Auto, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Autodok.lv

Rīga
Apraksts: Diennakts tehniskā palīdzība uz ceļa vai pie jūsu mājām. Bieži gadās, ka no rīta nevar piedarbināt auto, neuztraucieties - zvaniet!
ZL.LV iesaka

Trans-Art serviss, SIA

Katlakalna 9, Rīga, LV-1073
Apraksts:

Autoserviss, kas specializējas arī DSG kārbu remontā un apkopē. Autoserviss - remonts un apkope.

AMV, autoskola

Ūdeļu 26, Rīga LV-1064
Pakalpojumi: ✓ AM Kategorija ✓ A Kategorija ✓ B Kategorija ✓ BE Kategorija ✓ C Kategorija ✓ CE Kategorija ✓ D Kategorija ✓ 95. kods ✓ PMP Kursi Apraksts: Esam autoskola, kas profesionāli veic auto-moto apmācību. AMV Autoskola Rīgā kategorijas: AM, A, B, BE un PMP kursi. Apmācību nodrošina profesionāli, ilggadēji pasniedzēji un instruktori ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi. Praktiskās nodarbības autoskola nodrošina ar mācību transportu, kas ir identisks CSDD eksāmenu transportam. Mēs piedāvājam profesionālu apmācību par atbilstošu cenu. NĀC! MĀCIES! BRAUC!

AMV, autoskola

Pāvila Rozīša 42, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: Esam autoskola, kas profesionāli veic auto-moto apmācību. AMV Autoskola Valmierā kategorijas: AM, A, B, BE, C, CE, D, 95 KODS un PMP kursi. Apmācību nodrošina profesionāli, ilggadēji pasniedzēji un instruktori ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi. Praktiskās nodarbības autoskola nodrošina ar mācību transportu, kas ir identisks CSDD eksāmenu transportam. Mēs piedāvājam profesionālu apmācību par atbilstošu cenu. Izvēlies sev ērtāko apmācību laiku darbadienu vakaros vai brīvdienu rītos un piesakies apmācībām AMV autoskolā. NĀC! MĀCIES! BRAUC!
ZL.LV iesaka

Fest, Ziedu salons

Brīvības 3B, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

"Fest" ir veikals svētkiem un ikdienai, kur ir iespējams iegādāties ziedus, augus podiņos, dāvanas, suvenīru un skaistumkopšanas līdzekļus. Veikals Fest, radies kā ziedu veikals, drīz vien paplašinājās, tagad piedāvājot plašu preču klāstu. Šis ir veikals svētkiem un ikdienai, kur ir iespējams iegādāties gan grieztos ziedus, gan augus podiņos, tāpat arī tiek piedāvāts plašs dāvanu, suvenīru un skaistumkopšanas preču klāsts.

DZ Automeistars, SIA, Autoserviss

Rūpniecības 5A, Jelgava LV-3001
Autoservisa pakalpojumi:: ✓ radiatoru noņemšana/uzstādīšana ✓ sūkņu maiņa ✓ termostata maiņa ✓ dzesēšanas šķidruma maiņa ✓ dzinēju un ātrumkārbu maiņa ✓ siksnu pievada, zobsiksnas maiņa ✓ aizdedzes sistēmas sveču maiņa ✓ dzinēja galvas blīves maiņa ✓ sajūga komplekta maiņa ✓ auto sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ auto diagnostika ✓ palīdzība uz ceļa Jelgavas robežās

Elks AK, SIA, Vārtu pasaule, Gārāžu un paceļamie vārti

"Pīlēns", Nītaure, Nītaures pagasts, Cēsu nov., LV-4112
Pakalpojumi: Paceļamie vārti ✓ Paceļamie garāžu vārti, sekciju vārti. Vārti mājām, angāriem, fermām, veikaliem. Bīdāmie vārti ✓ Bīdāmie vārti privātmājām, pagalmiem, garāžu vārti, teritoriju barjeras. Durvis ✓ Durvis mājām, ārējās un iekšējās. Kvalitatīvas un pēc klienta izvēlas. Vārti automātika ✓ Piedāvājam kvalitatīvas vārtu automātikas un tālvadības pultis, saimnieciskiem, industriāliem un privātiem objektiem. Vārtu serviss, apkope, remonts ✓ Serviss un garantija ir mūsu vārds. Mūsu durvīm un vārtiem dodam garantiju un veicam apkopi

