Ventspils, visā Latvijā

Drukāt

PB Finanses, SIA, pilna servisa finanšu kompānija

Turpinām strādāt klātienē!
Lielais prospekts 54-9, Ventspils LV-3601
biznesa konsultācijas, biznesa pakalpojumi, juridiskie jautājumi, jurists, juridiskie pakalpojumi, Rīga, Ventspils

3D GEO, SIA, Topogrāfija, ģeoloģija Rīga, Rīgas rajons

Biksēres 2, Rīga, LV-1073
rajons, Rēzeknes rajons, Saldus rajons, Talsu rajons, Tukuma rajons, Valkas rajons, Valmieras rajons, Ventspils

ATRAKCIJA.LV, SIA Konzums AK

Cēres 69, Rīga, LV-1058
, Juglā, Purvciemā, Ķengaragā, Imantā, Pļavniekos, Babītē, Baložos, Teikā, Juglā, Jelgava, Liepāja, Ventspils

Ironwill Steel, SIA, Latvijas metāls,metālu bāze

Latvijas metāls, metālu bāze
Cesvaines 15a, Rīga, LV-1073
Metāla noliktava Latvijā, Rīgā. Metālu vairumtirdzniecība, tirdzniecība, griešana un piegāde. Melnais metāls. Tērauda produkcija: armatūra, dubult T, metāla profili, caurules, loksnes, sieti, tērauds, U profils, armatūras siets, locīta armatūra, sijas, leņķdzelzis, plakandzelzis, sloksne, apaļdzelzis, kvadrāts. Karsti velmētas

Profcentrs, SIA, Veikals

Zemnieku 60, Liepāja, LV-3401
Mūsu veikali: ✓ Ventspils iela 63a, Rīga ✓ Ganību Dambis 7a, Rīga ✓ Zemnieku 60, Liepāja

Profcentrs, SIA, Filiāle

Ganību dambis 7a, Rīga, LV-1045
Produkcija: ✓ CERESIT Flīžu līmes, šuvju pildvielas, fasāžu apdare, apmetumi, gruntis, krāsas, hidroizolācijas materiāli, hermētiķi ✓ DEN BRAVEN Montāžas putas, hermētiķi, līmes, blīvmateriāli, celtniecības plēves, krāsas, mastikas, putu pistoles, instrumenti ✓ FLUGER Krāsas sienām un griestiem, krāsas metālam un kokam, fasādes krāsas, gruntis un gruntskrāsas, eļļas, lakas un beices, špakteļtepes, hermētiķi, līmes, krāsotāju instrumenti, krāsotāju apģērbs ✓ MEFFERT Emulsijas krāsas, krāsas tonēšanai, fasādes krāsas, lakas, līmes, gruntis, hermētiķi, līmes, špakteles, dekoratīvie apmetumi, koka virsmu apstrādes līdzekļi ✓ NMC Griestu plāksnes, putuplasta līstes, dekoratīvās rozetes, izolācijas materiāli, līme ✓ EJOT Dībeļi, cokola profili, profili, stikla šķiedras sieti, deformācijas lentes ✓ MARKOFLEX Poliuretāna montāžas putas, hermētiķi ✓ VINCENTS Būvķīmija hidroizolācijai, būvķīmija betonam, būvķīmija remontam, būvķīmija kokam, līdzekļi saunai, lineļļas krāsas un beices
ZL.LV iesaka

