Uzmērīšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Topodarbi, IK

Mārciena, "Dambakalns" , Mārcienas pagasts, Madonas nov., LV-4852
Topogrāfiskā uzmērīšana , mērniecības darbi, sertificēti mērnieki, topogrāfija, kartogrāfija, ģeodēziskie, , uzmērīšana , sertificēts mērnieks, konsultācijas, Topodarbi, IK.

Torgy Baltic, SIA

Ozolnieki, Eglaines 13, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Apraksts:

Metālapstrādes uzņēmums "Torgy Baltic" sevi ir veiksmīgi pierādījis vietējā tirgū un ar panākumiem eksportē produkciju. Nozarē darbojas jau 15 gadus. Mūsu ražošana ir aprīkota ar daudzveidīgām modernām iekārtām, un visus darbus izpilda augsti kvalificēts personāls. Pēc individuāla pasūtījuma vai jūsu rasējuma kvalitatīvi izgatavosim jebkuras sarežģītības metāla izstrādājumus, konstrukcijas un augstas precizitātes detaļas. Uzņēmums piedāvā metālapstrādes pakalpojumus – metināšana, lāzergriešana, ūdensgriešana, valcēšana, locīšana, virpošana, CNC frēzēšana, slapjā krāsošana, smilšu strūkla, digitālā uzmērīšana un Frosio III inspektora uzraudzību.

VBE, SIA

Brīvības gatve 214u, Rīga LV-1084
, izpildmērījumu, plāns, izpilduzmērījums, būves novietnes plāns, izpildshēma, pazemes komunikāciju uzmērīšana , , zemes ierīcība, zemes ierīkošana, zemes uzmērīšana , ģeodēziskā, kontrolkartēšana, izpildshēmas, būves

Ventmetrs, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Riņķa 52, Ventspils LV-3601
Apraksts: SIA "Ventmetrs" dibināta 2011. gadā, apvienojot komandā pieredzējušus un profesionālus sertificētus mērniekus, kuri darba gaitas nozarē sākuši Latvijas zemes reformas sākumā. Mērķis: sniegt klientam savas zināšanas un kvalitatīvi izpildīt doto uzdevumu.

Vides un Ģeoloģijas Serviss, SIA

Kūrmājas prospekts 11, Liepāja, LV-3401
Topogrāfiskā uzmērīšana . Karjera projekts. Urbšanas darbi. Urbumi. Laboratorijas darbi.

Vidzemes mērnieks, SIA

Rīgas 45a, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

SIA "Vidzemes mērnieks" nodarbojas ar topogrāfiskajiem, inženierģeodēziskajiem darbiem, komunikāciju apsekošanu, digitālo uzmērīšanu u.c.

✓ Kadastrālā uzmērīšana ✓ Topogrāfiskā uzmērīšana ✓ Teritorijas plānošana ✓ Inženierģeodēziskie darbi

SIA "Vidzemes mērnieks" veic augstas detalizācijas topogrāfiskās informācijas datubāzes uzturēšanu atbilstoši "Ģeotelpiskās informācijas likumam" un saskaņā ar noslēgtajiem deleģēšanas līgumiem un atbilstoši pašvaldību saistošajiem noteikumiem un izcenojumiem.

Vincent RA, SIA

Zvejniekciems, Tallinas 9-20, Saulkrastu pagasts, Saulkrastu nov., LV-2161
Kompānija "Vincentra" piedāvā šādus pakalpojumus:: ✓ LOGU uzmērīšanu, konsultēšanu (bez maksas) ✓ LOGU piegādi ✓ LOGU demontāžas un montāžas darbus ✓ LOGU iekšējo un ārējo palodžu montāžu ✓ LOGU apdares darbus ✓ būvgružu izvešanu ✓ lodžiju iestiklošanu

Vinoko, SIA

Ganību 78, Jelgava LV-3007
Kadastrālā uzmērīšana , zemes robežu uzmērīšana , zemes mērnieki, sertificēts mērnieks.

Voltmax, SIA

Lizuma 1, Rīga, LV-1006
transformatoru apakšstacijas, zibensaizsardzība, zemējumi, zemējumu sistēmas, topogrāfija, topogrāfijas uzmērīšana

ZA69, SIA

Rīgas 190a-1, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
inženierģeodēzija, mērnieks, mērnieki, kartogrāfija, izpildshēmas, būvju izpildmērījumi, vertikālā uzmērīšana

ZD Pols, SIA

Inčukalns, Rožu 17, Inčukalna pagasts, Siguldas nov. LV-2141
Pakalpojumi: ✓ Topogrāfiskā uzmērīšana ✓ Izpildmērījumi ✓ Inženierģeodēzija Par uzņēmumu:

Uzņēmums "ZD Pols", SIA ir samērā jauns un mazs, bāzēts Siguldas novada Inčukalnā. To vada sertificēts mērnieks Uldis Mūriņš. Darba pieredze man ir jau no 2001. gada gan Latvijā, gan, ārzemēs. Sertifikāts “Ģeodēziskajos darbos” no 2012. gada. Galvenais darbības reģions ir novadi ap Rīgu, Jūrmala, Vidzeme, Zemgale, bet varu aizbraukt arī tālāk.

Kvalitāte par saprātīgu cenu ikvienam!

Zaiga Ābele, arhitekte

J.Čakstes 15-7, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Arhitektūras birojs piedāvā:: ✓ Sagatavot būvniecībai nepieciešamo dokumentāciju gan jaunu ēku būvniecībai, gan pārbūvei vai ēkas atjaunošanai ✓ Būvprojekta sastāvu pēc klienta vēlmēm – pilnā apjomā vai tikai arhitektūras daļa ✓ Sagatavojam apliecinājuma kartes vai paskaidrojuma rakstus ✓ Projekti tiek izstrādāti un saskaņoti atbilstoši LR Būvnormatīvu prasībām ✓ Elastīgs darba laiks, saskaņojam ar klienta iespējām ✓ Izbraucam uz objektu, apsekojam ēkas tehnisko stāvokli

Zenka, SIA

Purva 12a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Topogrāfija Valmierā, Mērniecība, topogrāfija, zemes ierīcība, izpildmērījumi, būvasis, topogrāfiskā uzmērīšana , , uzmērīšana , ģeodēzija, robežplāni, sadales, projekti, inženierģeodēzija.

superstikls.lv

Rušonu 28, Rīga, LV-1057
plēves, līmplēves stiklam, stikliem, stikla konstrukcijas, stikla starpsienu uzstādīšana, pasūtīšana, uzmērīšana

Ģeo Eko Risinājumi, SIA

Ēveles 14 k.1-2, Rīga, LV-1013
Apraksts:

"Ģeo Eko Risinājumi" galvenās darbības nozares ir ģeotehniskā izpēte un mērniecības pakalpojumi. Vadošie speciālisti ar 15 gadu pieredzi. Individuāla pieeja katram klientam. Piedāvāsim risinājumus jebkuram jūsu projektam! Profesionāla komanda. Licences un sertifikāti. Dokumentācijas sagatavošana.

Ģeo, SIA, Ģeoloģija un mērniecība

Putnu 9, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Inženierģeoloģiskā, ģeotehniskā izpēte jaunbūvēm ✓ Celtnes būvpamatnes izpēte ✓ Hidroģeoloģiskā izpēte ✓ Potenciālu dīķu vietas izpēte ✓ Mērniecības darbi ✓ Ūdensapgādes urbumu ierīkošana Ģeoloģija un mērniecība:

Ģeoloģiskās izpētes darbi Rīgā. Topogrāfiskie un kadastrālie darbi. Artēzisko aku urbšana. Konsultācijas. Ģeotehniskā izpēte būvēm, mājām Vidzeme, Kurzeme, Zemgale, Latgale.

Ģeodēzijas centrs, SIA

Vienības gatve 87b, Rīga, LV-1004
Mērnieki, mērniecība, uzmērīšana , topogrāfija, būvasis, zemes ierīcība, robežplānu izgatavošana, zemes

Ģeodēzists, SIA

Vasarnīcu 16, Ventspils LV-3601
Mērniecība, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija
1

Ģeometrs, SIA

Vecpilsētas 21, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Firma ”ĢEOMETRS” dibināta 1996. gadā kā individuālais uzņēmums. Mūsu pirmie mērniecības darbi bija privātmāju zemju uzmērīšana privatizācijai Jelgavas pilsētā. Mēs piedāvājam visa veida mērniecības darbu izpildi. Mūsu mērnieki un zemes ierīkotāji ir ieguvuši sertifikātus ģeodēzijā, zemes ierīcībā un kadastrālajā uzmērīšanā Latvijas Mērnieku biedrības Sertificēšanas centrā.

  • 1 Mērniecība, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija

Ģeoserviss, AS

Piedrujas 11-101, Rīga, LV-1073
Apraksts: AS "ĢEOSERVISS" galvenais darbības virziens - INŽENIERIZPĒTES DARBI būvniecības un projektēšanas vajadzībām, kā arī akreditētās ĢEOTEHNISKĀS LABORATORIJAS pakalpojumi. Pieredze kopš 1993. gada. ĢEOTEHNISKĀ LABORATORIJA piedāvā grunts fizikālo un mehānisko testēšana, gruntsūdens ķīmisko testēšanu un minerālo materiālu fizikālo testēšanu pēc LVS CEN un GOST metodēm. Laboratorija akreditēta Latvijas Nacionālā akreditācijas birojā ar akreditācijas Nr. LATAK-T-281.