Apmācība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Jurlingva, Tulkojumu un valodu centrs

Raiņa 101-2.st., Jūrmala LV-2016
uzņēmumiem, svešvalodās, valodu kursi, valodu kursi Jūrmalā, valodu kursi Kauguri, valodu apmācība ,, valodu apmācība Jūrmalā, valodu apmācība Kauguri, svešvalodu kursi, svešvalodu kursi Jūrmalā, svešvalodu

Bora NC, SIA

Brīvības gatve 193A, Rīga, LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ tehnikas piegāde uz objektu ✓ konsultācijas un apmācības tehnikas lietošanā, atbilstību veicamajiem darbiem ✓ palīdzības sniegšana celtniecības tehnikas vai elektroinstrumentu izvēlē Jūsu veicamajiem darbiem ✓ kvalitatīvs un ātrs Jūsu tehnikas remonts ✓ nepieciešamās rezerves daļas un piederumi Jūsu tehnikai ✓ individuāla pieeja katram klientam, profesionalitāte, darba pieredze un draudzīgas cenas

Satiksme-Z, SIA, Autoskola

Rīgas 6, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Autovadītāju apmācība , autokursi Preiļos, A, B, C, D, E kategorijas Preiļos., Autovadītāju kursi, šoferu kursi, apmācība : auto vadītāju. Autoskola. Autoskolas. Auto kursi.

DiXDi, SIA

Tērvetes 67B, Jelgava LV-3008
Apraksts:

Kases aparātu tirdzniecība, noma un serviss. Apmācība darbam ar kases aparātu.

EK Sistēmas, SIA, Elektromateriālu vairumtirdzniecība

Katlakalna 4A, Rīga, LV-1073
"EK Sistēmas" produktu grupas:: ✓ Zemsprieguma iekārtas ✓ Automatizācija ✓ Instalācijas materiāli ✓ Slēdžu, rozešu sērijas ✓ Kabeļu kanāli, renes, trepes ✓ Apgaismojums ✓ Kabeļi un vadi "EK Sistēmas" pakalpojumi:: ✓ Reaktīvās jaudas kompensācijas risinājumi ✓ Elektrotīkla mērījumi un analīze ✓ BMS projekta izstrāde ✓ Apgaismojuma aprēķini, mērījumi, eksperimenti ✓ Semināri un apmācības

Grobiņas autoskola, SIA

Skolas 1, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Apraksts:

"Grobiņas autoskolā" teorijas apmācība bez maksas. Teorētiskā apmācība: pasniedzējs Ivars Pelēķis. Praktiskā auto vadīšana: instruktors Ivars Pelēķis.

 

ZL.LV iesaka

Mīlulis, SIA

Murjāņu 93, Rīga, LV-1064
Apraksts:

Mūsu pirmsskolas izglītības iestāde lepojas ar bērncentrētu kolektīvu, drošu vidi, individuālu pieeju un pārdomātu mācību satura īstenošanu.

Alegria, eksotisko flamenko deju studija

Ogre, Ogres nov. LV-5001
DEJU KURSI IESĀCĒJIEM (FLAMENCO, VĒDERDEJAS):

DEJU Centrs "Alegria" ir vieta, kur jebkurš interesents (deju kursi IESĀCĒJIEM, deju apmācības IESĀCĒJIEM) var apgūt populāras dejas kā flamenko, vēderdejas, Dienvidindijas klasiskās dejas Bharata Natyam stilu, čigānu (Romu) dejas un Bolivudas stila dejas. Sniedzam deju priekšnesumus jūsu pasākumos, festivālos, sarīkojumos, liela mēroga pilsētu svētkos u.c.  Sazināties varat arī pa e-pastu: ilze.alegria@inbox.lv; alegria.ilze@gmail.com; WhatsApp: 29453434

 

ZL.LV iesaka

Mēs esam līdzās, rehabilitācijas centrs

Lēdmanes 2, Rīga, LV-1039
Apraksts:

"Mēs esam līdzās" ir sertificēts medicīniskās rehabilitācijas centrs, kas sniedz NVD apmaksātus pakalpojumus bērniem un pieaugušajiem, kā arī sociālo pakalpojumu sniedzējs - "Mēs esam līdzās" strādā Rīgas Domes finansēts Sociālās Rehabilitācijas Dienas Centrs bērniem ar kustību traucējumiem. Rehabilitācijas centrs ir Rīgas Stradiņa universitātes studentu klīniskās apmācības bāze, tas nodrošina arī profesionālās pilnveides programmas rehabilitācijas speciālistiem. Rehabilitācijas centrā “Mēs esam līdzās” strādā starpdisciplināra komanda – FRM ārsts, fizioterapeiti, ergoterapeiti, logopēdi, sociālais darbinieks, speciālie pedagogi, medicīnas māsa, asistenti, mūzikas pedagogi.

LV nodokļi, SIA

Dārzu 18, Rēzekne, LV-4601
Apraksts: Uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir nodokļu konsultāciju sniegšana uzņēmējiem, finanšu konsultācijas, uzņēmuma finanšu rezultātu un rādītāju analīze, plānošana un konsultēšana, grāmatvedības politikas un metodikas izstrāde uzņēmuma struktūrā un darbības optimizācijā, uzņēmumu reģistrācija, apvienošana, sadalīšana, pārstāvēšana dažādās instancēs (Valsts ieņēmumu dienestā, Uzņēmumu reģistrā, tiesā utt.). Zvērināta revidenta pakalpojumi (Gada pārskata revīzija, Ierobežota pārbaude, UIN deklarācijas pārbaude un citi). Gada pārskata sastādīšana un deklarāciju sagatavošana un iesniegšana VID, dažādas atskaites un vēstules, kā arī visāda cita veida korespondence.

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala, LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija

 

Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

Ozolaine, izglītības un atpūtas biedrība

"Jānīši", Balbiši, Ozolaines pagasts, Rēzeknes nov., LV-4633
Apraksts:

Izglītības un atpūtas biedrība „OZOLAINE” ir dibināta 2007. gada 7. novembrī, struktūrvienība - Profesionālās izglītības centrs „IDEJA” 2011. gada 22. februārī.

Tālākizglītības centra „IDEJA” mērķis ir īstenot profesionālās tālākizglītības, profesionālās pilnveides un neformālās izglītības programmas. Lai nodrošinātu iedzīvotāju iespēju paaugstināt profesionālās izglītības līmeni, apgūt jaunu profesiju vai apgūt darba tirgū aktuālās pamata prasmes, izglītības centrs piedāvā dažādas izglītības programmas, ar kurām var iepazīties mūsu mājas lapā.

Mūsu darbības panākumu pamatā ir kvalitatīvi organizēta un īstenota apmācība, augsti kvalificēti un pieredzējuši pedagogi, kā arī pozitīva un radoša izglītības vide. Rezultāts- profesionāls, konkurētspējīgs darbinieks un apmierināts darba devējs. 

Akadēmiskās informācijas centrs, nodibinājums

Dzirnavu 16-3.st., Rīga LV-1010
Apraksts:

Akadēmiskās informācijas centrs kopš 1995. gada ir Latvijas pārstāvis Eiropas Padomes/UNESCO diplomatzīšanas tīklā ENIC un Eiropas Savienības diplomatzīšanas tīklā NARIC. Latvijas ENIC/NARIC īsteno šādas funkcijas:

✓ veic ārzemju diplomu ekspertīzi Latvijā (atbilstoši Izglītības likuma 11.1.pantam), ✓ sniedz informāciju par Latvijas izglītības sistēmu ENIC/NARIC tīklam, ārvalstu augstskolām, interesentiem Latvijā.

