Aksesuāri, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Miera 4, Rīga LV-1001
ROYAL, CANIN, Hill's, Specific, VIRBAC prettārpu līdzekļi, pretārpu, medikamenti, zāles, aksesuāri , kopšanas

Royal Enfield oficiālie dīleri Latvijā

Čiekurkalna 1.līnija 27, Rīga LV-1026
Motociklistu ekipējums, motociklistu apģērbs, aizsargi, sejas maskas, aksesuāri .

Juvelieris Jevgēnijs Jarošs, juvelierizstrādājumu darbnīca

Artilērijas 56, Rīga, LV-1009
zelta rotaslietas, gredzens, gredzeni, auskari, ķēdītes, zīmoggredzeni, saderināšanās gredzeni, kāzu aksesuāri

TELESPUTNIK, rāciju, antenu veikals-serviss, SIA Nika-Balt

Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
Par mums:

Uzņēmums SIA "Nika-Balt", veikals "TELESPUTNIK", darbojas no 1993. gada. Viens no galvenajiem darbības virzieniem ir pakalpojumu sniegšana radiosakaru un komunikāciju jomā. Pārdodam, sniedzam konsultācijas un veicam rāciju remontu. Mūsu sortimentā ir ciparu un analogas rācijas, CB un PMR446 bezlicenču, aviācijas, jūras radiostacijas, sprādziendrošas rācijas, amatieru transīveri, radioskeneri, Intercom motociklistiem, auto reģistratori, antenas, magnēti, akumulatori, barošanas bloki, austiņas, mikrofoni un citi aksesuāri radiostacijām, satelīta uztvērēji, LNB, virszemes un satelītu televīzījas antenas. CASIO pulksteņu plaša izvēle: G-SHOCK, BABY-G, PRO-TREK, EDIFICE un pārējie.

Levi Strauss & Co, Veikals

Dzirnavu 68, Rīga, LV-1050
Apraksts:

"Levi Strauss & Co" džinsu veikals. Plašā piedāvājumā džinšu bikses, apģērbi, apavi, aksesuāri u.c. Darba laiks: svētdienās slēgts. 

santehnikasveikals.lv, santehnikas veikals - internetveikals

Kurzemes prospekts 23, Rīga, LV-1067
Mūsu prioritātes:: Santehnikas interneta veikals www.santehnikasveikals.lv piedāvā augstas kvalitātes santehnikas preces jūsu mājoklim. Lielākiem preču pasūtījumiem vai arī komplektējot preces objektiem tiek piemērotas atlaides. Visas cenas norādītas EUR ar PVN 21%. Santehnikas veikals: Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitārās un apkures tehnikas tirdzniecība. Santehnikasveikals.lv piedāvā augstas kvalitātes santehnikas preces no vadošajiem Eiropas ražotājiem: ORAS, KOLO, IDO, GROHE, HANSGROHE, TRES, JUNKERS, FRANKE, RAVAK, POOLSPA, BALTECO, PAA, ROLTECHNIK, SANIBUD, BANNINGER, KAME, GORENJE, SANHA, VIEGA, IFO, ROLTECHNIK, RADAWAY, BALTIJOS BRASTA, ARCO.

PROFI TACKLE, SIA

Cepļa 22b, Rīga LV-1004
Makšķerēšanas veikala sortiments:: ✓ Auklas ✓ Aksesuāri ✓ Vobleri ✓ Spoles ✓ Spiningi ✓ Mīkstie mānekļi ✓ Spinner-baiti ✓ Rotiņi-šūpiņi Par makšķerēšanas veikalu:

Veikals "VISS SPININGAM" piedāvā vadošo Japānas, Amerikas un Eiropas zīmolu ražotus makšķerēšanas piederumus. Spiningi, spoles, auklas, mīkstie mānekļi un vobleri, aksesuāri un sīkumi. Lielākā daļa preču ir paša pārdevēja pārbaudītas, tāpēc veikalā var saņemt konsultāciju un padomus par iegādātajām precēm.

riviera-collection.com, internetveikals

Tērbatas 83b, Rīga, LV-1001
Internetveikalā var iegādāties:: ✓ Bižutēriju ✓ Manikīra piederumus ✓ Ekskluzīvās kolekcijas ✓ Matu aksesuārus ✓ Saulesbrilles Apraksts:

Plašs modes bižutērijas un matu aksesuāru klāsts. Mūsu matu aksesuāru kolekcijā tiek piedāvāti modeļi, kas sevī apvienojuši augstu kvalitāti un neatkārtojamu dizainu, kā arī piemērotību dažādām paaudžu grupām un pieeju jebkurai gaumei. Uzņēmumam ir ilgtermiņa sakari ar piegādātājiem no dažādām pasaules valstīm, kas ļauj gūt to cenas un kvalitātes attiecību, kas padara Riviera kolekciju maksimāli konkurētspējīgu.

