Auto, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

TAXI Cēsis, SIA KarLux

Leona Paegles 8, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Taxi Cēsis, diennakts taksometrs Cēsīs, taksometrs 00-24, taksis Cēsīs, Cēsīs taksis, taxi,  pasažieru pārvadājumi,  taksi Cēsu novadā, taksometrs Cēsu, Taxi Cēsīs, taxi Cēsīs, taxi Cēsis, Taksometrs, Taksomera pakalpojumi, Taksomera pakalpojumi Cēsīs, taksometri Cēsīs, lēti taxi, ,taksometra izsaukšana Cēsīs, labs taksometrs

Ella.Ko, IK, brīvdienu māja

"Zemkalni", Silovi, Kalniešu pagasts, Krāslavas nov. LV-5660
Apraksts:

Atrodas klusā, nomaļā vietā, meža ielokā. Kamīnzāle. Svinību telpa. Pirts. Tualete. 3 dzīvojamās istabas (10 personām). Dīķis, var makšķerēt, laivot, bērnu rotaļu laukums. Gleznaini auto maršruti pa mežu (ziemā un vasarā). Terase, skatu tornis, var sēņot, ogot. Atpūta ģimenei. Romantiska atpūta.

Dālija, ziedu veikals

Tirdzniecības šķērsiela 2, Dagda, Krāslavas nov., LV-5674
Apraksts: Ziedu veikals Dagdā piedāvā ziedu tirdzniecību un floristiku. Pieejami visdažādākie ziedi, vainagi, ziedu kompozīcijas. Tiek piedāvāti apbedīšanas pakalpojumi un piederumi.
ZL.LV iesaka

Rent Auto Centrs, SIA

Akmeņu 41, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Par uzņēmumu:

SIA "Rent Auto Centrs" piedāvā automašīnu nomu Ogrē. 

ZL.LV iesaka

Bai Auto, SIA

Kaiju 2, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Mēs piedāvājam Jums jebkuras automašīnas piegādi pēc Jūsu individuāla pasūtījuma, un pēc Jūsu vēlmēm par modeli, virsbūves krāsu, dzinēja tilpumu un tipu, kā arī detalizētu papildus aprīkojuma komplektāciju. Iespējama arī automobiļu apmaiņa. Jūsu vecā automašīna var kļūt par pirmo iemaksu citas automašīnas iegādei! Auto, automašīnu tirdzniecība, noma, iznomāšana Liepājā, Kurzemē, Latvijā.

KR Motors, SIA, Auto rezerves daļas Tukumā

J. Raiņa 7/25, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Auto rezerves daļas. Auto rezerves daļu tirdzniecība., Auto rezerves daļas, autopiederumi, auto krāsas, auto kosmētika, autosignalizācijas, auto signalizācijas

KR Motors, SIA, autoserviss, auto remonts Tukumā

Zemītes 5, Tukums, Tukuma nov. LV-3104
Auto rezerves daļas. Auto rezerves daļu tirdzniecība. Auto rezerves daļas, autopiederumi, auto krāsas, auto kosmētika, autosignalizācijas, auto signalizācijas aksesuāri, auto eļļas, riepas, akumulatori, amortizatori, bremžu kluči, diski, cilindri, gaisa, eļļas filtri, autostikli, sveces, auto, lambda zonde, starteri, termostati,
ZL.LV iesaka

ZS Elizeja, SIA

Zemgales 29, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Apraksts:

Ziedu salons Elizeja piedāvā ziedus un ziedu kompozīcijas dažādām dzīves situācijām, kā arī dažādus kristālus un minerāļus! Grieztie ziedi, telpaugi, florista pakalpojumi. Piedāvājam kāzu un sēru izstrādājumus. Dāvanas no pusdārgakmeņiem un dabīgiem akmeņiem, pašgleznotas miniatūras glezniņas un citas mīļlietiņas interjēram!

ZL.LV iesaka

Alpino Pērle, SIA, Ārstu prakse

Artilērijas 15 - 8, Rīga, LV-1001
"Alpino Pērle" ārstu prakse piedāvā:: ✓ Plaša spektra medicīnas speciālistu konsultācijas un ārstēšanas metodes; ✓ Ultrasonogrāfijas izmeklējumus un diagnostiku; ✓ Atbalstu topošajām un jaunajām māmiņām; ✓ Pediatra konsultācijas; ✓ Operatīvu konsultāciju un izmeklējumu pieraksta iespējas; ✓ Mājas vizītes; ✓ Attālinātas konsultācijas; ✓ Individuālu attieksmi un konfidencialitāti; ✓ Jauku, harmonisku un mājīgu vidi mūsdienīgā ēkā (ar liftu); ✓ Ērtu piekļūšanu ar iespēju prakses tuvumā novietot auto.
ZL.LV iesaka

Atslēgu serviss, Arņa Ozoliņa individuālais darbs

Rūdolfa Blaumaņa 2, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Apraksts:

Atslēgu serviss nodarbojas ar atslēgu izgatavošanu. Piedāvājam arī diennakts SOS servisu - durvju atvēršanu steidzamās situācijās, uzrādot derīgu dokumentu. Nodrošinām durvju un slēdzeņu atvēršanu un signalizācijas atbloķēšanu.

