Ventspils, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

BUS24.LV, pārvākšanās serviss Eiropā

Parādes 1a-4, Rīga LV-1016
, Talsi, Talsos, Tukums, Tukumā,  Valka, Valmiera, Vangaži, Vangažos, Varakļāni, Varakļānos, Ventspils

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Ziedojuma izdales punkts „Mājas atbalstam”

Tallinas 81, Rīga, LV-1009
palīdzība, Samarieši, Senioru, senioriem, Samariešu atbalsts mājās Jelgavā, Smiltenes, Skrundas, Balvu, Ventspils , Dienvidkurzemes novadā, novads, pagastā Jelgavā, Smiltenē, Skrundā, Balvos, Ventspilī, Grupu dzīvoklis, Ventspils

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Pansija Pārsla

Ieriķu 28, Rīga, LV-1084
Transports invalīdiem, krīzes situācija, specializētais transports, Aprūpes centrs, sociālās aprūpes centrs, pansionāts, pirmās palīdzības kursi, diennakts mājas neatliekamā izsaukuma un aprūpes dienests, aprūpe mājās, medicīniskā aprūpe mājās, Drošības poga, pieņemam ziedojumus, medicīniskā komisija, pirmās palīdzības apliecība,

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Mājas neatliekamā izsaukuma un aprūpes dienests

E.Smiļģa 46, Rīga LV-1002
palīdzība, Samarieši, Senioru, senioriem, Samariešu atbalsts mājās Jelgavā, Smiltenes, Skrundas, Balvu, Ventspils , Dienvidkurzemes novadā, novads, pagastā Jelgavā, Smiltenē, Skrundā, Balvos, Ventspilī, Grupu dzīvoklis, Ventspils

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Sociālās aprūpes centrs Pārdaugava

Garozes 15, Rīga, LV-1004
palīdzība, Samarieši, Senioru, senioriem, Samariešu atbalsts mājās Jelgavā, Smiltenes, Skrundas, Balvu, Ventspils , Dienvidkurzemes novadā, novads, pagastā Jelgavā, Smiltenē, Skrundā, Balvos, Ventspilī, Grupu dzīvoklis, Ventspils

„LUX” – Tahogrāfija, tahogrāfijas inspekcijas centrs Rīgā, Rēzeknē, Jelgavā, Ventspilī

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 448, Rīga LV-1063
Tahogrāfu inspicēšanas vietas:: ✓ Maskavas iela 448, Rīga, LV-1063 (M1); Tālr.: 22502250 ✓ Liepu iela 9, Robežnieki, Grobiņas pag., LV-3430; Tālr.: 27060903 ✓ Lietuvas šoseja 3B, Jelgava, LV-3001 (L); Tālr.: 22303078 ✓ Viļakas iela 1D, Rēzekne, LV-4604 (V); Tālr.: 20865333 ✓ Cempu iela 12, Valmiera, LV-4201; Tālr.:. 29729910 ✓ Piebalgas iela 95, Cēsis, LV-4101 (P); Tālr.: 20267466 ✓ „Ceļinieki”, Tārgales pag., Ventspils nov., LV-3621; Tālr.:. 29375446 ✓ Laukceltnieks 1, Tārgales pag., Ventspils nov., LV-3621; Tālr.: 22040578 ✓ Vaļņu iela 77, Daugavpils, LV-5401; Tālr.: 29505454 ✓ Kārļa iela 1, Sauleskalns, Madonas nov., LV-4853; Tālr.: 26625221

Latvijas Neredzīgo bibliotēka

Turpinām strādāt klātienē!
Strazdumuižas 80, Rīga LV-1024
Kam var tikt izsniegtas pielāgotās audiogrāmatas?: Latvijas Neredzīgo bibliotēka apkalpo ikvienu, kuram ir grūti vai nespēj lasīt parasto drukāto tekstu. Mūsu lasītāji ir neredzīgas un vājredzīgas personas, kā arī personas ar citādām lasīšanas grūtībām (t.sk. seniori, cilvēki ar disleksiju u.c) un ar fiziskiem traucējumiem, kas minētas Autortiesību likuma 22(1). pantā.

AKTIS, SIA, Deratizācija, dezinsekcija Rīgā, Vidzeme

Latgales 65-49, Rīga LV-1003
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Peļu, žurku un grauzēju iznīcināšana. Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana. Rīgā, Ogrē, Siguldā, Valmierā, Jelgavā, Jūrmalā. Dezinsekcija ✓ Skudru, blakšu, prusaku, tarakānu, lapseņu, mušu, pārtikas kožu apkarošana Rīgā, Ogrē, Siguldā, Valmierā, Jelgavā, Jūrmalā.

Ieroči, SIA, Ieroču veikals Rīgā

Turpinām strādāt klātienē!
Dzirnavu 83, Rīga, LV-1011
Preces un pakalpojumi:: ✓ Makšķerēšanas piederumi ✓ Medību piederumi ✓ Apģērbi medībām ✓ Apavi medībām ✓ Pirotehnika ✓ Tūrisma inventārs ✓ Ieroču aksesuāri Medību un makšķerēšanas veikals:

SIA „Ieroči” nodarbojas ar medībām, makšķerēšanai un tūrismam nepieciešamo preču tirdzniecību Talsos, Limbažos, Kuldīgā, Dobelē, Balvos, Liepājā, Ventspilī, Rīgā un Daugavpilī. Papildus tam, uzņēmuma veikalos iespējams iegādāties arī pašaizsardzības līdzekļus un svētku uguņošanas piederumus. Darbojas arī interneta veikals.

