Ziedi

Drukāt
Banner 1050x80

Mikrokultūra

Rudzrogu 1, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Bet kas ir mikrokultūra?:

Mēs esam šīs Zemes neatņemama sastāvdaļa, kas ir cieši saistīta ar dabu. Kad mūsu vidē notiek ķīmiskas un nedabiskas izmaiņas, mūsu ķermenis un prāts to jūt. Tas, kas notiek makro pasaulē, notiek arī mikro pasaulē - mūsu ķermeņos. Pārstrādāta pārtika, emisijas, spēcīgi medikamenti, klimata pārmaiņas, pesticīdiem noslogota pārtika, steidzīgs dzīvesveids, ekrāni, kas ņirb mūsu sejās, un nepietiekams miegs - tas viss ietekmē un izjauc mūsu iekšējo ekosistēmu. Mikrokultūra ir aicinājums dziedēt iekšējo mikroekosistēmu. Mēs aicinām uzsākt ceļojumu uz veselību ar maziem, mikro pūliņiem, iekļaujot arī mūsu produktus savā ikdienas rutīnā.

BEET-TOX frakcionētas biešu sulas šoti: diētiskais produkts aknu funkciju un darbības uzlabošanai, samazina tauku veidošanos un uzkrāšanos aknās, veicina tauku vielmaiņas optimizēšanu, veicina šūnu atbrīvošanos no liekajiem taukiem, holesterīna un tiek kavēta tauku veidošanās, uzlabo skābekļa piegādi, kas palielina izturību un samazina nogurumu ilgstošas slodzes laikā. Melnā plūškoka koncentrēta sula bez pievienota cukura vai saldinātājiem: palīdz uzturēt elpošanas sistēmas veselību, stiprina imūnsistēmu, pretiekaisuma īpašības, mazina urīnceļu infekcijas, atvieglo alerģiju simptomus, antocianīnu, flavonoīdu un fenolskābju saturs. CleanKill zāļu pretparazītu un pretsēnīšu tabletes: iedarbīgas zāļu tabletes, kas attīra organismu no helmintiem, patogēnām baktērijām, sēnītēm. Dabīgais sastāvs ir lieliska alternatīva citiem pretparazītu preperātiem, kuriem ir spēcīga ietekme uz orgāniem un izraisa blakusparādības. Tabletēs ir aktīvās sastāvdaļas vērmeles lapas, priežu mizas un čagas ekstrakts (bagāts ar fulvīnskābi), krustnagliņu pulveris, kanēlis, kurkumas saknes pulveris, nātres lapas, kumelīšu ziedi.

PTP Store, SIA

Dzelzavas 120m, Rīga, LV-1021
Gultņi, blīvējumi, siksnas, zobrati, ķēdes, speciālie instrumenti, ķīmija, pneimatika – tie ir galvenie PTP Store mērķa produkti, kurus mēs pārstāvam Latvijas tirgū, no lielākajiem pasaules ražotājiem, tādiem kā SKF, FAG, INA, Loctite, SMC, CRC, Optibelt, Nexen. Šie visi ir augstākās kvalitātes produkti, kurus aicinām novērtēt arī potenciālos klientus. Mēs priecāsimies par jebkuru no klientiem, neatkarīgi no jūsu lieluma, vecuma vai konkurējoša uzņēmuma, jautājiet mums e-pastā vai telefoniski. Tāpat aicinātas ir arī privātpersonas apmeklēt mūsu veikalus klātienē Rīgā, Jelgavā un Liepājā vai internetā www.9a.lv.

Dr. Leopolds, SIA

Z.Meierovica prospekts 5-1, Jūrmala LV-2015
Apraksts:

Uzņēmums "Dr.Leopolds" ir ģimenes uzņēmums, kas dibināts 1992.gadā. To izveidoja ķirurgs-traumatologs, plašu apdegumu ārstēšanas speciālists Leopolds Ozoliņš. Mūsu uzņēmumā ražoto veselības līdzekļu mērķis ir palīdzēt cilvēkiem atrisināt noteiktas ādas problēmas. Dr. Leopolds produktos ir ieguldītas trīs paaudžu ārstu: vectēva - dermatologa Alfrēda Ozoliņa, tēva Leopolda Ozoliņa un dēla - dermatologa Paula Ozoliņa zināšanas un pieredze.

