Ventspils, visā Latvijā

Drukāt

Ieroči, SIA, Veikals

Krišjāņa Valdemāra 39/41, Daugavpils, LV-5401
Ieroči, makšķerēšanas piederumi, patronas, ieroču remonts, šautuve, gāzes ieroči, optikas, gāzes pistole, medību piederumi, preces medniekiem un makšķerniekiem, pirotehnika, makšķernieku kartes, pašaizsardzības līdzekļi, roku dzelži, gāzes baloniņi, mednieku, makšķernieku apģērbs, apavi, suvenīri, ieroču veikals, medības, medību

PSIA Ventspils nekustamie īpašumi

Užavas 8, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Pašvaldības SIA “Ventspils nekustamie īpašumi” izveidota 2004. gada 1. novembrī, ar mērķi nodrošināt pašvaldības nekustamā īpašuma pārvaldīšanu (t.sk. dzīvojamo māju pārvaldīšanu, nedzīvojamo telpu nomu, zemes nomu). Pašvaldības SIA “Ventspils nekustamie īpašumi” ir lielākais nekustamo īpašumu pārvaldīšanas uzņēmums Ventspils pilsētā. Uzņēmums sniedz iedzīvotājiem un namu apsaimniekotājiem arī konsultēšanu dzīvojamo māju pārvaldīšanas jautājumos.

Mg. iur., Mg. philol Ilze Jeļinska, zvērināta advokāte

Pope, Vienības 24, Popes pagasts, Ventspils nov., LV-3614
Specializācija: Mg.iur. Ilze Jeļinska – individuāli praktizējoša zvērināta advokāte, ģimenes tiesības, darba tiesības, krimināllietas un administratīvās lietās. Kā lektore piedalās semināros, kas izglīto bērnu tiesībās, pienākumos.

Smaids A, SIA

Raiņa 7, Ventspils LV-3601
Zobārstniecības pakalpojumi:: ✓ Ārstnieciskā zobārstniecība; ✓ Konsultācijas; ✓ Terapija; ✓ Endodontija; ✓ Protezēšana; ✓ Higiēna; ✓ Ķirurģija; ✓ Citi pakalpojumi. Par klīniku Smaids-A: Smaids liek atplaukt katra cilvēka sejai, padara to dzīvu un satraucošu.

Smaids-A ir Ventspils zobārstniecības klīnika, kas rada iespēju iedzīvotājiem saņemt plaša profila zobārstniecības pakalpojumus. Gaidām jūs ciemos modernizētajās telpās Raiņa ielā 7, Ventspilī, pretī jaunajai Poliklīnikai. Mūsu mērķis ir, sniedzot zobārstniecības pakalpojumus, paaugstināt zobu veselību, izmantojot jaunākās tehnoloģijas un savlaicīgu profilaktisko ārstēšanu. Klīnikā strādājošie speciālisti konsultēs jūs un nepieciešamības gadījumā sniegs pakalpojumus mutes dobuma higiēnā un profilaksē, ārstēšanā, endodontijā, ķirurģijā, protezēšanā.

Projekts 3, SIA

Ūdens 12, Rīga LV-1007
Projektēšanas kompānija - "Projekts 3":

SIA "Projekts 3" ir projektēšanas kompānija, kas dibināta 2002. gada 17. janvārī ar mērķi izveidot spēcīgu, konkurēt spējīgu inženieru komandu transportbūvju infrastruktūras un ar to saistīto inženierkomunikāciju projektu izstrādē. Desmit gadu laikā uzņēmumā izveidojies pieredzējis un stabils kolektīvs, kurā nodarbināti dažāda profila sertificēti būvinženieri, kā arī pašlaik studējošie, topošie inženieri. Uzņēmumam izveidojusies laba sadarbība gan ar valsts, gan privātā sektora klientiem. SIA "Projekts 3" ir liela pieredze ceļu, ielu, tiltu, satiksmes pārvadu un ar tiem saistīto inženierkomunikāciju projektēšanā. Uzņēmuma darbības laikā izstrādāti gan valsts galveno autoceļu un tiltu, gan vietējo un reģionālo ceļu un tiltu, pilsētu ielu, kā arī māju un pagasta ceļu projekti. Uzņēmums ir piedalījies arī ceļu un tiltu tehniski ekonomisko izpētes projektu izstrādē.

