Vainagi, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Resa MIK, SIA, apbedīšanas serviss

Rīgas 10, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

SIA "Resa MIK" piedāvā apbedīšanas pakalpojumus un kapu ierīkošanu Saldū. Kapu labiekārtošanā piedāvājam kapu apmales un pieminekļu izgatavošanu. Piedāvājam bēru ceremonijas organizēšanu un vadīšanu. Morgs, izvadītāja pakalpojumi, mācītājs, vainagi. Bēru ceremonija Saldus, Brocēni.

Latvir, SIA, Apbedīšanas birojs

Kalnciema 115, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ Apbedīšanas pakalpojumi ✓ Kapavietu labiekartošana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru organizēšana ✓ Katafalka pakalpojumi ✓ Morga pakalpojumi ✓ Kremācija Apraksts:

Apbedīšanas birojs "Latvir" ir apbedīšanas pakalpojumu uzņēmums, kurā tiek piedāvāti visi nepieciešamie apbedīšanas pakalpojumi. Mūsu darbinieki ir ar ļoti lielu darba pieredzi un palīdzēs Jums, sniedzot apbedīšanas pakalpojumus smagajā dzīves brīdī.

LĒTĀKAIS apbedīšanas birojs

Ilūkstes 54 k.2, Rīga, LV-1082
Apraksts: Lētākās cenas! Lēti apbedīšanas pakalpojumi Rīgā. Lēta apbedīšana Rīgā.

Apbedīšanas birojs-krematorija PARADISUS, apbedīšanas birojs Pārdaugavā

Turpinām strādāt klātienē!
Katoļu 5, Rīga LV-1003
Apbedīšanas piederumi: ✓ Zārki ✓ Pareizticīgo krusti ✓ Katoļticīgo krusti ✓ Tekstila piederumi ✓ Vainagi ✓ Urnas (kremēšanas) Apbedīšanas pakalpojumu cenas: ✓ Mirušā transportēšana pa Latviju - 0,70 EUR/ km ✓ Steidzama kremācija (darba dienās, 24 stundu laikā) - 100.00 EUR ✓ Kremācijas zārks - 40.00 EUR ✓ Zārks - no 180.00 EUR ✓ Morga pakalpojumi, saglabāšana - 10.00 EUR diennaktī ✓ Čības, apģērbi, lakatiņi, tautiskās segas - no 15.00 EUR ✓ Sēru runa atvadu zālē - no 100.00 EUR ✓ Sēru mūzika (vijole, flauta, saksofons, solists, elektroniskās ērģeles) - no 100.00 EUR  ✓ Dekoratīvās urnas - no 50.00 EUR ✓ Urnas uzglabāšana virs 45 dienām - 2,00 EUR dienā, pēc iepriekšējās vienošanas - 10 EUR mēnesī ✓ Urnas piegāde līdz mājai pa Latviju - 25.00 EUR ✓ Urnas apglabāšana kapsētā (Rīgā, Valmierā) - 60.00 EUR ✓ Pavadvēstule urnas transportēšanai uz ārzemēm - 20.00 EUR ✓ Urnas nosūtīšana uz ārzemēm - pēc pieprasījuma    ✓ Dokumentu noformēšana (VSAA, SOC palīdzība, miršanas apliecība) - 25.00 EUR par katru dokumentu.

 

✓ Visas cenas noradītas ar PVN ✓ Citu firmu pakalpojumu cenas nav iekļautas ✓ Slimnīcas morga pakalpojumi cenā nav iekļauti ✓ Ievērojam Ministru kabineta noteikumi Nr.600 "Kremācijas noteikumi"

Dana, SIA, Rīgas filiāle

Kārļa Ulmaņa gatve 201, Rīga LV-1029
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Dana" ir dibināts 1993. gadā, un specializējas granīta griešanā, apstrādē un pieminekļu ražošanā. Tāpat veicam pieminekļu pārdošanu un uzstādīšanu. Uzsākot savu darbību bijām vieni no pirmajiem šajā tirgū Latvijas austrumos. Kopš darbības uzsākšanas laika esam guvuši lielu pieredzi, kā arī izveidojuši nepieciešamo tehnisko bāzi augstas kvalitātes granīta pieminekļu ražošanai.