Atvadas, SIA, Apbedīšanas birojs

Tēraudlietuves 3, Rīga LV-1026
Preču katalogs:

Speciālisti operatīvi un profesionāli reaģēs uz notikušo neatkarīgi, kur noticis negadījums – mājās, slimnīcā vai nelaimes gadījums ārpus mājas. 15% atlaide visiem pakalpojumiem.

Pakalpojumi:: ✓ Apbedīšana, atvadu ceremonija ✓ Kremācija, kremācijas organizēšana ✓ Pabalsts bērēm vai kremācijai, dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi – zārki, sēru vainagi ✓ Transports pavadītājiem ✓ Kapu labiekārtošana un kopšana ✓ Repatriācija ✓ Morgs un morga pakalpojumi

LĒTĀKAIS apbedīšanas birojs

Aptiekas 13, Rīga, LV-1005
Apraksts: Lētākās cenas! Lēti apbedīšanas pakalpojumi Rīgā. Lēta apbedīšana Rīgā. Viszemākās cenas. Vislētākie apbedīšanas pakalpojumi Rīgā, visā Latvijā.

Apbedīšanas birojs-krematorija PARADISUS, SIA

Latgales 301, Rīga LV-1063
Apbedīšanas piederumi: ✓ Zārki ✓ Pareizticīgo krusti ✓ Katoļticīgo krusti ✓ Tekstila piederumi ✓ Vainagi ✓ Urnas (kremēšanas) Apbedīšanas pakalpojumu cenas: ✓ Pasūtījuma dokumentu noformēšana – EUR 24.20 ✓ Ķermeņa transportēšana uz morgu (Rīgas teritorijā) – EUR 54.45 ✓ Specpakete, dezinfekcija – EUR 12.10 ✓ Sanitārās un kosmētiskās sagatavošanas pakalpojumi – EUR 60.50 ✓ Atvadīšanās telpas noformēšana ar svecēm – EUR 2.26 ✓ Atvadīšanās telpas noma – EUR 35.30 ✓ Mirušā pārnešana no un uz atvadu zāli – EUR 14.20 ✓ Kremācijas izmaksas – EUR 212.29 ✓ Zārka noma – EUR 48.40 ✓ Urna (pelnu kapsula) – EUR 36.30

ALANDEKO.COM, interneta veikals, mēbeles, paklāji, lampas

Grenču 1a, Rīga LV-1029
Par uzņēmumu: ALANDEKO darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Kopš darbības uzsākšanas ALANDEKO ir izveidojis interjera preču veikalu tīklu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kā arī kopš 2016. gada piedāvā ērti iegādāties preces arī interneta veikalā www.alandeko.com. Priekšrocības: ✓ Iepērcies ērti, neizejot no mājām. Profesionāli un atsaucīgi konsultanti. ✓ Visas interneta veikalā apskatāmās preces pieejamas mūsu noliktavās. ✓ Visām precēm nodrošinām 2 gadu ražotāja garantiju. ✓ Vienmēr droši maksājumi – norēķinies ar maksājumu karti vai bankas pārskaitījumu. ✓ 14 dienu naudas atgriešanas garantija.

POLISTEP, poliuretāna materiāli, sveķi, silikons

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
POLISTEP produkti:: ✓ Poliuretāna materiāli ✓ Divkomponentu silikons ✓ Pārtikas silikons, formēšanas silikons ✓ Epoksīda sveķi ✓ Kristāldzidrais sveķis ✓ Poliuretāna sveķi ✓ Formas veidnes 3D paneļiem, aksesuāri ✓ Dekoratīvās akmens formas ✓ Silikona veidnes ✓ Ģipša pārveidotājs ✓ Silikona, minerālais, epoksīda pigments ✓ Vaska atdalīšanas ziede ✓ Poliuretāna laka ✓ Silikons elektronikas aizliešanai ✓ Šķidrais silikona kaučuks

Dārza ABC, SIA

Braslas 29a, Rīga LV-1084
Vairumtirdzniecība:

Vairumtirdzniecības klientiem piedāvājam vislabāko preču sortimentu, elastīgu cenu veidošanas politiku un klienta vajadzām atbilstošus risinājumus, tādējādi nodrošinot ilggadēju sadarbību. Ja vēlaties kļūt par mūsu vairumtirdzniecības klientu, lūdzam sazināties ar "Dārza ABC" pārdošanas speciālistu rakstot e-pastu: info@darzaabc.lv

SIA LIRO, Ziepju virtuve

Turpinām strādāt!
Lāčplēša 31, Rīga LV-1011
Apraksts:

"Ziepju Virtuve" nodarbojas ar daudzveidīgu ziepju un kosmētikas produktu izgatavošanu un tirdzniecību. Izgatavošanas materiāli, izejvielu tirdzniecība - formas, bāzes, krāsvielas, ēteriskās eļļas un citi materiāli. Piedāvājam plašu dizainu un smaržu ziepes - gan cietās, gan šķidrās, kā arī bāzes šampūnam un dažādas krāsvielas.