Remdek, SIA

"Industriālais parks", Vītoliņi, Valgundes pagasts, Jelgavas nov., LV-3017
Ražojam: ✓ Traktoru priekšējās uzkares ✓ Metāla kāpnes ✓ Nestandarta metāla konstrukcijas ✓ Individuāli pasūtījumi  Metālapstrādes uzņēmums:

Ražojam un pārdodam traktora priekšējās uzkares MTZ 80, 82, T40, Valtra, John Deere, Massey Fergu, FENDT, Case, Claas, Deutz Fahr, New Holland u.c. Celtspēja 1200 - 2400 kg. Pieņemam individuālus pasūtījumus. Iespējama piegāde.

bus4rent, kravas busu noma

Jāņavārtu 3, Rīga, LV-1073
Apraksts:

ESAM JŪSU RĪCĪBĀ - KRAVAS BUSU NOMA JŪSU VIETĒJIEM UN STARPTAUTISKIEMBRAUCIENIEM. PIEDĀVĀJAM DAŽĀDA VEIDA KRAVAS BUSUS, KRAVAS PASAŽIERU BUSUSUN REFRIŽERATORU NOMU, KĀ ARĪ AUTOVADĪTĀJA ĒRTĪBĀM SVARĪGĀKO NOPAPILDAPRĪKOJUMA.

Kravas busu noma ir diez gan izplatīts autotransportlīdzekļa pakalpojumuveids gadījumos, kad nepieciešams veikt kādu darba izpildi, celtniecībasmateriālu transportēšanu, privāto mantu pārvadāšanu un pat citutransportlīdzekļu transportēšanu. Nomājot kravas busu, var ietaupīt ganlaiku, gan citus resursus. Pie mums kravas busu noma ir tik vienkārša, kurair balstīta, lai jūsu darba ikdienu padarītu vienkāršāku un daudzefektīvāku. Esam izstrādājuši sistēmu, kurā jūs kravas busu varat nodot bezkontakta norādītajā datumā sev ērtākā laikā.

Esam labākā un profesionālā busu noma Latvijā, pateicoties ilggadējaipieredzei esam apguvuši visu nepieciešamo, lai spētu nodrošinātprofesionālus kravas busa nomas pakalpojumus. Piedāvājam dažādus kravasbusu transportlīdzekļus, dažādām svara un lieluma kategorijām unspecializētu aprīkojumu visām situācijām.

Stokker, SIA

Krasta 42, Rīga LV-1003
Preces: ✓ Celtniecības tehnika ✓ Darba apģērbs ✓ Dārza tehnika ✓ Elektroinstrumenti ✓ Lauksaimniecības un komunālā tehnika ✓ Metināšanas piederumi ✓ Servisa aprīkojums ✓ Smērvielas ✓ Tīrīšanas iekārtas Instrumentu un tehnikas tirdzniecība:

Stokker ir vairāk nekā 30 gadus ilga pieredze profesionālo instrumentu un tehnikas tirdzniecības un servisa pakalpojumu sniegšanā. Pie mums strādā profesionāļi, kas specializējušies būvniecības, lauksaimniecības, kokapstrādes, metālapstrādes, uzkopšanas, smērvielu, garāžas iekārtu, kā arī dārza un meža tehnikas jomās. Uzņēmumā ir vairāk nekā 500 speciālistu visā Baltijā. Pateicoties 11 Stokker centriem, mūsu profesionālā komanda, preces un pakalpojumi ir ērti sasniedzami klientiem visā Latvijā – Rīgā, Valmierā, Jelgavā, Jēkabpilī, Rēzeknē, Daugavpilī, Liepājā, Saldū, Talsos un Ventspilī.

ZL.LV iesaka

Aijas Salmgriezes ģimenes ārsta un pediatra prakse

Tārgales 19, Ventspils LV-3602
Apraksts:

 Aijas Salmgriezes ģimenes ārsta un pediatra prakse sniedz ambulatoros pakalpojumus bērniem un pieaugušajiem.

Ervi I, SIA, grāmatvedības pakalpojumi Ventspilī

Kuldīgas 26, Ventspils, LV-3601
Pakalpojumi:: ✓ Ienākošo, izejošo dokumentu apstrāde ✓ Bankas dokumentu apstrāde ✓ Kases dokumentu apstrāde ✓ Avansa atskaišu sagatavošana un apstrāde ✓ Pamatlīdzekļu uzskaite un apstrāde ✓ Algas un nodokļu sagatavošana un apstrāde ✓ Atskaišu sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Atskaišu sagatavošana un iesniegšana CSP ✓ Gada pārskatu sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Saimnieciskās darbības uzskaite un apstrāde pašnodarbinātām personām ✓ Nodokļu atskaišu sagatavošana privātpersonām

Kubuss, veikals

Ugāle, Rūpnīcas 1, Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Par veikalu: Pārdošanā viss darbam un atpūtai. Ne velti mūs vietējie dēvē par „mazajiem Kuršiem”, jo pie mums ir pieejamas saimniecības preces, makšķerlietas, būvmateriāli. Piekabes noma.

