Apsaimniekošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

BAO, AS, Bīstamo atkritumu savākšanas punkts

G.Astras 7, Rīga LV-1084
BAO pakalpojumi:: ✓ Elektronikas un elektronisko atkritumu pārstrāde ✓ Rūpniecības un ražošanas atkritumu utilizācija ✓ Piesārņotas grunts attīrīšana ✓ Konfidenciālu dokumentu iznīcināšana ✓ Veselības aprūpes atkritumu utilizācija ✓ Smagos metālus saturošu atkritumu pārstrāde un utilizācija ✓ Preču iznīcināšana ✓ Autoservisu atkritumu apsaimniekošana ✓ Azbests ✓ Sadzīves bīstamie atkritumi ✓  

BAO, AS, Bīstamo atkritumu savākšanas punkts

Mūkusalas 59, Rīga LV-1004
, nolietota sadzīves elektrotehnika, nolietotās sadzīves tehnikas, elektrotehnikas pieņemšana, apsaimniekošana ,  Bīstamo atkritumu apsaimniekošana . Bīstamo atkritumu savākšana.

BAO, AS, Gardenes bīstamo atkritumu novietne

Auri , Auru pagasts, Dobeles nov. LV-3710
A/S "BAO" sadarbībā ar RD Vides departamentu ir izveidojusi bīstamo atkritumu, nolietotās elektronikas, elektrotehnikas pieņemšanas punktu. Iedzīvotāji - privātpersonas bez maksas var nodot: nolietotas, nederīgas, lietotas, nolietotas, (nederīgas elektrotehnikas, elektronikas aparatūras:

Saldus komunālserviss, SIA

Mazā 6, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Pakalpojumi: ✓ Ūdensapgāde un kanalizācija ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Kapsētas pakalpojumi Par uzņēmumu:

Uzņēmums dibināts 1945. gadā kā Saldus pilsētas "Komunālo uzņēmumu kantoris". Ar 1950. gadu tiek nomainīts nosaukums uz "Komunālo uzņēmumu kombināts" ("KUK"). "KUK" pakļautībā ir vairākas nozares, kuras laika gaitā ir mainījušās, jo nav bijušas rentablas. 2003. gada 6. novembrī "KUK" tiek pārdēvēts par SIA "Saldus komunālserviss" ar mērķi uzlabot Saldus pilsētas komunālās saimniecības darbību. Uzņēmumā strādā 40 kvalificēti darbinieki ar atbilstošu profesionālo un lielu darba pieredzi.

ABC Tech, SIA

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Apraksts:

"ABC Tech" ir Latvijas būvniecības uzņēmums. Piedāvājam būvniecības un nekustamā īpašuma apsaimniekošanas pakalpojumus visā Latvijas teritorijā. Profesionāli ierīkojam un atjaunojam hidroizolāciju. Veicam sanācijas darbus. Apdares darbi - reģipša sienu un elementu uzstādīšana, tapešu montāža, sienu un griestu špaktelēšanas darbi, apmešanas darbi, fasādes siltināšanas darbi, sienu, griestu, grīdas, koka, fasādes krāsošanas darbi u.c.

TK, SIA

"Lejasvītoli" , Trapenes pagasts, Smiltenes nov., LV-4348
Pakalpojumi:

Mežizstrādes pakalpojumi:

Koku zāģēšanas/zāģeru pakalpojumi

Koku pievešanas pakalpojumi

Mežsaimniecības pakalpojumi:

Jaunaudžu un agrotehniskās kopšanas pakalpojumi

Platību attīrīšana no apauguma

Pameža tīrīšanas pakalpojumi

Koku stādīšanas pakalpojumi

 

Ozols IS, SIA

Dzintara 2, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Uzņēmums galvenokārt specializējas:: ✓ meža īpašumu un cirsmu iegādē, ✓ mežistrādes un transporta pakalpojumu sniegšana, ✓ kokmateriālu tirdzniecība un enerģētiskās koksnes ražošana. SIA Ozols IS ir mežistrādes uzņēmums.:

Mūsu bizness ir mežizstrādes pakalpojumu sniegšana, kas specializējas drošā un efektīvā kokmateriālu ieguvē. Ar pieredzējušu mežizstrādātāju un mūsdienīga aprīkojuma komandu esam veltīti kvalitatīvu rezultātu sniegšanai saviem klientiem. Mēs saprotam ilgtspējīgas mežsaimniecības prakses nozīmi un esam apņēmušies saglabāt mūsu mežu veselību un skaistumu nākamajām paaudzēm. Mūsu mežizstrādes pakalpojumi ir paredzēti, lai maksimāli palielinātu mūsu klientu koksnes ieguldījumu vērtību, vienlaikus samazinot ietekmi uz vidi. Neatkarīgi no tā, vai esat privāts zemes īpašnieks vai liela komercorganizācija, mums ir zināšanas un resursi jūsu vajadzību apmierināšanai. Tāpēc, ja meklējat uzticamu partneri savām mežizstrādes vajadzībām, meklējiet ne tālāk par mūsu biznesu. Mēs esam šeit, lai palīdzētu jums gūt maksimālu labumu no saviem mežiem.  

