Vannas, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Fan, SIA, Veikals

Ventspils 15, Rīga LV-1002
ūdens apgādei, sūkņi ūdenim, ūdens sūkņi, ventiļi, vārsti, visa veida vārsti, dizaina ventiļi, čuguna vannas

Avārijas dienests, SIA

Dzirciema 89-6, Rīga LV-1055
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Sanitāras un apkures iekārtas uzstādīšana un apkalpošana ✓ Sūces novēršana zem vannas ✓ Sūces novēršana zem izlietnes ✓ Maisītāja uzstādīšana un remonts ✓ Izlietnes uzstādīšana ✓ WC poda uzstādīšana ✓ Vannas uzstādīšana ✓ Radiatora uzstādīšana ✓ Duškabīnes uzstādīšana ✓ Veļas mašīnas pieslēgšana ✓ Trauku mazgājamās mašīnas pieslēgšana ✓ Ūdens sildītāja (boilera) uzstādīšana ✓ WC poda pārplūdes trauka remonts ✓ Sifona maiņa ✓ Kanalizācijas cauruļu maiņa (līdz 110mm) ✓ Aukstā-karstā ūdensvada izbūve ✓ Ūdens attīrīšanas iekārtu uzstādīšana ✓ Ūdens attīrīšanas iekārtu apkope

BarberDog, suņu un kaķu frizētava

Latgales 250 k-4, Rīga LV-1063
Veterinārie pakalpojumi:: ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Terapija, ✓ Dermatoloģija, ✓ Ķirurģija, ✓ Mikročipēšana ✓ Analīžu nodošana un diagnostika ✓ Stomatoloģija https://vetdoctor.lv/service/stomatologija/analīžu nodošana un diagnostika. Mūsu salonos:: ✓ Diplomēti meistari ✓ Individuālā pieeja katram klientam un viņa dzīvniekam ✓ Individuāli izvēlēta profesionālā kosmētika ✓ Ērtas profesionālas iekārtas (galdi un vannas ar elektropacēlājiem) ✓ Sterili instrumenti, tīrība telpās

BarberDog, suņu un kaķu frizētava

Valdeķu 62a, Rīga LV-1058
Veterinārie pakalpojumi:: ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Terapija, ✓ Dermatoloģija, ✓ Ķirurģija, ✓ Mikročipēšana ✓ Analīžu nodošana un diagnostika ✓ Stomatoloģija https://vetdoctor.lv/service/stomatologija/analīžu nodošana un diagnostika.

Ulle, SIA, Akmens apstrāde Rīga

Lejupes 4, Rīga, LV-1076
Projekti:: ✓ Akmens ēkas un to fasādes ✓ Akmens virtuves virsmas ✓ Akmens grīdas ✓ Akmens kāpnes ✓ Kamīna apdare no akmens ✓ Vides objekti no akmens Apraksts: Akmens apstrāde. Granīts. Granīta kāpnes. Dabīgā akmens fasādes. Akmens virsmas galdiem, virtuvēm. Darbojamies akmens apstrādes nozarē kopš 1998. gada.

Vivoz.LV, Sadzīves tehnikas izvešana

Latgales 322A, Rīga LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Bezmaksas sadzīves tehnikas utilizācija ✓ Sadzīves tehnikas izvešana ✓ Vecu automašīnu utilizācija ✓ Metāllūžņu izvešana Kravu pārvādājumi: Uzņēmums piedāvā līdz 3 tonnām lielu kravu pārvadājumus visā Latvijā un Eiropā. Parakstām līgumus par pastāvīgu uzņēmuma apkalpošanu. Uzņēmumam ir liela automašīnu izvēle. Tāpat piedāvājam krāvēju pakalpojumus.

Alviri, SIA, uzkopšanas serviss, tīrīšanas pakalpojumi

Smiltnieku 2, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

Uzkopšanas kompānija SIA „ALVIRI” piedāvā jums plašu piedāvājumu spektru profesionālās tīrīšanas jomā – birojos, tirdzniecības centros, ražotnēs, noliktavās u.c., kā arī dzīvokļu un māju uzkopšanu.

Mēs lepojamies ar pieredzējušiem un profesionāliem mūsu kompānijas darbiniekiem, kas garantē perfektu uzkopšanas kvalitāti!

