Auto, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Werkstatt, SIA, Automazgātava - autoserviss - auto evakuācija - autokrāns

"Vēzīši", Emburga, Cieceres pagasts, Saldus nov., LV-3851
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Auto remonts, apkope ✓ Kravas auto serviss, apkope ✓ Vieglo automašīnu serviss, apkope ✓ Kravas, smago auto mazgāšana ✓ Auto evakuācija - palīdzība ceļā ✓ Auto krāna pakalpojumi, autokrāns ✓ Auto celtnis, auto celtņa pakalpojumi

Tīrumi S, SIA, Lauksaimniecības tehnika, serviss, remonts

Emburga, Bērzāju 3-1, Cieceres pagasts, Saldus nov. LV-3851
Apraksts: Uzņēmums Tīrumi S kompetencē VALTRA lauksaimniecības tehnikas remonts un apkope, servisa pakalpojumi. Kā arī izbraukuma servisa pakalpojumi. Mobilais lauksaimniecības tehnikas remonta serviss. Izbraucam pie klienta. Diagnostika. Mūsu pakalpojumi: Valtra lauksaimniecības tehnika, Valtra lauksaimniecības tehnikas remonts, Valtra lauksaimniecības tehnikas apkope, Valtra lauksaimniecības tehnikas diagnostika, Valtra lauksaimniecības traktori.

Duo Auto, SIA, Autoserviss

Ieriķu 86, Rīga, LV-1084
Apraksts: Autoserviss Rīgā veic auto virsbūves remonta darbus. Auto diagnostika, remonts, rezerves daļas.

ML-SERVISS, Auto aksesuāru centrs-autoserviss, AUTOHAK pārstāvniecība

Mazjumpravas 66, Rīga LV-1063
Preces: ✓ Piekabes āķi ✓ Auto paklāji ✓ Deflektori un spoileri ✓ Riepas un diski ✓ Auto bagāžnieki ✓ Izplūdes sistēmas ✓ Dekoratīvās uzlikas ✓ Apgaismojums un optika ✓ Virsbūves detaļas ✓ Salona aksesuāri

ML-SERVISS, Auto aksesuāru veikals, filiāle „Jugla”

Brīvības gatve 422, Rīga LV-1024
Auto aksesuāri, dekoratīvās uzlikas, koka imitācijas apdare, hromētie jumta reliņi, auto pakaramais,, Auto papildaprīkojums, auto aprīkojums.

EZrent auto noma, EZ services, SIA

Slokas 1, Rīga LV-1048
Apraksts:

EZrent.lv auto noma ir uzņēmums, kas darbojas RīgāLatvijā, mēs esam vairāk kā ar 8 gadu pieredzi auto īres un transporta pakalpojumu sniegšanas jomā.

EZrent.lv auto nomas mērķis ir sniegt klientiem uzticamus un drošus pakalpojumus, kas izpaužas gan kā rūpes par klienta ērtībām un drošību, gan arī kā akurāta un uzticama autoparka uzturēšana. Mēs darām visu, lai Jums būtu patīkami ar mums sadarboties.

AR, SIA

"Rasas", Skultes pagasts, Limbažu nov., LV-4025
Pakalpojumi: ✓ Ceļu izbūve ✓ Ēku demontāža ✓ Labiekārtošana ✓ Dīķu rakšana ✓ Zemes līdzināšana ✓ Smilšu piegāde ✓ Šķembu piegāde ✓ Melnzemes piegāde Apraksts:

Mūsu uzņēmums sniedz ekskavatoru un pašizgāzēju pakalpojumus dažādiem būvniecības un nojaukšanas darbiem. Mūsu ekskavatori ir aprīkoti ar piederumiem, piemēram, kausiem, āmuriem un satvērējiem, lai veiktu rakšanas, greiderēšanas un nojaukšanas darbus. Mūsu pašizgāzēji ir pieejami dažādos izmēros, lai transportētu tādus materiālus kā netīrumi, grants un gruveši uz un no darba vietām. Mūsu pieredzējušie operatori ir kvalificēti droši un efektīvi pabeigt projektus laikā un budžeta ietvaros. Papildus mūsu ekskavatoru un pašizgāzēju pakalpojumiem mēs piedāvājam arī būvlaukuma sagatavošanas pakalpojumus, piemēram, zemes attīrīšanu, greiderēšanu un rakšanu. Mēs strādājam ar plašu klientu loku, tostarp darbuzņēmējiem, izstrādātājiem un valsts aģentūrām. Mūsu profesionāļu komandai ir nepieciešamās zināšanas un prasmes, lai risinātu jebkura veida projektus, lielus vai mazus. Mēs arī piešķiram prioritāti drošībai un ievērojam visus nozares noteikumus un vadlīnijas, lai nodrošinātu mūsu darbinieku un sabiedrības drošību.

