Apmācība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Skrivanek Baltic, SIA, Valodu skola

Lāčplēša 87C, Rīga LV-1011
svešvalodu kursi Zoom, svešvalodu nometnes, svešvalodu tests, valodas kursi, valodas kursi online, valodu apmācība , , valodu apmācība centrs, valodu apmācības, valodu audits, valodu centrs, valodu kursi, valodu kursi

LatInSoft, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Mihoelsa 56, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: LatInSoft – kompleksi IT risinājumi – grāmatvedības programmas GrinS, uzņēmuma vadības risinājumi GrinS|5, specializētas programmatūras izstrāde, mājaslapu izstrāde, datortehnika un tehniskais serviss, profesionāla apmācība.

DDA Orthopaedics, SIA

Baložu 32-2, Rīga LV-1048
Par uzņēmumu:

SIA "DDA Orthopaedics" ir tehniskās ortopēdijas centrs, kurš nodarbojas ar individāli izgatavotu tehnisko palīglīglīdzekļu izgatavošanu. SIA "DDA Orthopaedics" strādā augsti kvalificēti tehniskie ortopēdi ar lielu pieredzi tehnisko palīglīdzekļu izgatavošanā un pacientu apmācībā tos lietot.

Liepājas skaitlis, SIA

Flotes 16, Liepāja LV-3405
Par uzņēmumu:

SIA "Liepājas skaitlis" sniedz uzskaites, grāmatvedības, audita un revīzijas pakalpojumus, kā arī konsultē nodokļu jautājumos.

 

ARS Veselības centrs

Blaumaņa 11/13, Rīga, LV-1011
Apraksts: Klīnika "Medicīnas centrs ARS" dibināta 1988. gadā un ir viena no lielākajām un novērtētākajām medicīnas klīnikām Latvijā, kas pulcē valsts vadošos medicīnas speciālistus un izmanto jaunākās tehnoloģijas, inovācijas un aktuālākos zinātnes atklājumus gan pašā Rīgas centrā, gan filiālēs.

Grant Thornton Baltic, SIA

Blaumaņa 22, Rīga LV-1011
Mūsu sniegtie pakalpojumi:: ✓ Revīzijas (audita) pakalpojumi; ✓ Grāmatvedības pakalpojumi; ✓ Juridiskie pakalpojumi; ✓ Nodokļu pakalpojumi; ✓ Finanšu un biznesa konsultācijas; ✓ Vērtēšanas pakalpojumi. Apraksts:

"Grant Thornton Baltic" ir dibināts 1992.gadā un ir revīzijas, grāmatvedības nodokļu, juridisko un finanšu konsultāciju sniedzējs Baltijas valstīs, un tā īpašnieki ir vietējie partneri. Pašlaik 16 partneri, vairāk nekā 200 pieredzējuši speciālisti sniedz pilnu pakalpojumu klāstu vairāk nekā 2600 klientiem.

DuCoDot, SIA

Ausekļa 11 - 221, Rīga, LV-1010
Apraksts:

SIA "DUCODOT" ir grāmatvedības un juridisko pakalpojumu uzņēmums, kas dibināts 2005. gadā. Savus pakalpojumus DUCODOT sniedz dažādu nozaru uzņēmumiem.  SIA "DUCODOT" komandā strādā augsti kvalificēti speciālisti un eksperti, kuri ir izcili finanšu un grāmatvedības profesionāļi – viņu darbs palīdz nodrošināt mūsu klientiem efektīvu un korektu grāmatvedības kārtošanu un vešanu, kas atbilst klienta izvirzītajām prasībām. DUCODOT speciālistiem ir ne tikai atbilstoša izglītība, bet arī ilggadēja pieredze, lai varētu nodrošināt grāmatvedības uzskaiti saskaņā ar Latvijas likumdošanu un starptautiskajiem grāmatvedības standartiem. "DUCODOT" komandai ir ilggadēja pieredze grāmatvedības pakalpojumu sniegšanā kuģniecības uzņēmumiem – kuģu īpašniekiem un menedžeriem. Starp šiem pakalpojumiem ietilpst arī darba algas aprēķins jūrniekiem saskaņā ar Latvijas un citu valstu likumdošanu. Mūsu rīcībā ir ne tikai pieredze un zināšanas, bet arī motivācija, lai nodrošinātu jebkuram uzņēmējam vissvarīgāko – kvalitāti, operativitāti un precizitāti. Un pats galvenais – esam elastīgi, piemērojot cenas par pakalpojumiem, ņemot vērā klienta vēlmes un iespējas 