LEAnD, SIA, Grāmatvedības birojs

Lāčplēša 88 k.1, Rīga LV-1003
Grāmatvedības birojs:

Mūsu draudzīgais kolektīvs sniedz kvalitatīvus grāmatvedības pakalpojumus un palīdz atrisināt dažāda veida jautājumus. Pieredze grāmatvedības jomā 10-35 gadi, katru gadu uzņēmuma darbinieki paaugstina savas prasmes un zināšanas, jo likumdošana ļoti bieži mainās. Mums ir ļoti svarīga mūsu uzņēmuma reputācija, tieši tāpēc mēs sekojam līdzi visām izmaiņām nodokļu likumdošanā; mūsu darbinieki regulāri piedalās dažādos semināros par izmaiņām likumos, nodokļos un grāmatvedības uzskaitē, lai mūsu klients saņemtu viņam izdevīgāko grāmatvedības risinājumu.

SSB Timber, SIA

Linejciems, "Ilbatas" , Lībagu pagasts, Talsu nov. LV-3258
Par uzņēmumu:

Pieredze, zinoša komanda un ilgtspējīgi pārvaldības rīki ļauj mūsu uzņēmumam radīt dažādus individuālus apsaimniekošanas risinājumus visa veida īpašumiem. Veicam arī plaša spektra demontāžas un labiekārtošanas darbus, izbūvējam ceļus, nobrauktuves un grāvju sistēmas.

15 gadu pieredze mežsaimniecības nozarē. Apsaimniekojam dažāda rakstura mežus un nemeža teritorijas ar apaugumu. Aicinām sadarbībai!

Skrunda, SIA

"Zivsaimniecība" , Skrundas pagasts, Kuldīgas nov., LV-3326
Par uzņēmumu:

Zivsaimniecības uzņēmums "Skrunda", karpu dīķu apsaimniekotājs. Saldūdens zivju audzēšana un dzīvu zivju realizācija.

RR CHOICE, SIA

"Vizbuļi 1" -4, Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Par uzņēmumu:

Veicam tāmēšanas darbus gan mazākiem, gan lielākiem objektiem, pamatu izbūvei, jumtu izbūvei, mūrēšanai un citiem iekšdarbiem. Veicam būvju tāmēšanu, balstoties uz projekta risinājumiem, no pamatiem līdz slēdzenei (A-Z). Tāmēšana bankai, ES fondiem, vērtētājiem, apdrošinātājiem. Tāmes tiek gatavotas atbilstoši aktuālām būvdarbu, materiālu un mehānismu izmaksām. Klienti mūsu tāmes iesniedz Latvijas bankās finansējuma piesaistei. 

Javekss, SIA

Valmiermuiža, Alejas 12/3, Valmieras pagasts, Valmieras nov. LV-4219
Pakalpojumi:: ✓ Mežizstrādes pakalpojumi ✓ Tehnikas pakalpojumi ✓ Ekskavatora pakalpojumi ✓ Izvedējtraktori mežizstrādei ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Auto evakuatora pakalpojumi ✓ Telpu noma

 

Apraksts:

SIA "Javekss" dibināts kā mežizstrādes un kokapstrādes uzņēmums. Laikam ejot, uzņēmums ir attīstījies līdz loģistikas, mežu un citu nekustamo īpašumu finansēšanas, apsaimniekošanas, izstrādes un loģistikas uzņēmumam. Uzņēmumam ir pašam savas tehnikas vienības mežizstrādei, pārvadājumiem, pārkraušanai un citai kravu loģistikai. Piedāvājam autoevakuatora un ekskavatora pakalpojumus. Iznomājam noliktavu un ražošanas telpas Valmierā un citviet Latvijā. SIA "JAVEKSS" pērk mežus, cirsmas un zemi visā Latvijā.

Meža eksperti, SIA

Mūkusalas 72f, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Meža kopšana ✓ Meža īpašumu iegāde ✓ Cirsmu iegāde un atjaunošana ✓ Lauksaimniecības zemju un viensētu iegāde ✓ Meža invetarizācija Par mums::

Mēs – Meža Eksperti – esam entuziasti, kuri mežsaimniecībā – salīdzinoši konservatīvā saimniecības nozarē – saskata lielu inovāciju potenciālu. Mums mežs nav tikai kokmateriāli vai malka – tā ir daļa no mūsu dzīves telpas un atjaunojams ilgtermiņa aktīvs. 

Mūsu mērķis ir sniegt palīdzību privātajiem meža īpašniekiem, lai veicinātu inovatīvu un ilgtspējīgu mežu apsaimniekošanu Latvijā, ievērojot līdzsvaru starp apkārtējās vides saglabāšanu un meža īpašnieku interesēm. Saglabāsim mežus un dabas daudzveidību nākamajām paaudzēm kopā!

