Valmiera, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Zepter International Baltic, SIA

K.Barona 32-2, 2.st., Rīga LV-1011
PĀRDOŠANAS DAĻA, REĢIONI:

DAUGAVPILS

Kandavas iela 4-1, LV-5401 Tālr.: +371 29476080 e-pasts: office@zepter.lv Darba laiks: pirmdiena - piektdiena: 10:00 – 17:00  

VENTSPILS Jūras iela 8, LV-3601 Tālr.; +371 26446826 e-pasts: office@zepter.lv Darba laiks: pirmdiena - piektdiena: 10:00 – 17:00

 

AUTORIZĒTS ZEPTER ŪDENS SERVISS

RĪGA/ RĪGAS RAJONS/ VENTSPILS/ LIEPĀJA Andrejs Bulko Mob. tel.: +371 26465437 e-pasts: sakari22@inbox.lv

CĒSIS/ VALMIERA Ivars Bukovskis Mob. tel.: +371 29430113 e-pasts: vita@topometrs.lv

DAUGAVPILS/ RĒZEKNE Pāvels Miloševičs Mob. tel.: +371 26012020 e-pasts: hypnose77@inbox.lv

Nitram, SIA, auto radiatoru servisa centrs

Lubānas 133, Rīga, LV-1021
Saviem klientiem piedāvājam:: ✓ radiatorus vieglajiem auto; ✓ radiatorus smagajiem auto un lauksaimniecības tehnikai; ✓ radiatorus stacionārajām iekārtām; ✓ radiatorus vilcieniem un lidmašīnām, kā arī nestandarta tehnikai; ✓ radiatoru remontu; ✓ radiatorus pēc individuāla pasūtījuma; ✓ detaļu izgatavošanu pēc individuāla pasūtījuma; ✓ visu ar radiatoriem saistīto darbu veikšanu.

Visidarbi.lv, darba sludinājumi

Baznīcas 20/22-30, Rīga LV-1010
Pakalpojumi:

"Visidarbi.lv" iespējas darba meklētājiem:

✓ Darba meklētāja profila pievienošana datubāzei; ✓ Pieteikšanās vakancēm; ✓ Parakstīšanās atbilstošām vakancēm e-pastā; ✓ Vakanču un pieteikuma dokumentu saglabāšana savā profilā.

"Visidarbi.lv" iespējas darba devējiem:

✓ Darba sludinājuma publicēšana (pakalpojumu plāni - standarts, premium, premium dual); ✓ Papildus risinājumu izmantošana pieteikumu palielināšanai un darba devēja atpazīstamības veicināšanai; ✓ Tehniskā atbalsta nodrošināšana, konsultāciju saņemšana par darba tirgu un darba sludinājumu sastādīšanu.

ICETEC LTD, SIA, Saldēšanas, dzesēšanas un kondicionēšanas iekārtu remonts, serviss

Saldēšana, dzesēšana, kondicionēšana
Bukaišu 12b, Rīga LV-1004
Par uzņēmumu: SIA "ICETEC Ltd" ir dinamiski attīstošs, licencēts uzņēmums, kura specializācija ir saldēšanas, dzesēšanas un pārtikas uzglabāšanas, aukstuma kameras un aukstuma vitrīnas projektēšana, aprīkošana ar aukstuma iekārtām, remonta darbi un servisa apkalpošana. Kondicionieru, kondicionēšanas sistēmu iekārtu montāža, uzstādīšana. Uzņēmuma speciālisti izpilda: ✓ tehniskie aprēķini piemērotai aprīkojumu izvēlei, ievērojot pasūtītāja vajadzības; ✓ konsultācijas saldēšanas un dzesēšanas tehnoloģiskā procesa ievērošanā un dažādu veidu pārtikas produktu glabāšanā; ✓ saldēšanas iekārtu un kameru pasūtīšana un savlaicīga piegāde; ✓ saldēšanas iekārtu montāža un pieslēgšanas darbi, aukstuma noliktavas; ✓ garantijas pakalpojumu sniegšana un servisa apkalpošana.

