Aksesuāri, adresē Centrs

Drukāt
Banner 1050x80

Bērnu preču veikals MIMIKID

Turpinām strādāt klātienē!
Blaumaņa 5, Rīga, LV-1011
bērnu veikals, bērnu mēbeles, bērnu rati, bērnu istaba, mēbeles jaundzimušiem, viss jaundzimušiem, aksesuāri

Beauty, modes bižutērijas un aksesuāru veikals, SIA Forte Pluss

K.Barona 31, Rīga LV-1011
un mode, Baltic Beauty World, klienta karte, atlaides pastāvīgajiem klientiem, atlaides klientiem, aksesuāri

Nela Gems, veikals

Avotu 1, Rīga, LV-1011
Swarovski, rotaslietas, aksesuāri , auskari, rokassprādzes, aproces, brošas, kaklarotas, gravējumi, medaljons

Ženēva, SIA, JET pulksteņu veikals, Tērbatas ielā

Tērbatas 9/11, Rīga LV-1011
juvelierizstrādājumi, zīmoli, augstākās klases pulksteņi, juvelierizstrādājumu zīmoli, pulksteņu siksniņas, aksesuāri

Ženēva, pulksteņu servisa-remonta centrs, Lāčplēša ielā 48

Lāčplēša 48, Rīga LV-1011
Sieviešu pulksteņi, Vīriešu pulksteņi, juvelierizstrādājumi, zīmoli, augstākās klases pulksteņi, juvelierizstrādājumu zīmoli, pulksteņu siksniņas, aksesuāri, pulksteņi.

JET, SIA, Biroja tehnikas salons

Lāčplēša 87f, Rīga LV-1011
giljotīnas, papīra smalcinātāji, plašu izejmateriālu klāsts, vāki, spirāles, laminēšanas plēves, datoru aksesuāri

Semko, SIA, korpusa mēbeles pēc pasūtījuma

Lubānas 78E, Rīga, LV-1073
Apraksts: Kompānija SIA "SEMKO" darbojas metālapstrādes un mēbeļu nozarē kopš 1995. gada. Galvenie uzņēmuma virzieni ir dvieļu žāvētāju ražošana no nerūsējoša tērauda un vara, kā arī dažādi komplektējošie un aksesuāri no tērauda un koka Jūsu mājai, birojam, veikaliem un viesnīcām. Lai veiksmīgi attīstītu un ražotu augstas kvalitātes produktus, mums ir mūsdienīgi ātrgaitas CNC virpošanas un frezēšanas centri MAZAK. Mūsu uzņēmumam ir EN442 ES sertifikāts, kas apstiprina mūsu produktu kvalitāti. Elektriskiem dvieļu žāvētājiem piešķirta aizsardzības pakāpe IP54. Mēs piedāvājam saviem klientiem lieliskus sadarbības nosacījumu; plašu gatavo izstrādājumu klāstu; iespēju pasūtīt dažādu formu, izmēru un krāsu izstrādājumus; individuālu pieeju katram klientam. Plašāka informācija atrodama mūsu mājas lapā: www.rosela.lv

Stilmann, SIA, Veikals

Matīsa 66, Rīga LV-1009
Apraksts:

Stilmann veikalā varat iegādāties Makita, DeWalt un Milwaukee celtniecības, meža un dārza tehniku. Veikala klāstā ir plaša instrumentu izvēle - akumulatora instrumenti, lāzera instrumenti, perforatori, slīpmašīnas, naglotāji, putekļu sūcēji, pļaujmašīnas, trimmeri, motorzāģi un citi instrumenti mājas, meža un dārza darbiem. Piedāvājam arī instrumentu aksesuārus, piederumus un rezerves daļas.

Easy Solution, SIA

K.Barona 70, Rīga LV-1001
Apraksts: Profesionāls jebkāda sarežģītības līmeņa Apple un DJI tehnikas remonts Rīgā: iPhone, iPad, MacBook Air, MacBook Pro, iMac u.c. Neatkarīgi no bojājuma iemesla profesionālais Apple remonts Rīgā kopā ar “iServiss.lv” ir garantija kvalitatīva rezultāta iegūšanai par izdevīgu cenu. Uzticiet savus gadžetus uzņēmumam ar nevainojamu reputāciju! Ierīces bezmaksas diagnostikai ir nepieciešamas apmēram 10–15 minūtes. Jebkuri vienkārši bojājumi tiek novērsti 15–20 minūšu laikā pēc iepriekšēja pieraksta.

iServiss.lv, specializēts Apple tehnikas servisa centrs

Specializēts Apple tehnikas servisa centrs
K.Barona 70, Rīga, LV-1001
, iPod aksesuāri , iPad aksesuāri , mobilo telefonu aksesuāri , mobilo telefonu serviss., DJI aksesuāri . Dronu detaļas, DJI detaļas.

