Valmiera, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Garaze, Autoserviss

Patversmes 11, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Autoserviss Valmierā, autoserviss, auto remonts, auto remonts Valmierā, apkope, Autoservisa pakalpojumi: auto diagnostika, automašīnu remonts, riepas, riepu montāža, riepu balansēšana, riepu serviss, diagnostika, elektronikas diagnostika un remonts, elektronisko sistēmu diagnostika un remonts, motoru remonts,

Zvērinātu advokātu birojs Atlācis un Partneri

Rīgas 9-1, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Valmiera , Cēsis, Limbaži, Valka, Gulbene, Madona, Smiltene, Rīga, Jelgava, Jūrmala, Vidzeme.

ARCUSDENT CLINIC, SIA, Zobārstniecības kabinets Valmierā

Diakonāta 4-5, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Zobārsti Valmiera. Zobārsts Valmiera. Zobārstniecība Valmiera. Bērnu zobārsts, zobu higiēna, higiēnists Valmierā. Ārstniecības iestādes kods: 250000161

ABE grīdas segumi, linolejs Daugavpils

Grodņas 34, Daugavpils, LV-5417
Pakalpojumi: ✓ Grīdas segumi ✓ Mīkstie paklāji, kovroļin Apraksts: Piemeklēsim jums vispiemērotāko, piegriezīsim vajadzīgo izmēru. Mums ir linoleji, tepiķi, grīdas celiņi, paklāji gan mājām, gan ofisiem. T. 27015305. ABE, grīdas segumi, mīkstie segumi (kovraļin), kovrolīns grīdas celiņi. Paklāji, paklājiņi, PVC segumi, tepiķi, linolejs. Daugavpils, Krāslava, Līvāni, Preiļi, Rēzekne, Jēkabpils.

W-More, SIA, Veikals

Ainažu 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Eļļu un smērvielu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība gan vieglajam transportam, gan komerctransportam, gan motocikliem un ūdenstransportam. Pieejami filtri vieglajam transportam un komerctransportam, motoreļļas, transmisijas eļļas, hidraulikas eļļas, reduktoru eļļas un daudz citas specifiskās industriālās eļļas, tehniskie šķidrumi (antifrīzs, tosols), gultņi un dažādi apkopes un tīrīšanas šķidrumi gan transporta interjeram, gan eksterjeram. Piedāvājam profesionālu auto un moto ķīmiju, kā arī eļļas, degvielas piedevas. Nelielā sortimentā pieejami arī mežizstrādes piederumi (zāģu ķēdes, sliedes, ķēžu eļļa, benzīna eļļa, ķīļi, vīles). 

Taubes I. psihologa privātprakse

Beātes 62, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: Taubes I. psihologa privātprakse piedāvā smilšu spēles metodi bērniem un pieaugušajiem, individuālās konsultācijas, grupu nodarbības pieaugušajiem, vecākiem un pedagogiem, kā arī Marte Meo metodi - bērnu un vecāku komunikācijas uzlabošanai, bērniem ar hiperaktivitāti, USD, autiska spektra un uzvedības traucējumiem.

Krio, IU

Pilāti, "Kalnieši 4" , Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Apraksts:

Jura Sijāta uzņēmums nodarbojas ar dažādām gaisa sildīšanas un temperatūras regulēšanas sistēmām. Mūsu uzņēmums piedāvā saldēšanas iekārtu, siltumsūkņu un gaisa kondicionieru uzstādīšanu, apkalpošanu un remontu, un konsultācijas gan Valmierā, gan visā Vidzemē. Saldēšanas iekārtas, gaisa kondicionieri, gaisa siltumsūkņi, uzstādīšana, apkope, remonts, konsultācijas. Gaisa kondicionieri. Saldēšanas iekārtu uzstādīšana, gaisa siltumsūkņu uzstādīšana, gaisa kondicionieru uzstādīšana. Saldēšanas, aukstumiekārtu uzstādīšana un remonts un gaisa ūdens siltumsūkņu uzstādīšana.

