Zobārstniecība / mutes veselība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Mentamed, SIA, Zobārstniecības kabinets

Melīdas 10, Rīga, LV-1015
, zobu labošana, zobārstniecība bērniem, bezmaksas zobārstniecība bērniem, zobārstniecība pieaugušajiem, , zobu plombēšana, endodontija, zobu izraušana, zobu protezēšana, mutes higiēna un profilakse, 

Sky Dream Clinic, SIA, Zobārstniecības un estētiskās medicīnas klīnika

Bērzaunes 7, Rīga LV-1039
Zobu feja, Bērnu stomatologi, zobu fejas, Sky Dream Clinic, Zobārstniecība un mutes higiēna, Zobārstniecības

Sky Dream Clinic, SIA, Zobārstniecības un estētiskās medicīnas klīnika Mārupē

Malduguņu 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Par mums:

Sky Dream Clinic neapšaubāma priekšrocība ir integrēta pieeja pacientu ārstēšanā, kas nozīmē, ka visi klīnikas augsti specializētie zobārsti strādā vienotā komandā. Pateicoties tam, jūs taupāt savu laiku un nervus, jo nav patstāvīgi jāmeklē iespēja pierakstīties pie vajadzīgajiem speciālistiem, kas parasti ir pieejami dažādās klīnikās un medicīnas centros. Vēl viena svarīga Sky Dream Clinic priekšrocība ir sava digitālā zobārstniecības laboratorija, kurā tiek izgatavoti venīri, kroņi, dažādas kapes, ķirurģiskie gidi. Tas ļauj ārstējošajam ārstam nepastarpināti kontrolēt laboratorijas izstrādājumu kvalitāti, kā arī ievērojami samazina protezēšanas laiku un pacienta apmeklējumu skaitu pie zobārsta. Šāda uzmanīga attieksme pret pacienta veselību ļauj klīnikā veiksmīgi veikt 20 000 zobārstniecības manipulāciju gadā.

Dental Check – Up

Pirmajā vizītē Sky Dream Clinic stundas laikā jums tiks veikta kompleksa zobu diagnostika ar jaunākajām tehnoloģijām – fotofiksāciju, 3D datortomogrāfiju – kas izmeklējumu procesu padara pavisam vienkāršu un nesāpīgu. Pēc tam izmeklējumu rezultāti tiek atainoti uz lielā ekrāna un detalizēti izklāstīts mutes dobuma veselības stāvoklis, izveidots ārstēšanas plāns un veikti pieraksti pie klīnikas speciālistiem, kā arī sniegti individuāli ieteikumi par turpmāko ārstēšanu un/vai profilaksi.

Pakalpojumi

Sky Dream Clinic pakalpojumu spektrs nosedz it visas stomatoloģijas nozares:

✓ zobu ārstēšana; ✓ ķirurģija un implantācija; ✓ protezēšana un estētiskā restaurācija; ✓ endodontija (zobu ārstēšana ar mikroskopa palīdzību); ✓ ortodontija (sakodiena korekcija ar breketēm vai kapēm); ✓ smaganu slimību ārstēšana (periodontologa pakalpojumi); ✓ zobu balināšana ar dažādām metodēm; ✓ zobu higiēna; ✓ bērnu zobārstniecība, kā arī sedācija ar smieklu gāzi, kas jutīgiem pacientiem krietni palīdz mazināt trauksmes sajūtu.

Vispārējā anestēzija

Savukārt jaunajā filiālē Mārupē ir pieejama medikamentozā sedācija, kas ļaus veikt sarežģītākas un ilgākas ķirurģiskās manipulācijas. Šis pakalpojums īpaši palīdzēs izvairīties no stresa bērniem.

Zobu feja

Par mazajiem pacientiem vispār ir sevišķi padomāts, jo viņiem ir ierīkots omulīgs stūrītis, tiek izsniegts diploms par izrādīto drosmi un uzdāvinātas jaukas dāvanas, savukārt īpaši noformēti kabineti rada maksimāli nepiespiestu un pat rotaļīgu vidi, kamēr prasmīgās un iejūtīgās zobu fejas gādā par vieglu un nesāpīgu ārstēšanas procesu bez asarām.

Atmosfēra 

Abas Sky Dream Clinic klīnikas atrodas gaišās un plašās telpās, kas rada mierīgu sajūtu. Klusā un mājīgā vide garantē apmeklētājiem miera un drošības sajūtu, turklāt par viņiem rūpējas augsti kvalificēti speciālisti, kuri turpina pilnveidot savas zināšanas un prasmes, lai saviem pacientiem nodrošinātu vislabāko iespējamo ārstēšanu.

 

 

Parks 2004, SIA

Jāņa 1a, Jelgava LV-3001
Zobārstniecība - ārstēšana, mutes dobuma higiēna, protezēšana., Akūtā zobārstniecība , zobu ārstēšana, zobārsti, zobārsts, stomatoloģija, zobu higiēna, balināšana, (ZOOM

Klīnika Denta, SIA

Brīvības gatve 230, Rīga, LV-1039
zobārsts VEF, zobārsts Pļavnieki, zobārsts Mežciems, zobārsts Jugla, zobārsts Mežaparks, zobu higiēna, mutes , Denta, zobārstniecība "Denta", klīnika "Denta".