Avotiņi Lietuva, pārstāvniecība Lietuvā

Tilžės 103, Šiauliai
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Jelgavā

"Dumbrāji", Brankas, Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3043
Jumtu. Jumtu segumi. Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Metāla tirdzniecība.Metāls. Metālu tirdzniecība, PVC, Jumta logi. Metāla apstrāde.Būvmateriālu ražošana. Būvmateriālu būvkonstrukciju vairumtirdzniecība.Būvmateriālu vairumtirdzniecība. Jumta segumi. Jumta. Angāri.Būvmateriāli un būvkonstrukcijas, būvmateriālu

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Ventspilī

Fabrikas 8, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

OCT riepu centrs, ACRC SIA

Burtnieku 1A, Valmiermuiža, Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Riepu serviss, riepu serviss Valmiera, auto riepu serviss, auto riepu serviss Valmiera, riepas, riepas, Valmiera, auto riepas, auto riepas Valmiera, automašīnu riepas, automašīnu riepas Valmiera, vieglo automašīnu

Beltech-ISK, SIA

Struktoru 14, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar konveijeru lenšu un to komponentu piegādi, apkopi un servisu!

BEIJER REF LATVIA, SIA, saldēšanas iekārtas un kondicionēšanas sistēmas

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produkti:: ✓ Gaisa kondicionieri ✓ Siltumsūkņi ✓ Rekuperatori ✓ Čilleri ✓ DRY-COOLERI ✓ Mitrinātāji ✓ Elektronika ✓ Kompresori Par mums:

SIA "BEIJER REF LATVIA" nodarbojas ar komerciālo un industriālo saldēšanas iekārtu, gaisa kondicionēšanas iekārtu, siltuma sūkņu, mitrināšanas iekārtu, komplektējošo izstrādājumu, rezerves daļu un ikdienas apkopes darbam nepieciešamo materiālu tirdzniecību, kā arī veic aukstuma apgādes, gaisa kondicionēšanas jaudu aprēķinus un projektēšanas darbus.

Mobile Truck Service, SIA, Autoserviss

Turpinām strādāt klātienē!
Ķieģeļu 6D, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Apraksts:

Autoserviss "Mobile Truck Service", SIA piedāvā auto apkopes un remonta pakalpojumus vieglo un kravas auto īpašniekiem. Kā arī veicam kondicionieru uzpildi un to remontu.

Mobile Truck Service, SIA, Autoserviss

Turpinām strādāt klātienē!
"Siltums", Zīlāni, Kūku pagasts, Jēkabpils nov., LV-5222
Autoserviss, vieglā auto remonts, kondicionieru uzpilde, autoserviss Jēkabpilī, auto kondicionieri, auto , Auto apkope, vieglo auto serviss, dzinēju remonts.

Jēkabsonu autodaļu veikals

Brīvības 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts: Jēkabsoni – kvalitatīvas auto un motociklu rezerves daļas, izgatavojam bremžu caurules uz vietas. Universālās stabilizatoru atsaites, pusass šarnīru tripoīdi, sakabes cilpas, BMW dīzeļu ieplūdes kolektoru klapes (SWIRL FLAPS), F23 OPEL kulises bukses.

Grobiņas autodarbnīca

Skolas 1, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Apraksts:

"Grobiņas autoskolas autoservisā" - auto diagnostika, remonts vieglajām automašīnām un komerctransportam. Automašīnu salonu ķīmiskā tīrīšana.

Satiksme-Z, SIA, Autoskola

Rīgas 6, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Autovadītāju kursi, šoferu kursi, apmācība: auto vadītāju. Autoskola. Autoskolas. Auto kursi.