Valmiera, adresē Cēsis

Drukāt
Banner 1050x80

ALTECO, SIA, Drošības sistēmas Vidzemē

Vaļņu 5, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Galvenie darbības pamatvirzieni ir:: ✓ Automātiskās ugunsgrēka atklāšanas un trauksmes signalizāciju iekārtu projekta izveide – projektēšana ✓ Automātiskās ugunsgrēka atklāšanas un trauksmes signalizāciju iekārtu uzstādīšana, ikmēneša apkalpošana ✓ Automātiskās ugunsgrēka izziņošanas iekārtu uzstādīšana un apkalpošana ✓ Video novērošanas sistēmu projektēšana un uzstādīšana ✓ Apsardzes un drošības sistēmu projektēšana un uzstādīšana ✓ Skaņas sistēmu projektēšana un uzstādīšana ✓ Pielaides un piekļuves sistēmu projektēšana un uzstādīšana ✓ Dažādu nestandarta elektronisko iekārtu projektēšana, izveide un uzstādīšana

Dzīvības dārzs, SIA, Apbedīšanas pakalpojumi Cēsīs, Vidzemē

J. Poruka 8, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts:

Apbedīšanas pakalpojumi. Pilns apbedīšanas serviss. Plašs piederumu klāsts. Nelaiķa transportēšana. Ceremonija, kremācijas organizēšana. Piedāvājam bēru mielastu. Diennakts tel.: 27090853. Tel.: 27443979. Akreditācijas Nr. AI8827.

Auto Evakuācijas Serviss Cēsis

Priekuļi, Raiņa 8a-1, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Apraksts: Auto Evakuācijas Serviss ir ātrs palīgs neparedzētos brīžos, lai nogādātu Jūsu auto nepieciešamajā vietā.

Artavs.lv, SIA

"Maigas 6" , Amatas pagasts, Cēsu nov. LV-4141
Apraksts:

SIA "Artavs.lv" sniedz mežizstrādes pakalpojumus, meža īpašumu apsaimniekošanu, veic cirsmu sagatavošanu- stigošanu, dastošanu, lauksaimniecības zemju atmežošanu. Konsultācijas. Pērk kokmateriālus. Cirsmas. Transporta pakalpojumi. Strādājam Vidzemē. Godprātīga attieksme pret katru meža īpašnieku!

Arhitekta Imanta Timermaņa birojs, SIA, projektēšanas birojs Cēsīs

Rīgas 23, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Arhitektūra Cēsīs. Arhitektūra, projektēšana, celtniecība Cēsis. Valmiera. Limbaži. Valka. Smiltene. Rīga. Arhitekts, māju, ēku projektēšana Cēsīs.

Bruģēšanas darbi, SIA

Priekuļi, Raunas 6, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Apraksts:

SIA "Bruģēšanas darbi" pieredzējuši speciālisti kvalitatīvi veic visa veida bruģēšanas darbus par lielisku cenu saprātīgā termiņā Vidzemes reģionā.

Priedniece B., veterinārārste Priekuļos

Priekuļi, Cēsu prospekts 3, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Apraksts: Veterinārija. Veterinārklīnika. Veterinārārsti. Vetārsts. Veterinārā klīnika. Priekuļos. Priekuļi. Cēsīs.

Būvdraugs, SIA

Apraksts:

SIA BŪVDRAUGS piedāvā veikt kvalitatīvus ekskavatora, meliorācijas pakalpojumus, no projekta izstrādes līdz tā nodošanai ekspluatācijā. Dīķi, grāvji, drenāžas, caurtekas, apauguma frēzēšana un citi saistītie darbi pēc Jūsu vēlmēm! Ir sertificēts būvdarbu vadītājs. Strādājam visā Latvijas teritorijā: Cēsīs, Siguldā, Valmierā, Smiltenē, Gulbenē, Alūksnē, Balvos, Madonā, Jēkabpilī, Ogrē, Aizkrauklē u.c. Mums svarīga ir kvalitāte un izpildītas klienta vēlmes!

Kameja, audumi, aizkari, mājas tekstils Cēsīs

Uzvaras bulvāris 1, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts:

Veikals - salons "Kameja" ir viens no lielākajiem auduma un mājas tekstila uzņēmumiem Vidzemē. Salons atrodas Valmierā, Cēsīs, Smiltenē, Valkā, Gulbenē, Alūksnē, Siguldā un Balvos. Veikalos pieejami dažādi aizkaru, mēbeļu un apģērbu audumi, šūšanas piederumi, dzijas, materiāli pērļošanai un rokdarbiem, tekstilizstrādājumi mājai, gatavie aizkari, aizkaru stangas un žalūzijas. Piedāvājam plaša profila dizaina pakalpojumus, aizkaru un citu tekstilmateriālu šūšanu un uzstādīšanu. Šujam mēbeļu pārklājus, baldahīnus, spilvenus, galdautus, gultas veļu u.c. izstrādājumus. Ar dizaina izveidi un šūšanu nodarbojas pieredzējuši profesionāļi, kuri katram darbam pievēršas ar lielu entuziasmu un individuālu pieeju.

Aivars-K, SIA, Akmeņkaļu darbnīca

Saulrītu 13, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts:

Aivars-K - kapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana Cēsīs. Kapu apmales, akmens apstrāde, granīta kāpnes, kapu labiekārtošana, skulptūras, Valmiera, Vidzeme, Latgale, Kurzeme, Zemgale, Smiltene, Salacgrīva, Limbaži, Stalbe.

