Vides reklāma

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Eco Texture, SIA, adīšanas studija, adījumu interneta veikals

Rīgas 132 - 3, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Trikotāža, trikotāžas izstrādājumi, adījumi, zeķes, cimdi, šalles, pončo, jakas, apmetņi, cepures, bērnu apģērbi, virsjakas, jakas, dženperi, Adījumi no lina, vilnas, Apģērbi no lina, Lina izstrādājumi, Adījumi pēc pasūtījuma, Eksperts, Trikotāža, adījumi interneta veikals, Adījumi internetā, Adīti apģērbi, oriģinālas dāvanas
ZL.LV iesaka

RA Drukātava, SIA

Kr. Valdemāra 8A, Rēzekne, LV-4601
Piedāvājam klientiem visplašāko prezentācijas priekšmetu klāstu – apdrukātas krūzītes, T-kreklus, darba formas, kaklasaites, pildspalvas, magnētiņus, atslēgu piekariņus un daudzas citas lietas, atkarībā no pasūtītāja vēlmēm un rocības. RA Drukātavā var pasūtīt prezentācijas priekšmetus gan vienā eksemplārā, gan arī lielākās tirāžās. Piedāvājam uzlīmju, plakātu, banneru, tapešu, planšetu, tekstila un auduma druku. Kā arī piedāvājam skatlogu un mašīnu aplīmēšanu u.c. darbus.
ZL.LV iesaka

Fissman SIA, interneta veikals, preču izsniegšanas punkts, trauki un virtuves aksesuāri

Krasta 46, Rīga, LV-1003
Apraksts: FISSMAN – tie nav vienkārši trauku, tas ir dzīves stils. Fissman ir kļuvis par vienu no lielākajiem virtuves trauku un piederumu ražotājiem. Fissman stingri pieturas pie savas neatkārtojamās koncepcijas – spilgts zīmols un kvalitatīva produkcija. Liela uzmanība tiek pievērsta ekoloģiskajiem traukiem un virtuves piederumiem. Produkcija izgatavota no augstas kvalitātes, videi draudzīgiem un drošiem materiāliem. Ar Fissman traukiem katrs ēdiens uz jūsu galda kļūs par šedevru.

Manex būve, SIA

Ulbrokas 7-24, Rīga LV-1021
Apraksts:

Mūsu būvuzņēmums "Manex būve" dibināts 2007. gada sākumā, tā darbības sfēra ir visdažādāko ēku būvniecība, rekonstrukcija un renovācija no būvatļaujas saņemšanas līdz nodošanai ekspluatācijā. Mūsu labākā reklāma ir labi paveikts darbs un apmierināti klienti. Tā kā uzņēmums nav liels, tad nestrādājam uz projektu kvantitāti, bet gan ar individuālu pieeju katram projektam, lai tas izdotos pēc katra pasūtītāja vēlmēm un iespējām.

Dizains un Druka, SIA, Tipogrāfijas pakalpojumi, Lielformāta digitālā druka

Lāčplēša 70 - 2, Rīga, LV-1011
Apraksts: Dizaina izstrāde un maketēšanas pakalpojumi. Nodrukāsim ātri un kvalitatīvi: ofseta vai digitālā druka, sietspiede, kopēšana un pavairošana, pēcapstrādes pakalpojumi.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Krasta 52, Rīga, LV-1003
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem
ZL.LV iesaka

TIFĀNA, SIA, Mākslas galerija TIFĀNA

Jāņa 16, Rīga, LV-1050
Galerija piedāvā:: ✓ Jūsu mākslas darbu koncepta izstādes (instalāciju, tēlniecību, glezniecības,  grafikas, fotomākslas); ✓ Piedalīties  mākslas galerijas "Tifāna" stendā Mākslas Mesēs Ārvalstīs; ✓ Sponsoru meklēšana mākslas procesu atbalstīšanai.

Galerija sadarbojusies ar māksliniekiem, veidojot  viņu darbu izstādes,  radot galerijas māksliniecisko  tēlu sistēmu, piedaloties daudzās Mākslas Mesēs Ārvalstīs.

Santeko, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga, LV-1004
Sadarbības noteikumi: Lai kļūtu par mūsu pastāvīgo klientu, piedāvājam noslēgt sadarbības līgumu, kurā tiks noteikti sadarbības noteikumi, atlaižu shēma. Saņemsiet pieejas kodu on-line pasūtījumu veikšanai, kā arī elektronisko vai drukāto preču katalogu. Saviem pastāvīgajiem klientiem piedāvājam reklāmas materiālus, semināru programmas, konsultācijas un konkrētām preču grupām paredzētus demonstrācijas un tirdzniecības stendus.