KTA Graphic Systems, SIA

Ropažu 19a, Rīga, LV-1039
Apraksts:

Uzņēmuma "KTA Graphic Systems" galvenā nozare ir poligrāfijas iekārtas un materiāli, piedāvājumā ir lielformāta drukas iekārtas, pēcapstrādes iekārtas, programmatūras, materiāli, plates un krāsas. Speciālisti arī sniedz konsultācijas un piedāvā iekārtu uzstādīšanu. "KTA Graphic Systems" ir oficiālie Fujifilm un MGI pārstāvji Baltijas valstīs.

Kulpi-Anita, SIA, Makšķernieku veikals, ZOO, Dārzkopības veikals

Skolas 10, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
Makšķerēšanas, dārzkopības un ZOO preces:

SIA "Kulpi-Anita" ir veikals, kas specializējas makšķerēšanas precēs, ZOO dzīvnieku precēs, kā arī dārzkopības tehnikā un produktos. Pie mums atradīsiet visu nepieciešamo makšķerēšanai - sākot ar dažādām ēsmām un beidzot ar plašu makšķeru izvēli.

GASIMPEX, SIA, Gāzes apgāde, hēlijs

Ulbroka, Acones 16b, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
Apraksts:

SIA "GASIMPEX" galvenais darbības virziens ir gāzes produktu imports un eksports starp EIROPU un SNG. Mēs nodrošinām gāzes produkcijas un aprīkojuma piegādi mazajiem, vidējiem un lielajiem uzņēmumiem.

Roja furnitura, SIA, Mēbeļu furnitūra

Ropažu 19a, Rīga LV-1039
Furnitūras preces: ✓ Rokturi ✓ Pakaramie āķi ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ Izbīdāmās sistēmas ✓ Furnitūra birojam ✓ Izbīdāmie grozi ✓ Virtuvju aksesuāri ✓ Apgaismojuma aprīkojums ✓ Uzkares mehānismi Mēbeļu furnitūras uzņēmums:

Mūs interesē produkcijas kvalitāte un klientu prasības, mēs cenšamies piedāvāt preci ar optimāli samērotu cenu un kvalitāti. Tādējādi mūsu piedāvātās produkcijas plašais sortiments atbilst tirgus prasībām un kalpo mūsu klientu pašu pārdrošāko ideju realizācijai. Kvalitatīvai apkalpošanai mēs pievēršam tādu pašu uzmanību kā mūsu produkcijas kvalitātei. Mūsu uzņēmuma augsti kvalificētie speciālisti palīdzēs jums orientēties vadošo ražotāju produkcijas plašajā sortimentā. Jūs vienmēr būsiet laipni gaidīti mūsu vairumtirdzniecības noliktavā - Rīgā, Ropažu 19a. Būsim ļoti priecīgi, ja arī turpmāk mums būs iespēja piegādāt jūsu uzņēmumam mūsu produkciju.

all4pets, Olaines veterinārā klīnika

Zeiferta 12, Olaine, Olaines nov., LV-2114
"all4pets" pakalpojumi: ✓ Terapija un identifikācija; ✓ Dzīvnieku vakcinācija; ✓ Laboratoriskie izmeklējumi; ✓ Dzīvnieku ķirurģija; ✓ Dzīvnieku stomatoloģija; ✓ Vetārsta mājas vizīte; ✓ Barība dzīvniekiem; ✓ Medikamenti dzīvniekiem Papildus: Veterinārās klīnikas konsultatīvajā aptiekā iespējams iegādāties dažāda veida dzīvnieku papildbarības, vitamīnu un minerālvielu preparātus. Tāpat piedāvājam vairākus pretparazitāro līdzekļu veidus, ādas un apmatojuma uzlabošanai paredzētus līdzekļus, kaulu un locītavu papildbarību, papildbarību veselības stiprināšanai un uzlabošanai.

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, kancelejas preces, apdrukas un gravēšanas pakalpojumi Valmierā

Rīgas 38, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri

Zoopet.lv, SIA Tuvs zoopreču internetveikals

Cesvaines 10, Rīga LV-1073
Apraksts: Firma "Tuvs" dibināta 2000. gada decembrī Rīgā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle. Mūsu uzņēmums veic zoopreču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Mēs piedāvājam arī citus produktus, piemēram, Van CAT (Turcija), Eminent Pet Food (Čehija), Crystal litter silikons (Ķīna), Kauno Grūdai (Lietuva), kuri apmierinās jūsu mājdzīvniekus! Pie mums strādā profesionāļi, kas sniegs atbildes uz visiem jūsu jautājumiem un piedāvās jūsu mājdzīvniekiem labākās kvalitātes pārtiku un labas cenas. VAN CAT, PREMIUM CAT LITTER BRAND OF THE YEAR 2019.-2020. gada labākā prece pasaulē. Zoopreces ar piegādi visā Latvijā. Profesionālā suņu un kaķu barība no Vācijas.

Birma PETS Matīsa, suņu un kaķu frizētava, zooveikals un interneta veikals

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Birma PETS" ir profesionāla frizētava mazo un lielo šķirņu suņiem un kaķiem, kas atrodas Rīgas centrā. Sniedzam profesionālus skaistumkopšanas pakalpojumus un higiēnas procedūras visiem mājas mīluļiem, sākot no nagu griešanas līdz pilnai kopšanas procedūrai. Mājdzīvnieku ādas un apmatojuma kopšanai izmantojam tikai profesionālo kosmētiku (Groomer`s Goop, Iv San Bernard, Hydra Professional u.c.).

Ikvienam klientam ir iespēja apmeklēt arī tādu papildus procedūru kā hidromasāža ar ozonu. Šāda veida SPA procedūras atslābina muskuļus, samazina tonusu, neitralizē sēnītes un baktērijas, kā arī palīdz cīnīties ar ādas slimībām un alopēciju un normalizē hormonālo fonu.

Birma PETS meistari parūpēsies par tava mīluļa skaistumu un labsajūtu, kamēr tu pildi savas ikdienas pienākumus. Esam vairāku pasaulē pazīstamo zoopreču ražotāju zīmolu izplatītāji Latvijā, līdz ar to mūsu salonā un arī mūsu e-veikalā var iegādāties augstākās kvalitātes sauso barību, konservus suņiem un kaķiem, kā arī profesionālo kosmētiku, ķemmes un citus aksesuārus apmatojuma kopšanai, instrumentus nagu griešanai, gruminga galdus, vannas un citu profesionālo aprīkojumu grumeriem un suņu un kaķu frizētavām.

Produs, SIA, metāla jumtu segumi

60 gadu garantija!
Latgales 443, Rīga LV-1063
SIA "Produs" piedāvājums:: ✓ Lielākais JUMTA seguma profilu tirdzniecības piedāvājums ✓ JUMTA lietus noteksistēmu, tekņu ražošana, tirdzniecība ✓ Skārda locījumu ražošana, tirdzniecība ✓ JUMTA drošības elementu ražošana(sniega, cilvēka barjera, aiztures) ✓ JUMTA kāpnes, jumta laipas ražošana, tirdzniecība ✓ JUMTA klāšanas, JUMTA montāžas pakalpojumi Rīgā, visā Latvijā.

Kompānija "PRODUS" ir oficiālie pārstāvji BLACHOTRAPEZ metāla jumtu segumu tirgotāji Latvijā.

Skārdnieks, Lapa Gints

Ganību 6, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Sertificēta skārdnieka pakalpojumi visā Latvijā.

Specializētais basketbola preču veikals „PROBASKETBALL”

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 106, Rīga, LV-1001
Preču grupas:: ✓ basketbola apavi ✓ sporta ekipējums ✓ sporta apģērbs ✓ aksesuāri sportam ✓ preces brīvajam laikam WE DELIVER YOU PLAY Par uzņēmumu:: "ProBasketball" ir SIA "EM - JAY" piederošs, specializēts basketbola preču veikals, kas piedāvā iegādāties basketbola apavus, apģērbu, zeķes, inventāru un aksesuārus, kā arī brīvā laika apavus, apģērbu un aksesuārus. Preces tiek tirgotas gan veikalā Brīvības ielā 101, gan interneta veikalā. Uz konkurentu fona izceļas ar plašu sporta apavu piedāvājumu un ievērojamu ekipējuma klāstu, kurā ietilps basketbola bumbas, grozi, svilpes, tīkliņi un pārējā spēles atribūtika. Pieejamas arī somas, cepures un sporta medicīnas piederumi.

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 446E, Rīga LV-1063
Piedāvājumā: Zinoši pārdevēji palīdzēs izvēlēties pareizo tehniku atbilstoši jūsu vajadzībām. Savukārt pieredzējuši servisa meistari veiks nepieciešamos tehnikas sagatavošanas darbus un izsniegs to darba kārtībā. Veikalos "SILS" jūs varat iegādāties tehniku mauriņa kopšanai: raiderus, minitraktorus, zāles pļāvējus, trimmerus, lapu pūtējus, aeratorus. Darbam mežā būs piemēroti zāģi un krūmgrieži. Dārza darbiem noderēs motobloki un dārza frēzes. Piemājas dzīvžogu Jūs ērti varēsiet kopt ar dzīvžogu šķērēm. Tāpat veikala preču sortimentā ir arī strāvas ģeneratori, metināmie aparāti, kompresori, ūdenssūkņi un augstspiediena mazgātāji. Ziemā neatsverams palīgs būs labs sniega pūtējs.