MULTIPACK, SIA - iepakojuma tirdzniecība

Vētras, "Mālkalni" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Produkcija:: ✓ Iepakojumi pārtikai ✓ Vienreizējie trauki ✓ Transportēšanas iepakojums ✓ Plēves ✓ Maisiņi ✓ Papīra iepakojums ✓ Kastes un kastītes ✓ Līmlentes ✓ Kancelejas preces ✓ Saimniecības preces ✓ Iepakošanas iekārtas

DOJUS Latvija, SIA, JOHN DEERE pārstāvis Latvijā

"Ceļa zeme" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
PRAKSE DOJUS LATVIJA:

Ja tevi interesē iegūt starptautisku prakses pieredzi, praktizējoties un apgūstot dažādas iemaņas pie tehnikas dīlera, kas pārstāv vienu no vadošajiem lauksaimniecības tehnikas zīmoliem John Deere - mēs esam gatavi tev šīs iemaņas iemācīt! Piesakies praksei.

JOHN DEERE LAUKSAINMIECĪBAS TEHNIKA:: ✓ Traktori ✓ Frontālie iekrāvēji ✓ Traktoru piekabes un puspiekabes ✓ Kombaini ✓ Miglotāji ✓ Lopbarība sagatavošanas tehnika ✓ Augsnes apstrādes tehnika ✓ Teleskopiskie iekrāvēji ✓ Meža tehnikas rezerves daļas ✓ Kūdras tehnika ✓ Grāvjmalu kopšanas tehnika ✓ JOHN DEERE visurgājējs ✓ Komunālā tehnika ✓ Sējmašīnas ✓ Būvniecības tehnika

Ģeo, SIA, Ģeoloģija un mērniecība

Putnu 9, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Inženierģeoloģiskā, ģeotehniskā izpēte jaunbūvēm ✓ Celtnes būvpamatnes izpēte ✓ Hidroģeoloģiskā izpēte ✓ Potenciālu dīķu vietas izpēte ✓ Mērniecības darbi ✓ Ūdensapgādes urbumu ierīkošana Ģeoloģija un mērniecība:

Ģeoloģiskās izpētes darbi Rīgā. Topogrāfiskie un kadastrālie darbi. Artēzisko aku urbšana. Konsultācijas. Ģeotehniskā izpēte būvēm, mājām Vidzeme, Kurzeme, Zemgale, Latgale.

Eldita, SIA

Ganību dambis 25f, Rīga, LV-1005
Mūsu pakalpojumi:: ✓ PVC logi ✓ Pretinsektu tīkli ✓ Žalūzijas ✓ Metāla durvis ✓ Jumta logi ✓ Bīdāmās sistēmas lodžijām ✓ PVC logu un durvju remonts

Gaidīsim jūs mūsu salonos Rīgā, kā arī Valmierā, Kuldīgā, Saldū, Tukumā, Talsos, Jēkabpilī un Ogrē!

Sano firma, SIA, Ķīmiskā tīrītava Valmiera

Rīgas 45, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

Veļas mazgāšana. Ķīmiskā tīrītava. Paklāju tīrīšana.  Uzvalku tīrīšana Valmierā, Cēsīs, Gulbenē, Strenčos, Madonā, Smiltenē, Valkā.