Elektrodi, SIA

Turpinām strādāt klātienē ievērojot piesardzību!
Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA "Elektrodi" ir metināšanas, metālapstrādes iekārtu un materiālu vairum un mazumtirdzniecības uzņēmums, kas izveidots 2010. gadā. Pēc vairāku gadu veiksmīgas darbības SIA "Elektrodi" ir nostiprinājuši savas pozīcijas tirgū. Mūsu uzņēmuma speciālisti spēj rast individuālus risinājumus katra klienta komplicētai problēmai. Uzņēmums pārstāv pasaulē pazīstamus zīmolus. Spējam īstenot klienta vēlmes no idejas līdz pēcgarantijas aprūpēm, nodrošinot savām piegādātajām iekārtām servisu un apmācības. No 2014. gada uzņēmumam ir filiāles Rīgā un Liepājā, bet mūsu tirdzniecības pārstāvji darbojas visā Latvijas teritorijā.

Apgāds Zinātne, SIA

Akadēmijas laukums 1-609, Rīga LV-1050
Grāmatas: ✓ Raksti ✓ Sērijizdevumi ✓ Latvijas arhitektūras un mākslas pieminekļi ✓ Folkloristikas bibliotēka ✓ Novadu folklora ✓ Personība un daiļrade ✓ Latviešu pamattekstu pētījumi ✓ Kultūrvēsturiskie izdevumi ✓ Literatūrzinātne ✓ Folklora, mitoloģija ✓ Filozofija ✓ Daiļliteratūra ✓ Teātra vēsture ✓ Medicīna ✓ Teoloģija ✓ Mācību literatūra ✓ Sabiedriskās zinātnes, politoloģija ✓ Arheoloģija, etnogrāfija ✓ Valodniecība ✓ Antīkā literatūra ✓ Bērnu literatūra ✓ Vēsture ✓ Elektroniskās grāmatas

”DCSI Serviss, SIA, DŪCIS Racing autoserviss Jaunmārupē

"Ieķi", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Pakalpojumi: ✓ Autoserviss ✓ Sporta automašīnu apkope un pārbūve ✓ Auto rezerves daļas Apraksts:

Ar automašīnām un autosportu nodarbojamies jau vairāk kā 15 gadus!

Sākotnēji prioritāte bija autosports, kas pakāpeniski pārtapa par sporta automašīnu un vēlāk arī ielas automašīnu remontu.

2015. gadā tika nodibināts jauns uzņēmums, kas saviem klientiem piedāvā kvalitatīvu auto remontu un individuālu pieeju.

HO Estate, SIA

"Kļavulapas", Mārupe, Mārupes nov., LV-2167

HO Estate piedāvā telpu nomu 4 biroju centros:

✓ lielā biroju centrā Krasta Biroji Mazā Krasta iela 83, Rīga; ✓ elegantā biroju centrā Bieķensalas Biroji, Bieķensalas iela 26, Rīga; ✓ mūsdienīgā biroju centrā Neretas Biroji, Neretas iela 2 k-1 -107, Rīga; ✓ daudzveidīgā biroju centrā Graudu Biroji, Dīķa iela 44, Rīga.

GOLFA APMĀCĪBA, SIA

Gaujas iela 35 – 2, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Informācija no uzņēmumu reģistra

Antons Jakimenko - autovadītāju apmācība

Ķiršu 5, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Apmācība: autovadītāju, autoskolas

Apmācību apvienība, SIA

Saules 13, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apmācība: grāmatvedībā

Pārtikas kvalitāte un apmācība, SIA

Zahārija Stopija iela 11 – 8, Upeslejas, Stopiņu pag., Ropažu nov., LV-2118
Informācija no uzņēmumu reģistra

Inspecta Academy, mācību centrs

Skanstes 54A, Rīga, LV-1013
apmācība , darbinieku apmācība , kvalifikācijas paaugstināšana, atkārtota zināšanu pārbaude., , apkalpojošā personāla apmācība .