Fissman, veikals t/c ORIGO, trauki un virtuves aksesuāri

Satekles 2b, Rīga LV-1050
Apraksts: FISSMAN – tie nav vienkārši trauku, tas ir dzīves stils. Fissman ir kļuvis par vienu no lielākajiem virtuves trauku un piederumu ražotājiem. Fissman stingri pieturas pie savas neatkārtojamās koncepcijas – spilgts zīmols un kvalitatīva produkcija. Liela uzmanība tiek pievērsta ekoloģiskajiem traukiem un virtuves piederumiem. Produkcija izgatavota no augstas kvalitātes, videi draudzīgiem un drošiem materiāliem. Ar Fissman traukiem katrs ēdiens uz jūsu galda kļūs par šedevru.

Amnis, SIA, veikals Kristīgā literatūra un dāvanas

Lāčplēša 37, Rīga LV-1011
Preces:: ✓ Bībeles ✓ Audio Bībeles ✓ Grāmatas ✓ Grāmatzīmes un kartītes ✓ Dāvanas ✓ Sveces un svečturi ✓ Mūzika, filmas un zvani ✓ Kalendāri Uzņēmuma galvenie darbības virzieni:: Uzņēmuma darbībā galvenie uzsvari tiek likti uz radošas pieejas veicināšanu kristīgām vērtībām, kā arī Kristīgās literatūras, aksesuāru un sakrālo priekšmetu realizācija mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā. Svarīga ir arī kontaktu veidošana ar esošiem un potenciāliem preču piegādātājiem un realizētājiem Eiropā un Amerikā. Iespēju robežās atbalstām un nodrošinām draudzes nozaru sekmīgu attīstību.

Birma PETS Services, SIA

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Birma PETS" ir profesionāla frizētava mazo un lielo šķirņu suņiem un kaķiem, kas atrodas Rīgas centrā. Sniedzam profesionālus skaistumkopšanas pakalpojumus un higiēnas procedūras visiem mājas mīluļiem, sākot no nagu griešanas līdz pilnai kopšanas procedūrai. Mājdzīvnieku ādas un apmatojuma kopšanai izmantojam tikai profesionālo kosmētiku (Groomer`s Goop, Iv San Bernard, Hydra Professional u.c.).

Ikvienam klientam ir iespēja apmeklēt arī tādu papildus procedūru kā hidromasāža ar ozonu. Šāda veida SPA procedūras atslābina muskuļus, samazina tonusu, neitralizē sēnītes un baktērijas, kā arī palīdz cīnīties ar ādas slimībām un alopēciju un normalizē hormonālo fonu.

Birma PETS meistari parūpēsies par tava mīluļa skaistumu un labsajūtu, kamēr tu pildi savas ikdienas pienākumus. Esam vairāku pasaulē pazīstamo zoopreču ražotāju zīmolu izplatītāji Latvijā, līdz ar to mūsu salonā un arī mūsu e-veikalā var iegādāties augstākās kvalitātes sauso barību, konservus suņiem un kaķiem, kā arī profesionālo kosmētiku, ķemmes un citus aksesuārus apmatojuma kopšanai, instrumentus nagu griešanai, gruminga galdus, vannas un citu profesionālo aprīkojumu grumeriem un suņu un kaķu frizētavām.

Ieroči, SIA, Ieroču veikals Rīgā

Turpinām strādāt klātienē!
Dzirnavu 83, Rīga, LV-1011
Preces un pakalpojumi:: ✓ Makšķerēšanas piederumi ✓ Medību piederumi ✓ Apģērbi medībām ✓ Apavi medībām ✓ Pirotehnika ✓ Tūrisma inventārs ✓ Ieroču aksesuāri Medību un makšķerēšanas veikals:

SIA „Ieroči” nodarbojas ar medībām, makšķerēšanai un tūrismam nepieciešamo preču tirdzniecību Talsos, Limbažos, Kuldīgā, Dobelē, Balvos, Liepājā, Ventspilī, Rīgā un Daugavpilī. Papildus tam, uzņēmuma veikalos iespējams iegādāties arī pašaizsardzības līdzekļus un svētku uguņošanas piederumus. Darbojas arī interneta veikals.

