Auto, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

RentMotors, Auto noma

Rīgas 11, Jelgava, LV-3002
Pakalpojumi: ✓ vieglo automašīnu noma; ✓ mikroautobusu noma; ✓ limuzīnu noma. Par mums:

"Rent Motors" sniedz profesionālus un uzticamus auto nomas pakalpojumus. Mūsu autoparkā ir 70 automašīnas labā tehniskā un vizuālā stāvoklī, vairākas no tām teicami nokomplektētas, lai katrs autovadītājs varētu izvēlēties savām prasībām, komfortam un cenu kategorijai atbilstošāko auto. Mēs īstenojam godīga, uzticama un uz ilgtermiņa sadarbību orientēta auto iznomātāja praksi, ko augstu vērtē mūsu pastāvīgie klienti un tūristi no ārzemēm.

JR Auto, SIA

Jelgavas 36, Rīga, LV-1004
Sniegtie pakalpojumi:: ✓ Dīzeļdzinēju automašīnu diagnostika un remonts ✓ Dīzeļdegvielas sprauslu pārbaude un remonts ✓ Jaunas un restaurētas sprauslas ✓ Dīzeļdegvielas augstspiediena sūkņu pārbaude un remonts ✓ Visu veidu dzinēju turbīnu remonts ✓ Turbīnu rezerves daļas ✓ Jaunas un restaurētas turbīnas

Nortire, SIA

Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Nortire ir viens no vadošajiem riepu tirgotājiem Baltijā.

SIA Nortire – riepu rūpnīcas Global Rubber Industry (GRI Tires) tiešā pārstāvniecība Latvijā.

Pārstāvam zīmolus – GRI, Camso (Solideal, Camoplast), Maxam, Techking, Ceat, TVZ axles, Mefro, Räder-Vogel, Tellure Rota, Minitop, Traxter, Slyagro, Mclaren tracks.

Uzņēmums piedāvā riepas, diskus, ķēdes un to sistēmas, asis piekabēm un riepu hermētiķus

✓ lauksaimniecības tehnikai un agregātiem, ✓ celtniecības tehnikai, ✓ ceļu būves tehnikai, ✓ noliktavas tehnikai.

Pēc pieprasījuma izgatavojam diskus un disku gredzenus.

Pieejamas asis piekabēm ar vai bez – ABS / bremzēm / stūrēšanas funkciju.

Mimoza, SIA, Ziedu salons Jēkabpilī

Pasta 29, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Mūsu piedāvājumā:: ✓ Apsveikuma pušķi; ✓ Ziedi kastē; ✓ Kāzām; ✓ Sērām; ✓ Telpu dekori; ✓ Dāvanas; ✓ Rota; ✓ Suvenīri; ✓ Interjera priekšmeti; ✓ Praktiskas lietas skaistumam un veselībai! Izbaudi dāvināšanas prieku!:

Mēs parūpēsimies, lai laimīgs būtu ne vien dāvanas saņēmējs, bet arī pats dāvinātājs. Rotas, suvenīri, interjera priekšmeti, praktiskas lietas skaistumam un veselībai – palīdzēsim izvēlēties, sakomplektēt un skaisti iesaiņot. Pat mazs nieciņš, glīti un asprātīgi noformēts, var kļūt par lielisku prieka avotu.

ZL.LV iesaka

ALANDEKO, veikals Kuldīgā

Pilsētas laukums 5, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.
ZL.LV iesaka

ALANDEKO, veikals, T/C Mols, žalūzijas, aizkari, markīzes

Krasta 46, Rīga, LV-1003
Spilveni, vāzes, sveces, auto , sadzīves priekšmeti, apgaismojums, grīdas segumi, glāzes, servīzes, aizkaru
ZL.LV iesaka

ALANDEKO, veikals, T/C SKY & MORE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Duntes 19A, Rīga, LV-1005
pasūtījuma, Mīkstās un korpusa mēbeles, Aizkaru stangas, Interjera lietas, Spilveni, vāzes, sveces, auto
ZL.LV iesaka