Silviko, SIA

"Briede" , Zilākalna pagasts, Valmieras nov. LV-4222
Zāģmateriāli būvniecībai (nežāvēti, žāvēti, ēvelēti): ✓ dēļi; ✓ brusas; ✓ latas; ✓ grīdas dēļi; ✓ apšuvuma dēļi; ✓ kurināmās granulas (6 mm diametrā); ✓ pakaišu skaidas zirgiem (no egles). Iepērkam egles zāģbaļķus!:

Kvalitātes prasības: Koksnei jābūt svaigi sagatavotai no augošiem kokiem. Zāģbaļķiem jābūt kvalitatīvi atzarotiem. Nepieļaujas: trupe, dvīņserde, saussāni, zilējums, kukaiņu bojājumi, metāla ieslēgumi, gāšanas plaisas, lielzarainība. Līkumainība: vienpusējā līkumainība nepieļaujas lielāka kā 1,5% no zāģbaļķa garuma. Divpusējā līkumainība nav pieļaujama.

 

Makita Tehnikas Centrs

V.Baloža 11, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Nodrošinām: MAKITA instrumentu garantijas un pēcgarantijas servisu, instrumentu un to aksesuāru piegādi visā Latvijā, pastāvīgā sortimentā veikalā Valmierā: vairāk kā 250 instrumenti un to komplekti; vairāk kā 200 instrumentu piederumi. Veikals Valmierā ar plašāko instrumentu un to piederumu klāstu Baltijā.

JIK autoevakuators, IK, auto evakuācija, tehniskā palīdzība uz ceļa 00-24

Ausekļa 3, Rīga LV-1010
Apraksts: AUTOEVAKUATORS 24/7! Vietai nav nozīmes. Evakuēsim no jebkuras vietas, visos laikapstākļos, par draudzīgām cenām. LICENCĒTS auto evakuācijas pakalpojumu sniedzējs, auto evakuācijas APDROŠINĀŠANA, komerciālo kravu pārvadātājs. Sadarbojoties ar mums, varat aizmirst par stresu, kurš rodas, kad lai tiktu uz evakuatora ir jābrauc pa laipām ar risku, ka auto var nokrist, bamperis netiks sabojāts vai norauts, auto apakša tiek skrāpēta un bojāta, tam uzsēžoties uz evakuatora lafetes. Ar mūsu lafeti, šādi brīnumi nebūs jāpiedzīvo, viss notiks droši, ātri un saudzīgi.

Valmieras ūdens, SIA

Rūpniecības 50, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Ūdensapgāde un kanalizācija

MAMANET VALMIERA,

Ziemeļu iela 26, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Informācija no uzņēmumu reģistra

RC VALMIERA

Dārza iela 3 – 4, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Informācija no uzņēmumu reģistra

VALMIERA, FBK

Ošu iela 9, Valmiera, Valmieras nov., LV-4202
Informācija no uzņēmumu reģistra

ESN Valmiera

Cēsu iela 4, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Informācija no uzņēmumu reģistra

Valmieras grants, SIA

Valmiermuiža, Valmiermuižas 1, Valmieras pagasts, Valmieras nov. LV-4219
Grants, smilts, akmens ieguve

Valmieras ceļi, SIA

Valmiermuiža, Valmiermuižas 1, Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Ceļu un tiltu būve, uzturēšana

VTU Valmiera, SIA

Brandeļi "Brandeļi", Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220
SIA VTU Valmiera veic pasažieru pārvadājumus Valmieras pilsētas, bijušo Valmieras un Valkas rajonu un

Dārza 13, Valmiera,

Dārza iela 13 – 46, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Informācija no uzņēmumu reģistra

VALMIERA, LAUVU KLUBS

Tērbatas iela 16A, Valmiera, Valmieras nov., LV-4202
Informācija no uzņēmumu reģistra