SIA “AKSO” filiāle “AKSO PLUS”

Ruses 6 k.1, Rīga LV-1029
Par uzņēmumu: SIA AKSO filiāle AKSO PLUS strādā Latvijā un Baltijas valstīs kopš 2006.gada. Mēs specializējamies mājas lietošanai paredzētajā kosmētikā, kuras pamatā ir dabīgā rožu eļļa un dabīgais rožūdens; sausie augi un augi, ēteriskās eļļas un dabīgie ziedu ūdeņi – hidrolāti (destilāti); profesionāli masāžas krēmi un eļļas; pīlingi, maskas utt.

ZL.LV iesaka

Jānis Uzulnieks, rožu stādu audzētava Rīgā

Rudbāržu 10, Rīga LV-1002
Apraksts:

ROŽU STĀDI, pieredze rožu audzēšanā un potēšanā daudzu gadu garumā. Ārkārtīgi liela šķirņu daudzveidība, kas jau uzskatāma par nopietnu rožu kolekciju. Piedāvājumā arī augļkoki, ogulāji, vīnogas, pundurkoki, kā arī iespējama ekskursija pa rožu kolekcijas dārzu. Katalogā nav iekļautas visas rozes, kas pieejamas nelielos daudzumos - lūgums interesēties personiski. Darba laiks: katru dienu, iepriekš zvanot. Laipni lūdzam!

Efeja RS, SIA, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Vecumnieki, Rīgas 15, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov. LV-3933
Apbedīšanas pakalpojumi:: ✓ Bēru ceremonijas ✓ Kremācijas organizēšana ✓ Apbedīšanas piederumu tirdzniecība ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Kapu labiekārtošana ✓ Pārapbedīšana Apbedīšanas birojs:

Esam Latvijas Apbedītāju asociācijas biedri, - visu apbedīšanas pakalpojumu sniedzēji Latvijā, sākot ar aizgājēja pirmajiem nepieciešamajiem darbiem, pārvešanu, sanitāru, morgu, katafalka pakalpojumiem, dokumentu noformēšanu, līdz pat apbedīšanai. Pie mums varat iegādāties visus apbedīšanas piederumus, zārkus, krustus, ziedus, sveces utt. Bēru mielasti līdz 100 cilvēkiem. Piedāvājam arī kapu kopšanas pakalpojumus. Akmens pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.

Bambuss, dāvanu veikals

Rīgas 4, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Piedāvājumā:: ✓ dāvanas, ✓ suvenīri, ✓ aksesuāri, ✓ bižutērija, ✓ preces tematiskajiem pasākumiem - maskas, spēles u.c. BAMBUSS dāvanu veikals - dāvanas, kas iedvesmo!:

Dāvanu svētkiem meklē pie mums - mīļas un orģinālas dāvanas. Interesantas un kreatīvas dāvanas, draugiem, kolēģiem, kuriem patīk viss neikdieniškais, neparastais. Uzdāvini lieliskas emocijas saviem mīļajiem ar interesantām dāvanām! Joku dāvanas ir labs veids kā papildināt dāvanu gadījumos, kad vēlies uzdāvināt noderīgu dāvanu, piemēram, dāvanu karti, bet vēlies to pasniegt īpašā veidā. Plašs klāsts un labas cenas! 

Atrodamies T/C„Valleta” starp 1-2 stāvu.

Dāvana Tev, SIA

Ganību dambis 22d, Rīga LV-1045
Pakalpojumi:: ✓ Piedāvājam ātru dāvanu, vannas ziedu pušķu, dekora piegādi visā Latvijā ar DPD kurjeru vai pakomātos, individuāla pieeja klientam, ✓ Apsveikuma kartiņās veicam ierakstus pēc klienta lūguma, ✓ Bezmaksas piegāde pakomātos no 40 EUR, ✓ Iespējama dāvanu izveide no visa mūsu klāsta, iespēja piegādāt dāvanu neatklājot, kas ir sūtītājs (pēc klienta velmēm).

