Ventspils, visā Latvijā

Drukāt

Ingteh, SIA

Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Lauksaimniecības tehnika Ventspils . Lauksaimniecības tehnika Liepāja.

AkaTe, SIA

Dārza 8-8, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Kuldīga, Skrunda, Saldus, Liepāja, Ventspils , Talsi, Kurzeme, Kurzemē. Aku urbšana.

Gunas Čačes psihologa–psihoterapijas speciālista privātprakse

Baznīcas 11, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
, psiholoģiskā palīdzība, speciālais pedagogs, maģistra grāds psiholoģijā, Kuldīga, Liepāja, Talsi, Ventspils

Darba materiāli, SIA, būvmateriālu interneta veikals

Lokomotīves 26, Rīga, LV-1057
Būvmateriālu interneta veikals, mazumtirdzniecība, vairumtirdzniecība Rīga, Liepāja, Ventspils , Daugavpils

ZA Meistars, auto virsbūvju remonts un krāsošana

Aldaru 2, Liepāja, LV-3401
ZA Meistars, KROWN, pretrūsas apstrāde. Auto krāsošana, auto remonts, virsbūves ģeometrija, auto pulēšana, auto metināšana, auto remonts Liepāja, autoremonts Liepājas centrā, auto virsbūves remonts, auto krāsošana, auto serviss, autoserviss, automašīnu remonts. Pulēšana, virsbūves krāsošana, auto apkope, auto pulēšanas darbi, automašīnu

BALTIJAS INDUSTRIĀLAIS SERVISS, SIA, Elektrosuku ražošana

Kauguru 19, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
, Grafīts Ventspils , Oglītes Ventspils , Suku turētāji Ventspils , Elektrosukas Jelgava, Grafīts Jelgava, Rīga, Liepāja, Ventspils , Jelgava, Daugavpils.

Aktis, SIA, Salacgrīvas filiāle

Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Liepāja, Ludza, Limbaži, Madona, Ogre, Preiļi, Rēzekne, Saldus, Smiltene, Talsi, Tukums, Valka, Valmiera, Ventspils

Līrikera-M, SIA

K.Valdemāra 1a, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Madona, Ogre, Preiļi, Rēzekne, Saldus, Saulkrasti, Sigulda, Smiltene, Talsi, Tukums, Valka, Valmiera, Ventspils

Baltikons-Centrs, SIA

Lāčplēša 75-4Rīga LV-1011
Pakalpojuma sniegšanas vieta:

Ainaži, Aizkraukle, Aizpute, Aknīste, Aloja, Auce, Baldone, Baloži, Balvi, Bauska, Brocēni, Cesvaine, Cēsis, Dagda, Daugavpils, Dobele, Durbe, Grobiņa, Gulbene, Ikšķile, Ilūkste, Jaunjelgava, Jelgava, Jēkabpils, Jūrmala, Kandava, Krāslava, Kuldīga, Kārsava, Lielvārde, Liepāja, Limbaži, Lubāna, Ludza, Līgatne, Līvāni, Madona, Mazsalaca, Ogre, Olaine, Piltene, Preiļi, Priekule, Pāvilosta, Pļaviņas, Rēzekne, Rīga, Rūjiena, Sabile, Salacgrīva, Salaspils, Saldus, Saulkrasti, Seda, Sigulda, Skrunda, Smiltene, Staicele, Stende, Strenči, Subate, Talsi, Tukums, Valdemārpils, Valka, Valmiera, Vangaži, Varakļāni, Ventspils, Viesīte, Viļaka, Viļāni, Zilupe, Ķegums, + vēl 490 pagastos

Kates plates, SIA, Veikals-noliktava

Uriekstes 2a, Rīga, LV-1005
Apraksts: SIA Kates Plates mēbeļu materiālu tirgū darbojas jau kopš 1997. gada. Uzņēmuma pamatdarbības virziens ir plātņveida materiālu tirdzniecība mēbeļu ražošanai un celtniecībai. Mēs piedāvājam mēbeļu ražotājiem: skaidu plātnes, laminētas skaidu plātnes, finierētas skaidu plātnes, HDF plātnes, MDF plātnes, finierētas MDF plātnes, gruntētas MDF plātnes, MDF plātnes liektām detaļām (Fibraform), saplāksni, līmētas masīvkoka plātnes (ozols, osis, bērzs, priede, egle), ozola zāģmateriālus, AGT plātnes, apdares maliņas (dabīga koka, PVC, ABS), rorskaidu plātnes, Alpi Lignum nažfinierus, plastikātus un līmes. Celtniecības materiālu sortimentā: OSB/3 plātnes, Durelis plātnes, Clic Wall sienas paneļi un sijas.