Sixt auto noma , SIA Transporent auto noma

Elizabetes 55, Rīga LV-1010
Apraksts: Auto noma biznesam un atpūtai Latvijā – Rīgā, Jūrmalā, Liepājā, Ventspilī un Daugavpilī, kā arī visā pasaulē - 105 valstīs, 4000 apkalpošanas vietās. BMW, Audi, Volkswagen, Toyota, Ford, KIA un citu vadošo ražotāju auto noma, sākot no ekonomiskās klases līdz pat premium klasei. Pieejami pasažieru (līdz 9 sēdvietām) un kravas mikroautobusi. Rīgas robežās SIXT nodrošina auto piegādi. Papildus pakalpojumi: Transfērs, šofera pakalpojumi, limuzīnu serviss, pasākumu apkalpošana, kāzu auto noma, elektro auto noma. SIXT nodrošina vienvirziena nomu ar iespēju atstāt auto jebkurā SIXT auto nomā pasaulē. Garantēts SIXT Latvija atbalsts latviešu, krievu vai angļu valodā šeit un ārzemēs. Visiem pasažieru auto no ekonomiskās līdz vidējai klasei, pasažieru mikroautobusiem un kravas mikroautobusiem standarta depozīts ir 200 eiro. Īpaši izdevīgi nosacījumi korporatīvajiem klientiem.

Serpentīns, kafejnīca

Turpinām strādāt klātienē!
Strazde , Strazdes pagasts, Talsu nov., LV-3291
Par kafejnīcu:

Kafejnīca Talsos, pie Talsiem, Talsi, šosejas malā, kolosāla atpūta brīvā dabā, laba virtuve, banketi, dzīvā mūzika. Pusdienas, kafija pie dabas, šosejas malā. Pieejama bērnu ēdienkarte, rotaļu stūrītis, kā arī telpas svinībām un banketiem. 

Sanders, viesu nams

Ozolpils, "Zīles" , Smārdes pagasts, Tukuma nov. LV-3133
Apraksts: Viesu nams darbojas no 2007. gada. Viesu nams atrodas 9 km no Tukuma, Rīgas - Ventspils šosejas malā Rīgas virzienā. Iespēja firmām, uzņēmējiem izmitināt savus darbiniekus (cena pēc vienošanās), pēc klientu vēlmēm nodrošinām ar 3 reizēju ēdināšanu . Uz vietas viesu namā ir iespēja iznomāt velosipēdus, vajadzības gadījuma veikt arī remontu. Pirtiņa pēc klientu vēlmēm. Pirms vēlaties izmantot viesu nama "Sanders" viesmīlību, vēlams iepriekš sazināties ar saimniekiem. Viesu nams Tukumā.

Osko, SIA

"Vilbrūži" , Piltenes pagasts, Ventspils nov. LV-3620
Par uzņēmumu:

Osko tortes, kūkas un banketi, izbraukuma banketi, kūkas un tortes uz pasūtījuma, visām dzīves situācijām un individuālām vēlmēm. Visas tortes top tikai no īstas biskvīta mīklas, dabiskā putukrējuma un ievārījuma. 

ER Rasiņas, SIA, Malkas tirdzniecība Kurzemē

MALKA, PĀRDOD MALKU un piegādā MALKU Kurzemē !
"Grīvaiši" , Ezeres pagasts, Saldus nov. LV-3891
ER RASIŅAS piedāvā malku:: ✓ Jaukta malka (osis, bērzs, ozols, alksnis, apse, egle, priede, ozols)Skaldīta malka,Sausa malka,Alkšņa malka,Bērza malka,Oša malka.

Uniparts Baltic, SIA, Kravas auto rezerves daļas

Pliederu 22, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Produktu grupas: ✓ Asis, bremzes, stūres mehānismi ✓ Apgaismojums un elektroiekārta ✓ Ķīmiskie produkti, kopšanas līdzekļi, krāsas ✓ Pneimatikas un elektronikas detaļas ✓ Kabīnes detaļas, borta aprīkojums ✓ Automobiļa komponenti un kravas stiprināšana ✓ Atsperes, amortizatori ✓ Hidraulika ✓ Dzesēšana un kondicionēšana ✓ Motoru un un transmisijas detaļas ✓ Cisternu detaļas ✓ Darbnīcu un uzņēmumu aprīkojums ✓ Lauksaimniecībai

Bērzi Plus, SIA, sķelda, kurināmais, malka

Turpinām strādāt klātienē!
"Arāji" , Zlēku pagasts, Ventspils nov. LV-3617
Apraksts:

Mežizstrāde, šķelda, malka, kurināmais, zaru, koksnes iepirkšana, šķeldas ražošana, kokapstrāde Kurzemē, Latvija, Kuldīgā, Ventspilī

Aktis, SIA, Jēkabpils filiāle

Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija, sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi.

