Auto, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Auto Metro, SIA, Amerikas auto daļu veikals

Liepājas 35 k-1, Rīga, LV-1002
Apraksts:

Amerikas automašīnu rezerves daļu veikals.

Baltic Trailer Service, SIA

Ziepniekkalna 13, Rīga LV-1004
Satiksmes organizēšana remontdarbu laikā:

SIA "Baltic Trailer Service" darbus izpilda atbildīgi un kvalitatīvi. Pirms darbu uzsākšanas objekti tiek izvērtēti un atbilstoši izstrādāts projekts, ievērojot LR likumus.

Darbības veidi: ✓ Līnijas uz asfalta ✓ Horizontālo apzīmējumu uzklāšana ✓ Satiksmes organizācijas projektēšana ✓ Ceļa zīmju uzstādīšana ✓ Pieturu un parku aprīkojuma uzstādīšana ✓ Noliktavu, loģistikas centru marķēšana ✓ Auto stāvvietu un parku aprīkojuma uzstādīšana

BTS Road, SIA

Dārzaugļu 6, Rīga LV-1012
Darbības veidi: ✓ Ceļa zīmju uzstādīšana ✓ Līniju krāsošana uz asfalta ✓ Horizontālo apzīmējumu uzklāšana ✓ Satiksmes organizācijas projektēšana ✓ Pieturu un parku aprīkojuma uzstādīšana ✓ Noliktavu, loģistikas centru marķēšana

mebelesir.lv, SIA SP Trade, viesistabas mēbeles, guļamistabas mēbeles, virtuves iekārtas

Hipokrāta 55, Rīga, LV-1079
Par mums: Mebelesir.lv - unikāls mēbeļu internetveikals ar plašu mēbeļu sortimentu visās kategorijās. Sortimentā vairāk nekā 12000 preču. 2 gadu garantija visām precēm. Visām precēm bezmaksas piegāde visā Latvijā.

SDS Auto, SIA, Veikals

Saules 54B, Madona, Madonas nov., LV-4801
Piedāvājam:: ✓ Lietotas un jaunas auto rezerves daļas ✓ Lietotas un jaunas auto riepas ✓ Auto diski - metāla un lietie ✓ Pērk automašīnas, var būt arī pēc avārijas vai citiem defektiem ✓ Jauni un lietoti velosipēdi ✓ Distanču un kalnu slēpošanas slēpes ✓ Snovbords

GARĀŽA 37, Tolerance Auto, SIA

Sliežu 3, Rīga LV-1005
Apraksts:

"Garāža 37", autoserviss. auto remonts, apkope. Apdrošināšanas remonts.

D un A Bauska, SIA

Bērzkalnu 4, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

"D un A Bauska" veikalā: automašīnu un traktoru rezerves daļas un piederumi. Autokrāsas un krāsu jaukšana autovirsbūvēm. Karcher augstpiediena mazgāšanas iekārtas, citas iekārtas un instrumenti. Hidrošļūteņu izgatavošana un remonts.

Grobiņas autoskola, SIA

Skolas 1, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Apraksts:

"Grobiņas autoskolā" teorijas apmācība bez maksas. Teorētiskā apmācība: pasniedzējs Ivars Pelēķis. Praktiskā auto vadīšana: instruktors Ivars Pelēķis.

 

ZL.LV iesaka

Vana, SIA

Saules 34/36, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

Reklāmas un dizaina aģentūra VANA Ventspilī izstrādā plašu klāstu ar reklāmas atribūtiem pēc Jūsu pasūtījuma. Piedāvājam dažādus poligrāfijas pakalpojumus birojam un uzņēmumiem: vizītkartes un zīmoga dizainu, kā arī dizaina un ražošanas pakalpojumus daudziem citiem reklāmas materiāliem, piemēram, uzlīmes, T-krekli, auto aplīmēšana, izkārtnes, afišas, karogi, baneri un citi materiāli pēc Jūsu individuālā pasūtijuma. Piedāvājam arī apģērbu izšūšanas pakalpojumus, darba apģērba izšūšanu. Izgatavojam un dizainējam arī numurzīmes - gan mājām, gan auto un motocikliem pēc Jūsu vēlmēm.

ZL.LV iesaka

Migla Be, SIA, Ziedu veikals

Dobeles šoseja 7, Jelgava, LV-3007
Apraksts:

Ziedu Veikals ar plašu ziedu izvēli visiem dzīves brīžiem! Piedāvājam arī dažādus floristikas pakalpojumus, ziedu noformēšanu īpašiem pasākumiem - kāzām, bērēm, jubilejām un citiem.

Zelta Rudens Printing, SIA, poligrāfijas pakalpojumi

Kandavas 39, Rīga, LV-1083
Apraksts:

Tipogrāfija “Zelta Rudens Printing” dibināta 1994. gada 9. augustā kā plaša profila poligrāfijas uzņēmums. Mēs piedāvājam ofseta un digitālās drukas pakalpojumus, kā arī visa veida pēcapstrādi. Mūsu tipogrāfijas kvalificētie un pieredzējušie darbinieki parūpēsies, lai Jūs ar sadarbību un galarezultātu justos apmierināti.

Zriepas, SIA, riepu serviss

Andreja Saharova 9A, Rīga, LV-1082
Par uzņēmumu:

SIA "Zriepas" riepu serviss piedāvā plašu riepu izvēli par draudzīgām cenām. Katram auto braucējam, kurš iegādājas riepas pie mums, dāvinām bezmaksas montāžu. Piedāvājumā ir jaunas riepas, lietotas riepas un riepas pa vienai. Remontējam diskus 1h laikā vai atkarībā no noslodzes. Auto kondicionieru uzpilde ar garantiju.