ZG Ailes, SIA

Pulkveža O.Kalpaka 16-101, Jelgava LV-3001
Produkcija: ✓ Durvis ✓ Logi ✓ Vārti ✓ Virtuves mēbeles Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir koka, PVC un alumīnija logu un durvju, kā arī sekciju vārtu tirdzniecība, montāža un garantijas apkalpošana. Mēs sadarbojamies ar vieniem no lielākajiem PVC, koka un alumīnija logu un durvju ražotājiem Eiropā un piedāvājam viņu produkciju Baltijas valstīs. Mūsu piedāvātajos PVC izstrādājumos tiek izmantoti tikai un vienīgi vācu firmu REHAU GmbH, Brugmann un GEALAN 5 un 6 kameru profili, kuri visi atbilst kvalitātes augstākajām prasībām. Arī koka logus un durvis piedāvājam dažādās versijās: vācu tipa logi (veras uz iekšu), skandināvu tipa logus (veras uz āru). Piedāvājam arī alumīnija konstrukcijas gan iekštelpām, gan logus un ārdurvis. Visos mūsu piedāvātajos produktos tiek izmantota vācu firmu ROTO, SIEGENIA AUBI, G-U vai austriešu firmas MACO furnitūra un stikla paketes tiek ražotas no tādu pasaulē zināmu firmu kā Guardian, Saint Gobain, Euroglas stikliem, kuri atbilst visaugstākajiem termoizolācijas parametriem. Piedāvājam arī sekciju vārtus un iekraušanas sistēmas, kā privātajiem klientiem, tā zemnieku saimniecībām un loģistikas centriem. Vārti tiek izgatavoti no vācu firmas Teckentrup vai itāļu firmas Italpannelli sekciju paneļiem un tiek aprīkoti ar holandiešu firmas Flexiforce furnitūru. Mūsu piedāvātie produkti ir atzīti visā Eiropā un ir saņēmuši starptautisko CE marķējumu, kas apliecina uzņēmuma produktu atbilstību ES Direktīvu būtiskām prasībām.

Ventspils atslēgu serviss

Kuldīgas 43/45, Ventspils LV-3601
Apraksts: Ventspils atslēgu serviss piedāvā visa veida dzīvokļu atslēgu izgatavošanu, domofonu atslēgu izgatavošanu, magnētisko un automašīnu atslēgu izgatavošanu. Čipu atslēgu un visu citu atslēgu izveidi. Slēdzeņu remonts un durvju SOS atvēršana. Nažu, šķēru asināšana.

Dzirnkalns, SIA

Siguļi, "Dzirkalns" , Carnikavas pagasts, Ādažu nov. LV-2163
Par uzņēmumu:

SIA "Dzirnkalns" nodarbojas ar kamīnu, pavardu, krāšņu, podiņu krāšņu, būvēšanu, mūrēšanu un restaurāciju.

Gebauers, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Tirgus 7, Ventspils, LV-3601
Pilna grāmatvedības apkalpošana ietver:: ✓ Uzņēmuma grāmatvedības politikas izstrādi ✓ Pirmsdokumetu pārbaudi, sakārtošanu un iegrāmatošanu ✓ Nodokļu atskaišu sagatavošanu un iesniegšanu VID ✓ Operatīvo finanšu pārskatu sagatavošanu līzingiem, bankām u.c. ✓ Statistikas atskaišu sagatavošanu un iesniegšanu pēc vajadzības ✓ Gada pārskata sagatavošanu un iesniegšanu VID ✓ Konsultācijas grāmatvedības un nodokļu jautājumos ✓ Dokumentus mūsu birojā varat iesniegt personīgi vai arī pēc tiem ieradīsies mūsu apmaksāts kurjerpasts ✓ Pakalpojuma cena – sākot no 30.00 EUR mēnesī ✓ Daļēja grāmatvedības apkalpošana ✓ Grāmatvedības reģistru atjaunošana no pirmdokumentiem ✓ Cenas

Stilteks, SIA, šūšanas fabrikas pakalpojumi

Turpinām strādāt klātienē!
Ugāle, "Gatves" , Ugāles pagasts, Ventspils nov., LV-3615
Apraksts:

SIA "Stilteks" sniedz rūpnieciski veicamus šūšanas pakalpojumus. Piedāvājam dažāda sporta apģērba, vieglā darba apģērba, kā arī sieviešu un bērnu apģērba šūšanas darbus pēc pasūtījuma.