Ieroči, SIA

Rīgas 15, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Preces un pakalpojumi:

MEDĪBĀM:

✓ ieroči ✓ patronas ✓ aksesuāri ✓ ieroču remonts

MAKŠĶERĒŠANAI:

✓ makšķeres un spiningi ✓ spoles ✓ vizuļi un vobleri ✓ auklas

TŪRISMAM:

✓ termosi ✓ katli un katlu statīvi

bus4rent, kravas busu noma

Jāņavārtu 3, Rīga, LV-1073
Apraksts:

ESAM JŪSU RĪCĪBĀ - KRAVAS BUSU NOMA JŪSU VIETĒJIEM UN STARPTAUTISKIEMBRAUCIENIEM. PIEDĀVĀJAM DAŽĀDA VEIDA KRAVAS BUSUS, KRAVAS PASAŽIERU BUSUSUN REFRIŽERATORU NOMU, KĀ ARĪ AUTOVADĪTĀJA ĒRTĪBĀM SVARĪGĀKO NOPAPILDAPRĪKOJUMA.

Kravas busu noma ir diez gan izplatīts autotransportlīdzekļa pakalpojumuveids gadījumos, kad nepieciešams veikt kādu darba izpildi, celtniecībasmateriālu transportēšanu, privāto mantu pārvadāšanu un pat citutransportlīdzekļu transportēšanu. Nomājot kravas busu, var ietaupīt ganlaiku, gan citus resursus. Pie mums kravas busu noma ir tik vienkārša, kurair balstīta, lai jūsu darba ikdienu padarītu vienkāršāku un daudzefektīvāku. Esam izstrādājuši sistēmu, kurā jūs kravas busu varat nodot bezkontakta norādītajā datumā sev ērtākā laikā.

Esam labākā un profesionālā busu noma Latvijā, pateicoties ilggadējaipieredzei esam apguvuši visu nepieciešamo, lai spētu nodrošinātprofesionālus kravas busa nomas pakalpojumus. Piedāvājam dažādus kravasbusu transportlīdzekļus, dažādām svara un lieluma kategorijām unspecializētu aprīkojumu visām situācijām.

Projekts 3, SIA

Ūdens 12, Rīga LV-1007
Projektēšanas kompānija - "Projekts 3":

SIA "Projekts 3" ir projektēšanas kompānija, kas dibināta 2002. gada 17. janvārī ar mērķi izveidot spēcīgu, konkurēt spējīgu inženieru komandu transportbūvju infrastruktūras un ar to saistīto inženierkomunikāciju projektu izstrādē. Desmit gadu laikā uzņēmumā izveidojies pieredzējis un stabils kolektīvs, kurā nodarbināti dažāda profila sertificēti būvinženieri, kā arī pašlaik studējošie, topošie inženieri. Uzņēmumam izveidojusies laba sadarbība gan ar valsts, gan privātā sektora klientiem. SIA "Projekts 3" ir liela pieredze ceļu, ielu, tiltu, satiksmes pārvadu un ar tiem saistīto inženierkomunikāciju projektēšanā. Uzņēmuma darbības laikā izstrādāti gan valsts galveno autoceļu un tiltu, gan vietējo un reģionālo ceļu un tiltu, pilsētu ielu, kā arī māju un pagasta ceļu projekti. Uzņēmums ir piedalījies arī ceļu un tiltu tehniski ekonomisko izpētes projektu izstrādē.

Stokker, SIA

Krasta 42, Rīga LV-1003
Preces: ✓ Celtniecības tehnika ✓ Darba apģērbs ✓ Dārza tehnika ✓ Elektroinstrumenti ✓ Lauksaimniecības un komunālā tehnika ✓ Metināšanas piederumi ✓ Servisa aprīkojums ✓ Smērvielas ✓ Tīrīšanas iekārtas Instrumentu un tehnikas tirdzniecība:

Stokker ir vairāk nekā 30 gadus ilga pieredze profesionālo instrumentu un tehnikas tirdzniecības un servisa pakalpojumu sniegšanā. Pie mums strādā profesionāļi, kas specializējušies būvniecības, lauksaimniecības, kokapstrādes, metālapstrādes, uzkopšanas, smērvielu, garāžas iekārtu, kā arī dārza un meža tehnikas jomās. Uzņēmumā ir vairāk nekā 500 speciālistu visā Baltijā. Pateicoties 11 Stokker centriem, mūsu profesionālā komanda, preces un pakalpojumi ir ērti sasniedzami klientiem visā Latvijā – Rīgā, Valmierā, Jelgavā, Jēkabpilī, Rēzeknē, Daugavpilī, Liepājā, Saldū, Talsos un Ventspilī.

Tehniskā ortopēdija, SIA, Veikals

Ģimnastikas 1, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "Tehniskā Ortopēdija" ir uzņēmums ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi. Daļai mūsu speciālistu pieredze nozarē ir ilgāka nekā uzņēmuma vecums. Arī jaunie darbinieki ir ar atbilstošu izglītību, sertificēti un jau ar labu pieredzi. Tehniskā ortopēda izbraukuma pakalpojumi jau uz 7 Latvijas pilsētām - Liepāju, Daugavpili, Rēzekni, Līvāniem, Kuldīgu, Preiļiem, Ventspili.

Tehniskā ortopēdija, SIA, Veikals

Strādājam pēc iepriekšēja pieraksta.
Tallinas 1, Rīga, LV-1001
Tehniskie palīglīdzekļi, korsete, medicīniskā josta, ortoze, mugura, ceļa locītava, potītes, pēda, fiksators, apkakle, kruķi, kruķis, spieķis, štoks, ortopēdiskā zolīte, individuāli izgatavotas, ortopēdiskās zolītes, apavu ieliktņi, kompresijas zeķes, traumatologs – ortopēds, tehniskais ortopēds, krusteniskās ceļa saites,