Truckshop.lv, kravas auto aksesuāri

Cesvaines 15A, Rīga, LV-1073
DAF, IVECO, MERCEDES-BENZ, RENAULT, SCANIA, UNIVERSĀLS, VOLVO Kravas auto aksesuāru veikals:: ✓ Kravas auto dubļu sargi; ✓ Auto kondicionieri; ✓ Auto ledusskapji; ✓ Tējkannas; ✓ Kafijas automāti; ✓ Mikroviļņu krāsnis; ✓ Lādētāji un adapteri; ✓ Pārveidotāji; ✓ Saules paneļi; ✓ Sēdekļu apsilde; ✓ Auto putekļusūcēji; ✓ Kravas stiprinājumi; ✓ Degvielas aprīkojums; ✓ Riteņu aprīkojums; ✓ Kravas auto apgaismojums; ✓ Autoķīmija un tīrīšanas līdzekļi; ✓ Stūres pārsegi; ✓ Sēdekļu pārvalki.
ZL.LV iesaka

1 un 2 automazgātava, auto mazgāšana Rīgā

Krasta 68, Rīga, LV-1019
Apraksts:

"1 un 2 automazgātava" ir automātiskā mazgātava, kurā tiek izmantotas modernas rūpnīcā Istobal izgatavotas iekārtas. Šīs iekārtas apvienojumā ar profesionālu autoķīmiju un personāla veiktu auto mazgāšanas priekšapstrādi nodrošina kvalitatīvu un ātru rezultātu.

ZL.LV iesaka

1 un 2 automazgātava, auto mazgāšana Pārdaugavā

Vienības gatve 144, Rīga, LV-1058
Auto mazgāšana. Automazgātava. Auto mazgātuve. Mazgāšanas iela. Auto mazgāšana 4 minūšu laikā., Auto mazgāšana ar vasku. Karstais vasks, Neste automazgāšana, automazgātuve pie Neste .
ZL.LV iesaka

1 un 2 automazgātava, auto mazgāšana Ķengaragā

Latgales 427B, Rīga, LV-1063
Auto mazgāšana. Automazgātava. Auto mazgātuve. Mazgāšanas iela. Auto mazgāšana 4 minūšu laikā. Virsbūves mazgāšana. Auto mazgāšana ar vasku. Karstais vasks, Neste automazgāšana, automazgātuve pie Neste .
ZL.LV iesaka

1 un 2 automazgātava, auto mazgāšana Imantā

Kurzemes prospekts 15A, Rīga, LV-1067
Auto mazgāšana, salona tīrīšana
ZL.LV iesaka

1 un 2 automazgātava, auto mazgāšana Purvciemā

Lubānas 64, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu: "1 un 2 automazgātavas" ir automātiskās mazgātavas, kurās tiek izmantotas modernas rūpnīcā "Istobal" izgatavotas iekārtas. Šīs iekārtas apvienojumā ar profesionālu autoķīmiju un personāla veiktu auto mazgāšanas priekšapstrādi nodrošina kvalitatīvu un ātru rezultātu.

Ekspress Sigulda, SIA

Pils 6, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Apraksts: Taksometru pakalpojumi, kā arī autoevakuācija uz dzīves vietu. Taxi buss līdz 8 personām.

Nikom, SIA

Mihoelsa 47 - 9, 2.st., Daugavpils, LV-5401
Apraksts:

SIA "NIKOM" ir no REHAU profila izgatavotu PVC logu un durvju, kā arī metāla durvju ražotājs, kuru izstrādājumu kvalitāti un uzticamību nodrošina daudzu gadu pieredze. Mūsu piedāvājumā iekļauti: PVC logi, durvis, metāla durvis, vārti, žogi. Nodarbojamies ar remontdarbiem, ražošanu un servisu, autoevakuatora pakalpojumi; auto pacēlāja pakalpojumi.

ZL.LV iesaka

Transbaltijas tirdzniecības korporācija, SIA, auto sildītāju, kondicionieru serviss

Latgales 449, Rīga, LV-1063
Auto autonomo sildītāju remonts, Auto kondicionieru remonts., Kravas auto stāvēšanas kondicionieri Cooltronic.

Scan Panel, SIA

Dzirnavu 14, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Produkti un pakalpojumi:: ✓ Izotermiskie furgoni ✓ Kravas kastes dzīvnieku pārvadāšanai ✓ Mobilās tualetes ✓ Starpsienas ✓ Sendvičpaneļi šķeldas vedēju piekabēm ✓ Sendvičpaneļi pārvietojamiem telpu risinājumiem ✓ Kemperu remonts un izgatavošana ✓ Elementi ūdenstransportam ✓ Sienu, grīdu sendvičpaneļi telpām ar noteiktu temperatūras režīmu