Ziedu pušķi, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Noraga_s, SIA, ziedu salons Jūrmalā

Turpinām strādāt klātienē!
Dubultu prospekts 18, Jūrmala LV-2015
Piedāvājumā:: ✓ Ziedu tirdzniecība ✓ Ziedu pušķi un kompozīcijas ✓ Kāzu un pasākumu dekorēšana ✓ Suvenīri un dāvanas ✓ Telpaugi un stādi ✓ Bēru izstrādājumi ✓ Baloni

Milli Pro, Ziedu bāze

Stūrmaņu 29, Rīga, LV-1016
Apraksts: Mūsu ziedu bāzēs ir milzīga svaigo ziedu izvēle katram dzīves gadījumam. Pie mums vienmēr ir jauka atmosfēra un draudzīgi floristi - pārdevēji, kā arī zemas cenas. Katra pie mums iegādātā ziedu kompozīcija būs oriģināla un darināta ar mīlestību. Kā arī mūsu floristi izgatavos kompozīciju, palīdzēs noformēt izbraukuma ceremoniju, ņemot vērā visas jūsu vēlmes. Mēs visi mīlam ziedus, tie padara mūsu dzīvi skaistāku!

Milli Pro, ziedu bāze

Raiņa 39, Jūrmala LV-2011
Grieztie ziedi, pušķi , telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu pušķi , puķes,, noformēšana ar ziediem, mākslīgo ziedu kompozīcijas, baloni.

Milli Pro, ziedu bāze

Ulbrokas 4, Rīga LV-1021
Grieztie ziedi, pušķi, telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu pušķi, puķes, skatuves dekori, rozes, puķu pasts, puķu piegāde adresātam, piespraudes, dekori, kompozīcijas, skatlogu, telpu noformēšana, piegāde. Grozi, telpu dekorēšana, galdu, grīdu, grīdas, kompozīcijas, mašīnu pušķošana, kāzu auto rotājumi,

Milli Pro, veikals

Brīvības 188 k.2, Rīga LV-1012
Grieztie ziedi, pušķi , telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu pušķi , puķes,, Ziedi kāzām, ziedu kompozīcijas kāzām, līgavu pušķi .

Laidas, SIA, Ziedu salons

Augusta Deglava 69B, Rīga, LV-1082
Ziedu salons Pļavniekos., Grieztie ziedi, pušķi , telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu, puķes, skatuves

Meldra , Floristika, ziedi, davanas

Rīgas 67-4, Baldone, Ķekavas nov. LV-2125
Apraksts:

"Meldra" ziedu un dāvanu saloniņā ir ziedi ikviena gaumei. Padariet savus svētkus un ikdienu krāšņākus! Grieztie ziedi, pušķi un pušķīši, kā arī sirsnīgas dāvanas. Florista pakalpojumi: kāzu floristika, svētku floristika, sēru floristika. Personīga pieeja Jūsu vēlmēm!

Vēja roze, ziedu salons

Vējavas 31, Rīga LV-1035
Grieztie ziedi, pušķi , telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu, puķes, skatuves, dekorēšana, rožu lapiņas, vainagu izgatavošana, vainagi, štrausi, bēru vainagi, sēru vainagi, bēru pušķi

Laidas, SIA, Ziedu salons

Skolas 10, Salaspils, Salaspils nov. LV-2121
Ziedu veikals. Salaspils rajonā. Florista pakalpojumi, konsultācijas, floristika., , zārka vāka dekori, ziedi bērēm, ziedu piegāde, auto dekorēšana, dekors.

Mārupes zieds, SIA, Ziedu veikals

Mazā Pils 15, Rīga LV-1050
Apraksts: Ātra ziedu piegāde no "Mārupes zieds" veikaliem.

Mārupes zieds, SIA, Ziedu veikals

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 6b, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
Apraksts: Ātra ziedu piegāde Rīgā un Rīgas rajonā no "Mārupes zieds" veikaliem.

Milli Pro, ziedu veikals

"Vidiņi", Griķi, Inčukalna pagasts, Siguldas nov., LV-2136
Apraksts:

Mūsu ziedu bāzēs ir milzīga svaigo ziedu izvēle katram dzīves gadījumam. Pie mums vienmēr ir jauka atmosfēra un draudzīgi floristi - pārdevēji, kā arī zemas cenas. Katra pie mums iegādātā ziedu kompozīcija būs oriģināla un darināta ar mīlestību. Kā arī mūsu floristi izgatavos kompozīciju, palīdzēs noformēt izbraukuma ceremoniju, ņemot vērā visas jūsu vēlmes. Mēs visi mīlam ziedus, tie padara mūsu dzīvi skaistāku!

Bella, ziedu salons

Ārpus darba laika pieņemam pasūtijumus pa tālruni.
Rīgas 26, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Par uzņēmumu:

Ziedu salons Bella piedāvā:

✓ grieztos ziedus; ✓ ziedu pušķus ✓ sēru ziedus un vainagus ✓ svētku dekorācijas un dekorēšanu

Ziedu piegāde Valmierā un Valmieras apkārtnē

Puķu Pastnieks, SIA

Rīga
Apraksts:

Ziedi ar piegādi Rīgā, Latvijā un pasaulē! "Puķu pastnieks" piedāvā piegādāt ziedu kompozīcijas biroja telpām, pušķus darbinieku jubilejās, ziedu sveicienus draugiem un sadarbības partneriem!

Magic Flowers, SIA, Ziedu bāze

Ziedu vairumtirdzniecība🌹🌻🌷🌼🌺
Stopiņu 32A, Rīga LV-1035
Ziedu bāze:

"Magic flowers" ir ziedu vairumtirdzniecības bāze Purvciemā ar 13 gadu pieredzi floristikas un ziedu nozarē. Pie mums atradīsiet plašu ziedu izvēli, ērtu piebraukšanu un draudzīgas cenas. Piedāvājam gan ziedus nelielos daudzumos ikdienišķām vajadzībām, gan ziedu vairumtirdzniecību, ziedu kompozīcijas un floristikas pakalpojumus speciāliem pasākumiem - kāzām, jubilejām, bērēm un citiem pasākumiem. Brauc no rīta pēc skaistākajiem ziediem jebkurai dzīves situācijai!

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "VIKRI K" ar dārzkopības preču tirdzniecību nodarbojas no 2001.gada. Piedāvājam plašā sortimentā sēklas, sīpolpuķes, sīksīpolus, minerālmēslus, dažādus mēslojumus un citus dārzkopībā nepieciešamus un noderīgus produktus, augu aizsardzības līdzekļus, repelentus, un citas preces, lai sekmīgi sētu, audzētu, vāktu ražu, priecātos par dārza skaistumu! Esam priecīgi, ka mūsu klientu vidū ir stādu audzētāji un apzaļumotāji, mazdārziņu īpašnieki, kuri atzinīgi novērtē mūsu piedāvāto sortimentu, preču kvalitāti un konkurētspējīgās cenas. Kā otrs mūsu darbības virziens ir ziedu tirdzniecība. Plašā piedāvājumā ir augi, grieztie ziedi. Pieņemam pasūtījumus pušķu un dekoru veidošanai dažādiem dzīves gadījumiem. Plašā sortimentā piedāvājam sveces, suvenīrus, dāvanas un veicam dāvanu saiņošanu. Tagad esam uzsākuši arī dziju tirdzniecību, aicināti visi rokdarbnieki.

Aiva X, SIA, Stādaudzētava Limbažos

Rīgas 40, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts: Piedāvājam plašā klāstā skaistus un kvalitatīvus stādus. Apzaļumošanu Vidzemē.