Aksesuāri, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Stereoplus, audio tehnikas veikals

Kaivas 31 k.3, Rīga LV-1021
Apraksts: Stereoplus.lv ir veikals, kurā tiek pārdota visu cenu segmentu audio tehnika. Mūsu sortimentā ir vairāk nekā četrdesmit zīmolu no dažādām valstīm: skaļruņu sistēmas, elektronika, atskaņotāji, kabeļi, aksesuāri. Mēs arī sastādām audio aparatūras komplektus, lai palielinātu skaņas kvalitāti ar atlasītajiem komponentiem.

ORMIX Electronics, SIA, Radio detaļu veikals

Ūnijas 11a, Rīga LV-1039
Piedāvājam:: ✓ Diskrētie pusvadītāji ✓ Pasīvie komponenti ✓ Integrētās shēmas ✓ Savienotāji ✓ Optiskie komponenti ✓ LED Apgaismojums ✓ Rezonatori un filtri ✓ Transformatori un ferita serdes ✓ Mehāniskās komponentes ✓ Pusvadītāju aksesuāri ✓ Ventilatori un režģi ✓ Skaņas avoti ✓ Kabeļi ✓ Maketēšanas plates un tekstolīts ✓ Lukturi ✓ Datoru aksesuāri ✓ Darbarīki ✓ Mēriekārtas ✓ Lodēšanas piederumi ✓ Automātika ✓ Programmatori

Thread solutions, SIA, Diegi rūpnieciskai ražošanai

Turpinām strādāt klātienē!
Dēļu 4, Rīga, LV-1004
Apraksts: Jau 20 gadus Latvijā pārstāvam COATS diegus un šūšanas piederumus. Konsultējam ražotājus un dizainerus atbilstošu diegu izvēlē gan no funkcionālā viedokļa, gan no ekonomiskā viedokļa. Veicam diegu piegādes atbilstoši klientu vēlmēm. Palīdzam dizaineriem rast iedvesmu, iepazīstinot ar jaunākajiem materiāliem un tehnoloģijām.

Puķu Elvis, SIA, Veikals

Rīgas gatve 51, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Piedāvājam::

Kopā ar savu komandu piedāvāju noformēt jūsu kāzas. Varam parūpēties par kāzu dienas  tradicionālajiem aksesuāriem - līgavas pušķi, līgavaiņa piespraudi un piespraudēm vedējiem, kā arī palīdzēt skaisti izdekorēt svinību telpu, baznīcu, brīvdabas uzstādījumus.

Kādēļ izvēlēties "Puķu Elvis"?:

Dodiet man uzdevumu, un es piedāvāšu 100 idejas, kā tas varētu izskatīties!

Sporta sistēmas, SIA, Trenažieru veikals, trenažieri

Turpinām strādāt klātienē!
Bieķensalas 21, Rīga LV-1004
Pieejamas cenas un labs serviss: Izdevīgas cenas nodrošina uzņēmuma stratēģija iepirkt visu preču sortimentu tikai no ražotājiem, apejot starpniekus. Ar saviem piegādātājiem IF-Sports, Bodycraft, Spirit, PX-Sport un Insight strādājam, noslēdzot līgumus par ekskluzīvajām izplatīšanas tiesībām Latvijā un Baltijas valstīs, kas dod iespēju mūsu klientiem saņemt visaugstākās kvalitātes servisu un ražotāja garantijas.

Enerģija-G, SIA

Miķeļa 1, Rīga, LV-1010
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Visa veida apkures sistēmu un gāzes iekārtu servisu un remontu ✓ Ar apkures sistēmām saistītos projektēšanas un montāžas darbus ✓ Apkures iekārtu un aksesuāru piegādi no vadošajiem ražotājiem Apkures sistēmu apkope: Regulārs serviss nodrošina apkures sistēmas efektivitāti, izmaksu ekonomiju un drošību. Jūs varēsiet justies droši, jo mazinās ārkārtas gadījumu risks – ja apkures sistēma beidz darboties, piemēram, ziemā. Vadošie apkures iekārtu ražotāji paredz 15 līdz 20 gadu efektīvu iekārtu darbības laiku. Tas ir ilgs laiks, taču iekārta efektīvi darbojas tikai tad, kad tā tiek regulāri apkopta un tiek veikts specializētais serviss vismaz reizi gadā. Katrai apkures iekārtai pēc Eiropas Savienības un Latvijas likumdošanas tiek noteikta 2 gadu garantija. Taču 2 gadu ražotāja garantija pieejama tikai tām iekārtām, kurām veikts regulārs serviss (vismaz reizi gadā). Ja apkures sistēma netiek apkopta, tās efektivitāte ar katru gadu samazinās par 15 - 20%.

