvju remontu un atjaunošanu. 

1

Rīgas Mērnieks, SIA

Vietalvas 1, Rīga LV-1009
Vajadzīgs mērnieks: Vajadzīgs sertificēts mērnieks Rīgā vai citur Latvijā? Palīdzēsim. Mūsu uzņēmuma mērnieki sniedz topogrāfiskās mērniecības pakalpojumus ēku un zemju īpašniekiem un arhitektiem visā Latvijā. Zvaniet! Cena: Pakalpojuma cenu veido trīs faktori: (1) nepieciešamo mērījumu skaits. To nosaka zemes gabala vai jau būvējamās ēkas pamatu forma; (2) atrašanās vieta; (3) termiņi. Orientējošas pakalpojuma izmaksas parasti varam sniegt jau telefonsarunā, kad mērnieks būs no Jums ieguvis mazliet konkrētāku informāciju par uzmērāmo zemes gabalu vai ēku.
  • 1 Mērniecība, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija
2

Rīgas ģeodēzists, SIA

Pēkšēna 1-2, Rīga LV-1006
Par uzņēmumu:

SIA "Rīgas ģeodēzists" veic 3D topogrāfisko uzmērīšanu, inženierkomunikāciju un jaunuzbūvēto objektu izpildmērījumus, sniedz inženier-ģeodēziskos pakalpojumus, izmantojot augstas precizitātes GPS instrumentus.

  • 2 Mērniecība, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija

Rūķis AG, SIA

Zaļā 32, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

Mērniecības birojs "Rūķis AG" sniedz dažādus mērniecības darbus - topogrāfiskā mērīšana, zemes robežu uzmērīšana, zemes ierīcības projektu izstrādāšana un citi darbi.

SDS Projekti, SIA

Rīgas 48-3, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
sieti, stikla paketes, terases durvis, siltinātas metāla durvis, ugunsdrošas durvis, žalūzijas, logu uzmērīšana

Sertificēts mērnieks Jānis Balodis

Pētera 3-5, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Sertificēts mērnieks Jānis Balodis veic visa veida mērniecības darbus visā Latvijā. Visa veida mērniecības pakalpojumi.

Sertifikācijas centrs, SIA

Aptiekas 17a, Rīga LV-1005
Sertifikācija. ISO 9001. ISO 14001. ISO 45001. ISO 50001. Metinātāju sertifikācija. Ražotņu sertifikācija. Metinātāju sertifikācija ISO 9606. EN 287. Metināšanas procedūru. procesu WPQR EN 15614 sertifikācija. Metināšanas ražotņu sertifikācija ISO 3834. CE marķējums metālkonstrukcijām EN 1090. Metināšanas operatoru un metināšanas

Stīga AG, SIA

Sakņu 17, Daugavpils, LV-5401
Ofisa mēbeles, mēbeles pēc pasūtījuma, mēbeļu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, uzmērīšana , uzstādīšana

TAMIAR, SIA

Lubānas 8-72, Rīga LV-1019
Žalūzijas:

Žalūzijas plastmasas logiem – gaismu aizturošu izstrādājumu kopums, ko var piestiprināt tieši pie loga rāmja. Šādas žalūzijas stiprinās dažādi: uz skoča, uz kronšteiniem, uz skrūvēm. Plastmasas logiem var uzstādīt horizontālas žalūzijas un rullo aizkarus; kā kasešu tipa, tā arī brīvi krītošus izstrādājumus. Izmantojot kasešu tipa rullējamos aizkarus (mini kasetes Uni1 un Uni2), audums pa malām tiek nostiprināts, tādējādi, izmantojot gaismas necaurlaidīgo audumu Blekaut, telpā var panākt simtprocentīgu gaismas izolāciju. Pilnīga vai daļēja gaismas izolācija nepieciešama kinoteātros, kā arī guļamistabās un bērnistabās. Izmantojot blīvus izteiksmīgu toņu audumus, žalūzijas kļūst par gaismas filtriem logos un piepilda istabu ar krāsām.

TP aģentūra, SIA, Mērniecība

Brīvības 3b-2.st., Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Pakalpojumi: ✓ Topogrāfija ✓ Ģeodēzija ✓ Mērniecība ✓ Kadastrālā uzmērīšana ✓ Zemes ierīcība ✓ Robežu uzmērīšana Mērniecība Jēkabpilī:

"TP aģentūra", SIA darbojas zemes mērniecības, zemes ierīcības, robežu uzmērīšanas un ģeodēzisko darbu jomā. Klientiem sniedz kvalitatīvus pakalpojumus ne tikai Latgales reģionā, bet arī pārējā Latvijas republikas teritorijā. Uzņēmumā strādā pieredzējušie darbinieki, kas sertificēti zemes kadastrālajā uzmērīšanā, ģeodēziskos darbos, zemes ierīcības darbos.

Tehniķis 96, SIA, Durvis, Logi, Daugavpils

Turpinām strādāt klātienē!
Cietokšņa 8-1a, Daugavpils LV-5401
Apraksts: Strādājam no 1996. gada, Sadarbojamies ar ES valstīm. Strādājam visā Latgalē. Sadarbojamies ar Krieviju, Ukrainu, Ķīnu.

Tekstils plus māja, salons-veikals

Rīgas 13, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Žalūziju uzstādīšana, aizkaru stangu uzmērīšana , uzstādīšana. Romiešu žalūzijas, izgatavošana.

Terra Modus, SIA

Allaži, Birzes 5, Allažu pagasts, Siguldas nov., LV-2154
Pakalpojumi:: ✓ Topogrāfiskie plāni ✓ Būvasu nospraušana dabā un nospraušanas akti ✓ Būvju, komunikāciju, ceļu un laukumu nospraušana dabā ✓ Izpildmērījumi būvēm, komunikācijām, ceļiem un laukumiem ✓ Celtniecības ģeodēzija ✓ Nivelēšana, augstumu noteikšana ✓ Platību, tilpumu, apjomu uzmērīšana un aprēķini ✓ Citi nestandarta ģeodēziskie darbi

TopoHaus grupa, SIA

Mazā Nometņu 31-406, Rīga, LV-1002
Apvidus objektu uzmērīšana , atbalsta punkti, atbalsta punktu ierīkošana, būvasis, būvasu nospraušana,, , zemes mērniecība, zemes mērnieki, zemes robežu uzmērīšana , zemes transformācija.

TopoHaus, SIA

Ernestīnes 12, Rīga LV-1046
Apvidus objektu uzmērīšana , atbalsta punkti, atbalsta punktu ierīkošana, būvasis, būvasu nospraušana,, robežu uzmērīšana , transformācija.