ZL.LV iesaka

Pārcelšanās24.lv, Uzticamākais pārvākšanās serviss Latvijā un Eiropā

Izdevīgi, rūpīgi, pieejami 24/7 - Pārcelšanās24.lv 🤝
Margrietas 7 k.3, Rīga LV-1046
Mēs piedāvājam:: ✓ Bezmaksas konsultācijas pirms darbu veikšanas ✓ Individuālu pieeju un situācijai atbilstošus risinājumus ✓ Darbu izpildi noteiktajos termiņos par izdevīgām cenām ✓ Pārvākšanās servisu Rīgā, visā Latvijas teritorijā un ES dalībvalstīs ✓ Pārvākšanās servisu privātpersonām un juridiskām personām ✓ Pieredzējušu krāvēju pakalpojumus ✓ Kvalitatīvu mēbeļu montāžu un demontāžu ✓ Visa veida mēbeļu pārvadājumus ✓ Lielgabarīta un nestandarta priekšmetu pārvadājumus ✓ Lielgabarīta (mēbeļu, sadzīves tehnikas u.tml.) utilizācijas pakalpojumi ✓ Būvmateriālu pārvadājumus Rīgā un visā Latvijā ✓ Standarta un nestandarta priekšmetu (piemēram, gleznu, klavieru, seifu) iepakošanu un saudzīgu pārvešanu ✓ Rūpīgu mantu pakošanu, lai pārvadājumu laikā tās netiktu bojātas ✓ Izturīgu kastu nomu

Māris Gargurnis, dziednieks

Akadēmijas laukums 1-209, Rīga, LV-1050
Par dziednieku Māri Gargurni:

Ja gribi ātri tikt vaļā no iešanas grūtībām, sāpēm mugurā un locītavās, dažādiem iekaisumiem un citām nelaimēm, dziednieks ar savu ĪPAŠO dziedināšanas veidu panāks tūlītēju veselības uzlabojumu JAU PĒC PIRMĀS reizes. Āderu noteikšana dzīvokļos un apbūves gabalos. Pieņem: Valmierā, Cēsīs, Saldū, Madonā, Rīgā. Dziedināšanu parasti es sāku ar pacienta apsekošanu (skenēšanu), ko pacients arī labi sajūt. Noņemu dažādus kaitējumus, kas traucē labi justies. Kopēji nosakām sāpošās vietas pa visu ķermeni, pārliecinoties, vai tās sakrīt ar problemātiskajām vietām. Dziedināšana var sākties, pieslēdzot pacientu pie kosmiskās enerģijas, kas arī ir galvenais dziedināšanas spēks. Uzskaitīšu tikai dažas no kaitēm, ar ko es ieteiktu nākt pie manis, lai varētu panākt tūlītēju un ievērojamu uzlabojumu. Galvas sāpes, ko izraisa apsaldēts trīszaru nervs. Galvas reiboņi, roku un kāju tirpšana, sāpes kājās, mugurā un plecu joslā, dažādas fantoma sāpes bez īpaša iemesla, jo kaite jau sen saārstēta, piemēram, roku locītavās un plecos, traucējot to kustību. Kā arī daudzas citas kaites, kas tiek dziedinātas pie reizes, par kurām vēl nav sūdzību, jo dziednieciskā enerģija izdalās pa visu ķermeni.

ELZIŅS CRAFTS

Rīgas 4, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: ELZIŅS CRAFTS - juvelieris Gatis Elziņš piedāvā savas idejas un pārmantotās prasmes arodā pārvēst īstos darbos. Kolekcijā ietilpst unikāli gredzeni, auskari, kaklarotas un rokassprādzes. Iespējams pasūtīt arī laulības vai saderināšanās gredzenus.

 

Autoskola Jana, SIA JK-UK

Rīgas 45, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apmācības: ✓ A kategorija ✓ B kategorija ✓ BE kategorija Autoskola "Jana" braukšanas apmācības:

Autoskola "Jana" ir jauna, inovatīvi augoša skola, kura veidota uz 10 gadu pieredzes kursantu apmācībā autovadīšanā. Teorētisko apmācību pasniedz jauni, zinoši un atraktīvi pasniedzēji. Braukšanas apmācībā students ir pats svarīgākais. Pie mums mācās paši labākie! 