LoguRemonts. lv, logu un durvju serviss

Logu remonts.
Krustpils 69a, Rīga, LV-1057
Apraksts: Plastikāta, alumīnija, koka logu un durvju konstrukciju pēc garantijas serviss. Sertificēti darbinieki veiks logu un durvju remontu un modernizāciju. Insektu un moskītu tīklu ražotāji.

NOTE, SIA, Kemperu remonts un aprīkojums

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA NOTE jau vairāk nekā 20 gadus nodrošina savus klientus ar augstvērtīgu servisu kemperu jomā. Mēs lepojamies ar to, ka zinām, kas ir kemperis no tā pašiem pamatiem. Tāpēc spējam sniegt saviem klientiem pilnu pakalpojumu klāstu - kemperu nomu vai iegādi, kempera apkopi un remontu. Mēs uzstādam, veicam apkopi un remontējam: antenas, elektroinstalācijas, ledusskapjus, gaisa kondicionierus, ūdens sildītājus, pneimatisko piekari, gaisa spilvenus, bremžu sistēmu, riepas, stiprinājumus, ventilācijas un santehnikas aprīkojumu. Kā arī veicam kemperu remontu pēc negadījumiem un sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.

 

 

GUNMARKET EU, SIA, Mednieku un makšķernieku veikals Rīgā

Latgales 243, Rīga LV-1019
Piedāvājam: Preces MEDĪBĀM, medniekiem ✓ ieroči ✓ patronas ✓ aksesuāri ✓ apģērbs un apavi ✓ ekipējums, komplekti Preces MAKŠĶERĒŠANAI, makšķerniekiem ✓ makšķeres un spiningi ✓ spoles ✓ vizuļi un vobleri ✓ auklas ✓ apģērbs un apavi

Babycomforts, SIA

Latgales 240, Rīga LV-1063
Apraksts: BABYFANS.LV ir plašs preču piedāvājums gan dažāda vecuma bērniem, gan arī māmiņām. Rotaļlietas, transportlīdzekļi bērniem, vannas piederumi, atpūtas preces, gultasveļa, kā arī plaša apģērbu izvēle. Mēs ievedam preces nelielā daudzumā, vispirms rūpējoties par preču klāsta dažādību. Tādēļ preču daudzums ir ierobežots, un pirms pirkšanas nepieciešams precizēt, vai konkrētā prece šobrīd ir noliktavā. Ja jūs interesējušo preci jau ir nopirkusi cita laimīgā pircēja, mēs palīdzēsim Jums atrast alternatīvu.

Ora Legendo

Avotu 66, Rīga LV-1009
Apraksts: "Ora Legendo" – zelta leģendas pirmsākumi meklējami mūsu darbnīcā. Mūsu meistaram ir 40 gadu pieredze juveliera amatā. Viņš ir izgatavojis ekskluzīvus pasūtījumus, kas ir pasniegti kā dāvanas pazīstamiem cilvēkiem, arī mākslas darbiniekiem. Uzņēmums nodrošina augstas kvalitātes juvelieru pakalpojumus pieņemamos termiņos par pieņemamu cenu.