Zeta GD, SIA

Vizītkartēm-AKCIJA,uzlīmes,auto aplīmēšana
Jāņa Asara 6, Rīga, LV-1009
Zetas GD reklāmas pakalpojumi:: ✓ Uzlīmes; ✓ Digitālā druka; ✓ Lielformāta druka; ✓ Vizītkartes; ✓ Reklāma uz auto; ✓ Auto aplīmēšana; ✓ Apģērbu apdruka; ✓ Reklāmas priekšmetu apdruka; ✓ Gaismas reklāma; ✓ Vides reklāma; ✓ Reklāma iekštelpās; ✓ 3D uzlīmes, ✓ 3D etiķetes; ✓ Reklāmas projektu realizācija; ✓ Prezentreklāma; ✓ UV druka; ✓ Autoaplīmēšana; ✓ Personificēta digitālā druka, iespieddruka; ✓ Digitālās drukas pakalpojumi.

Bīstamo atkritumu serviss, SIA

Teātra 19, Daugavpils LV-5401
Par uzņēmumu:

SIA "Bīstamo atkritumu serviss" nodarbojas ar bīstamo un sadzīves atkritumu savākšanu, izvešanu un uzglabāšanu. 

Tolmets Vidzeme, SIA, Gulbenes metāllūžņu iepirkšanas punkts

Malas 8, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas Piedāvājam: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

CVS, Elektromontāžas darbi

"Gruntnieki", Laidzes pagasts, Talsu nov., LV-3280
Apraksts: Elektromontāža, elektroapgādes tīklu projektēšana, izbūve, celtniecība. Darbi, apdares darbi, būvniecība, zibens aizsardzība, noliktavu celtniecība Talsos, Talsi, Kurzeme, Latvija.

DACS, SIA

Pasta 3, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

SIA DACS, ir lauksaimniecības tehnikas un traktoru rezerves daļu tirgotājs Limbažos. Uzņēmuma veikalā pieejamas visa veida riepas, detaļas, dažāda tehnikas ķīmija un citas preces lauksaimniecības tehnikai un ar to saistītiem darbiem. SIA DACS, piedāvā dažādu lauksaimniecības tehniku, riepas, rezerves daļas traktoru un lauksaimniecības tehnikas remontam, apkopei un uzturēšanai. Veikalā pieejamas rezerves daļas, kas piemērotas dažādu ražotāju un modeļu traktoriem, kombainiem, pļaujmašīnām, ruļļu presēm, vālotājiem, miglotājiem un citai lauksaimniecības tehnikai. SIA DACS, preču klāstā pieejami arī dažādi instrumenti, smērvielas un cita ķīmija transportlīdzekļu apkopei. Pieejami arī dažādi lauksaimniecības darbu piederumi un darba drošības līdzekļi.

Saule un Vējš, saules paneļi

J. Rozentāla 4, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Piesakies konsultācijai un sāc ražot savu saules enerģiju:

Kā samazināt elektroapgādes izmaksas:

✓ Konsultācija par saules enerģijas ražošanu; ✓ Sadales tīkli. Vai vari pieslēgt mikroģeneratoru; ✓ Plāna izstrāde Tavai saules enerģijas sistēmai; ✓ Profesionāli saules paneļu montāžas darbi; ✓ Sertificēta elektriķa pakalpojumi; ✓ Energoaudits; ✓ Pieslēgums sadales tīklam; ✓ Saules paneļu uzstādīšana privātmājām; ✓ Saules parki uzņēmumiem; ✓ Vēja ģeneratori; ✓ Saules elektrostacija; ✓ Saules paneļi; ✓ Saules paneļu tirdzniecība; ✓ Saules baterijas; ✓ Saules enerģijas akumulatori; ✓ Hibrīdie invertori; ✓ Mikroinvertori; ✓ Elektro auto uzlādes stacijas; ✓ Siltumsūkņu uzstādīšana; ✓ Siltumsūkņi.