ALANDEKO, veikals, T/P Alfa, žalūzijas, aizkari, markīzes

Brīvības gatve 372, Rīga, LV-1006
Žalūzijas ruļļveida, rullo, horizontālās, bambusa, koka, vertikālās, alumīnija,auduma, motorizētas. Romiešu žalūzijas. Žalūziju ražošana. Aizsargslēģi, nojumes un markīzes. Dizaina, interjera priekšmeti, trauki un galda piederumi, mājas tekstils. Lampas. Audumu un aizkaru tirdzniecība. Aizkaru sistēmas ziemas dārziem. Paceļamie
ZL.LV iesaka

ALANDEKO, veikals, T/C SPICE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Jaunmoku 13, Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

ALANDEKO jeb ALAN LTD darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Uzņēmuma galvenās kompetences ir žalūziju, aizkaru un mēbeļu ražošana, kā arī interjera priekšmetu mazumtirdzniecība Latvijā, Lietuvā un Zviedrijā. Izveidots arī ērts interjera lietu interneta veikals alandeko.com.

ZL.LV iesaka

Alerģisko slimību izmeklēšanas un ārstēšanas centrs, medicīnas sabiedrība

Turpinām strādāt klātienē!
Firsa Sadovņikova 20 - 217, Rīga, LV-1003
Apraksts: Alerģisko slimību diagnostika un ārstēšana pieaugušajiem un bērniem. Konsultācijas sniedz sertificēti alergologi: vadītājs dr. med. V.Lozovskis, dr. A.Beķere, dr. S.Rezņikova, dr. I.Pakalna, dr. S.Puriņa, dr. Geletko, dr. R.Pakalne, dr. M.Selicka, dr. M.Poga, dr. V.Arnīte. Ir līgums ar NVD (Nacionālo veselības dienestu). Centrā veic pacientu ārstēšanu (alergēnu vakcīnas, autoserums u.c.) un dažādus izmeklējumus, nosakot specifiskās alergēnu iedarbības. Klīnisku medikamentu pētījumi.
ZL.LV iesaka

Autohim, SIA

Mēs strādājam bez izmaiņām
Rūpnīcu 3, Olaine, Olaines nov. LV-2114
Apraksts:

Uzņēmums Autohim ražo dzesēšanas šķidrumus (antifrīzu), automobiļu vējstiklu mazgāšanas šķidrumus. Nodrošinot nepieciešamo asortimentu, uzņēmums «Autohim» ražo arī destilētu ūdeni, aizdedzināšanas šķidrumus, šķidrumus apkures, ventilācijas un kondicionēšanas sistēmām. Realizējam rietumu ražotāju eļļas, smērvielas, un bremžu šķidrumus. Uzņēmums «Autohim» saviem klientiem sniedz konsultācijas un piegādā savu produkciju. 

AGS, SIA, motoru remonts, kloķvārpstu slīpēšana

Ata Kronvalda 40/3, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts:

Motoru kapitālais remonts, kloķvārpstu slīpēšana, sadales vārpstu slīpēšana, bloku izvirpošana, alumīnija metināšana, Cēsīs, Limbažos, Valmierā, Valkā, Smiltenē, Gulbenē, Madonā, Balvos, Rēzeknē, Daugavpilī, Vidzemē, Zemgalē, Latgalē.

VELIS-A, diennakts apbedīšanas birojs

Sakņudārza 5A, Jelgava, LV-3001
Apraksts: Uzņēmums SIA "Velis - A" dibināts 1996. gadā Jelgavā. Uzņēmuma pamatdarbība ir apbedīšanas, mūzikas un transporta pakalpojumu sniegšana. Tās dibinātājs un īpašnieks ir Aldis Knāviņš. No 1999. gada Dobelē darbojas SIA "Velis - A" filiāle. Darba gadu laikā uzņēmums ir strauji audzis, palielinājis apbedīšanas pakalpojumu klāstu un atvieglojis to pieejamību. Cilvēkiem tiek dota iespēja saņemt maksimāli kvalitatīvus apbedīšanas pakalpojumus un izvēlēties apbedīšanas piederumus atbilstoši savai gaumei un iespējām.