Beautyfor Express, SIA, Veikals

Brīvības 103, Rīga LV-1001
Skaistumkopšanas preces: ✓ Kosmētika ✓ Manikīra un pedikīra preces ✓ Frizieru aprīkojums ✓ Dezinfekcijas līdzekļi ✓ Skaistumkopšanas salonu aprīkojums ✓ Vaksācijas preces Profesionālā kosmētika:

Beautyfor ir kļuvis par zelta vidusceļu simtiem tūkstošu klientu visā pasaulē. Beautyfor klientiem ir devis sajūtas, ko tie tik ilgi meklēja – sajūtas, kuras nevar pārdot, nopirkt vai uzspiest. Beautyfor ir plašs, nepārtraukti augošs skaistumkopšanas preču klāsts.

Beautyfor ir izplatītāji 13 Eiropas Savienības valstīs un turpinām meklēt jaunus izplatītājus!

Beautyfor Express, SIA, Veikals

Marijas 14, Rīga, LV-1011
Preces: ✓ Kosmētika ✓ Manikīra un pedikīra preces ✓ Frizieru aprīkojums ✓ Dezinfekcijas līdzekļi ✓ Skaistumkopšanas salonu aprīkojums ✓ Vaksācijas preces Skaistumkopšanas piederumu veikals:

Beautyfor ir kļuvis par zelta vidusceļu simtiem tūkstošu klientu visā pasaulē. Beautyfor klientiem ir devis sajūtas, ko tie tik ilgi meklēja – sajūtas, kuras nevar pārdot, nopirkt vai uzspiest. Beautyfor ir plašs, nepārtraukti augošs skaistumkopšanas preču klāsts.

Beautyfor ir izplatītāji 13 Eiropas Savienības valstīs un turpinām meklēt jaunus izplatītājus!

Beautyfor Express, SIA, Veikals

Tērbatas 38, Rīga, LV-1011
Skaistumkopšanas preces: ✓ Kosmētika ✓ Manikīra un pedikīra preces ✓ Frizieru aprīkojums ✓ Dezinfekcijas līdzekļi ✓ Skaistumkopšanas salonu aprīkojums ✓ Vaksācijas preces Skaistumkopšanas piederumu veikals:

Skaistumkopšanas piederumu un līdzekļu veikals Rīgā.

Eva, SIA

Ģertrūdes 41-5, Rīga LV-1011
Apraksts: Rīgas zinātniskā ražošanas firma "EVA" Latvijas tirgū darbojas kopš 1992. gada, uzsākot savu darbu kā formas tērpu priekšmetu (šūtie izstrādājumi, apavi, zīmotnes un emblēmas) un mīkstā inventāra ražotājs, vairumtirgotājs, mazumtirgotājs un piegādātājs. ZRF "EVA" rīcībā ir speciāli aprīkotas noliktavu telpas, preču pārvadāšanai ZRF "EVA" izmanto gan savu, gan arī nomātu autotransportu. Uzņēmumam attīstoties, pamazām tiek paplašināts preču sortiments, meklēti tiešie piegādātāji.

Fotostudijas.lv- Fotogrāfs, Fotostudijas un fototehnikas īre

Lāčplēša 70, Rīga, LV-1011
Apraksts: Fotosesijas un video filmēšana studijā vai izbraukumā. Studijas īre – divas zāles Studija1 un Studija 2 ar cikloramu. Fotosesijas dāvanu karte – lieliska dāvana ikvienam.

Ski-Box, veikals

Tallinas 32, Rīga LV-1001
Piedāvājam, neizejot no mājas, jebkurā diennakts laikā iegādāties preces sportam un aktīvai atpūtai gan vasarā, gan ziemā, tostarp:: ✓ Skrituļslidas ✓ Skrituļošanas aizsargus ✓ Skrituļslidas bērniem ✓ Golfa nūjas ✓ Golfa inventāru ✓ Golfa apģērbu ✓ Golfa apavus ✓ Kalnu slēpes ✓ Slēpošanas ķiveres ✓ Slēpošanas apģērbs