''Medus veikals'', SIA Deiro

A.Kalniņa 1a, Rīga, LV-1050
Medus, medus produkti. Latvijas medus, šūnu medus. Medus un biškopības produktu tirdzniecība: Latvijā ievāktais medus, medus, ziedputekšņi, bišu maize, propoliss, peru pieniņš. Deiva bišu produkcija. 100 % bišu vaska sveces. Dabiski un veselīgi produkti: ziedes "Evija - bite", kosmētika, medus saldumi, bišu produkcija, augu tējas, dāvanas.

Resa MIK, SIA, apbedīšanas serviss

Rīgas 10, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

SIA "Resa MIK" piedāvā apbedīšanas pakalpojumus un kapu ierīkošanu Saldū. Kapu labiekārtošanā piedāvājam kapu apmales un pieminekļu izgatavošanu. Piedāvājam bēru ceremonijas organizēšanu un vadīšanu. Morgs, izvadītāja pakalpojumi, mācītājs, vainagi. Bēru ceremonija Saldus, Brocēni.

LĒTĀKAIS apbedīšanas birojs

Ilūkstes 54 k.2, Rīga, LV-1082
Apraksts: Lētākās cenas! Lēti apbedīšanas pakalpojumi Rīgā. Lēta apbedīšana Rīgā.

Apbedīšanas birojs-krematorija PARADISUS, apbedīšanas birojs Pārdaugavā

Turpinām strādāt klātienē!
Katoļu 5, Rīga LV-1003
Apbedīšanas piederumi: ✓ Zārki ✓ Pareizticīgo krusti ✓ Katoļticīgo krusti ✓ Tekstila piederumi ✓ Vainagi ✓ Urnas (kremēšanas) Apbedīšanas pakalpojumu cenas: ✓ Mirušā transportēšana pa Latviju - 0,70 EUR/ km ✓ Steidzama kremācija (darba dienās, 24 stundu laikā) - 100.00 EUR ✓ Kremācijas zārks - 40.00 EUR ✓ Zārks - no 180.00 EUR ✓ Morga pakalpojumi, saglabāšana - 10.00 EUR diennaktī ✓ Čības, apģērbi, lakatiņi, tautiskās segas - no 15.00 EUR ✓ Sēru runa atvadu zālē - no 100.00 EUR ✓ Sēru mūzika (vijole, flauta, saksofons, solists, elektroniskās ērģeles) - no 100.00 EUR  ✓ Dekoratīvās urnas - no 50.00 EUR ✓ Urnas uzglabāšana virs 45 dienām - 2,00 EUR dienā, pēc iepriekšējās vienošanas - 10 EUR mēnesī ✓ Urnas piegāde līdz mājai pa Latviju - 25.00 EUR ✓ Urnas apglabāšana kapsētā (Rīgā, Valmierā) - 60.00 EUR ✓ Pavadvēstule urnas transportēšanai uz ārzemēm - 20.00 EUR ✓ Urnas nosūtīšana uz ārzemēm - pēc pieprasījuma    ✓ Dokumentu noformēšana (VSAA, SOC palīdzība, miršanas apliecība) - 25.00 EUR par katru dokumentu.

 

✓ Visas cenas noradītas ar PVN ✓ Citu firmu pakalpojumu cenas nav iekļautas ✓ Slimnīcas morga pakalpojumi cenā nav iekļauti ✓ Ievērojam Ministru kabineta noteikumi Nr.600 "Kremācijas noteikumi"

Dana, SIA, Rīgas filiāle

Kārļa Ulmaņa gatve 201, Rīga LV-1029
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Dana" ir dibināts 1993. gadā, un specializējas granīta griešanā, apstrādē un pieminekļu ražošanā. Tāpat veicam pieminekļu pārdošanu un uzstādīšanu. Uzsākot savu darbību bijām vieni no pirmajiem šajā tirgū Latvijas austrumos. Kopš darbības uzsākšanas laika esam guvuši lielu pieredzi, kā arī izveidojuši nepieciešamo tehnisko bāzi augstas kvalitātes granīta pieminekļu ražošanai.

Grieztie ziedi, to kompozīcijas un telpaugi pieejami ziedu tirdzniecības vietās, dažas no kurām strādā visu diennakti. Ziedus iespējams pasūtīt arī ar piegādi. Floristi izgatavo kāzu pušķus un piespraudes, noformē telpas un skatlogus. Savukārt puķu audzētāji nodrošina dārzkopjus ar viengadīgo un daudzgadīgo puķu stādiem plašā un košā sortimentā.