Demiurg, SIA

Rankas 2A, Rīga, LV-1005
Skārda produkcija: ✓ Jumtu drošības produkti (jumtu kāpnes,tilti-laipas, barjeras) ✓ Nestandarta skārda izstrādājumi (dūmvada cepures, lūkas, skursteņa pieslēgumi) ✓ Elementu izgatavošana pēc individuālā pasūtījuma ✓ Papildu elementi (kores, palodzes, vējdēļi, karnīzes) ✓ Konstruktīvie profili

Rock Cars, SIA, Lietoti auto

Latgales 418, Rīga LV-1063
Iegādāsimies tavu auto:

• Uzpērkam auto ar defektiem • Auto bez tehniskās apskates  • Auto pēc avārijas  • Izbraucam pie klienta visā Latvijā • Auto izpirkšana no līzinga  • Izpērkam auto no kredītiestādēm  • Auto uzpirkšana  • Apmaksa skaidrā naudā  • Apmaksa ar pārskatījumu pie auto iegādes  • Samaksa par auto līdz pat 100% no tirgus vērtības 

 

INTERLUX Travel, SIA

Skolas 9, Rīga LV-1010
Piedāvājumā: ✓ Ceļojumi ar lidmašīnu

Ceļojums ar lidmašīnu ir ātrākais un ērtākais veids, kā nokļūt izvēlētajā galamērķī, lai apskatītu un izbaudītu interesantākās vietas. Izvēlies sev piemērotāko piedāvājumu!

✓ Ceļojumi ar autobusu

Ceļojums ar autobusu dod iespēju viena brauciena laikā apskatīt vairākas valstis. Apceļojiet ar autobusu visu Eiropu – no Skandināvijas līdz pat Pirenejiem!

✓ Kruīzi

Atklājiet jūras ceļojumu burvību! Dodieties ceļojumā ar kruīza kuģi un izbaudiet aizraujošu atpūtas un izklaides programmu.

 

Glass Installation, SIA

Smilšu 8, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts: Esam uzņēmums ar daudzu gadu pieredzi autostiklu un vējstiklu nozarē. Pašlaik jau ilgstoši sadarbojamies ar daudzām lielām kompānijām vairākās valstīs. Piedāvājam profesionālu komandu, kura veiks autostiklu nomaiņas darbus Jūsu atrašanās vietā. Mūsu piedāvājumā ir visa veida autobusu, mikroautobusu, kravas auto, spectehnikas un vieglo automašīnu vējstikli. Ja nepieciešams, izgatavojam autostiklus pēc pasūtījuma un uzstādām tos Jūsu automašīnā. Izgatavojam un restaurējam autobusu stikla paketes.
ZL.LV iesaka

''ALANDEKO'', veikals T/C ''SĀGA'', žalūzijas, aizkari, markīzes

Biķeru 4, Ulbroka, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-1079
Apraksts:

ALANDEKO veikals tirdzniecības centrā SĀGA aicina Jūs ienirt interjera dizaina entuziastu pasaulē.Šeit atradīsiet jaunākās mēbeļu un gaismas ķermeņu tendences, plašu paklāju un mājas tekstila sortimentu, visas nepieciešamās lietas virtuvei un galda klājumam, kā arī neskaitāmus interjera dekorus un visburvīgākās dāvanas.Mūsu veikalā strādā arī aizkaru dizaineri, kuri palīdzēs izvēlēties tieši jums piemērotāko logu noformējumu – aizkarus, žalūzijas, markīzes, atbilstoši jaunākajām interjera iekārtošanas tendencēm un jūsu vēlmēm.

ZL.LV iesaka

Just Auto, SIA, Automobiļu salonu remonts un pārvilkšana

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 258, Rīga, LV-1063
JUST AUTO prioritātes: ✓ AUTO sēdekļu remonts ✓ AUTO sēdekļu pārvilkšana ✓ AUTO salona remonts ✓ AUTO salona pārvilkšana ✓ AUTO griestu pārvilkšana ✓ MOTOCIKLU sēdekļu pārvilkšana ✓ MOTOCIKLU sēdekļu remonts ✓ STŪRES pārvilkšana

Tolmets Vidzeme, SIA, Balvu metāllūžņu iepirkšanas punkts

Tehnikas 5C, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Piedāvājam: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana Mūsu pakalpojumi: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana