Auto, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Latvijas Samariešu apvienība

Katoļu 22, Rīga, LV-1003
Transports invalīdiem, krīzes situācija, specializētais transports, Aprūpes centrs, sociālās aprūpes centrs, pansionāts, pirmās palīdzības kursi, diennakts mājas neatliekamā izsaukuma un aprūpes dienests, aprūpe mājās, medicīniskā aprūpe mājās, Drošības poga, pieņemam ziedojumus, medicīniskā komisija, pirmās palīdzības apliecība,

Campo, SIA, Laivu noma

"Lībieši", Silakrogs, Ropažu pagasts, Ropažu nov., LV-2133
Tehniskais dizains, CAD/CAM serviss, CNC frēzēšana, laivu noma, airēšanas piederumu un laivu veikals, Ūdenstūrisma inventāra noma, Laivas, laivu ražošana un tirdzniecība, kanoe laivas, kajaki, makšķernieku laivas, RIB laivas, airi, vestes u.c. Laivu un kuteru dizains, projektēšana, kompozīta detaļu izgatavošana vakuuma infūzijas tehnikā,

Autolietas PRO

Ganību 107, Liepāja LV-3411
Apraksts: "Autolietas PRO" - vairāk kā 27 gadu pieredze auto remontā un auto rezerves daļu tirdzniecībā.

AUTEKO & TUV LATVIJA - TUV Rheinland grupa, SIA

Antenas 2, Rīga LV-1004
Apraksts:

Tehniskā apskate transportlīdzekļiem ar pilnu masu līdz 3500kg.

 

AB Wrapping, SIA, logu tonēšana

Uzvaras 58E, Jelgava, LV-3007
Tonēšanas pakalpojumi:: ✓ Logu tonēšana; ✓ Lukturu tonēšana; ✓ Shadowline līmēšana; ✓ Salona detaļu aplīmēšana.

Alise, ziedu veikals

Brīvības 30, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Ziedu veikals Saldū. 

Dzinča, SIA

Dārza 11A, Priekuļi, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Apraksts:

"Dzinča", Autoserviss Priekuļos piedāvā visu veidu auto apkopes un remontu. Citroenu, peugeot aizmugurējo tiltu remontu. Stiklu līmēšanu un ātrumkārbu remontu. 

TEDS, SIA, filiāle

Pasta 21, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

TEDS, SIA

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi. SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

Matisons Auto, SIA

"Mazturaidas", Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Apraksts:

"Matisons Auto" lietotu un mazlietotu automašīnu tirdzniecība, kuras ievedam no Vācijas. Piegādājam automašīnas arī pēc pasūtījuma, kā arī Jūsu iegādātās automašīnas piegāde līdz Latvijai. Kreditēšana - iespēja iegādāties uz nomaksu, līzingu

AV & K, SIA

Uzvaras prospekts 23, Baloži, Ķekavas nov. LV-2128
Apraksts: Autoevakuatora pakalpojumi Rīgā, Rīgas rajonā un visā Latvijā. Ķekava, Rīga, Vidzeme, Latvija, Rīgas rajons, Kurzeme, Zemgale, Latgale.
ZL.LV iesaka

Volvfix, SIA, VOLVO vieglo automašīnu rezerves daļas-autoserviss

Zeltiņu 50 - 52, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts: 10 gadu pieredze servisa darbiniekiem! VOLVO XC90/ S60/ S80/ XC70/ V70/ S40/ V50/S70/ lietotas rezerves daļas ar garantiju, dzinēji. Autoservisā veicam Volvo vieglo automašīnu remontdarbus no salona apdares līdz dzinēja remontam!

KeraMets, SIA, Auto katalizatoru un vadu uzpircējs

Braslas 20, Rīga LV-1084
“Keramets” iepērk: ✓ nolietotas elektrotehnikas vadus, ✓ nolietotas datortehnikas vadus, ✓ vieglo automašīnu elektroinstalācijas vadus, ✓ smago automašīnu, traktoru un lauksaimniecības tehnikas, ✓ elektroinstalācijas vadus, ✓ būvju nojaukšanas procesā, būvgružu pārstrādes un šķirošanas procesā radušos vadus, ✓ sadzīves atkritumu šķirošanas procesā radušos vadus.

Rosovskis S., tehniskais eksperts - individuālā darba veicējs

Daugavpils LV-5401
Auto vērtēšana Daugavpilī, auto vērtēšana Latgalē., Auto vērtēšana, vērtēšana, auto eksperts, autoeksperts, vērtētājs, zaudējumu noteikšana, ekspertīze,
ZL.LV iesaka

A Auto, SIA

Laimdotas 37, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Auto kapsētas, auto rezerves daļu tirdzniecība, automašīnu rezerves daļas, lietotas, ( auto ) rezerves, Šrots, šroti, auto kapsētas, auto kapsēta, auto šrots, lietotas, diski, lietoti diski, lietotas riepas

Merano, SIA

Ganību 21A, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: Auto serviss ar auto remontu nodarbojas kopš 1993. gada. Kādreiz strādājām Mālu ielā 23, Kuldīgas centrā un saucāmies “Auto klubs PELIKĀNS” divu cilvēku sastāvā. Paplašinoties īrējām telpas bijušās “Patērētāju biedrības” garāžās, kur atrodamies arī šodien – Ganību ielā 21a, Kuldīgā. Autoservisa komandai ir ilggadēja darba pieredze auto apkopē pazīstamāko marku automobiļiem.

AGS serviss, SIA

Stacijas 129E, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: Profesionāla Holandes un Itālijas gāzes iekārtu uzstādīšana un remonts. Benzīna un gāzes dzinēju datordiagnostika.

Iecavas serviss, autoserviss

Edvarta Virzas 1, Iecava, Bauskas nov. LV-3913
Apraksts:

"Iecavas serviss" veic plaša spektra auto remonta un apkopes pakalpojumus: dzinēju, ritošās daļas, bremžu remontu, savērsuma regulēšanu, riepu montāžu un balansēšanu, metināšanas darbus. Sagatavo automašīnas tehniskajai apskatei.

KASS Riga, Autoserviss Čiekurkalnā

Uzticams serviss Tavam auto
Gaujas 20, Rīga LV-1026
Apraksts: Kvalitatīvi autoservisa pakalpojumi Tavam auto. Atbildīga pieeja – saprātīgas izmaksas!