ALAKRIS, fizioterapijas centrs

Cēsu 19, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

Fizioterapija, ārstnieciskā vingrošana, masāža. "ALA[K]RIS" pakalpojumi - fizioterapija, kinezioloģiskā teipošana, ārstnieciskā vingrošana, ārstnieciskā un klasiskā masāža. STRETCH. Rehabilitācija pēc traumām, operācijām. Rehabilitācija. Sporta masāža. Triger punktu izstrāde. Ārstnieciskā vingrošana biroja cilvēkiem. Vingrošana sprandai. Vingrošana mugurai. Enerģētiski ārstnieciskā masāža. Teipi. Fizioterapija bērniem. Ārstnieciskā banku masāža, limfodrenāža, masāža grūtniecēm. Stājas korekcijas vingrošana. Individuālās vingrošanas nodarbības. Fizikālā terapija, ultraskaņas terapija, amplipulss. Ergonomikas konsultācijas, fiziskās sagatavotības treniņi. Pilates. Jaunums! Iespējams pasūtīt fizioterapijas kušetes, masāžas kušetes, kosmetologu kušetes.

Ralta EG, IU, Televizoru, audio, video remonts Valmierā

Cēsu 19, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Televizoru remonts. Datoru remonts. Digitālo TV remonts. Dekoderu remonts. Audio remonts. Videotehnikas remonts. Mūzikas centru remonts Valmierā.

Baksijs, SIA, Kondicionieru remonts Vidzemē

Piebalgas 67, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts: Kondicionieru remonts Cēsīs. Kondicionieru uzpilde Cēsīs. Kondicionieri Cēsīs. Cēsis. Priekuļi. Limbaži. Rauna. Vidzeme. Valmiera. Sigulda. Auto remonts. Autoserviss. Riepu maiņa.

Raunas apbedīšanas un kapu labiekārtošanas birojs

Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Uzticiet mums savas rūpes un būsim jūsu rīcībā 24/7:

Cieņpilna mirušā transportēšana ar katafalku un bēru ceremonijas organizēšana Vidzemē. Kapu vietas labiekārtošana - pieminekļi, apmales, soliņi, robežmalu un atbalsta malu/mūru izveide. Kapu labiekārtošana visā Latvijā.  

Straupes akmeņkaļu darbnīca

Straupe, "Dimantas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Par akmeņkali:

Strādāju pārsvarā ar Latvijas laukakmeni, izgatavoju pieminekļus, oriģinālus darbus no plēstā laukakmens - strūklakas, stabus, pakāpienus, palodzes, mūrīšus, pamatakmeņus, apmales, skulptūriņas, sporta balvas, soliņus. Strādāju arī ar zviedru melno granītu un somu pelēko un brūno granītu - gatavoju pieminekļus no zāģētām un pulētām plāksnēm, veidoju zīmējumus uz akmens - ainavas, portretus. Pēc vajadzības uzstādu pieminekļus kapos visā Latvijas teritorijā, kā arī sniedzu padomu, kā to paveikt pašu spēkiem.

Aidaks, SIA, Q1 Riepu serviss Cēsīs

"Imantas" , Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Atjaunotas riepas. Riepas. Lietotas riepas. Industriālās riepas. Riepu serviss. Cēsis. Priekuļi. Rauna. Jaunpiebalga. Vecpiebalga. Pārgauja. Straupe. Plācis. Limbaži. Sigulda. Valmiera. Smiltene. Meža tehnikas riepas. ALLIANCE, MITAS, VOLTYRE riepas.

Autests, SIA, auto, kravas auto tehniskā apskate Cēsis

Magoņu 25, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts: Kravas auto tehniskā apskate.

4 gadalaiki, veikals

Rauna, Cēsu 2, Raunas pagasts, Smiltenes nov. LV-4131
Apraksts:

"4 gadalaiki" ir mūsdienīgs un stilīgs apģērbu un aksesuāru veikals, kurš piedāvā augstas kvalitātes modes izvēli visiem četrām sezonām. Mūsu veikals ir vieta, kur katrs var atrast savu unikālo stilu, neatkarīgi no tā, vai esat ieinteresēts ikdienas apģērbā, sporta tērpos vai eleganta vakara izskatā.

Elks AK, SIA, Vārtu pasaule, Gārāžu un paceļamie vārti

Nītaure, "Pīlēns" , Nītaures pagasts, Cēsu nov. LV-4112
Pakalpojumi: Paceļamie vārti ✓ Paceļamie garāžu vārti, sekciju vārti. Vārti mājām, angāriem, fermām, veikaliem. Bīdāmie vārti ✓ Bīdāmie vārti privātmājām, pagalmiem, garāžu vārti, teritoriju barjeras. Durvis ✓ Durvis mājām, ārējās un iekšējās. Kvalitatīvas un pēc klienta izvēlas. Vārti automātika ✓ Piedāvājam kvalitatīvas vārtu automātikas un tālvadības pultis, saimnieciskiem, industriāliem un privātiem objektiem. Vārtu serviss, apkope, remonts ✓ Serviss un garantija ir mūsu vārds. Mūsu durvīm un vārtiem dodam garantiju un veicam apkopi

WSC, SIA, Darba drošība Cēsīs

Vilku 1, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Piedāvājumā preces darbam un darba drošībai:: ✓ Darba cimdi ✓ Darba apavi ✓ Darba apģērbs ✓ Ugunsdrošība (ugunsdzēsības aparāti, absorbenti, drošības zīmes, evakuācijas plāni), UGUNSDZĒSĪBAS APARĀTI ✓ Individuālās aizsardzības līdzekļi (austiņas, brilles, ķiveres, respiratori, aizsargmaskas, filtri, darbam augstumā) ✓ Darba drošības pakalpojumi