Vizītkartes, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Uhh Design, SIA

Biķernieku 23, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uhh Design piedāvā divu virzienu produktu un pakalpojumu klāstu.

Reklāmas, prezentreklāmas un dāvanas

baneri un baneru druka, izkārtnes, to saskaņošana un uzstādīšana,  dažādas informējošas plāksnes, māju numuru zīmes, uzlīmes, vizītkartes, etiķetes, kalendāri, personalizēti plānotāji, auto numura zīmju paliktņu druka, gravēšana, dāvanas glāzes, individuāli izstrādāti apbalvojumi, audumu apdruka, izšūšana, cepurītes ar nagu, uzšuves, karogu druka, auto aplīmēšana, u.c.

Labiekārtošanas produkti

Porta Doors durvis, Komandor iebūvējamie skapji, Cubu grīdlīstes, kvarca vinila grīdas segums, velosipēdu novietnes, pastkastes, karogi un karogu masti, parku soliņi.

Salons Mottand, SIA

Rīgas 6-2, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Preces:: ✓ Suvenīri ✓ Mākslas priekšmeti ✓ Rotas ✓ Gleznas ✓ Adījumi ✓ Kreklu apdruka Mākslas priekšmeti:

"MOTTAND" piedāvā apdrukāt apģērbus, traukus ar zīmējumiem pēc klienta izvēles, lai iepriecinātu savus mīļos. Iespējams iegādāties adījumus, apgleznotu zīdu, ar rokām darinātas rotas, lina dāvanu maisiņus, kā arī Cēsu mākslinieku radītas gleznas

Deksme, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ labiekārtošana; ✓ ceļu būve; ✓ beramkravu piegāde; ✓ starptautiskie un iekšzemes pārvadājumi. Apraksts:

Kopš 2012. gada SIA "Deksme" specialitāte ir labiekārtošanas darbi, bruģēšana un ceļu būve. Mūsu darba stils ir mūsu vizītkarte. Strādājam ar aizrautību un esam iepriecinājuši ļoti daudz klientu šo gadu laikā. Mūsu autoparkā ir dažāda izmēra kravas pašizgāzēji beramkravu pārvadājumiem, lai katram klientam piemeklētu optimālāko risinājumu kravas piegādei. Beramkravu materiāls (šķembas, smilts, melnzeme u.c.). Uzņēmumam attīstoties tiek piedāvāti arī starptautiskie un iekšzemes kravu pārvadājumi ar tenta kravas automašīnām.

BK Fasādes, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Apdares materiāli:: ✓ Ķieģeļflīzes ✓ Apdares ķieģeļi ✓ Pakāpieni, grīdas ✓ Terases flīzes ✓ Industriālās flīzes ✓ Klinkera bruģis ✓ Ventilējamās-piekaramās fasādes ✓ Montāžas materiāli Apraksts:

Jau vairāk nekā 10 gadus sadarbojamies ar Eiropā vadošajiem uzņēmumiem, lai piedāvātu Latvijas tirgū kvalitatīvus un augsti novērtētus klinkera apdares materiālus. Pie mums jūs atradīsiet gan klinkera ķieģeļus un ķieģeļflīzes, gan klinkera terases flīzes un pakāpienus, gan ilgmūžīgo klinkera bruģi, kas kalpos vairākām paaudzēm! Uz vietas ir pieejama ļoti plaša paraugu gamma visām vēlmēm! Pastāvīgi attīstāmies un paplašinām savu sortimentu, ņemot vērā klienta vēlmes.  

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

Pixel, SIA

Ganību dambis 24d, Rīga, LV-1005
Zīmogi, spiedogi, vizītkartes , uzlīmes, veidlapas, caurlaides. Kopēšana, kopēšanas darbi.

Alvass, SIA

Aiviekstes 16, Rīga, LV-1019
, vizītkartes izmēri, vizītkaršu izgatavošana, vizītkartes , vizītkartes izmēri, vizītkaršu cena, vizītkaršu, druka, ekskluzīvas vizītkartes , zīmuļi, zīmuļu apdruka, krūzes, krūzes ar apdruku, krūzes ar attēlu,

LGV Baltija, SIA

K.Barona 19, Rīga LV-1011
Vizītkartes . Zīmogi. Zīmogs. Zīmogu izgatavošana. Zīmogu izgatavošana cenas.

Vizarts, SIA

Ganību dambis 38-36, Rīga, LV-1005
Zīmogi, zīmogu izgatavošana, spiedogu izgatavošana, plāksnes, nozīmītes, izkārtnes, vizītkartes , ploteris, , plotera darbi, uzlīmes, atklātnes, vizītkartes , firmas veidlapas, skrejlapas, aploksnes, plāksnes,

Domen, SIA

Skolas 21-202, Rīga, LV-1010
Lielformāta druka, nozīmīšu gatavošana, uzlīmes un vizītkartes , t-kreklu apdruka, poligrāfija, ekspresdruka

Copypoint, SIA

Anniņmuižas iela 17, Rīga LV-1029
iesiešana, diplomdarbu iesiešana, cietie vāki, grāmatu apvākošana, laminēšana, zīmogi, zīmogu izgatavošana, vizītkartes

ATTA print, SIA

Tallinas 90, Rīga LV-1009
Vizītkartes . Oriģinālas dāvanas.

Greater, SIA

Ganību dambis 19, Rīga LV-1005
Vizītkartes , bukleti, ielūgumi, afišas, gaismas reklāmas, auto reklāmas, auto aplīmēšana, auto eļļas

LS Dizains, SIA

K.Barona 19, Rīga, LV-1011
Zīmogi, zīmogu izgatavošana, spiedogi, spiedogu izgatavošana, vizītkartes , poligrāfija, bukleti, uzlīmes

Creative Cat, SIA

Cēsu 20-1, Rīga, LV-1012
pakalpojumi, digitāldruka, ekspress druka, tipogrāfija, kalendāri, dizains, maketēšana, lielformāta druka, vizītkartes

Ulma, SIA

Bruņinieku 36 k.3, Rīga, LV-1011
papīra maisiņi, reklāmas maisiņi, suvenīrmaisiņi, veidlapas, aploksnes, diplomi, atzinības raksti, vizītkartes

Drukājam idejas, SIA

Lokomotīves 26, Rīga, LV-1057
izstrāde, firmas stila izstrāde, simbolu, logotipu, (logo) izstrāde, dizaina un maketēšanas darbi, vizītkartes