Piesakies konsultācijai: https://sauleunvejs.com/sazinaties/

ZL.LV iesaka

Auto stiklu maiņa un remonts Triplex, SIA

Katlakalna 3, Rīga, LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Plaisu remonts ✓ Auto stiklu remonts ✓ Vējstiklu remonts ✓ Autostiklu uzstādīšana ✓ Vējstiklu maiņa, nomaiņa ✓ Priekšējā stikla maiņa ✓ Lukturu pulēšana, restaurācija ✓ KASKO Auto stiklu un palīgmateriālu tirdzniecība: ✓ Auto stikli ✓ Kravas auto stikli ✓ Izgatavojam stiklus pēc izmēriem vai šablona ✓ Moldingi ✓ Klipši ✓ Auto stiklu uzstādīšanas instrumenti ✓ Ķīmija

Mežam, dārzam un tehnikai

Augšlīgatne, Nītaures 3, Līgatnes pagasts, Cēsu nov. LV-4108
Apraksts:

"AR Parts" nodarbojas ar meža un dārza tehnikas tirdzniecību un remontu, kā arī piedāvā vieglo auto un komerctehnikas rezerves daļas un aksesuārus. Veikalā pieejams plašs klāsts ar apgaismojuma un papildus aprīkojuma risinājumiem jebkuram transportlīdzeklim. Veikalā var iegādāties dārza instrumentus un piederumus.

ZL.LV iesaka

Triplex, autostiklu tirdzniecība

Katlakalna 3, Rīga, LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Traktortehnikas stikli ✓ Meža tehnikas stikli ✓ Lauksaimniecības tehnikas stikli ✓ Auto stiklu tirdzniecība ✓ Auto stiklu internetveikals Auto stiklu un palīgmateriālu tirdzniecība: ✓ Auto stikli ✓ Kravas auto stikli ✓ Autobusu stikli ✓ Stikli spectehnikai un ekskavatoriem ✓ Izgatavojam stiklus pēc izmēriem vai šablona ✓ Moldingi ✓ Klipši ✓ Ķīmija

Neptūns, restorāns, kempinga vieta Jūrmalā

Atpūties zaļi!
Jaunķemeru ceļš 1, Jūrmala LV-2012
Apraksts:

Restorāns "Neptūns" ir senākais “zaļi” domājošs restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 42 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā. Pie mums plašā izvēlē atradīsiet nepelnīti piemirstus klasiskos ēdienus no Latvijas nacionālās un padomju virtuves, kā arī Eiropas virtuves ēdienus no vietējiem sezonas produktiem. Neatkarīgi no sezonas grilējam uz atvērtā grila visa gada garumā. Karstās vasaras dienās jūsu rīcībā ir terase ar nojumi, savukārt ziemas laikā restorāna zāle ar vēsturisku auru un banketu-semināru zāle ar kamīnu. Īpaši gaidīti viesi pie mums ir ģimenes ar bērniem – piedāvājam bērnu istabu, āra rotaļlaukumu, veselīgus ēdienus un izklaidējošus bērnu rītus. Atpūties “zaļi” vietā, kur pazūd steiga!

Atvadas & Ogre, SIA

Slimnīcas 2, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Par uzņēmumu: „Atvadas” apbedīšanas pakalpojumu birojs. Bēru organizēšana un apbedīšanas piederumi. Profesionālie apbedīšanas pakalpojumi. VIP ceremonijas.

JMG druka SIA, poligrāfijas pakalpojumi, druka un grafiskais dizains

Nometņu 6-9, Jūrmala LV-2016
Pakalpojumi: Grafiskais dizains Digitālā druka un poligrāfija Lielformāta druka, UV druka Tekstila un prezentpriekšmetu apdruka Pilna servisa kopētava Zīmogu izgatavošana Mājaslapu izstrāde Apraksts:

JMG Druka ir pilna servisa poligrāfijas ražošana. Nodrošinām projektu realizāciju - sākot ar grafiskā dizaina izstrādi, poligrāfijas pakalpojuma sniegšanu, lielformāta ražošanu, kā arī tekstila un citu prezentpriekšmetu apdruku.

Wolmar Avto, SIA, Veikals

Georga Apiņa 10A, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Par uzņēmumu:

SIA "Wolmar Avto" ir uzņēmums, kas piedāvā oriģinālas vai analogas automašīnu detaļas no Eiropas, Japānas, Korejas un Amerikas automašīnām tieši no ražotnes vai no lielākajām noliktavām Eiropā un NVS.