Aksesuāri, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Fleit, SIA

Čiekurkalna 5.šķērslīnija 3, Rīga LV-1026
kakla siksnas, Kaklasiksnas Svarovski, Neilona izstrādājumi, Somiņas un turētāji, Metāla kakla siksna, Aksesuāri

Smart Eco Tiny, SIA

Hospitāļu 31-11, Rīga, LV-1013
Mobilās mājas, Mobilās mājas Tiny house, mīluļu mājas, mīluļu mājiņas, ekoloģiskas un pašpietiekamas mājas, Tiny house dzīvošanai, Tiny house biznesam, Mājiņa jūsu mīlulim, mājiņa sunim, mājiņa kaķim, Smart Eco Tiny mīluļu mājiņas, Smart Eco Tiny, CNC frēzēšana, lāzergravēšanas pakalpojumi.

Stenders, veikals

Slimnīcas 8, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
losjons, sviests, Masāžas eļļa, Roku krēms, Tualetes ūdens, Ēteriskā eļļa, Dāvanu komplekti,  Aksesuāri

K-masti.lv, SIA

Ogre, Ogres nov. LV-5001
Karogi, karogs, karogu masti, masti, metāla konstrukciju izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, metāla masti, Stikla šķiedras karogu masti, Karoga masta montāža, Karoga masta montāža visā Latvijā, LV vimpelis poliesters, Karoga pacelšanas sistēma ar vinču, karoga pacelšanas slēdzenes, karoga mastu aksesuāru remonts, karoga mastu kopšanas

Sigma Motors, SIA

Dīķa 44, Rīga LV-1004
Autoserviss Pārdaugavā, auto krāsošana, auto remonts un apkope, riepu serviss, auto diagnostika, Ritošās daļas, dzinēja diagnostika, remonts, Elektro sistēmu diagnostika, Pirmspirkšanas kompleksā pārbaude, Lukturu regulēšana, Auto ražotāja noteiktās apkopes, Eļļas maiņa, Siksnu maiņa, Filtru maiņa, Bremžu sistēmas, izpūtēju remonts,

Veloserviss, SIA Avots

Raiņa 12, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Velosipēdi, velosipēdu tirdzniecība, velosipēdu detaļas, velosipēdu remonts. Velo noma, mazlietoti velosipēdi Tukumā.

Ski-Box, veikals

Tallinas 32, Rīga LV-1001
Piedāvājam, neizejot no mājas, jebkurā diennakts laikā iegādāties preces sportam un aktīvai atpūtai gan vasarā, gan ziemā, tostarp:: ✓ Skrituļslidas ✓ Skrituļošanas aizsargus ✓ Skrituļslidas bērniem ✓ Golfa nūjas ✓ Golfa inventāru ✓ Golfa apģērbu ✓ Golfa apavus ✓ Kalnu slēpes ✓ Slēpošanas ķiveres ✓ Slēpošanas apģērbs

Donella, SIA

Rīgas 23, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Bērniem, velosipēdu aksesuāri , velosipēdu rezerves daļas, velosipēdu serviss, remonts, apkope, velosipēdu

D&A Secrets, SIA

Tīraine, Pakalniņu 4, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

"D&A Secrets" ir interneta veikals, kas atver Jums paslēptas baudas pasauli. Mēs palīdzēsim Jums izpētīt sevi un izveidot Jūsu visintīmākos noslēpumus.

Beltech-ISK, SIA

Struktoru 14, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojās ar konveijeru lentu un to komponentu piegādi, apkopi un servisu!

Rores / RV, SIA, santehnikas darbi Rīgā

Lapu 12, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Rorev RV veic apkures sistēmu izbūvi, ūdens apgādes izbūvi un kanalizācija sistēmas izbūvi. Uzstādām gāzes, malkas, granulu apkures katlus. Siltumsūkņu montāža. Apkures sistēmu izbūve. Silto grīdu montāža. Ūdensvadu un kanalizācijas montāža. Stāvvadu maiņa daudzdzīvokļu mājās.

Makita Tehnikas Centrs

V.Baloža 11, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Nodrošinām: MAKITA instrumentu garantijas un pēcgarantijas servisu, instrumentu un to aksesuāru piegādi visā Latvijā, pastāvīgā sortimentā veikalā Valmierā: vairāk kā 250 instrumenti un to komplekti; vairāk kā 200 instrumentu piederumi. Veikals Valmierā ar plašāko instrumentu un to piederumu klāstu Baltijā.
ZL.LV iesaka

Elektrodi, SIA

Turpinām strādāt klātienē ievērojot piesardzību!
Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA "Elektrodi" ir metināšanas, metālapstrādes iekārtu un materiālu vairum un mazumtirdzniecības uzņēmums, kas izveidots 2010. gadā. Pēc vairāku gadu veiksmīgas darbības SIA "Elektrodi" ir nostiprinājuši savas pozīcijas tirgū. Mūsu uzņēmuma speciālisti spēj rast individuālus risinājumus katra klienta komplicētai problēmai. Uzņēmums pārstāv pasaulē pazīstamus zīmolus. Spējam īstenot klienta vēlmes no idejas līdz pēcgarantijas aprūpēm, nodrošinot savām piegādātajām iekārtām servisu un apmācības. No 2014. gada uzņēmumam ir filiāles Rīgā un Liepājā, bet mūsu tirdzniecības pārstāvji darbojas visā Latvijas teritorijā.

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.

Importa aksesuāri, SIA

Elizabetes 2-1.st., Rīga, LV-1010
Antikvāri priekšmeti

Aksesuāru apdruka, SIA

Kalna iela 2 – 12, Aizkraukle, Aizkraukles pag., Aizkraukles nov., LV-5101
Informācija no uzņēmumu reģistra

Aksesuārs Plus, SIA

Starta 1, Rīga, LV-1026
Galantērijas preču tirdzniecība