Novapack, SIA

Standarta un individuāls iepakojums!
Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produktu kategorijas: ✓ Individuāls iepakojums ✓ Papīrs ✓ Papīra maisiņi ✓ Papīra formiņas ✓ Veidnes cepšanai ✓ Salvetes, paliktņi, paplātes ✓ Kartona kastes ✓ Konteineri ✓ Glāzes ✓ Fast food iepakojums ✓ Trauki, šķīvji, piederumi ✓ Pudeles, kārbas ✓ Aksesuāri un vienreizlietojamais apģērbs ✓ Patēriņa iepakojumi ✓ Iekārtas

Klivet, Veterinārā klīnika Ķengaragā

Lokomotīves 100, Rīga LV-1057
Piedāvājam visu veidu dzīvnieku ārstēšanu (arī dekoratīvo grauzēju ārstēšanu, sesku ārstēšanu):: ✓ Terapija un ķirurģija, operācijas ✓ Vakcinācijas un konsultācijas ✓ Mājas vizītes Rīgā un tās rajonā ✓ Analīzes un citas diagnostikas metodes ✓ Fitoterapija un lāzerterapija ✓ Zobu tīrīšana ar ultraskaņu, zobu raušana ✓ Mutes dobuma slimību ārstēšana ✓ Medikamenti, labāko pasaules firmu dzīvnieku profesionālās un ārstnieciskās barības, našķi ✓ Dzīvnieku kopšanas līdzekļi un aksesuāri ✓ Dzīvnieku iemidzināšana, morgs-saldētava ✓ Suņu frizieris ✓ Kaķu cirpšana

Trutzi Baltic, SIA

Daugavgrīvas 83, Rīga LV-1007
Produkcija:: ✓  Metāla caurules ✓ (SHS) kvadrātveida caurules ✓ (RHS) taisnstūrveida caurules ✓ (CHS) Apaļās caurules ✓ Ūdensvadu caurules ✓ Cinkotas caurules ✓ Taisnstūrveida caurules ✓ Kvadrātstieņi ✓ Tērauda sijas (HEA, HEB) ✓ Dubult-T sijas ✓ U-profila sijas (IPN, IPE) ✓ Metāla loksnes ✓ Kvadrāts ✓ Plakandzelzs ✓ Apaļdzelzs ✓ CD profils ✓ UD profils ✓ Metāla produkti ✓ Metāls celtniecībai ✓ Metāla velmējumi ✓ Kalumi ✓ Leņķdzelzs ✓ Armatūra ✓ Bīdāmo vārtu furnitūra ✓ Žogi un stabi ✓ Lamiles žogiem ✓ Metālapstrādes palīgmateriāli

Balons Tev, SIA

Brīvības gatve 401c, Rīga LV-1024
Apraksts:

 "Balons Tev" – vieta, kur baloni iegūst jaunu dimensiju un padara jebkuru svinību neaizmirstamu. Mēs esam speciālizējušies balonu tirdzniecībā, piedāvājot plašu klāstu ar kvalitatīviem un radošiem baloniem bērnu ballītēm, svinībām un citiem pasākumiem. Izvēlies no mūsu plašā sortimenta bērnu iemīļotos tēlus un krāsas. Piedāvājam gan vienkāršus, gan personalizētus risinājumus, lai katrs bērns saņemtu savu īpašo balonu. Mūsu radošais komandas darbs pārvērš parastus balonus par patiesiem mākslas darbiem. Saskaņā ar pasūtījumu veidojam tematiskas kompozīcijas, kas padara ikvienu pasākumu un svinības unikālas. Mēs radām īstu burvību. Pasūtiet mūsu balonu pārsteigumu kasti, kas pilna ar krāsainiem un izsmalcinātiem baloniem, lai pārsteigtu jūsu mīļos cilvēkus. "Balons Tev" – kur katrs notikums sākas ar krāsainiem baloniem un beidzas ar smaidu uz jūsu sejas!

ALANDEKO.COM, interneta veikals, mēbeles, paklāji, lampas

Grenču 1a, Rīga, LV-1029
Par uzņēmumu: ALANDEKO darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Kopš darbības uzsākšanas ALANDEKO ir izveidojis interjera preču veikalu tīklu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kā arī kopš 2016. gada piedāvā ērti iegādāties preces arī interneta veikalā www.alandeko.com. Priekšrocības: ✓ Iepērcies ērti, neizejot no mājām. Profesionāli un atsaucīgi konsultanti. ✓ Visas interneta veikalā apskatāmās preces pieejamas mūsu noliktavās. ✓ Visām precēm nodrošinām 2 gadu ražotāja garantiju. ✓ Vienmēr droši maksājumi – norēķinies ar maksājumu karti vai bankas pārskaitījumu. ✓ 14 dienu naudas atgriešanas garantija.

