Aksesuāri, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

SwanGifts, SIA, reklāmas suvenīri

Vētras, Putnu 14, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
aukstumsomas, ādas maki, CD maki, kalkulatori, vizītkaršu etvijas, vizītkaršu bloki, spēles, mobile telefonu aksesuāri

Uhh Design, SIA

Biķernieku 23, Rīga LV-1039
Vizuālā reklāma, lielformāta druka, reklāma uz auto durvīm, PVC druka, vimpeļi, izšūšana, uzšuves. Reklāma. Vides reklāma. Āra reklāma. Outdoor reklāma. Reklāmas izgatavošana. Lielformāta uzlīmes, papīra apdruka, druka uz papīra, druka uz auduma, sublimācija, solventdruka, solvent druka, druka uz plēves, druka uz līmplēves, druka uz

Zoo Pro, SIA, Veikals

Nīcgales 2a, Rīga LV-1035
Aksesuāri , rotaļlietas kaķiem. Guļvietas kaķiem. Barība grauzējiem. Aksesuāri grauzējiem.

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Laboratorijas 2a, Rīga LV-1012
ROYAL, CANIN, Hill's, Specific, VIRBAC prettārpu līdzekļi, pretārpu, medikamenti, zāles, aksesuāri , kopšanas

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Auru 9b, Rīga LV-1069
Veterinārija. Veterinārārsts. Labs vetārsts Rīgā, Babītē, Pinķi, Pārdaugava, Veterinārā aptieka, Dzīvnieku barība, Veterinārie medikamenti, Vetārsts. Veterināraptieka, vetaptieka, vetārsta izsaukums uz mājām, izbraukuma vizītes. Sesku, seskiem, trušu, jūras cūciņu, grauzēju, kāmīšu, kāmīši, papagailīšu, putnu, kāmīšu ārstēšana,

Andre Sadzīves tehnikas serviss, SIA

Cietokšņa 15, Daugavpils LV-5401
sadzīves tehnikas remonts, sadzīves tehnikas labošana, sadzīves tehnikas tirdzniecība, rezerves daļas, aksesuāri

Royal Enfield oficiālie dīleri Latvijā

Čiekurkalna 1.līnija 27, Rīga LV-1026
Motociklistu ekipējums, motociklistu apģērbs, aizsargi, sejas maskas, aksesuāri .

Juvelieris Jevgēnijs Jarošs, juvelierizstrādājumu darbnīca

Artilērijas 56, Rīga, LV-1009
zelta rotaslietas, gredzens, gredzeni, auskari, ķēdītes, zīmoggredzeni, saderināšanās gredzeni, kāzu aksesuāri

TELESPUTNIK, rāciju, antenu veikals-serviss, SIA Nika-Balt

Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
Par mums:

Uzņēmums SIA "Nika-Balt", veikals "TELESPUTNIK", darbojas no 1993. gada. Viens no galvenajiem darbības virzieniem ir pakalpojumu sniegšana radiosakaru un komunikāciju jomā. Pārdodam, sniedzam konsultācijas un veicam rāciju remontu. Mūsu sortimentā ir ciparu un analogas rācijas, CB un PMR446 bezlicenču, aviācijas, jūras radiostacijas, sprādziendrošas rācijas, amatieru transīveri, radioskeneri, Intercom motociklistiem, auto reģistratori, antenas, magnēti, akumulatori, barošanas bloki, austiņas, mikrofoni un citi aksesuāri radiostacijām, satelīta uztvērēji, LNB, virszemes un satelītu televīzījas antenas. CASIO pulksteņu plaša izvēle: G-SHOCK, BABY-G, PRO-TREK, EDIFICE un pārējie.

Levi Strauss & Co, Veikals

Dzirnavu 68, Rīga, LV-1050
Apraksts:

"Levi Strauss & Co" džinsu veikals. Plašā piedāvājumā džinšu bikses, apģērbi, apavi, aksesuāri u.c. Darba laiks: svētdienās slēgts. 

PROFI TACKLE, SIA

Cepļa 22b, Rīga LV-1004
Makšķerēšanas veikala sortiments:: ✓ Auklas ✓ Aksesuāri ✓ Vobleri ✓ Spoles ✓ Spiningi ✓ Mīkstie mānekļi ✓ Spinner-baiti ✓ Rotiņi-šūpiņi Par makšķerēšanas veikalu:

Veikals "VISS SPININGAM" piedāvā vadošo Japānas, Amerikas un Eiropas zīmolu ražotus makšķerēšanas piederumus. Spiningi, spoles, auklas, mīkstie mānekļi un vobleri, aksesuāri un sīkumi. Lielākā daļa preču ir paša pārdevēja pārbaudītas, tāpēc veikalā var saņemt konsultāciju un padomus par iegādātajām precēm.

