Vannas, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

SB, SIA, Siltumtehnikas un apkures katlu veikals - noliktava

Latgales 444B, Rīga LV-1063
kamīnu tirdzniecība, pārdošana, saules kolektori, projektēšana, uzstādīšana, tirdzniecība, WC podi, vannas , kvalitāte, maisītāji, flīzes, mozaīka, vannas istaba, remonts, vannas istabas mēbeles, izlietnes, pods

ONRO, SIA

Sitas 2, Rīga, LV-1073
Medicīna, šļirces, adatas, sistēmas, i/v katetri, adatas spinālai anestēzijai, I.V. Katetri, hidodermiskās adatas, hipodermiskās drošības adatas sterilas, Vēnu katetri, tauriņkatetri, Insulīna šļirces, šļirce, 3 komponentu, bez adatas, šļirces, 3 komponentu, ar adatu, žņaugi, drošības konteineri, medicīnas mēbeles, taburete,

Latinwest, SIA

Ūdens 12-76, Rīga, LV-1007
betonētie baseini, klimata kontroles iekārtas, saunas, tvaika kabīnes, sāls kabīnes, projektēšana, SPA vannas

MVLbūve, SIA

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
logu, remonts, remonts virtuvē, dzīvokļu remonts cenas, santehnikas remonts, balkonu remonts, remonts vannas , remonta tāme, tāme dzīvokļa remontam, remontdarbu, tāme, remonta tāme, tāme, mājas būvniecības tāme, vannas

Birma PETS Services, SIA

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Birma PETS" ir profesionāla frizētava mazo un lielo šķirņu suņiem un kaķiem, kas atrodas Rīgas centrā. Sniedzam profesionālus skaistumkopšanas pakalpojumus un higiēnas procedūras visiem mājas mīluļiem, sākot no nagu griešanas līdz pilnai kopšanas procedūrai. Mājdzīvnieku ādas un apmatojuma kopšanai izmantojam tikai profesionālo kosmētiku (Groomer`s Goop, Iv San Bernard, Hydra Professional u.c.).

Ikvienam klientam ir iespēja apmeklēt arī tādu papildus procedūru kā hidromasāža ar ozonu. Šāda veida SPA procedūras atslābina muskuļus, samazina tonusu, neitralizē sēnītes un baktērijas, kā arī palīdz cīnīties ar ādas slimībām un alopēciju un normalizē hormonālo fonu.

Birma PETS meistari parūpēsies par tava mīluļa skaistumu un labsajūtu, kamēr tu pildi savas ikdienas pienākumus. Esam vairāku pasaulē pazīstamo zoopreču ražotāju zīmolu izplatītāji Latvijā, līdz ar to mūsu salonā un arī mūsu e-veikalā var iegādāties augstākās kvalitātes sauso barību, konservus suņiem un kaķiem, kā arī profesionālo kosmētiku, ķemmes un citus aksesuārus apmatojuma kopšanai, instrumentus nagu griešanai, gruminga galdus, vannas un citu profesionālo aprīkojumu grumeriem un suņu un kaķu frizētavām.

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals-noliktava

Lubānas 150, Rīga LV-1021
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 6" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Mājai: Lampas, santehnika, vannas istabas mēbeles, grīdas segumi, paklāji, mēbeļu materiāli, virtuves

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Kurzemes prospekts 3b, Rīga LV-1067
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Dārzam: Dārza tehnika, dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra, puķu podi, kastes, laistīšanas sistēmas, zālāji, puķu

DEPO DIY, SIA, birojs

Dreiliņi, Noliktavu 7, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

Beautyfor Express, SIA, Veikals

Brīvības 103, Rīga LV-1001
Skaistumkopšanas preces: ✓ Kosmētika ✓ Manikīra un pedikīra preces ✓ Frizieru aprīkojums ✓ Dezinfekcijas līdzekļi ✓ Skaistumkopšanas salonu aprīkojums ✓ Vaksācijas preces Profesionālā kosmētika:

Beautyfor ir kļuvis par zelta vidusceļu simtiem tūkstošu klientu visā pasaulē. Beautyfor klientiem ir devis sajūtas, ko tie tik ilgi meklēja – sajūtas, kuras nevar pārdot, nopirkt vai uzspiest. Beautyfor ir plašs, nepārtraukti augošs skaistumkopšanas preču klāsts.

Beautyfor ir izplatītāji 13 Eiropas Savienības valstīs un turpinām meklēt jaunus izplatītājus!

Beautyfor Express, SIA, Veikals

Tērbatas 38, Rīga, LV-1011
Skaistumkopšanas preces: ✓ Kosmētika ✓ Manikīra un pedikīra preces ✓ Frizieru aprīkojums ✓ Dezinfekcijas līdzekļi ✓ Skaistumkopšanas salonu aprīkojums ✓ Vaksācijas preces Skaistumkopšanas piederumu veikals:

Skaistumkopšanas piederumu un līdzekļu veikals Rīgā.