Baltic Bullet Liner, SIA, Poliuretāna virsmu apstrāde

Andrejostas 17, Rīga, LV-1045
Pakalpojumi:: ✓ Aizsargpārklājums transportlīdzekļiem ✓ Aizsargpārklājums vides objektiem ✓ Poliuretāna lietojums militāriem mērķiem ✓ Industriālie aizsargpārklājumi ✓ Putuplasta izstrādājumi Izsmidzināms poliuretāna pārklājums:

"Baltic Bullet Liner" kā uzņēmums pastāv jau no 2013. gada, toties uzņēmuma darbības pirmsākumi meklējami 2007. gadā, kad Latvijā ienāca un tika apgūta poliuretāna tehnoloģija/tās sniegtās priekšrocības. Uzņēmuma īpašnieks gadu gaitā apguva poliuretāna klāšanas tehnoloģiju un šobrīd, saglabājot nemainīgu uzņēmuma profesionāļu sastāvu, ir spējīgs nodrošināt augstākās kvalitātes poliuretāna pārklājumu jebkurām virsmām, priekšmetiem un objektiem. Baltic Bullet Liner gadu gaitā ir izvērsis savu darbību, piedāvājot poliuretāna pārklājumus ne tikai transporta līdzekļiem, bet arī grīdu segumiem, dekoriem, dizaina elementiem un vēl daudz citiem priekšmetiem un risinājumiem. Kā jaunākais darbības virziens, ko piedāvā uzņēmums, ir CNC putuplasta griešana, īstenojot dažādākās klientu vēlmes, papildus piedāvājot pārklāt radītos objektus ar aizsargājošo vai dekoratīvo poliuretāna slāni.

Birma PETS Matīsa, suņu un kaķu frizētava, zooveikals un interneta veikals

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Birma PETS" ir profesionāla frizētava mazo un lielo šķirņu suņiem un kaķiem, kas atrodas Rīgas centrā. Sniedzam profesionālus skaistumkopšanas pakalpojumus un higiēnas procedūras visiem mājas mīluļiem, sākot no nagu griešanas līdz pilnai kopšanas procedūrai. Mājdzīvnieku ādas un apmatojuma kopšanai izmantojam tikai profesionālo kosmētiku (Groomer`s Goop, Iv San Bernard, Hydra Professional u.c.).

Ikvienam klientam ir iespēja apmeklēt arī tādu papildus procedūru kā hidromasāža ar ozonu. Šāda veida SPA procedūras atslābina muskuļus, samazina tonusu, neitralizē sēnītes un baktērijas, kā arī palīdz cīnīties ar ādas slimībām un alopēciju un normalizē hormonālo fonu.

Birma PETS meistari parūpēsies par tava mīluļa skaistumu un labsajūtu, kamēr tu pildi savas ikdienas pienākumus. Esam vairāku pasaulē pazīstamo zoopreču ražotāju zīmolu izplatītāji Latvijā, līdz ar to mūsu salonā un arī mūsu e-veikalā var iegādāties augstākās kvalitātes sauso barību, konservus suņiem un kaķiem, kā arī profesionālo kosmētiku, ķemmes un citus aksesuārus apmatojuma kopšanai, instrumentus nagu griešanai, gruminga galdus, vannas un citu profesionālo aprīkojumu grumeriem un suņu un kaķu frizētavām.

SILTA-MĀJA.LV, Siltumsūkņi, apkure, kondicionieri

Balasta dambis 1, Rīga, LV-1048
Mēs piedāvājam: ✓ Augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieņemamām cenām ✓ Sniedzam pilna servisa ciklu uzstādītai tehnikai visā Latvijā ✓ Nodrošinām garantijas un pēcgarantijas servisu ✓ Veicam pie mums neiegādātu siltumsūkņu un kondicionētāju montāžu, ikgadējo apkopi un remontu augstā kvalitātē

Kauf, SIA

Ganību dambis 30B, Rīga LV-1005
Apraksts: Saimniecības preču, higiēnas preču, kosmētikas, mazgāšanas, uzkopšanas līdzekļu vairumtirdzniecība.

AT Latvia, SIA

Brīvības 180, Rīga LV-1012
Apraksts: AT Latvia tehniskās ortopēdijas centrs ir dibināts 2001. gadā. AT Latvia koncentrējas uz funkcionālu terapiju ortopēdijā un sporta medicīnā. Plašā klāstā piedāvājam ortozes, protēzes un dažādus tehniskos palīglīdzekļus, kas nodrošinās lielāku pacienta neatkarību un atvieglos ikdienu. Ar plašu ieskatu mūsu preču un pakalpojumu klāstā varat iepazīties mūsu mājaslapā.

Skava M, metālizstrādājumu darbnīca

Kursīšu 22, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Mākslinieciskā metālkalšana un metālapstrāde pēc individuālā pasūtījuma. Metālkalumi: vārti, logu restes, margas, žogi, gaismas ķermeņi, galdi, kamīnpiederumi, kamīnrestes, eņģes - durvīm, logiem, vārtiem, rokturi, karogturētāji, metāla galdi, krēsli, lampas, gaismekļi - sienas, griestu, lukturi - apaļi, kantaini, pakaramie, svečturi.