Dentium, SIA

Kaņiera 10a-2.st., Rīga LV-1063
Zobārsti, zobārstniecība , zobārsts, akūta palīdzība, Bērnu zobārstniecība , Mutes higiēnists, Tiltveida, protēzes, Zobu balināšana, Zobu protezēšana, Zobu protēzes, Zobu restaurācija, Zobu ķirurģija, Zobārsti, Zobārstniecība

Nataleks, SIA

Latgales 283, Rīga LV-1063
Zobārstniecība un mutes higiēna

Daces Ločmeles zobārstniecības privātprakse, SIA

Raiņa 5, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Zobārstniecība , protezēšana, stomatoloģija, stomatologs, stomatologa pakalpojumi, mutes higiēna, zobu, Bērnu zobārsts, bērnu zobārstniecība , zobārstu, zobārsta, zobārstniec. Bērnu stomatoloģija.

Vidar, SIA, zobārstniecība, zobu tehniskā laboratorija

Krāslavas 7, Rīga LV-1003
Zobārstniecība , zobārstniecības pakalpojumi, zobu balināšana, zobu raušana, mutes higiēna, zobārsts,

Smile De Lux, klīnika

Raiņa 3a, Jelgava LV-3001
Akūtā zobārstniecība , zobu ārstēšana, zobārsti, zobārsts, stomatoloģija, zobu higiēna, balināšana (ZOOM

Ramonas Liepiņas privātprakse, SIA

Upes 9, Rīga, LV-1013
Zobu ārstēšana, zobu kosmētiskā restaurācija, konsultācija, zobārsts, zobārsti, mutes dobuma higiēna,

Skrīveru zobārstniecība, SIA

Skrīveri, Daugavas 88a, Skrīveru pagasts, Aizkraukles nov. LV-5125
Zobārstniecība , zobārstniecības pakalpojumi, zobārstniecības kabinets, zobu ārsts, zobu ārsti, zobārstu, Mutes dobuma veselība . Zobu ārstēšana –no bērniem līdz vecāka gadagājuma cilvēkiem.

Zobārstniecība ILLUMIDENT

Cēsu 31 k.3, Rīga LV-1012
Zobu ārstēšana, ķirurģija, protezēšana, zobu higiēna, zobu higiēnists, estētiskā zobu restaurācija, sakņu kanālu ārstēšana jeb endodontija, zobu balināšana, implantoloģija, zobu implanti, zobu ārstēšana bērniem, bērnu stomatoloģija.

Denta-D, SIA. Dr. Dorofejeva zobārstniecības kabinets

Turpinām strādāt klātienē!
Sarkanmuižas dambis 2-1, Ventspils LV-3601
Zobārstniecība , mutes higiēna, zobu ārstēšana, protezēšana, implantācija, ķirurģija., dobuma protezēšana, zobārstniecība un mutes higiēna, zobu rentgens, rentgens, zobu rotas, zobakmens

Treščinska S. zobārstniecības prakse

Imantas 45-2, Daugavpils LV-5401
Zobi, zobārstniecība , medicīna, ārsti, plombes, ārstēšana, plombēšana, zobārsts, zobārsts Daugavpilī

Insla, SIA, Stomatoloģiskā klīnika Jūrmalā, Kauguros

Raiņa 50, Jūrmala LV-2011
Zobārstniecība , zobārstniecība Jūrmalā, zobārsts Jūrmalā, zobārsts, protezēšana, zobu balināšana, lāzerbalināšana, sakņu kanālu ārstēšana, zobu ķirurģija, zobu rotas, zobu protēžu labošana, zobs, zobu sāpes, bērnu zobārstniecība

Alse Dental, SIA

Raiņa 5a-2, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Zobārstniecība , zobārstniecība Siguldā, stomatologs, zobārsts Siguldā, zobu ārstēšana, plombēšana, zobu, , jauna zobārstniecība Siguldā, zobārstniecība un mutes higiēna, ALSE DENTAL

Zobārstniecības klīnika X-Dental

Tērbatas 59/61, Rīga LV-1001
zobārsti, stomatologs, zobu higiēna, zobu balināšana, zobu balināšana mājās, zobu balināšanas cenas, bērnu zobārstniecība , , dental klīnika, zobārstniecība centrā, zobu implanti, zobu protezēšana, zobu protezēšanas cenas, bērnu

Ruicēnas L. zobārstniecības prakse

Brīvības 7-47, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Zobārstniecība Dobelē, zobārstniecība , plombēšana, zobu raušana, Laila Ruicēna, protezēšana, estētiskā

D.Kūlas, M.Kaļķes, I.Saņukas zobārstniecības prakses

Raiņa 18, Jelgava LV-3001
Zobārsts Jelgavā. Zobārsts Dace Kūla. Zobārsts Saņuka Irina. Protēzists Jelgavā. Protēzists Mudīte Kaļķe. Zobu rentgens. Higiēnists Jelgavā. Zobu labošana Jelgavā. Zobu raušana. Nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem.