Apdruka, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

PROWRISTBANDS, Aproces un aksesuāri

Bāriņu 13-1/3, Liepāja LV-3401
tyvek aproces, aproces pasākumiem, kontroles aproces, aproces ar apdruku, kakla lentes, kakla lentes ar apdruka

JMG druka SIA, poligrāfijas pakalpojumi, druka un grafiskais dizains

Nometņu 6-9, Jūrmala LV-2016
Pakalpojumi: Grafiskais dizains Digitālā druka un poligrāfija Lielformāta druka, UV druka Tekstila un prezentpriekšmetu apdruka Pilna servisa kopētava Zīmogu izgatavošana Mājaslapu izstrāde
ZL.LV iesaka

Latwork, SIA

Stacijas 129j, Daugavpils LV-5401
Par uzņēmumu:

SIA "LATWORK" savu darbību attīsta kā darba apģērbu, cimdu, apavu un individuālo aizsardzības līdzekļu (IAL) mazumtirgotājs un vairumtirgotājs visā Latvijā. SIA "LATWORK" mērķis ir nodrošināt klientus ar pasaulē plaši pazīstamu ražotāju kvalitatīvu un modernu produktu klāstu. Līdz ar to tiek nodrošināta aizsardzība pret dažāda veida riska faktoriem, kas ir viens no svarīgākajiem noteikumiem drošai darba videi, apmierinātiem darbiniekiem un kvalitatīvi padarītam darbam. Mūsu piedāvātā produkcija pilnībā atbilst Latvijas un Eiropas standartiem. SIA "LATWORK" plašais preču klāsts ir izstrādāts izvērtējot klientu vēlmes un vajadzības, kā arī finansiālās spējas. Piedāvājuma klāstā ir laika gaitā izvērtēti un testēti modeļi, kuri vislabāk atbilst mūsdienu darba videi. SIA "LATWORK" nodrošina profesionālu un augstu apkalpošanas kvalitāti, kā arī individuālu pieeju katram klientam.

Latswim, SIA, Peldēšanas un triatlona inventāra veikals

Brīvības 121, Rīga, LV-1012
Apraksts: "Latswim" - veikalā norēķini skaidrā naudā vai ar visa veida kartēm, arī AMERICAN EXPRESS.

Poligrāfserviss, SIA

Viļakas 4, Rēzekne, LV-4604
Pakalpojumi:: ✓ ofsetdruka ✓ lielformāta druka ✓ operatīvā poligrāfija ✓ vizuālā reklāma ✓ iepakojuma izgatavošana ✓ iesiešana ✓ prezentācijas materiāli ✓ zīmogi ✓ sietspiede Uzņēmuma misija: Mūsu firmas galvenais uzdevums - radīt vislabako priekšstatu par Jūsu uzņēmumu patērētāju un partneru acīs. Individuāla pieeja katram klientam. Mums patīk darīt to, ko darām! Mūsu darba labākais novērtējums ir tad, kad pasūtītājs ir pilnībā apmierināts ar mūsu darbu!

SIA Aj-Gun Riga, reklāmas suvenīri, T-kreklu un krūzīšu apdruka

A.Saharova 27, Rīga, LV-1082
Priekšrocības:

Uzņēmuma profesionālie darbinieki nodrošina klientiem laipnu apkalpošanu biroja mājīgajās telpās. Uzņēmums piedāvā savai produkcijai demokrātiskas cenas, kā arī visus pakalpojumus saviem klientiem nodrošina katru dienu neatkarīgi no svētkiem.

Par uzņēmumu: SIA "Aj-Gun" dibināts 1995.gadā. Mūsu darbības veidi: ✓ T-kreklu, krūzīšu un citu suvenīru apdruka; ✓ solāriju saloni; ✓ interneta klubs; ✓ kopēšanas un drukas pakalpojumi; ✓ parfimērijas tirdzniecība.

Aj-Gun Rīga, SIA, Interneta klubs

A.Saharova 27, Rīga, LV-1082
Priekšrocības:

Uzņēmuma profesionālie darbinieki nodrošina klientiem laipnu apkalpošanu biroja mājīgajās telpās. Uzņēmums piedāvā savai produkcijai demokrātiskas cenas, kā arī visus pakalpojumus saviem klientiem nodrošina katru dienu neatkarīgi no svētkiem.

Par uzņēmumu:

SIA "Aj-Gun" dibināts 1995.gadā. Mūsu darbības veidi:

✓ interneta klubs, ✓ solāriju saloni; kopēšanas un drukas pakalpojumi; ✓ T-kreklu, krūzīšu un citu suvenīru apdruka; ✓ parfimērijas tirdzniecība.

 

Aj-Gun Rīga, SIA, Solārijs

A.Saharova 27, Rīga, LV-1082
Priekšrocības:

Uzņēmuma profesionālie darbinieki nodrošina klientiem laipnu apkalpošanu biroja mājīgajās telpās. Uzņēmums piedāvā savai produkcijai demokrātiskas cenas, kā arī visus pakalpojumus saviem klientiem nodrošina katru dienu neatkarīgi no svētkiem.

Par uzņēmumu:

SIA "Aj-Gun" dibināts 1995.gadā. Mūsu darbības veidi:

✓ solāriju saloni; ✓ interneta klubs, kopēšanas un drukas pakalpojumi; ✓ T-kreklu, krūzīšu un citu suvenīru apdruka; ✓ parfimērijas tirdzniecība.

T B I, SIA

Mālu 28, Rīga, LV-1058
Apraksts: LLDPE Stretch ietinama plēve, Polietilēna LDPE, HDPE maisi, Maisi granulām, Atkritumu maisi, Termosarukuma plēve, Līmlente, Burbuļplēve, Putu plēve, Pretslīdēšanas loksnes, Mēbeļu kartons, Iepakojums, iesaiņošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Iepakojuma materiāli. Rīga, Vidzeme, Kurzeme, Latgale, Zemgale. Valmiera, Jelgava, Liepāja, Ventspils, Saldus, Rēzekne, Daugavpils, Ogre.

Erante, SIA, Tipogrāfija Madonā

Saieta laukums 2, Madona, Madonas nov., LV-4801
Mēs drukājam:: ✓ Reklāmas materiālus ✓ Grāmatas, brošūras ✓ Vizītkartes ✓ Skolēnu dienasgrāmatas ✓ Veidlapas ✓ Kalendārus ✓ Avīzes ✓ Etiķetes, uzlīmes Par uzņēmumu:

Ja jums steidzami nepieciešams nodrukāt vizītkartes, etiķetes, brošūras, ielūgumus, kalendārus, plakātus vai citu poligrāfijas produkciju, piedāvājam labāko risinājumu – digitālo druku.

METĀLA DURVIS Baltijas durvis, SIA

Drošas un skaistas durvis 💯
A.Deglava 45, Rīga LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Dažāda veida durvju tirgošanu un ražošanu; ✓ Pulverkrāsošanu; ✓ Plastmasas logus; ✓ Metāla durvju ražošanu; ✓ Uzstādīšanu; ✓ Pandusu ražošanu; ✓ Siltumnīcas Piedāvājam: PIEDĀVĀJAM VISA VEIDA DURVIS: standarta durvis, metāla durvis pēc pasūtījuma, metāla durvis ar MDF apdari, stiklotas durvis, metāla durvis ar vitrāžu, masīvkoka durvis, iekšdurvis ar rorplates pildījumu, sertificētas ugunsdrošās durvis, tehniskās durvis.

JulStamp, SIA

Brīvības 22, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Krūzīšu apdruka , uzlīmes, dāvanu kartes, Prezentreklāma, kalendāri, Datumzīmogi, numeratori, zīmogpildspalvas, Nozīmītes, T-kreklu, lietussargu apdruka , Reklāmas suvenīri, vizitkaršu izgatavošana, izmēri, vizītkaršu

Marpro, SIA

Gustava Zemgala gatve 71a, Rīga, LV-1039
Apraksts: Darba apģērbi un darba apavi no vadošajiem nozares zīmoliem mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā. Individuāls darba apģērbs ar Jūsu logo izšuvumu vai druku un piegādi līdz durvīm visā Latvijā.

Esko AA, SIA

Laimdotas 2a, Rīga LV-1006
Apraksts:

Kompānija „ESKO AA” veiksmīgi darbojas Latvijā kopš 2005. gada. Mēs piedāvājam: elektrosadaļu montāžu līdz 2500A; automātikas un vadības sadaļu montāžu; reaktīvās jaudas kompensācijas iekārtu montāžu, piegādi, uzstādīšanu un apkopi. Elektrotīkla parametru un kvalitātes mērījumi. Elektro sadaļu termogrāfija. Zibens aizsardzība, zemējumu un potenciālu izlīdzināšana. Pārsprieguma aizsardzība. Elektromontāžas darbi.

Triko, Salons

Liepājas 7, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Piedāvājam::

Šeit Jums ir iespēja iegādāties kvalitatīvus apģērbus no Latvijas ražotāja "Magnolica". Šeit varēsiet iegādāties arī Latvijā ražotu kokvilnas satīna gultas veļu. Piedāvājam pasūtīt gultas veļu Jums vajadzīgajos izmēros, krāsās un komplektācijās! Dažādu izmēru un krāsu frotē dvieļi, priekšauti, virtuves dvieļi. Piedāvājam arī igauņu ražotāja "Friends Textile" apakšveļu, Igaunijā ražotas segas un spilvenus. Poļu firmas "Wadima" sieviešu, vīriešu un bērnu apakšveļa, nakts veļa, halāti. Piedāvājumā - kleitas, svārki, bikses, topi, tunikas, blūzes, džemperi, bītlenes. Atradīsiet sev piemērotu peldkostīmu vai peldbikses no firmas "Maris" un Latvijas ražotāja "Diva Sharm". Piedāvājam arī firmu "Loretta", "Diva Sharm" un "ValmirA" krūšturus ar un bez kauliņa, plašā izmēru diapazonā no 75 līdz 120.

Magnolica-shop.com, SIA Olivia Style internetveikals

Saulgriežu 4, Jūrmala LV-2008
Mūsu pakalpojumi atšķiras:: ✓ mēs esam ražotāji; ✓ drēbes no trikotāžas un tekstilizstrādājumiem; ✓ liela sortimenta izvele; ✓ dažādas krāsas; ✓ ražotāja garantija; ✓ modeļi, kas lieliski pieguļ figūrai; ✓ mazi, vidēji, lieli izmēri; ✓ individuala pieeja katram klientam; 100% precizitāte pasūtījumu izpildē. Lielāka izvēle un visas akcijas pieejamas tikai interneta veikalā! WWW.MAGNOLICA-SHOP.COM 

BuvMark, IK

Aleksandra 17, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

Mūsu izstāžu zālē jūs varat iegādāties apdares materiālus, pasūtīt griestu montāžu, mēbeļu izgatavošanu vai pilnu dzīvokļa renovāciju "līdz atslēgai".

Salons ir oficiālais Silk Plaster pārstāvis. Mēs strādājam tikai ar kvalitatīviem materiāliem

AG Wood, SIA

Pils 13a, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Piedāvājam:

Mēbeles mājas labiekārtošanai un biroja praktiskumam. Mēbeļu komponenti un interjera elementi. Ozola, bērza, priedes, dižskābarža, kā arī MDF, KSP un lamināta materiāli ar dažādām apdarēm un īpašībām, iepakoti kastēs nosūtīšanai klientam. Virtuves mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, izgatavošana un uzstādīšana.

Izgatavojam dažadu veidu mazu koku formu izstrādājumus no masīvkoka.

Piemēram salvešu riņķus, dažādus dekorus ar lina aukliņu, dāvanu kastes kā arī piedāvājam dekoru apdruku vai gravēšanu.

ZĀĢMATERIĀLI.

Bērza koksnes ēvelētas vai neēvelētas sagataves, kas sastāv no fiksēta vai garumā audzēta garuma; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

IEKŠTELPU MATERIĀLI.

Ozola, oša, dižskābarža, priedes un apses koksnes līmēti pakāpieni un palodzes, kuru malas ir iespējamas ar rundējumu, kā arī roku balsti un reliņi. Pakāpieni no veselām vai garumā audzētām sagatavēm; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

Priedes koksnes logu apdares paneļi, kājlīstes, durvju apdares līstes.

Produktus iespējams nokrāsot ar ūdens bāzes krāsu.

KURINĀMAIS.

Kvalitatīva alkšņa un bērza koksnes kamīnmalka.

MIK Print, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Jelgavas 68, Rīga LV-1004
Galvenie darbības virzieni:: ✓ sietspiede, ✓ industriālā sietspiede, ✓ reklāmas apģērbu un priekšmetu apdruka, ✓ tekstila, ✓ pūku druka. Apraksts:

"MIK PRINT" ir mūsdienīgs, radošs un atsaucīgs poligrāfijas uzņēmums. Uzņēmuma vadošais personāls ir ar vairāk kā 20 gadu pieredzi sietspiedes, poligrāfijas un prezentreklāmas darbu izgatavošanā.

Apdruka SIA

Ozolu iela 266, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Informācija no uzņēmumu reģistra