Kurzemes Dziļurbums, SIA

Avotu 2-2, Liepāja LV-3401
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Dziļurbuma aku urbšana, ✓ Aku tīrīšana (atpumpēšana), ✓ Dziļurbumu likvidācija (tamponāža), ✓ Dziļurbumu sūkņu izstādīšana, ✓ Ģeotermisko urbumu urbšana, ✓ Siltumsūkņu uzstādīšana, ✓ Ūdensvada ierīkošana, ✓ Kanalizācijas ierīkošana, ✓ Santehnisko darbu veikšana.

Nodrošinām visu mūsu piedāvāto darbu projektēšanu un nepieciešamo dokumentu noformēšanu.

Ezeru un purvu izpētes centrs

"Purvīši" , Brīvzemnieku pagasts, Limbažu nov. LV-4063
Ezeru un purvu izpētes centrs:

Mūsu mērķi:

✓ veikt zinātniskos pētījumus, informēt un izglītot sabiedrību par vidi, īpaši par ezeriem un purviem un ar tiem saistītajiem procesiem pagātnē, mūsdienās un iespējamām izmaiņām nākotnē; ✓ ar fundamentālu un lietišķu aktivitāšu palīdzību veicināt pārdomātu dabas resursu, īpaši sapropeļa un kūdras resursu izmantošanu; ✓ veicināt izpratni par zinātnisko pētījumu nozīmi un to pielietošanas iespējām purvu un ezeru apsaimniekošanā; ✓ balstoties uz pētījumu rezultātiem, izstrādāt metodes un ieteikumus ezeru, purvu un vides apsaimniekošanai, veicināt labas prakses piemērus un ilgtspējīgu vides attīstību; ✓ sadarboties ar vietējām un starptautiskām organizācijām, sabiedrībām, valsts institūcijām, komersantiem, un privātpersonām, kas saistītas ar ezeru, purvu un vides izpēti un/vai apsaimniekošanu.

Tiekamies pie ezeriem, purvos un mežos, lai kopā izlemtu kādā vidē vēlamies dzīvot un kā apsaimniekot to, ko daba mums ir sarūpējusi! 

Goldingen Digger, SIA

"Bāze" , Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

Irēna Kibelko, zvērināts advokāts

Graudu 43a, Liepāja LV-3401
Par mani: Irēna Kibelko - zvērināta advokāte ar 30 gadu pieredzi amatā. Sirdij ļoti tuvas ir civiltiesības, bērnu un ģimenes lietas, kā arī darba tiesības. Sniedzu juridisko palīdzību (arī ar dzīvokļu apsaimniekošanu saistītiem jautājumiem), gatavoju juridiskos dokumentus Liepājā, Kurzemē un citviet Latvijā. Pārstāvu tiesā personu likumīgās intereses.

Ekoforest, SIA

"Dreiņi" , Tirzas pagasts, Gulbenes nov. LV-4424
Par SIA "Ekoforest":

Uzņēmuma kolektīvs pulcē cilvēkus, kurus vieno mīlestība pret dabu, mežu un savu darbu. Mēs mežu uztveram ne tikai kā ekonomisko vērtību, bet arī kā emocionālo vērtību, tādējādi savā darba praksē mēs cenšamies sabalansēt šīs divas vērtības, nodrošinot maksimāli efektīvu mežu apsaimniekošanu.

Ar savu darbu un zināšanām gribam veicināt un nodrošināt Latvijas mežu fonda saglabāšanu un uzlabošanu. Ticam, ka zaļa un sakopta Latvija ir nepieciešama ne tikai šodienai, bet arī kā mantojums nākamajām paaudzēm

Wilo Baltic, SIA

Ķengaraga 10b, Rīga LV-1063
Par mums:

Neatkarīgi no tā, vai runa ir par piedāvājuma izveidi vai jaudas rādītājiem, dažādu iekārtu tipu parametru izvēli, konsultāciju sūkņu vai vadības ierīču izvēlē, vai vienkārši par atbalstu hidraulikas un vadības jautājumos, Wilo Baltic palīdzēs. Wilo izstrādā sūkņu risinājumus, kas nosaka jaunus nozares standartus apkures, kondicionēšanas un dzesēšanas, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmās. 1998. gads WILO vēsturē tika iezīmēts ar meitas uzņēmuma "WILO Baltic" izveidošanu Baltijas reģionā. No uzņēmuma Rīgas biroja tiek apkalpotas divas Baltijas valstis – Latvija un Igaunija. Baltijas reģionā WILO ienāca 1998. gadā, un 2018. gada aprīlī uzņēmums WILO BALTIC atskatījās uz divdesmit veiksmīgas darbības gadiem. Mātes uzņēmuma starptautiskā pieredze, WILO ražojumu stabilā kvalitāte un, protams, uzņēmuma darbinieku profesionalitāte un entuziasms ļāvis šajos gados izveidot solīdas ilgtermiņa darījuma attiecības ar valsts un municipālajiem uzņēmumiem, vadošajām celtniecības materiālu tirdzniecības firmām, būvuzņēmumiem un montāžas kompānijām.

MĀJAS APSAIMNIEKOŠANA,

Spartaka iela 9 – 13, Brankas, Cenu pag., Jelgavas nov., LV-3042
Informācija no uzņēmumu reģistra