Cepliņi, SIA

Liepājas 12, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Pakalpojumi: ✓ Banketu galdi ✓ Kāzas ✓ Korporatīvie pasākumi ✓ Izbraukuma tirdzniecība ✓ Kafijas pauzes Par uzņēmumu:

SIA "Cepliņi" komanda piedāvā klientiem ēdināšanas pakalpojumus gan Skrundā, gan arī ārpus tās. Kāzas, korporatīvi pasākumi, banketu galdi, izbraukumu tirdzniecība, kafijas pauzes. Mums ir svarīgi, lai tiktu izpildītas ne tikai klientu vajadzības, bet arī vēlmes. Varam nodrošināt ēdināšanas pakalpojumus neierobežotam personu skaitam! Zvani - vienosimies!

Kristīnes Strazdiņas psihologa privātprakse

Andreja 6-3.st., Ventspils, LV-3601
Pakalpojumi: ✓ Psihologa konsultācijas pieaugušajiem ✓ Psihologa konsultācijas jauniešiem un bērniem ✓ Smilšu terapiija

Konsultēju latviešu un krievu valodā.

Apraksts:

Esmu psiholoģe, smilšu spēles terapijas praktizētāja. Mana darba pieredze kā psihologam ir 11 gadi. Kopš 2019. gada studēju Rīgas Geštalta  institūtā - esmu ģeštalterapijas praktiķis. Esmu ieguvusi profesionālo maģistra grādu psiholoģijā (Mg. Psych.), kā arī esmu ieguvusi Smilšu spēles metodes sertifikātu ar tiesībām šo metodi integrēt savā profesionālajā darbībā. Psihologa profesijā pamatā mana darba pieredze balstās uz darbu ar ģimenēm un bērniem, jauniešiem, kā arī sniedzu individuālas konsultācijas pieaugušajiem. Veicu psiholoģisko izpēti bērniem pēc vecāku pieprasījuma, kas adresētas citiem speciālistiem, piemēram, neirologam vai psihiatram, kā arī iesniegšanai Pedagoģiski medicīniskajai komisijai. Izpētes rezultātā izstrādāju rekomendācijas izglītības iestādei un citiem speciālistiem utt. Veicu intelekta, personības, emocionālās sfēras psiholoģisko izpēti bērniem līdz 18 gadu vecumam pēc vecāku, ārsta psihiatra, ārstējošā ārsta vai citu speciālistu pieprasījuma. 

Goldingen Auto, IK

Ēdoles 54, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Auto līzings: ✓ Izvēlies auto no piedāvājuma ✓ Aizpildi pieteikuma formu blakus auto sludinājumam ✓ Brauc mājās ar jauno auto!

Jums atliek tikai izvēlēties automašīnu un blakus sludinājumam aizpildīt pieteikuma formu - tālāk visu darbu, kas ir saistīts ar līzinga izskatīšanu, auto vērtēšanu, izdarīsim mēs. Jums atliek tikai sagaidīt mūsu menedžera paziņojumu par līzinga piešķiršanu!

Eiropas skaņa, SIA, mūzikas un gaismas iekārtas

Ķengaraga 6, Rīga, LV-1063
Apraksts: "Eiropas Skaņas" komandu veido speciālisti ar ilggadēju pieredzi darbā ar skaņas un gaismas tehniku gan televīzijā, gan lielākajos Latvijas teātros. Piesaistām arī jaunos speciālistus pieredzes gūšanai un radošās dzirksts ienešanai ikdienas darbos. Kopš 2005. gada par savu tehnisko kodolu esam izvēlējušies jauna un kvalitatīva ražotāja KV 2 AUDIO izstrādātās skandas un to sistēmas, kuras ļauj mums nodrošināt kvalitatīvu un augstvērtīgu skanējumu no maziem dārza svētkiem līdz vairāku tūkstošu apmeklētāju pasākumam.

KNM Serviss, SIA

Jūras 15a, Ventspils, LV-3601
Piedāvājam:: ✓ Logi ✓ Durvis ✓ Garāžu vārti ✓ Alumīnija stiklotas konstrukcijas ✓ Logu uzstādīšana ✓ Logu serviss Par mums:: KNM SERVISS - oficiālais vācu kompānijas Hormann izplatītājs Ventspilī. Garāžu vārti, durvis, kārbas un piedziņas. Alumīnija stiklotas konstrukcijas. PVC logu risinājumi. Uzstādīšana, kvalitāte, serviss.