Beautyfor Express, SIA, Veikals

Marijas 14, Rīga, LV-1011
Preces: ✓ Kosmētika ✓ Manikīra un pedikīra preces ✓ Frizieru aprīkojums ✓ Dezinfekcijas līdzekļi ✓ Skaistumkopšanas salonu aprīkojums ✓ Vaksācijas preces Skaistumkopšanas piederumu veikals:

Beautyfor ir kļuvis par zelta vidusceļu simtiem tūkstošu klientu visā pasaulē. Beautyfor klientiem ir devis sajūtas, ko tie tik ilgi meklēja – sajūtas, kuras nevar pārdot, nopirkt vai uzspiest. Beautyfor ir plašs, nepārtraukti augošs skaistumkopšanas preču klāsts.

Beautyfor ir izplatītāji 13 Eiropas Savienības valstīs un turpinām meklēt jaunus izplatītājus!

Vmir, SIA

Augusta Deglava 164-52, Rīga LV-1021
Par uzņēmumu:

Pieredzējuši meistari (strādājam kopš 2001. gada) veiks kvalitatīvus apdares darbus un telpu iekšdarbus. Paveicam vissarežģītākos darbus, dodam garantiju, pieņemamas cenas. Aicinām sadarbībai! 

Rīgas stikls, SIA, stiklinieku darbnīca

Valmieras 39, Rīga LV-1009
Stikla apstrādes uzņēmums:

"Rīgas Stikls" ir 1992. gadā dibināta kompānija, kas darbojas stikla apstrādes jomā, ražojot izstrādājumus no stikla, rūdīta stikla, dekoratīvās plēves un spoguļiem. Uzņēmums ir kļuvis par atpazīstamu un uzticamu partneri stikla apstrādes tirgū, strādājot kā ar individuāliem pasūtītājiem, tā mēbeļu ražotājiem, arhitektūras un dizaina kompānijām. Bez stikla ražošanas un apstrādes, "Rīgas Stikls" piedāvā arī stiklotas konstrukcijas, drošības stiklus, dekoratīvos stiklus un stikla paketes.

Penetron.lv, SIA EMEREM, Hidroizolācijas materiāli

Vienības gatve 31, Rīga, LV-1004
Produkti:

Penetron - dziļi impregnējošs betona hidroizolācijas maisījums Penetron Admix –  Hidroizolācijas piedeva svaiga betona maisījumam Penecrete Mortar – betonu sadurvietu hidroizolācijas maisījums (ūdens tecēšanas novēršanai) Peneseal FH – betona virsmu cietinātājs ar hidroizolācijas īpašībām. WaterPlug -  virsmas ātrsaistīgs maisījums, ūdens sūču apturēšanai Penebar – hidroizolācijas žņaugs, kas spēj uzbriest par 300%, izveidojot blīvu, ūdensnecaurlaidīgu gēlu, tādējādi radot barjeru mitruma iekļūšanai.

Astralpool-Baltic, baseinu serviss Baltijā

Lubānas 65, Rīga, LV-1073
Par mums:

SIA "Latpool" ir viena no vadošajām publisko un privāto peldbaseinu aprīkojumu firmām Baltijā. Mēs piedāvājam: privāto un publisko peldbaseinu aprīkojumu, saunas, to aprīkojumu, džakuzi, SPA hidromasāžas vannas, baseina ūdens dezinfekcijas un apkopes līdzekļus. SIA "Latpool" piedāvā baseiniem, SPA, saunām un pirtīm tikai pašu labāko. Mēs sadarbojamies ar augsta līmeņa ražotāju Fluirda (Spānija). "Astralpool-Baltic" ir viena no vadošajām pasaulē. Strādājam ar tādiem brendiem kā Astralpool, CTX un Cepex. Apkalpošanas teritorija: Latvija, Lietuva, Igaunija.

Pils Baltā 2 aptieka Sadarbībā ar Apotheka

Kaņiera 13, Rīga LV-1063
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apotheka franšīze.

 

Pils Oranžā aptieka Sadarbībā ar Apotheka

Krišjāņa Valdemāra 17A, Rīga, LV-1010
Apraksts:

Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apkalpošana latviešu, krievu un angļu valodā. Apotheka franšīze.

Rores / RV, SIA, santehnikas darbi Rīgā

Lapu 12, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Rorev RV veic apkures sistēmu izbūvi, ūdens apgādes izbūvi un kanalizācija sistēmas izbūvi. Uzstādām gāzes, malkas, granulu apkures katlus. Siltumsūkņu montāža. Apkures sistēmu izbūve. Silto grīdu montāža. Ūdensvadu un kanalizācijas montāža. Stāvvadu maiņa daudzdzīvokļu mājās.