Auto, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Elegants auto, mikroautobusu noma

Krišjāņa Barona 10, Rīga LV-1050
Mikroautobusu noma, auto noma, Busu noma. Mikroautobusu īre, busu īre. Autobusu izīrēšana., Auto rent, Mikriņu noma. Auto īre.

Dilex, SIA

Senču 5, Rīga LV-1012
, gultņi, sveces, auto , auto dzinēju rezerves daļas, eiropas automašīnu rezerves daļas, Japānas automašīnu, rezerves daļas, auto rezerves daļu vairumtirdzniecība, auto rezerves daļu tirdzniecība, automašīnu rezerves

RITO R, riepu centrs un lauksaimniecības tehnikas laukums Madonā

Rūpniecības 45, Madona, Madonas nov. LV-4801
Vieglo auto riepas, vieglo automašīnu riepas, vieglo auto riepas. Riepu radžošana. Riepu radzes., Kravas auto riepas. Smago riepas. Kravas riepas. Agro tehnikas riepas. Riepas Madonā.

Poligrāfserviss, SIA

Viļakas 4, Rēzekne, LV-4604
kalendāri, vizuālie darbi, vizuālā reklāma, vizuālā druka, ploterdarbi, skatlogu noformēšana, reklāma uz auto

Latvijas Kredītu centrs, SIA

Lāčplēša 20A, Rīga LV-1011
Pakalpojumi:: ✓ Naudas aizdevums juridiskām personām ✓ Kredīts uzņēmumiem bez ķīlas  ✓ Kredīts uzņēmumiem ✓ Investīciju kredīts ✓ Īpašnieka aizdevums uzņēmumam ✓ Kredītu apvienošana  ✓ Parādu apvienošana saimnieciskās darbības veicējiem ✓ Auto līzings saimnieciskās darbības veicējiem

CHARTERBUS RIGA, IK

Malienas 70 - 44, Rīga, LV-1064
Par uzņēmumu:

CHARTERBUS ir autobusu noma Rīgā, kas darbojas kopš 2016. gada, nodrošinot saviem klientiem komfortablus transporta pakalpojumus ar autobusiem un mikroautobusiem Latvijā un ārvalstīs. Vietējie  un starptautiskie pasažieru pārvadājumi pa Latviju, Eiropu, Baltiju. Auto noma, auto īre. Autobusi skolēnu, studentu ekskursijām. Komfortablu mikroautobusu, autobusu busu, busiņu, minivenu noma. Autobusu tūres. Autobusu nomas centrs. Darbinieku, skolēnu pārvadājumi. Transports kāzām, bērēm, jubilejām, konferencēm, korporatīvajiem pasākumiem ,ilgtermiņa nomai. Sportistu pārvadājumi. Transports bērnu ballītēm. Pasākumu nodrošinājums ar auto transportu. Transfēra pakalpojumi. Transfērs uz lidostu un no lidostas. VIP transports. Mercedes Luksusa klases autobusi.

Agro transports, SIA, Dīķu tīrīšana

Viskaļu 93, Jelgava, LV-3008
Pakalpojumi: ✓ Dīķu tīrīšana ✓ Ūdentilpju attīrīšana ✓ Niedru pļaušana ✓ Ūdenszāļu pļaušana ✓ Grunts frēzēšana ✓ Grunts atsūknēšana ✓ Grāvju, krastu tīrīšana ✓ Ekskavatora pakalpojumi ✓ Dīķa padziļināšana ✓ Ūdenstilpņu labiekārtošana ✓ Gultnes sūknēšana ✓ Ūdens tilpnes attīrīšana no dūņām ✓ Apauguma frēzēšana ✓ Dūņu sūknēšana no grunts ✓ Niedrāju frēzēšana ✓ Kanālu grāvju tīrīšana ✓ Gultnes frēzēšana no apauguma ✓ Dīķa padziļināšana ✓ Dīķa rakšana

Timberlat, SIA

Bebru 5, Brīvkalni, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Kāpēc izvēlēties jumta koka kopnes?: ✓ Atkarībā no projekta koksnes ekonomija var būt līdz pat 40%, salīdzinot ar ierastajām jumta koka konstrukcijām. ✓ Projektējot kopnes, programmatūra izskata visus iespējamos slodzes scenārijus: sniegs, vējš, jumta segums, siltinājums, iekšējā apdare u.c., tādējādi nodrošinot maksimālu konstrukcijas izturību. ✓ Ātra un ērta jumta konstrukciju montāža. ✓ Ātra montāža padara jumta būvniecību mazāk atkarīgu no laikapstākļiem. ✓ Laika un finanšu līdzekļu ekonomija, uzstādot kopnes. ✓ Kopnes izgatavotas, izmantojot atzītas rūpnieciskās metodes un aprīkojumu. ✓ Ar jumta koka kopnēm spējam izveidot lielus laidumus bez papildu balstiem, sijām vai nesošajām iekšsienām. ✓ Jumta kopnes var izmantot gan būvējot jaunu ēku, gan atjaunojot jau esošā jumta konstrukcijas.

Vizo.lv, virtuālā tūre

Mazā Nometņu 31, Rīga, LV-1002
Pakalpojumi:: ✓ 360 telpu tūres izstrāde; ✓ Fotogrāfa pakalpojumi; ✓ Google biznesa lapas izstrāde; ✓ Google atsauksmes vērtējumu sistēma. Kādām biznesa nozarēm būs noderīgs 360° telpu tūres?: ✓ Viesnīcas un Apartamenti ✓ Restorāni un Bāri ✓ Kāzu norises vietas ✓ Viesu nami ✓ Veikali ✓ Skaistumkopšanas saloni ✓ Mākslas galerijas un izstādes ✓ Auto saloni

Green Garage, SIA, autoserviss

Ozolnieki, Saules 2, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov., LV-3018
Apraksts: Autoserviss Ozolniekos.