Marusha Nord Ecosmetic

Garkalne, Nākotnes 30, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-2137
Par mums:

"MARUSHA" ir Latvijas dabīgās kosmētikas zīmols, kura produkti ir cilvēka veselībai un apkārtējai videi draudzīgi. Produktus rada, testē zīmola dibinātāja un vadītāja Marita Āboltiņa, kura ieguvusi izglītību dabīgās kosmētikas izstrādē. Produktu sastāvā ir pašu vākti Latvijas savvaļas augi, pašizgatavoti augu macerāti. Produkti ir radīti Latvijā un ir pilnīgs roku darbs. Sortimentā ir matu kopjošā kosmētika - cietie šampūni, kondicionieri un matu eļļa ar Latvijas kadiķi, kas samazina matu izkrišanu, veicina matu augšanu, dod matiem spīdumu, veselīgu izskatu. Ādas kopšanai tiek piedāvāts atjaunojošs pretgrumbu sejas serums ar augstvērtīgām eļļām un Q10, ādu barojoši un mīkstinoši ķermeņa cietie losjoni un lūpu balzami ar kliņģerīti un burkānu eļļu, kuri īpaši ieteicami sausai ādai. Piedāvājam arī ādu barojošas dabīgas ziepes ar Latvijas medu, kadiķi, smiltsērkšķi, kakao sviestu, kā arī skūšanās ziepes sausai ādai un sejas attīrošās ziepes taukainai ādai. Praktiskas un ekonomiskas ir trauku jeb saimniecības ziepes, kuras ir pilnīgi nekaitīgas un mazgā, spodrina visu – izlietnes, traukus, mēbeles, apģērbu. Jaunums ir dabīgi lina aksesuāri asins cirkulācijas uzlabošanai – tamborēti lina dušas un masāžas cimdi, sejas masāžas drāna, kā arī lina grozi. Katrs no mums ir īpašs un skaists dabas brīnums. Un tādi ir arī "MARUSHA" produkti, ko radām jums!

 

ZL.LV iesaka

SLB, SIA

Rīgas 36A, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Reklāma , reklāmas suvenīri, vides reklāma , uzlīmes, T kreklu apdruka, vizuālā reklāma , reklāma uz auto

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga, LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

Unilevel, SIA, polietilēna, papīra, bio maisiņi

Turpinām strādāt klātienē!
Rāmuļu 21, Rīga, LV-1005
Mūsu piedāvātie produkti:: ✓ Bioloģiski kompostējami maisi (maisiņi) ✓ Reklāmas maisiņi ✓ Bakalejas un beramo produkcijas iepakojumi ✓ Maisiņi pārtikas rūpniecībai ✓ Maisiņi rūpniecībai ✓ Higiēnas preču maisiņi ✓ Piedāvājumi autoservisiem ✓ Slēdzamie maisi ✓ Plēves

FCR Digital, SIA

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Apraksts:

"FCR digital" esam mārketinga komanda, kas specializējusies darbā ar google digitālā mārketinga rīkiem - Google Ads, Google Analytics, Youtube, kā arī SEO. Klienti no mūsu darba iegūst: zinošu, pastāvīgu digitālā mārketinga konsultantu. Sakārtotu digitālo mārketingu ar skaidri definētiem mērķiem un nomērāmiem rezultātiem. Un stabilu attīstību biznesa mērķu sasniegšanā. Mūsu komanda ir neliela, taču tās spēks ir profesionalitātē, attieksmē un saliedētībā.

Latvijas Biznesa gada pārskats

Pērses 9/11-5.st., Rīga, LV-1011
Apraksts: Izdevumā Latvijas biznesa gada pārskats ir apkopota informācija par Latvijas „Top uzņēmumiem” un to apgrozījumu. Veiksmīgāko uzņēmēju un nozaru ekspertu atziņas, sniedzot pārskatu par esošo uzņēmējdarbības situāciju, iezīmējot nākotnes tirgus tendences.

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga, LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Apgāds Zinātne, SIA

Akadēmijas laukums 1-609, Rīga LV-1050
Grāmatas: ✓ Raksti ✓ Sērijizdevumi ✓ Latvijas arhitektūras un mākslas pieminekļi ✓ Folkloristikas bibliotēka ✓ Novadu folklora ✓ Personība un daiļrade ✓ Latviešu pamattekstu pētījumi ✓ Kultūrvēsturiskie izdevumi ✓ Literatūrzinātne ✓ Folklora, mitoloģija ✓ Filozofija ✓ Daiļliteratūra ✓ Teātra vēsture ✓ Medicīna ✓ Teoloģija ✓ Mācību literatūra ✓ Sabiedriskās zinātnes, politoloģija ✓ Arheoloģija, etnogrāfija ✓ Valodniecība ✓ Antīkā literatūra ✓ Bērnu literatūra ✓ Vēsture ✓ Elektroniskās grāmatas

Vides reklāma, SIA

Ulbroka, Dauguļu 6, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
Reklāma: vides
Uzņēmuma vizītkarte nav tikai tā izkārtne. Jebkura ārpustelpu reklāma aptver lielu cilvēku loku, tapēc baneri, gaismas reklāmas, stendi un mobilās reklāmas veic ne tikai informējošu funkciju - labi noformēta ārpustelpu reklāma piesaista uzmanību, rada priekšstatu par uzņēmuma tēlu un nostiprina to atmiņā, veicina zīmola atpazīstamību.