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs, Filiāle

Rīgas 26, Madona, Madonas nov., LV-4801
Piedāvājumā: Zinoši pārdevēji palīdzēs izvēlēties pareizo tehniku atbilstoši jūsu vajadzībām. Savukārt pieredzējuši servisa meistari veiks nepieciešamos tehnikas sagatavošanas darbus un izsniegs to darba kārtībā. Veikalos "SILS" jūs varat iegādāties tehniku mauriņa kopšanai: raiderus, minitraktorus, zāles pļāvējus, trimmerus, lapu pūtējus, aeratorus. Darbam mežā būs piemēroti zāģi un krūmgrieži. Dārza darbiem noderēs motobloki un dārza frēzes. Piemājas dzīvžogu Jūs ērti varēsiet kopt ar dzīvžogu šķērēm. Tāpat veikala preču sortimentā ir arī strāvas ģeneratori, metināmie aparāti, kompresori, ūdenssūkņi un augstspiediena mazgātāji. Ziemā neatsverams palīgs būs labs sniega pūtējs.
ZL.LV iesaka

Tējas Pasaule, veikals, SIA TEA GARDENS

Stirnu 33-4, Rīga LV-1084
Kompānijas plašais tēju klāsts atspoguļo neatvairāmas vietas un garšas:: ✓ TEA GARDENS SIA ar tējas tirdzniecību nodarbojas no 2016. gada, saviem klientiem piedāvājot daudz un dažādas tējas, akcentu liekot tieši uz to kvalitāti. Šobrīd piedāvājam vairāk nekā 150 nosaukumu tējas no dažādiem pasaules reģioniem - pie mums atradīsiet gan klasiskās zaļās un melnās tējas, gan šo tēju maisījumus, vairāku veidu Oolong, Ķīnas pu-erh, Dienvidāfrikas rooibos un Dienvidamerikas mate, matcha pulveri, augļu tējas, fitotējas un zāļu tēju maisījumus, šķīstošo cigoriņu dzērienu un kakao pulveri. ✓ Mūsu sadarbības partneri ir tējas ražotājkompānijas Ceilonā (Šrilanka), Krasnodarā (Krievijas Federācija), Vācijā.

Intema, SIA, Latvijā ražotas mīkstās mēbeles un matrači

Attālināti veiktajiem pasūtījumiem 10% atlaide :))
Kandavas 14b-2, Rīga LV-1083
Produkti:: ✓ Gultas ✓ Sienas paneļi ✓ Dīvāni, krēsli un pufi ✓ Bērnu mēbeles ✓ Mēbeles sabiedriskām telpām ✓ Aksesuāri ✓ Matrači Piedāvājam:: ✓ Garantētu produkcijas kvalitāti ✓ Konkurētspējīgas cenas ✓ Elastīgu atlaižu sistēmu ✓ Produkcijas piegādi iepriekš norunātos termiņos ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkalpošanu ✓ Nestandarta mēbeļu izgatavošanu pēc pasūtījuma ✓ Īpašus nosacījumus ekspozīcijas iegādei

POLISTEP, poliuretāna materiāli, sveķi, silikons

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
POLISTEP produkti:: ✓ Poliuretāna materiāli ✓ Divkomponentu silikons ✓ Pārtikas silikons, formēšanas silikons ✓ Epoksīda sveķi ✓ Kristāldzidrais sveķis ✓ Poliuretāna sveķi ✓ Formas veidnes 3D paneļiem, aksesuāri ✓ Dekoratīvās akmens formas ✓ Silikona veidnes ✓ Ģipša pārveidotājs ✓ Silikona, minerālais, epoksīda pigments ✓ Vaska atdalīšanas ziede ✓ Poliuretāna laka ✓ Silikons elektronikas aizliešanai ✓ Šķidrais silikona kaučuks