SIA Zemgales 29, Hostelis

Zemgales 29, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Hostelis: Dienesta viesnīca Olainē. Piedāvājam naktsmītnes četrvietīgās istabās.

Babyfans.lv, Bērnu preču veikals, internetveikals

Latgales 240, Rīga LV-1063
Apraksts: BABYFANS.LV ir plašs preču piedāvājums gan dažāda vecuma bērniem, gan arī māmiņām. Rotaļlietas, transportlīdzekļi bērniem, vannas piederumi, atpūtas preces, gultasveļa, kā arī plaša apģērbu izvēle. Mēs ievedam preces nelielā daudzumā, vispirms rūpējoties par preču klāsta dažādību. Tādēļ preču daudzums ir ierobežots, un pirms pirkšanas nepieciešams precizēt, vai konkrētā prece šobrīd ir noliktavā. Ja jūs interesējušo preci jau ir nopirkusi cita laimīgā pircēja, mēs palīdzēsim Jums atrast alternatīvu.

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Pārcelšanās pakalpojumi ✓ Pakošanas pakalpojumi ✓ Uzglabāšana un noliktava ✓ Pakojamā materiāla tirdzniecība un noma ✓ Pārcelšanās tehnika un inventārs, noma ✓ Pārcelšanās konsultācijas ✓ Mēbeļu montāža/demontāža ✓ Mēbeļu iedzīves iepakošana ✓ Biroju pārvešana ✓ Mākslas priekšmetu pārvešana ✓ Pārcelšanās palīgtehnika

Korte.lv, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Zemeņu 2, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
No mākslīgā akmens piedāvājam:: ✓ Virtuves virsmas ✓ Vannasistabu virsmas ✓ Palodzes ✓ Izlietnes ✓ Dušas paliktņus ✓ Informācijas letes ✓ Bāra letes ✓ Sienu apšuvumu ✓ Medicīniskās izlietnes ✓ Darba galdus ✓ Sapulču galdus ✓ Tirdzniecībai - displeju moduļus ✓ Darba virsmas telpās, kur tiek gatavots ēdiens ✓ Restorāna galdus

NMS ELPA, SIA

Grebenščikova 1-335, Rīga, LV-1003
Apraksts: Medicīnas iekārtu noma. Nomā tiek piedāvātas iekārtas, kuras izmantojamas mājas apstākļu ārstniecībai un rehabilitācijai, funkcionālās gultas ar izpirkšanas tiesībām. Kā pasaules pieredze rāda, ārstniecības laiks mājas apstākļos ir daudz efektīvāks, iedarbīgāks nekā slimnīcās vai ārstniecības iestādēs pavadītais.

Metroks, SIA, Flīžu un grīdas segumu salons

Metroks flīzes, fasādes, grīdas segumi
Brīvības gatve 323, Rīga LV-1006
"Metroks" salons:

Mūsu salons atrodas Brīvības gatvē 323, Rīgā. Vairāk nekā 500 m2 platībā ir izvietotas flīžu, vinila, parketa, lamināta un paklāju ekspozīcijas, lai klienti varētu ērtā veidā izvēlēties un sakomplektēt sev nepieciešamos materiālus.

3D Vizualizācija:

Piedāvājam vizualizēt jūsu topošo vannasistabu. Vienas telpas vizualizācija - 50 eur. Vairāk par pakalpojuma nosacījumiem varat uzzināt pie mūsu konsultantiem. Pierakstieties uz 3D vizualizāciju jau tagad, sūtot e-pastu uz dizains@metroks.lv vai zvanot 28007787.

Rīgas veselības centrs, SIA

Spulgas 24, Rīga LV-1058
Apraksts: Mēs piedāvājam visplašāko diagnostisko, ārstniecisko, rehabilitācijas un veselības veicināšanas pakalpojumu klāstu gan valsts nodrošināto kvotu ietvaros, gan par maksu 6 filiālēs – Ziepniekkalnā, Imantā, Iļģuciemā, Torņakalnā, Ķengaragā un Bolderājā. Vairākās mūsu filiālēs ir senas tradīcijas multiprofesionālu fizikālās un rehabilitācijas medicīnas pakalpojumu nodrošināšanā. Rehabilitācijas speciālisti piedāvā kompleksas rehabilitācijas programmas bērniem un pieaugušajiem. Ja esat apdrošināts kādā no veselības apdrošināšanas kompānijām, mūsu filiālēs saņemsiet apmaksātu pakalpojumu. Ierodoties uz vizīti pie ārsta, līdzi jāņem: apdrošināšanas polise, personu apliecinošs dokuments un speciālista nosūtījums. Mūsu sadarbības partneri: If P&C Insurance, AAS Baltikums, Ergo Life Insurance, Baltijas Apdrošināšanas nams, Compensa Life Vienna Insurance Group, Seesam.