santehnikasveikals.lv, santehnikas veikals - internetveikals

Kurzemes prospekts 23, Rīga, LV-1067
Mūsu prioritātes:: Santehnikas interneta veikals www.santehnikasveikals.lv piedāvā augstas kvalitātes santehnikas preces jūsu mājoklim. Lielākiem preču pasūtījumiem vai arī komplektējot preces objektiem tiek piemērotas atlaides. Visas cenas norādītas EUR ar PVN 21%. Santehnikas veikals: Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitārās un apkures tehnikas tirdzniecība. Santehnikasveikals.lv piedāvā augstas kvalitātes santehnikas preces no vadošajiem Eiropas ražotājiem: ORAS, KOLO, IDO, GROHE, HANSGROHE, TRES, JUNKERS, FRANKE, RAVAK, POOLSPA, BALTECO, PAA, ROLTECHNIK, SANIBUD, BANNINGER, KAME, GORENJE, SANHA, VIEGA, IFO, ROLTECHNIK, RADAWAY, BALTIJOS BRASTA, ARCO.

riviera-collection.com, internetveikals

Tērbatas 83b, Rīga, LV-1001
Internetveikalā var iegādāties:: ✓ Bižutēriju ✓ Manikīra piederumus ✓ Ekskluzīvās kolekcijas ✓ Matu aksesuārus ✓ Saulesbrilles Apraksts:

Plašs modes bižutērijas un matu aksesuāru klāsts. Mūsu matu aksesuāru kolekcijā tiek piedāvāti modeļi, kas sevī apvienojuši augstu kvalitāti un neatkārtojamu dizainu, kā arī piemērotību dažādām paaudžu grupām un pieeju jebkurai gaumei. Uzņēmumam ir ilgtermiņa sakari ar piegādātājiem no dažādām pasaules valstīm, kas ļauj gūt to cenas un kvalitātes attiecību, kas padara Riviera kolekciju maksimāli konkurētspējīgu.

KTA Graphic Systems, SIA

Ropažu 19a, Rīga, LV-1039
Apraksts:

Uzņēmuma "KTA Graphic Systems" galvenā nozare ir poligrāfijas iekārtas un materiāli, piedāvājumā ir lielformāta drukas iekārtas, pēcapstrādes iekārtas, programmatūras, materiāli, plates un krāsas. Speciālisti arī sniedz konsultācijas un piedāvā iekārtu uzstādīšanu. "KTA Graphic Systems" ir oficiālie Fujifilm un MGI pārstāvji Baltijas valstīs.

GoldenGaz, SIA

Dobeles šoseja 2, Jelgava, LV-3007
Pakalpojumi: ✓ Autogāze ✓ Rezerves daļas ✓ Auto noma ✓ Riepu serviss ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Elektroauto tirdzniecība Par uzņēmumu:

GoldenGaz piedāvā gāzes iekārtu uzstādīšanu, remontu un diagnostiku. Tāpat arī saviem klientiem piedāvājam auto nomu, riepu montāžu, riepu remontu u.c.

Gadu gaitā papildinot savas zināšanas, esam pilnveidojušies un saviem klientiem piedāvājam tikai kvalitatīvus pakalpojumus.

Par savu misiju uzskatām uzņēmuma attīstību, lai pilnveidotos mūsu esošie pakalpojumi un saviem klientiem varētu piedāvāt daudz ko jaunu.

Kulpi-Anita, SIA, Makšķernieku veikals, ZOO, Dārzkopības veikals

Skolas 10, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
Makšķerēšanas, dārzkopības un ZOO preces:

SIA "Kulpi-Anita" ir veikals, kas specializējas makšķerēšanas precēs, ZOO dzīvnieku precēs, kā arī dārzkopības tehnikā un produktos. Pie mums atradīsiet visu nepieciešamo makšķerēšanai - sākot ar dažādām ēsmām un beidzot ar plašu makšķeru izvēli.

Aizputes apbedīšanas birojs

Kapu 2a, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Pakalpojumi:: ✓ Mirušā transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Katafalks ✓ Koka zārki ✓ Koka krusti ✓ Apbedīšanas piederumi un aksesuāri ✓ Sēru ceremonijas un mūzika ✓ Sēru  floristika ✓ Gravējumi uz zārkiem ✓ Bezmaksas konsultācijas

Freiga, SIA, mēbeļu ražotne

Kuldīgas 12, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts: SIA “Freiga”, apvienojot tehnoloģiskos risinājumus un klienta ieceres, spēj realizēt gan klasiskus, gan ekstravagantus pasūtījumus. Plašas dizaina un aksesuāru variācijas iespējamas koka logu, ārdurvju, kāpņu, dažādu mēbeļu un iekārtu pasūtījumos. Stingra un nepārtraukta kvalitātes kontroles veikšana viscaur ražošanas procesā ļauj SIA “Freiga” garantēt produkcijas kvalitāti.

Sabiles rozes, SIA

"Smiltiņi" , Abavas pagasts, Talsu nov., LV-3294
Tirdzniecībā:: ✓ Rožu stādi ✓ Vasaras puķes ✓ Dārza aksesuāri Rožu stādi un vasaras puķes:

"Sabiles rozes" nodarbojas ar rožu audzēšanu, dažādu vasaras puķu audzēšanu un tirdzniecību. Mūsu interneta veikalā var iegādāties kvalitatīvus rožu stādus un vasaras puķes, kā arī dažādus dārza aksesuārus!