Ards, SIA, Autoserviss

"Draudzībnieki" , Novadnieku pagasts, Saldus nov. LV-3801
Produkti:: ✓ Tilta piekare. Riteņa piekares vadošā sistēma. Amortizācija. ✓ Bremžu sistēma. Kluči. Diski. ✓ Eļļas filtrs, gaisa filtrs. Degvielas filtrs. ✓ Riteņi. Riepas. ✓ Aizdedzes sistēma. ✓ Dzinējs. Sajūgs. Stūres mehānisms. ✓ Ģenerators. Akumulators. Elektrība. ✓ Siksnu pievads. Zobsiksna. Ķīļsiksna. ✓ Virsbūves detaļas, auto spoguļi. ✓ Riteņu piedziņas mehānisms. ✓ Degvielas padeve. ✓ Logu tīrītāji. ✓ Auto Dzesēšana. ✓ Izplūdes gāzes sistēma. ✓ Gaisa kondicionēšana automašīnām. ✓ Auto apsilde, ventilācija. ✓ Auto pneimatiskā sistēma. Pneimatika.
ZL.LV iesaka

Riepa, autoserviss - veikals

Ganību 6, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Auto rezerves daļas, autoriepas, riepas, lietie diski, akumulatori, Auto remonts, Jaunas, atjaunotas, , auto kondicionieru uzpilde Limbažos, auto kondicionieru kompresoru remonts, auto elektriķis Limbažos

„AJ Blasters”, strūklošanas pakalpojumi

"Industriālais parks", Vītoliņi, Valgundes pagasts, Jelgavas nov., LV-3017
Apraksts: Mēs piedāvājam kompleksu pakalpojumu klāstu visā Latvijā: novērtēt, izjaukt, apstrādāt, notīrīt, sametināt, sagatavot, nokrāsot, salikt.

AMR Motors, SIA, Autoserviss

Dzinējs, ritošā, bremzes, elektronika tavam auto🚘
Augusta Deglava 68, Rīga, LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Auto serviss; ✓ Rezerves daļu tirdzniecība; ✓ Keramiskie pārklājumi; ✓ Spararatu restaurācija Dzinēja diagnostika un remonts: ✓ Dzinēja diagnostika - dzinēja elektroniskā vadības bloku pārbaude, devēju, sensoru, agregātu mehānisma pārbaude, dzinēja uzrādīto kļūdu analizēšana, cēloņu atrašana, bojājumu meklēšana un novēršana ✓ Dzinēja apkope - tehnisko šķidrumu pārbaude un maiņa, zobsiksnas un rullīšu maiņa, celiņsiksnas pārbaude un maiņa ✓ Dzesēšanas sistēmas pārbaude un remonts - noplūžu defektēšana un novēršana, ūdenssūkņa, dzesēšanas radiatora maiņa ✓ Degvielas sistēmas pārbaude un remonts - dīzeļa un benzīna sistēmas degvielas sprauslu un sūkņu pārbaude/remonts/maiņa ✓ Izplūdes sistēma - izplūdes sistēmas metināšana/maiņa, katalizatoru maiņa, dpf filtru defektācija/tīrīšana/maiņa, individuāla izplūdes sistēmas izstrāde un uzstādīšana

Re Kā R, SIA

Īles 1A, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts:

 Riepas montējam no 9.00 - 19.00. Re kā R ir pilna servisa automazgātava Dobelē. Piedāvājam kvalitatīvus mazgāšanas pakalpojumus, vaskošanu un salona tīrīšanu jūsu auto. Nodarbojamies arī ar riepu tirdzniecību un riepu servisa pakalpojumus.

ZL.LV iesaka

AV Motoserviss, SIA, Veikals-serviss

Gulbenes 4, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Piedāvājums: ✓ Kvadraciklu rezerves daļas; ✓ Motorolleru rezerves daļas; ✓ Mopēdu un motociklu rezerves daļas; ✓ Ekipējums; ✓ Instrumenti; Virsraksts: Pie mums iespējams iegādāties arī tādas rezerves daļas kā amortizatori, apgaismojums, motori, motorolleru rezerves daļas, POCKET rezerves daļas, kvadraciklu rezerves daļas, ķēdes, mopēdu un motociklu rezerves daļas, cilindra galvas cilindri, ekipējums, elektrosistēmas sastāvdaļas, filtri, gultņi, izpūtēji.

Krāčukakts, Ziedu salons

Rīgas 38, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Pakalpojumi: ✓ Ziedi; ✓ Ziedu kompozīcijas; ✓ Ziedu piegāde; ✓ Dāvanas; ✓ Dāvanu iesaiņošana; ✓ Auto dekorēšana Dāvanas: Pie mums iespējams iegādāties visdažādākos suvenīrus, piemēram, koka izstrādājumus, krūzītes, sapņu ķērājus, pat smaržas. Piedāvājam arī gardas tējas, kafiju, sīrupus, saldumus un dzērienus.

GG Trade, SIA, Karogu pasaule

Miera 105, Rīga, LV-1013
Produkcija:: ✓ Kompānijas karogi ✓ Valstu karogi ✓ Pludmales karogi ✓ Pilsētu karogi ✓ Karogu masti ✓ Roll Up stendi ✓ Galda karodziņi ✓ Stabu karogi ✓ Papīra karodziņi ✓ Auto karodziņi ✓ Aksesuāri