Veterinārija

Drukāt
Banner 1050x80

Mazo dzīvnieku privātprakse

Teātra 6, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Veterinārija

Mellužu veterinārā klīnika

Dārzu 9, Jūrmala, LV-2008
Veterinārija . Terapija, ķirurģija. Ultraskaņas zobakmens noņemšana. Dzīvnieku čipēšana.

Mika, veterinārā aptieka

Odzienas 10, Pļaviņas, Aizkraukles nov. LV-5120
Veterinārās zāles, vet palīdzība, barība, papildbarība, dzīvnieku kopšana, frizētava sunim, kaķim, zoo preces, zoopreces, dzīvnieku kopšanas līdzekļi, zoo veikals, veterināru medikamenti, dzīvnieku barība, dzīvnieku barība Pļaviņās, veterinārā aptieka, veterinārā aptieka Pļaviņās, dzīvnieku frizētava, suņu frizētava, dzīvnieku

Mobilvet, SIA, veterinārārsts, mājas vizītes

Dīķa 4, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Profilaktiskie pasākumi; Terapija jeb ārstēšana; Ķirurģija; Medikamenti un materiāli ārstēšanai; Mājdzīvnieku mikročipēšana; Darbs ar nervoziem un agresīviem dzīvnieniekiem; Klaiņojošo dzīvnieku izķeršana; Dzīvnieku transportēšana; Dzīvnieku eitanāzija un dzīvnieku līķu transportēšana.

Mīļās ķepiņas, SIA

Vakara 5, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Veterinārija , vetārsts, zoopreces, Suņu barība, kaķu barība, ambulance, viesnīca, barība, profesionālā

NBvet, SIA

Pētersalas 17-1, Rīga LV-1045
Vet klīnika, veterinārija , vetārsti. Rīga vetārsts.

Nagi Ragi, SIA

Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Govju nagu apgriešana, govju nagu ārstēšana, liellopu infekcijas slimību noteikšana, liellopu ārstēšana, vetārsts. Latvijā ražotu govju nagu kopšanas boksu tirdzniecība. Izbraukumi uz Jūsu saimniecību.

Nartivet, SIA

Dārza 29a, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150

ONRO, SIA

Sitas 2, Rīga, LV-1073
Ultrasonogrāfija, Medicīnas somas/aptieciņas, Nerūsējošā tērauda trauki, Medicīnas lampas/apgaismojums, veterinārija
1

OSI serviss, SIA, Veterinārā klīnika

Avotu 66, Rīga LV-1009
Veterinārā klīnika aptieka: ✓ Dzīvnieku terapija ✓ Ķirurģija dzīvniekiem ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Dzīvnieku frizieris ✓ Veterinārā aptieka ✓ Zobakmens noņemšana ar ultraskaņu Par veterināro klīniku:

SIA „OSI serviss” veterinārā klīnika sniegs Jums un Jūsu mīlulim savlaicīgu un kvalitatīvu veterināro palīdzību dzīvnieku slimību ārstēšanas un profilakses jomā. Veterinārā klīnika ir uzsākusi savu darbību 2001. gada 28. aprīlī. Mēs cenšamies īstenot individuālu pieeju dzīvnieku ārstēšanā un vēlamies, lai mūsu klienti ir pieejama pilna pakalpojumu pakete, lai apmierinātu visas savas vēlmes. Tikai profesionāla veterināra klīnika ir spējīga savlaicīgi un precīzi noteikt saslimšanas iemeslu, uzstādīt precīzu diagnozi, kā arī izstrādāt efektīvu ārstēšanas taktiku, kas nodrošina dzīvnieka veiksmīgu ārstēšanu un atveseļošanos. Veterinārā palīdzība var būt vajadzīga jebkurā dzīves mirklī, pat ja dzīvnieks uz doto brīdi izskatās pilnīgi vesels. Kvalitatīva veterinārā palīdzība un profilakse nozīmē savlaicīgu un precīzu saslimšanu diagnostiku, kā arī atbilstošas ārstēšanas stratēģijas izveidi, kas palīdz sasniegt maksimālo ārstniecisko efektu katram dzīvniekam.

2

Ogres veterinārā ambulance, SIA

Strādājam pēc pieraksta.
Brīvības 39, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Veterinārā aptieka, klīnika, ambulance, zoopreces, rentgens, sonogrāfija, asinsanalīzes, endoskopija, ķirurģija, veterinārārsts, veterinārārsts Ogrē, vakcinācija, veterinārā klīnika Ogrē.
  • 2 Veterinārija

Oldana, SIA, ZOO veikals Cēsīs TC K-Senukai

"Piebalgas 85" , Vaives pagasts, Cēsu nov. LV-4136
barība, rotaļlietas, pavadas, bļodas, būri, būru piederumi, aksesuāri, guļvietas, apģērbi, smiltis, veterinārija

Oposums, SIA

Lielā 83, Saldus, Saldus nov., LV-3801

Ozoliņi, ZS

Latgales 133, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Dzīvnieku veterinārmedicīniskā aprūpe, čipēšana, potēšana, ķirurģija. Diagnostika: laboratoriskie un rentgenoloģiskie izmeklējumi. Vetārsta konsultācijas mazo dzīvnieku un lauksaimniecības dzīvnieku labturībā un ārstēšanā. Izziņas un citi dokumenti dzīvnieku izvešanai uz ārzemēm.