Dana, SIA, Viļānu filiāle

Rīgas 5a, Viļāni, Rēzeknes nov. LV-4650
Apbedīšana, rituālie pakalpojumi, autokatafalks, zārki, krusti, vainagi , apbedīšanas piederumi, kapu

Dana, SIA, Jēkabpils filiāle

Rīgas 141, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apbedīšana, rituālie pakalpojumi, autokatafalks, zārki, krusti, vainagi, apbedīšanas piederumi, kapu rakšana, granīta pieminekļi, kapakmeņi. Apbedīšanas pakalpojumi Rēzeknē. Apbedīšanas pakalpojumi. Kapu pieminekļi, piemineklis, kapu piemineklis. Vainags, štrausi, ziedi, izgatavošana. Štrauss. Pilns apbedīšanas serviss,

Dana, SIA, Ogres filiāle

Rīgas 10a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Kapu pieminekļu izgatavošana

Sēru zvans, SIA

Rīgas 154, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts: "Sēru zvans", apbedīšanas pakalpojumu birojs Jēkabpilī un reģionā ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi sniedz visu nepieciešamo palīdzību sēru brīdī. Konsultācijas un mirušā nogādāšana morgā Jēkabpilī un apkārtnē (ja nepieciešams – visā Latvijā) – 24 stundas diennaktī. Sniedzam visus apbedīšanas un bēru ceremonijas organizēšanas pakalpojumus: aizgājēja ģērbšana, grimēšana, iezārkošana, kapa rakšana, krusti, sēru pušķi, vainagi un lentes, izvadītājs, bēru muzikālais noformējums (vijole, saksofons, kokle, sintezators, akordeons u.c.). Ja nepieciešams, varam palīdzēt organizēt bēru mielastu.

MAZIE BRAKŠI, SIA

Gaismas 24-3, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Pakalpojumi: ✓ Arborists ✓ Bīstamo koku zāģēšana ✓ Koku kopšana ✓ Koku vainaga veidošana ✓ Celmu frēzēšana ✓ Šķeldošana ✓ Mauriņa aerācija Apraksts:

SIA "MAZIE BRAKŠI" ir uzņēmums, kas sniedz arboristu/kokkopju pakalpojumus, nodarbojas ar īpašumu labiekārtošanu, zāles/mauriņa pļaušanu.

Dalss & Co, SIA, interneta veikals

Pupuķu 13, Rīga LV-1076
Apraksts:

"DALSS & CO" piedāvā plašu preču sortimentu jūsu mājai, dārzam un vaļaspriekam. Jūs varat iegadāties nepieciešamās preces, neizejot no mājas, biroja, kafejnīcas. Interneta veikals "Dalss & Co" ir vispiemērotākā vieta šim nolūkam. Pērciet ātri un ērti - viegla un efektīva filtrēšanas sistēma, preču iegāde un apmaksa bez reģistrācijas, saņemiet preci bez ilgas gaidīšanas.

Novads, IU

Rīgas 5d, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

"Novads", IU tautastērpu un trikotāžas darbnīca. Mēs pašūsim atbilstoši Jūsu vēlmēm lina apģērbus, tērpus, skolas formu, skatuves tērpus un citas noderīgas un praktiskas lietas un nestandarta izstrādājumus. Šujam dažādas tautastērpu sastāvdaļas.

Karāls Plus, SIA, apbedīšanas birojs un kremācijas pakalpojumi

Mārupes 5, Rīga LV-1002
Var zvanīt: Jebkurā diennakts laikā klienta tuvinieki/radinieki var zvanīt uz bezmaksas tālr. 80007044. Katru situāciju mēs izskatām individuāli, jo mums pirmajā vietā ir klients. Uzņēmumā darbojas atlaižu sistēma. Apbedīšanas cenu piedāvājumi: Apbedīšanas birojs „Karāls” piedāvā plašu cenu diapazonu, kas atbildīs jebkuram budžetam un vēlmēm. Aizgājušā tuvinieki var izvēlēties apbedīšanas servisu un apbedīšanas piederumus no vispārējās cenu lapas vai izvēlēties kādu no piedāvātajām paketēm, kas būs ērti un ļaus arī ietaupīt.