Ingteh, SIA

Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Apraksts: SIA "INGTEH" nodarbojas ar jaunas lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību no ES valstīm. Nodrošinām servisu un ražotāju noteikto garantiju piedāvātajai lauksaimniecības tehnikai. Piedāvāto tehniku iespējams iegūt ar līzingu un ES projektu palīdzību. Mēs piemeklēsim Jums labāko tehniku nepieciešamajiem darbiem, kas palīdzēs Jūsu saimniecības attīstībai.

Vestnest, kravu pārvadājumi un pārvākšanās serviss

Rīgas 4, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

"Vestnest" komanda veic dažādu kravu piegādes un mantu pārvešanas - mēbeles, iekārtas, tehniku, sadzīves pārvešanu u.c. Mēs ne tikai veicam drošas kravu piegādes, bet mūsu puiši gan uznesīs, gan nonesīs uz jebkuru stāvu un noliks mantas jūsu izvēlētajā vietā. VestNest komanda parūpēs par mantu pārvietošanu Jūsu vietā. Veicam arī mēbeļu montāžu/demontāžu un rūpīgu mantu iepakošanu pārvešanai paredzētos materiālos. Nodrošinām veco mēbeļu, sadzīves tehnikas utilizāciju. Ja rodas nepieciešamība pēc mūsu pakalpojumiem vai vienkārši uzdot sev interesējošu jautājumu, droši zvaniet vai rakstiet.

Frizētava Šarms Valmierā

Rīgas 16, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: Frizētava. Sieviešu frizētava. Vīriešu frizētava. Sieviešu frizieris. Vīriešu frizieris. Līgavu frizūras. Kāzu frizūras Valmierā. Bērnu frizētava. Frizētava Valmieras centrā.

Darba materiāli, SIA, būvmateriālu interneta veikals

Lokomotīves 26, Rīga, LV-1057
Būvmateriālu tirdzniecība un vairumtirdzniecība:: ✓ Celtniecības bloki ✓ Siltumizolācijas materiāli ✓ Koksnes plāksnes ✓ Cementa loksnes ✓ Celtniecības plēves ✓ Fasādes siltināšanas materiāli ✓ Sausie maisījumi ✓ Dūmvadi ✓ Ģipškartons – profili ✓ Armatūras, betonēšanas piederumi ✓ Būvķīmija ✓ Instrumenti ✓ Darba aizsardzības preces ✓ Skrūves, naglas, stiprinājumi ✓ Jumta segumi ✓ Griesti, kāpnes, logi

Normunds Pētersons, zvērināts advokāts Vidzemē

Rīgas 7-7, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Advokāts, jurists Valmierā Normunds Pētersons piedāvā plašu juridisko pakalpojumu klāstu: Juridiskās konsultācijas, krimināllietas, civillietas, administratīvās lietas, maksātnespēja un citi. Pakalpojumi pieejami šajos reģionos: Cēsis, Limbaži, Valka, Smiltene, Gulbene, Madona, Vidzeme, Rīga.

 

Lona-S, SIA – asenizācija

Asenizācijas pakalpojumi
Saules 37A, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Pakalpojumi:: ✓ Asenizācija ✓ Cauruļu skalošana ✓ Cauruļu atkausēšana ✓ Cauruļu tīrīšana ✓ Cauruļu TV inspekcija ✓ Bioloģiska kanalizācijas apkope Izgatavojam:: ✓ Ūdens filtrus ✓ Vakuuma vārstus pretvārstiem ✓ Augstspiediena regulatorus ✓ Sprauslas

General Cleaning, SIA

Krustkalni, Zālītes 10, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ Ģenerālā tīrīšana ✓ Linoleja tīrīšana, vaskošana ✓ Logu mazgāšana ✓ Mīksto mēbeļu tīrīšana ✓ Telpu ikdienas uzkopšana ✓ Grīdu vaskošana ✓ Specializētā virsmu tīrīšana ✓ Ārējās teritorijas uzturēšana un kopšana