Bolers, kafejnīca

Medņu 42b, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Nezaudējiet sajūtas, kuras sniedz jums samtainā Ventspils pludmale, paņemiet mūsu kafiju līdzi! Baudiet sauli un ēdienu, ko pagatavojuši mūsu pavāri. Piedāvājumā 24 veidu saldējumi un eko kafija.

UŽAVAS ALUS, SIA, Alus darītava

"Alutiņi" , Užavas pagasts, Ventspils nov. LV-3627
Filozofija:

"Užavas Alus" pieturas pie pamatvērtībām, tādēļ alu brūvē tradicionālā veidā, izmantojot tikai četrus dabiskos komponentus - ūdeni, miežu iesalu, raugu un apiņus. Ar sev piemītošo kvalitāti un garšas sabalansētību "Užavas Alus" ir etalons alus tirgū un rāda priekšzīmi tam, kādam jābūt īstam alum.

Discomania.lv, skaņas, gaismas tehnikas tirdzniecība

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68a, Rīga LV-1007
Preču piegāde: Ērtību cienītājiem piedāvājam preci piegādāt līdz pašām nama durvīm visā Latvijā! Skaņas un gaismas tehnikas instalācija: Objektīva tehnikas izvēle, precīza skanējuma/apgaismojuma projektēšana, iekārtu uzstādīšanu. Katrs projekts ir unikāls un katram no tiem mums vienmēr ir savs risinājums, atkarībā no projekta specifikas, pielietojuma, telpas īpatnības u.c. Uzstādām arī citur iegādātu tehniku, tomēr šajā gadījumā jārēķinās ar esošās tehnikas, iespējams, ierobežotajām iespējām. Objekta apskaņošanas/apgaismošanas tāmi sastādīsim bez maksas!

Prosperous, SIA, pilna servisa grāmatvedības pakalpojumi

Lielā 24, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Par uzņēmumu: Zināšanas, mīlestība pret darbu, smaids un cilvēciskas attiecības – izaugsmes pamats jebkurā gadsimtā! Mums ir vairāk nekā 16 gadu darba pieredze ar dažādu nozaru uzņēmumiem, konsultējot nodokļu jautājumos un sniedzot pilna servisa grāmatvedības pakalpojumus. Individuāla apkalpošanas stratēģija katram klientam! Uzticiet savu grāmatvedību mums!

AutoRentRiga, auto noma Rīga, Jūrmala, Lidosta

Turpinām strādāt klātienē!
Zolitūdes 71b, Rīga, LV-1029
Papildus aprīkojuma noma:: ✓ bērnu sēdeklīši - no 5 EUR par nomas dienu ✓ navigācijas sistēmas ar pilnām Latvijas un Eiropas kartēm - sākot no 5 EUR par nomas dienu ✓ jumta nodalījums – divpusīgi atveramie bagāžnieki - sākot no 5 EUR par nomas dienu Pieejamo automašīnu klases: ✓ Small ✓ Compact ✓ Middle ✓ SUV, 4x4 ✓ Business ✓ Lux ✓ Minivan, 8+1 ✓ Cargo

Kurzemes televīzija, SIA

Andreja 7/9, Ventspils LV-3601
Apraksts:

Kurzemes Televīzija ir viena no divām reģionālajām telekompānijām, kura sagatavo raidījumus ne tikai latviešu, bet arī krievu valodā.

Reklāma, televīzija Ventspils, Kurzeme, reklāmas vietas, ziņas Ventspilī, sludinājums, sludinājumi. Precīza informācija un iedarbīga reklāma Ventspilī kabeļtīklos un visā Latvijā Re:TV kanālā latviešu un krievu valodā.