Aksesuāri, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Little Love, veikals

Rīgas 23, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Bērniem, velosipēdu aksesuāri , velosipēdu rezerves daļas, velosipēdu serviss, remonts, apkope, velosipēdu
ZL.LV iesaka

Jurimaks, SIA, aizkaru, audumu, šūšanas piederumu veikals - šūšanas darbnīca

Latgales 322B, Rīga LV-1063
audumi, aizkaru dizains, logu dizains, logu noformēšana, aizkaru šūšana, aizskari, shtori, aizkaru aksesuāri
ZL.LV iesaka

Hīrons, SIA, Purvciema veterinārā aptieka

Zvaigznāja gatve 2, Rīga LV-1082
zāles, zāļu un barības priekš pasūtīšana, ārstnieciskā barība, profesionālā dzīvnieku barība, dzīvnieku aksesuāri
ZL.LV iesaka

Hīrons, SIA, Purvciema veterinārā klīnika

Zvaigznāja gatve 2, Rīga LV-1082
stacionārs, dzīvnieku zobārstniecība, ārstnieciskā barība, vitamīni dzīvniekiem, minerālvielas dzīvniekiem, aksesuāri

Juglas ezers, veterinārā klīnika, SIA Anivet

14.04.2022 no 8:00 līdz 18.00, bet 15.04 ,16.04, 17.04,18.04 būs brīvdienas
Juglas 51, Rīga LV-1064
, ROYAL, CANIN, Hill's, Specific, Virbac prettārpu līdzekļi, pretārpu, medikamenti, zāles, apģērbi, aksesuāri

Pļavnieki, veterinārā klīnika, SIA Anivet

Darba laiks Lieldienās- 14.04.- 8.00-18.00. 15.04.-18.04.- brīvdienas!
J.Vācieša 1c, Rīga LV-1021
Dzīvnieku ārstēšana, diagnostika, terapija, vakcinēšana, ultrasonogrāfija, morga pakalpojumi, eitanāzija, mājas vizītes, konsultācijas, ķirurģija, palīdzība dzemdībās, kastrācija, sterilizācija, inhalācijas, narkozes aparāts, veterināro izziņu noformēšana, žetonu izsniegšana, suņu frizēšana, kaķu frizēšana, veterinārās diētas,

Semko, SIA, korpusa mēbeles pēc pasūtījuma

Lubānas 78E, Rīga, LV-1073
Apraksts: Kompānija SIA "SEMKO" darbojas metālapstrādes un mēbeļu nozarē kopš 1995. gada. Galvenie uzņēmuma virzieni ir dvieļu žāvētāju ražošana no nerūsējoša tērauda un vara, kā arī dažādi komplektējošie un aksesuāri no tērauda un koka Jūsu mājai, birojam, veikaliem un viesnīcām. Lai veiksmīgi attīstītu un ražotu augstas kvalitātes produktus, mums ir mūsdienīgi ātrgaitas CNC virpošanas un frezēšanas centri MAZAK. Mūsu uzņēmumam ir EN442 ES sertifikāts, kas apstiprina mūsu produktu kvalitāti. Elektriskiem dvieļu žāvētājiem piešķirta aizsardzības pakāpe IP54. Mēs piedāvājam saviem klientiem lieliskus sadarbības nosacījumu; plašu gatavo izstrādājumu klāstu; iespēju pasūtīt dažādu formu, izmēru un krāsu izstrādājumus; individuālu pieeju katram klientam. Plašāka informācija atrodama mūsu mājas lapā: www.rosela.lv

Semko, SIA, Rosela

Bauskas 20, Rīga, LV-1004
Apraksts: Kompānija SIA "SEMKO" darbojas metālapstrādes un mēbeļu nozarē kopš 1995. gada. Mūsu uzņēmums ražo augstas kvalitātes korpusa mēbeles mājām, dzīvokļiem, ofisiem, mazumtirdzniecības un sabiedriskām telpām. Galvenie uzņēmuma virzieni ir dvieļu žāvētāju ražošana no nerūsējoša tērauda un vara, kā arī dažādi komplektējošie un aksesuāri no tērauda un koka Jūsu mājai, birojam, veikaliem un viesnīcām. Lai veiksmīgi attīstītu un ražotu augstas kvalitātes produktus, mums ir mūsdienīgi ātrgaitas CNC virpošanas un frezēšanas centri MAZAK. Mūsu uzņēmumam ir EN442 ES sertifikāts, kas apstiprina mūsu produktu kvalitāti. Elektriskiem dvieļu žāvētājiem piešķirta aizsardzības pakāpe IP54. Mēs piedāvājam saviem klientiem lieliskus sadarbības nosacījumu; plašu gatavo izstrādājumu klāstu; iespēju pasūtīt dažādu formu, izmēru un krāsu izstrādājumus; individuālu pieeju katram klientam. Plašāka informācija atrodama mūsu mājas lapā: www.rosela.lv