International Property Service, SIA

Bāriņu 15, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Aijas Lībekas grāmatvedība. Pilns grāmatvedības cikls. Pakalpojumus sniedz Liepājā, Kurzemē un visā Latvijā. Klientu ērtībai e-pasts: figaro9@inbox.lv

GF AUDITS, SIA

Šarlotes 5, Rīga LV-1001
Riski.lv komanda NILLTPFN likuma subjektiem piedāvā:: ✓ Konsultācijas NILLTPF novēršanas un sankciju prasību izpildes jautājumos, tai skaitā gatavojoties NILLTPF novēršanas un sankciju prasību izpildes pārbaudei; ✓ Ārpakalpojuma grāmatveža licences saņemšanai nepieciešamās konsultācijas un palīdzību dokumentācijas sagatavošanā; ✓ Pielāgotu NILLTPF novēršanas un sankciju pārvaldīšanas iekšējās kontroles sistēmas (IKS) dokumentu izstrādi; ✓ Mācības NILLTPF novēršanas un sankciju prasību izpildes jomā, tai skaitā klientu darījumu uzraudzības un padziļinātās izpētes jautājumos; ✓ Palīdzību komunikācijā ar uzraudzības un kontroles iestādēm NILLTPFN likuma izpildes jautājumos (paskaidrojuma sagatavošana, pārsūdzība u.c.).
ZL.LV iesaka

Agande finanses, SIA

Eiropas projektu izstrāde
Tūristu 1 - 2.st., Saldus, Saldus nov., LV-3801
Apraksts:

Izmantojot mūsu pakalpojumus, Jums vairāk laika un līdzekļu atliks sava uzņēmuma veiksmīgai vadībai. Grāmatvedības un juridisko pakalpojumu sniegšana.

DUO GROUP, SIA

Ausekļa 2-10, Rīga LV-1010
Produkti/Pakalpojumi:: ✓ Medicīnas preces ✓ Medicīniskās tehnoloģijas ✓ Ķirurģiskie risinājumi ✓ Vairumtirdzniecība un industriālie pakalpojumi

 

1. Vienreizējās lietošanas medicīnas preces

2. Ķirurģiskie instrumenti

3. Individuālie Aizsardzības Līdzekļi (IAL)

4. Brūču Aprūpe

5. Inkontinence un Pacientu Aprūpe

6. Higiēna, Tīrīšana un Dezinfekcija

7. Pamata Medicīniskās Ierīces

8. Medicīnas Aprīkojums, Medicīnas Ierīces un Medicīnas Mēbeles

9. Covid-19 Risinājumi

Svētā Jāņa palīdzības, mācību centrs Socio

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Mācību centrs:

Mācību centrs "Socio" nodrošina izglītības programmu īstenošanu sociālās palīdzības un veselības aprūpes jomā strādājošajiem. Tiek organizēti dažādi tematiskie semināri un konferences.

ZL.LV iesaka

SGS Sistēmas, SIA, Skaņas, gaismas, skatuves iekārtu tirdzniecība

Plēnes 4, Rīga, LV-1046
Apraksts:

"SGS Sistēmas" ir "vienas pieturas" uzņēmums, kas piedāvā tehnisko risinājumu klāstu jebkurai publiskai Telpai un Notikumam, neatkarīgi no to apjoma un nozīmīguma.Profesionālo skaņas, gaismas un skatuves iekārtu vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība. Tehnisko projektu un risinājumu izstrāde. Projektu uzraudzība. Iekārtu remonts un lietotāju apmācība. Tiešās piegādes no pasaules labākajiem, izklaides industrijai ražojošiem uzņēmumiem.

Sociālā kafejnīca ”Vecmīlgrāvis”

Meldru 2, Rīga, LV-1015
Sociālā kafejnīca:

Vieta nesteidzīgām sarunām pie tējas vai cigoriņu kafijas 2x mēnesī. Izglītojoši semināri – nodarbības 1x mēnesī. Rīgas Sociālā dienesta sociālā darbinieka informatīvas konsultācijas. Iespēja saņemt Eiropas Atbalsta fonda vistrūcīgākajām personām atbalsta komplektus.