Nord Auto Līzings

Latgales 418, Rīga, LV-1063
SIA "NORD AUTO LĪZINGS" piemeklēs jums izdevīgāko piedāvājumu auto kreditēšanai.:

"NORD AUTO LĪZINGS" – ir viens no vadošajiem kredītu brokeriem Latvijā, kuru partneri ir NORD līzings, Bigbank, TF Bank AB, Aizdevums LV, OC Finance, MC Finance, DelfinGroup, Mogo, Money Express Credit un E-Kredīts, tādējādi nodrošinot izdevīgākus un ērtākus kreditēšanas nosacījumus mūsu klientiem. Mēs izvirzām augstas prasības apkalpošanas standartiem, tāpēc mūsu klienti saņem maksimāli ātru un saprotamu servisu par visizdevīgākajiem nosacījumiem.

Riepu garāža

Ganību dambis 25E, Rīga, LV-1005
Par riepu servisu: Tuvākais riepu serviss Rīgā - Riepu Garāža ar 5 filiālēm pilsētā. Piedāvājam plašāko riepu un disku izvēli. Nosaucot paroli „Garāža“, saņem bezmaksas montāžu. Klientus lutinām ar gardu kafiju un kvalitatīvu servisu. Visas riepas un diski ir pieejami servisos uz vietas. Ja gadās uz vietas pārdomāt pēc pasūtījuma veikšanas internetā - nekas, mēs vienosimies un piemeklēsim piemērotākos diskus un riepas. Veicam zibenīgu disku remontu un kondicionieru uzpildi. Lietotajām riepām 1 mēneša garantija.
ZL.LV iesaka

Distehnika, SIA

Ganību dambis 22A, Rīga, LV-1045
Piedāvājums: ✓ Dīzeļmotoru degvielas sistēmas vieglajām un kravas automašīnām. ✓ Benzīna sprauslu serviss. ✓ Jaunas rezerves daļas un remonts. ✓ Aprīkojums. ✓ Specinstrumenti. ✓ Personāla apmācības un informācijas atjaunošana. ✓ Vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība, remonts.
ZL.LV iesaka

mToilet, SIA

Pērles 18, Alderi, Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "mToilet" piedāvā plašu mobilo risinājumu klāstu, kad runa ir par mobilitāti un komfortu jebkurā vietā. Mēs piedāvājam vairāk nekā tikai biotualešu, pārvietojamo žogu un konteineru nomu – mēs sniedzam risinājumus, kas jūsu projektam piešķir jaunu kvalitātes līmeni. Vai tas būtu grandiozs pasākums vai intensīvs būvprojekts, mūsu aprīkojums nodrošina gan funkcionalitāti, gan drošību, radot labvēlīgu vidi neatkarīgi no atrašanās vietas.

SIA "mToilet" pieejā dominē elastīgums un individuāla pieeja – mēs rūpējamies par visu, lai Jūs varētu pilnībā koncentrēties uz sava mērķa sasniegšanu, zinot, ka Jūsu vide ir sakārtota, droša un komfortabla. Ar "mToilet" jūs iegūsiet partneri, kas ir soli priekšā un vienmēr gatavs piedāvāt risinājumu, kas pārsniedz Jūsu cerības.

Mūsu pieeja ir vērsta uz maksimālu klientu apmierinātību – mēs saprotam Jūsu vajadzības un piedāvājam pielāgotus risinājumus, kas ļauj koncentrēties uz būtiskāko. Ar "mToilet" Jūsu projekts ne tikai noritēs bez aizķeršanās, bet arī izcelsies ar profesionālu izpildījumu un rūpīgi izplānotiem risinājumiem. Mēs radām ne tikai pagaidu risinājumus, bet arī ilgtermiņa partnerattiecības, kas balstītas uz uzticību un kvalitāti.

ROTERS, SIA

Dravnieku 1A, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Apraksts:

Diennakts RIEPU SERVISA centrs, riepu tirdzniecība Lielvārdē.

VRS auto, SIA, Autoserviss - autokrāsošanas darbi Rīgā

Buļļu 45-12, Rīga LV-1067
Pakalpojumi: ✓ virsbūves remonts; ✓ virsbūves pulēšana un krāsošana; ✓ fāru regulēšana, remonts un maiņa; ✓ metināšanas darbi; ✓ elektromontāžas darbi; ✓ eļļas nomaiņa; ✓ riepu maiņa un balansēšana; ✓ automašīnas sagatavošana priekš TA; ✓ tehniskā apkalpošana; ✓ pirmspārdošanas sagatavošana; ✓ evakuatora pakalpojumi; ✓ budžeta sastādīšana apdrošināšanu kompānijām; ✓ stiklu tonēšana; ✓ automobiļu restaurācija; ✓ aerogrāfija.

MEK auto, SIA, auto serviss, kondicionieru uzpilde, remonts Talsos

Krišjāņa Valdemāra 73, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Apraksts:

Auto serviss, remonts, kondicionieru remonts, apkope, uzpilde, elektriķis, autoserviss Talsos, Talsi.

Detalizēta Auto Kopšana

Voldemāra Baloža 11C, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Detalizēta Auto Kopšana piedāvāju Jums šādus pakalpojumus: Detalizēta auto salona un virsbūves tīrīšanu. Auto virsbūves pulēšanu un pārklājumus Virsbūves iespiedumu labošanu bez krāsošanas.

Dampis, serviss

Vaiņodes 15, Liepāja LV-3407
Apraksts: Automašīnu, motociklu, velosipēdu, ratu serviss - DAMPIS. Komerctransporta remonts.