TMT, SIA

Cesvaines 4-103, Rīga LV-1073
Piedāvājumā:: ✓ Aksesuāri ✓ Pulēšanas rīki ✓ Riepas un diski ✓ Auto stiklu kopšanai ✓ Mikrošķiedras dvieļi ✓ Interjers ✓ Eksterjers ✓ Automazgātavām ✓ Instrumenti ✓ Piedevas Par firmu: Tāpat kā daudziem citiem, arī mums patīk rūpēties par savu auto – mazgāt, spodrināt, tīrīt un pēc tam skatīties, kā veikalu skatlogos atspīd tīrais auto un cik labi tas izskatās stāvvietā starp visiem citiem. Sava entuziasma un gūto iespaidu ietekmē, ko esam guvuši iepazīstot mūsdienīgu auto kopšanas līdzekļu sniegto efektu, gribam dalīties un iepazīstināt ar šiem produktiem arī plašāku auditoriju. Ja arī tu esi par tīru un sakoptu auto, tad noteikti esi mūsu draugs.
ZL.LV iesaka

Elektrodi, SIA, Metināšanas iekārtas un materiāli

Jelgavas 36, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "Elektrodi" ir metināšanas, metālapstrādes iekārtu un materiālu vairum un mazumtirdzniecības uzņēmums, kas izveidots 2010. gadā. Pēc vairāku gadu veiksmīgas darbības SIA "Elektrodi" ir nostiprinājuši savas pozīcijas tirgū. Mūsu uzņēmuma speciālisti spēj rast individuālus risinājumus katra klienta komplicētai problēmai. Uzņēmums pārstāv pasaulē pazīstamus zīmolus. Spējam īstenot klienta vēlmes no idejas līdz pēcgarantijas aprūpēm, nodrošinot savām piegādātajām iekārtām servisu un apmācības. No 2014. gada uzņēmumam ir filiāles Rīgā un Liepājā, bet mūsu tirdzniecības pārstāvji darbojas visā Latvijas teritorijā.

ZL.LV iesaka

Scooters.lv, SIA

Emīlijas Benjamiņas 14, Rīga LV-1050
Apraksts:

Visu moto marku, rolleru un skuteru rezerves daļas, tūnings. Mūsu veikals strādā kopš 2008 gada.

Stilmann, SIA, Veikals

Matīsa 66, Rīga LV-1009
Apraksts:

Stilmann veikalā varat iegādāties Makita, DeWalt un Milwaukee celtniecības, meža un dārza tehniku. Veikala klāstā ir plaša instrumentu izvēle - akumulatora instrumenti, lāzera instrumenti, perforatori, slīpmašīnas, naglotāji, putekļu sūcēji, pļaujmašīnas, trimmeri, motorzāģi un citi instrumenti mājas, meža un dārza darbiem. Piedāvājam arī instrumentu aksesuārus, piederumus un rezerves daļas.

General Serviss, SIA, veļasmašīnu, sadzīves tehnikas remonts, visa Latvija

Ģerāniju 3, Rīga LV-1067
Autorizēts servisa centrs:

SIA "GENERAL SERVISS" ir pasaules vadošo ražotāju autorizēts servisa centrs, kas remontē produkciju tādiem zīmoliem kā Ariston, Braun, BOSCH, SONY, Stinol, Indesit, Nardi, Liebherr, Whirlpool, Dyson Siemens, Gaggenau, Gorenje, Neff, Hotpoint, Funai. Bez tam apkalpojam arī Samsung, LG, Panasonic, Aistar, Beko, Vido, Mastercook, Blomberg, Dyson, Fagor, Zemler, Jetair, Bomann, Haieri, Kenwood, DeLonghi u.c. Klientu ērtības labad veicam (sadzīves tehnikas) remontus viņu mājās. SIA "GENERAL SERVISS" ir BRAUN autorizēts servisa centrs Latvijā. BRAUN tehnikas garantijas un pēcgarantijas remonts un apkalpošana, BRAUN rezerves daļas un aksesuāri. Meistars, inženieris, tehniķis, Jūrmalā, Rīgā.

Remontserviss.lv, SIA, Sadzīves tehnikas remonts Rīgā, Jūrmalā, Tukumā

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Apraksts:

SIA "Remontserviss.lv" veic sadzīves tehnikas diagnostiku, remontu, uzstādīšanu, kā arī profesionālu tehnikas apkalpošanu. Pieredzējuši remonta meistari izbrauc pie klienta mājās. Remontu veicam jebkura ražotāja sadzīves tehnikai, tajā skaitā Electrolux, AEG, Zanussi, Bosch, Samsung, LG, Candy, Ariston, Fagor, Esco, Eiron, Elgenius, Ardo, Whirlpool, Ignis, Brandt, Indesit, Beko, Bomann, Blomberg, Gorenje, Clatronic, Haier, Hoover, Panasonic, Siemens, Snaige u.c. Remontu veicam Rīgā, Jūrmalā, Rīgas, Jelgavas, Tukuma, Dobeles, Saldus, Talsu, Kuldīgas u.c. novados.

Easy Solution, SIA

K.Barona 70, Rīga LV-1001
Apraksts: Profesionāls jebkāda sarežģītības līmeņa Apple un DJI tehnikas remonts Rīgā: iPhone, iPad, MacBook Air, MacBook Pro, iMac u.c. Neatkarīgi no bojājuma iemesla profesionālais Apple remonts Rīgā kopā ar “iServiss.lv” ir garantija kvalitatīva rezultāta iegūšanai par izdevīgu cenu. Uzticiet savus gadžetus uzņēmumam ar nevainojamu reputāciju! Ierīces bezmaksas diagnostikai ir nepieciešamas apmēram 10–15 minūtes. Jebkuri vienkārši bojājumi tiek novērsti 15–20 minūšu laikā pēc iepriekšēja pieraksta.

iServiss.lv, specializēts Apple tehnikas servisa centrs

Specializēts Apple tehnikas servisa centrs
K.Barona 70, Rīga, LV-1001
, iPod aksesuāri , iPad aksesuāri , mobilo telefonu aksesuāri , mobilo telefonu serviss., DJI aksesuāri . Dronu detaļas, DJI detaļas.

PetPlanet.lv ZOOVEIKALS Bolderājā, Daugavgrīvā

Turpinām strādāt klātienē!
Parādes 5b, Rīga, LV-1016
Apraksts: Dzīvnieku barība, zoo preces, dzīvnieku rotaļlietas, zivtiņu barība, grauzēju barība, papagaiļu barība, barības piedevas, zoo piederumi, konsultācijas. Radio sētas, pretriešanas kakla siksna, tālvadības dresūras sistēmas, medniekiem suņu izsekošanas ierīces, Šujam ādas dresūras mantas suņu dresēšanai. Izgatavojam izstāžu stājas trenažierus. Strādājam arī pēc individuāliem klienta pasūtījumiem.

Zoobums, ZOO veikals Valmierā TC Maxima

Rīgas 46, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Raksti: Zoo veikals Aizkrauklē ✓ Zoo veikals, preces dzīvniekiem, kaķu un suņu barība. Dzīvnieku aksesuāri. Zoo veikals Daugavpilī ✓ Ērtība ir vērtība. Labākā barība Daugavpilī. Fasēta un sverama. Dzīvnieku aksesuāri. Zoo veikals Cēsīs ✓ Dzīvnieku, kaķu un suņu barība Cēsīs. Dzīvnieku aksesuāri. Zoo veikals Jēkabpilī ✓ Mājdzīvnieku, dzīvnieku, kaķu un suņu barība. Dzīvnieku aksesuāri. Zoo veikals Koknesē ✓ Preces dzīvniekiem, zoo preces. Suņu, kaķu un dzīvnieku barība. Dzīvnieku aksesuāri

Zoobums, veikals

Ventas 1, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Zoo veikals, dzīvnieku barība, zoo preces, dzīvnieku aksesuāri , dzīvnieku būri, mājdzīvnieki, dekoratīvie, bruņurupuči, grauzēji, grauzēju, grauzējiem, barība, rotaļlietas, pavadas, bļodas, būri, būru piederumi, aksesuāri

NV, Optikas veikals

Talsu šoseja 25, Jūrmala LV-2016
Apraksts: Brilles, optika, briļļu izgatavošana, acu ārsts Jūrmalā.