Karāls Plus, SIA, Apbedīšanas birojs un kremācijas pakalpojumi

Šarlotes 1-, Rīga LV-1001
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Bēres; ✓ Kremācija; ✓ Bēru mielasti; ✓ Transportēšana no/uz Eiropu. Apbedīšanas cenu piedāvājumi:

Apbedīšanas birojs "Karāls" piedāvā plašu cenu diapazonu, kas atbildīs jebkuram budžetam un vēlmēm. Aizgājušā tuvinieki var izvēlēties apbedīšanas servisu un apbedīšanas piederumus no vispārējās cenu lapas vai izvēlēties kādu no piedāvātajām paketēm, kas būs ērti un ļaus arī ietaupīt.

Akmens Carnik, IU

Rīgas 68, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts:

Apbedīšanas pakalpojumi, bēru pakalpojumi pa visu Latviju, diennakts apbedīšanas birojs, kapu rakšana, Zārku izgatavošana, pieminekļu izgatavošana, kapu apmales, soli.

DemEko, SIA, demontāža, labiekārtošana, arboristi, azbesta apsaimniekošana

Alejas, Priežu 7, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
SVARĪGI zināt::

"DemEko" uzņēmumam ir atkritumu apsaimniekošanas atļauja Nr. RI22AA0006. Atļauja ļauj veikt bīstamo atkritumu pārvadāšanu un nodošanu utilizācijai poligonā. Reģistrējam atkritumu pārvadājumu atkritumu pārvadājumu uzskaites valsts informācijas sistēmu (APUS).

Mūsu pakalpojuma prioritātes::

1. Demontāžas darbi un teritorijas sakopšana; 2. Koku, krūmu zāģēšana un kopējās ainavas veidošana, mežizstrādes pakalpojumi; 3. AZBESTA (siltumizolācijā, šīferī) apsaimniekošana – AZBESTA  demontāža un utilizācija; 4. Metāla griešanas darbi.

Magnuss, DIENNAKTS apbedīšanas birojs, DIENNAKTS morgs, sertificēts, LAA biedrs

Turpinām strādāt klātienē!
K.Barona 142, Rīga LV-1012
Uzņēmums piedāvā:

Pēc izsaukuma jebkurā DIENNAKTS LAIKĀ KONSULTĒS, pie jums ieradīsies bēru aģents, nogādās nelaiķi morgā, kur tas tiks sagatavots bērēm. Noformēsim visus ar bērēm saistītos dokumentus. Mūsu birojā jūs varēsiet izvēlēties bēru piederumus (zārku, pārsegu, tautisku segu, krustu u.c.), kā arī pasūtīt vainagus, štrausus, lentes, laicīgu, garīgu ceremoniju un mūziku. Noformēsim kapus, kremāciju. Mums ir savi sertificēti kaprači.

OB BIROJS, SIA

Loka 8, Rīga LV-1067
Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "Obelisk" nodrošina visa veida apbedīšanas pakalpojumus, ievērojot tradīcijas un ētiku. Apbedīšanas nams "Obelisk" sniedz pilnu pakalpojumu klāstu, sākot no bēru piederumiem un transporta, beidzot ar apbedīšanas organizēšanu kapos vai kremāciju. Аpbedīšanas birojs parūpēsies par visiem bēru organizatoriskajiem jautājumiem.

Spīdolas vainags, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Krišjāņa Valdemāra iela 71 – 9, Rīga, LV-1013
Informācija no uzņēmumu reģistra

Vinda, ziedu salons

Ausekļa 14, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Ziedu pušķi, ziedu dekori, vainagi Lielvārdē, sēru vainagi , sēru pušķi.