Garants LZ, SIA

"Vējrozes", Tārgale, Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Par uzņēmumu:

SIA "Garants LZ" kopš 1994. gada nodrošina visa veida bruģēšanas darbus ar garantētu kvalitāti. Apkalpojam gan juridiskās, gan privātpersonas. Lietus ūdens un kanalizācijas izbūve. Dīķu rakšana un apkārtnes labiekārtošana. Ekskavatoru pakalpojumi - grāvju rakšana, zemes rakšanas darbi u.c.

Goldingen Digger, SIA

"Bāze", Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov., LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

Compensa Life Vienna Insurance Group SE Latvijas filiāle, Ventspils klientu apkalpošanas centrs

Ģertrūdes 26, Ventspils, LV-3601
Pakalpojumi: ✓ dzīvības apdrošināšana ar uzkrājumu veidošanu ✓ privātās un mūža pensijas apdrošināšana ✓ uzkrājošā dzīvības apdrošināšana bērniem ✓ nelaimes gadījumu un veselības apdrošināšana fiziskām un juridiskām personām ✓ onkoloģisko saslimšanu apdrošināšana, OncoDrop

Koha ASB, SIA

Ganību 8, Ventspils LV-3601
Apdrošināšanas starpniecība

Tehniskā ortopēdija, SIA, Veikals

Ģimnastikas 1, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "Tehniskā Ortopēdija" ir uzņēmums ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi. Daļai mūsu speciālistu pieredze nozarē ir ilgāka nekā uzņēmuma vecums. Arī jaunie darbinieki ir ar atbilstošu izglītību, sertificēti un jau ar labu pieredzi. Tehniskā ortopēda izbraukuma pakalpojumi jau uz 7 Latvijas pilsētām - Liepāju, Daugavpili, Rēzekni, Līvāniem, Kuldīgu, Preiļiem, Ventspili.

Tehniskā ortopēdija, SIA

Strādājam pēc iepriekšēja pieraksta.
Republikas 5, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

SIA "Tehniskā Ortopēdija" ir uzņēmums ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi. Daļai mūsu speciālistu pieredze nozarē ir ilgāka nekā uzņēmuma vecums. Arī jaunie darbinieki ir ar atbilstošu izglītību, sertificēti un jau ar labu pieredzi. Tehniskā ortopēda izbraukuma pakalpojumi jau uz 7 Latvijas pilsētām - Liepāju, Daugavpili, Rēzekni, Līvāniem, Kuldīgu, Preiļiem, Ventspili.

Ortopēda konsultācijas (pēc iepriekšēja pieraksta)

Tehniskā ortopēdija, SIA, Veikals

Strādājam pēc iepriekšēja pieraksta.
Tallinas 1, Rīga, LV-1001
Tehniskie palīglīdzekļi, korsete, medicīniskā josta, ortoze, mugura, ceļa locītava, potītes, pēda, fiksators, apkakle, kruķi, kruķis, spieķis, štoks, ortopēdiskā zolīte, individuāli izgatavotas, ortopēdiskās zolītes, apavu ieliktņi, kompresijas zeķes, traumatologs – ortopēds, tehniskais ortopēds, krusteniskās ceļa saites,

Tehniskā ortopēdija, SIA

Strādājam pēc iepriekšēja pieraksta.
Raiņa 6, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

SIA "Tehniskā Ortopēdija" ir uzņēmums ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi. Daļai mūsu speciālistu pieredze nozarē ir ilgāka nekā uzņēmuma vecums. Arī jaunie darbinieki ir ar atbilstošu izglītību, sertificēti un jau ar labu pieredzi. Tehniskā ortopēda izbraukuma pakalpojumi jau uz 7 Latvijas pilsētām - Liepāju, Daugavpili, Rēzekni, Līvāniem, Kuldīgu, Preiļiem, Ventspili.

Ortopēda konsultācijas (pēc iepriekšēja pieraksta)