Auto, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Milli Pro, ziedu bāze

Brīvības 188 k-2, Rīga, LV-1012
Grozi, telpu dekorēšana, galdu, grīdu, grīdas, kompozīcijas, mašīnu pušķošana, kāzu auto rotājumi, dekorēšana
ZL.LV iesaka

Deppo, SIA, mikroautobusu noma, busu noma

Latgales 449, Rīga, LV-1063
AUTO Jūsu vēlmēm un vajadzībām:: ✓ Vieglie auto ✓ pasažieru mikroautobusi ✓ kravas auto ✓ iespēja iznomāt piekabes, treilerus, jumta bagāžniekus, bērnu sēdeklīšus, navigācijas Par uzņēmumu:

Par uzņēmumu SIA "Deppo" - mikroautobusu pasažieru noma. Pasažieru busu noma un kravas busu noma. DEPPO RENT. Atrodamies Rīgā un Ogrē, iespējama arī piegāde. Auto noma ne tikai Latvijā, bet arī pa Eiropu. Cenas sākot no 10.00 līdz 40.00 EUR/diennaktī. Piedāvājam arī progresīvu atlaižu sistēmu. Automašīnas ir labā tehniskā un vizuālā kārtībā!

ZL.LV iesaka

Baltic Bearing Company-Riga, SIA, Gultņu ražotājs Eiropā

Traleru 2C, Rīga, LV-1030
Par mums:

LLC "BBC" saražotā produkcija – gultņi – tiek piegādāta dažādām rūpniecības nozarēm: automobiļu ražošanai, elektrotehnikas nozarei, mašīnbūvei, metalurģijai, lauksaimniecības tehnikas ražošanai, degvielas un enerģētikas kompleksam u.c.

Priecājamies sveikt esošos un topošos partnerus un piedāvājam plašu Latvijā ražotu zīmola "BBC-R" gultņu sortimentu. Aicinām jūs kļūt par mūsu partneri un apmeklēt mūsu ražotni Rīgā Latvijā!

ZL.LV iesaka

Deppo, SIA, saimniecības preču noliktava

Latgales 449, Rīga, LV-1063
Apraksts: Profesionālās saimniecības preces. Profesionāli uzkopšanas līdzekļi, tirdzniecība, vairumtirdzniecība.

Tomas, SIA, Sporta veikals, preces makšķerēšanai

Dobeles 48, Jelgava, LV-3001
Apraksts:

Veikals "Jūsu Sportiskais Stils" piedāvā sporta apģērbus un apavus, sporta inventāru, trenažierus, espanderus, bumbas, skrituļslidas. Preces tūrismam - teltis un guļammaisus, somas un mugursomas, laivas. Preces makšķerniekiem.

ZL.LV iesaka

Iskada, Ugunsdzēsības centrs, veikals - noliktava

Krustpils 12A, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu: SIA "ISKADA" savu darbību uzsāka 1996.gadā. Mūsu plašais preču un pakalpojumu sortiments un augstā kvalitāte, kā arī elastīgā cenu politika palīdzēja mūsu uzņēmumam ieņemt vienu no vadošajām vietām Latvijas tirgū. Klientu konsultācijas: Ja vēlāties uzzināt vairāk par Jums interesējošo jautājumu, zvaniet vai nāciet pie mums pēc adreses Krustpils iela 12A, vai rakstiet e-pasta vēstuli uz info@iskada.lv Uzņēmuma personāls sniegs Jums konsultācijas un palīdzēs izvēlēties Jums nepieciešamo preci, ņemot vērā Jūsu prasības un Jūsu uzņēmējdarbības specifiku. Atkarībā no pasūtījuma apjoma un biežuma, mēs piedāvājam elastīgu atlaides sistēmu.

V4 motors, SIA, Autoserviss

Ādmiņu 7, Rīga LV-1009
Pakalpojumi:: ✓ Komerctransporta remonts; ✓ Virsbūves remonta darbi; ✓ Sadarbība ar apdrošināšanas kompānijām; ✓ Tehniskās apkopes veikšana; ✓ Ritošās daļas remonts; ✓ Elektrosistēmas signalizācijas; ✓ Dzinēja diagnostika un remonts; ✓ Kondicionēšanas sistēmas; ✓ Automašīnas apdrošināšana; ✓ Konsultācijas pirms auto iegādes; ✓ Autopiederumi, to uzstādīšana.
ZL.LV iesaka

SmartCoffee Serviss, SIA

"Siljēkas 1", Siguldas pagasts, Siguldas nov., LV-2150
Apraksts: Kafijas automātu apkope, remonts, noma un tirdzniecība. Izbraukuma tirdzniecība. Kafijas auto pārbūve.
ZL.LV iesaka

Viatek 1, SIA, Noliktavu pakalpojumi Rīgā

Beķergrāvja 7, Rīga, LV-1007
Par noliktavu:

"Viatek 1", SIA piedāvā ne tikai tehniskās sāls tirdzniecību, bet arī noliktavu pakalpojumus Rīgā. Produktu uzglabāšana un piegāde no noliktavas Pārdaugavā.

ZL.LV iesaka

Viatek 1, SIA, Noliktavu pakalpojumi Rīgā

Ganību dambis 22G, Rīga, LV-1045
Par noliktavu:

"Viatek 1", SIA piedāvā ne tikai tehniskās sāls tirdzniecību, bet arī noliktavu pakalpojumus Rīgā. Produktu uzglabāšana un piegāde no noliktavas Ganību dambī 22g.

Ziedu salons Fantāzija, SIA, Salons

Bērzu 4, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Apraksts:

Ziedu salons, ziedu tirdzniecība. Piegādāsim ziedus un apsveikumus Jūsu norādītajā adresē! Idejas dāvanām, dāvanas un to iesaiņošana. Florista pakalpojumi.

ZL.LV iesaka

Strada auto remonts, SIA

Lodes 1D, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Par uzņēmumu:

SIA "Strada auto remonts" veic auto remonta pakalpojumus Valmierā. 

KN autoklubs, SIA, Autoserviss

Saules 63E, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

SIA "KN autoklubs" ir autoserviss Madonā. Veicam auto diagnostiku, savirzes regulēšanu, ritošās daļas remontu, dzinēju remontu, stūres sistēmas remontu u.c. Auto sagatavošana tehniskajai apskatei. Zinoši un izpalīdzīgi meistari parūpēsies par jūsu auto!

Autoserviss pēdējā cerība, SIA

"Ezeri", Priekules pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3434
Apraksts:

Autoserviss pēdējā cerība – auto remontdarbnīca Priekulē. Augsti profesionāli sertificēts meistars – Sergejs Gudinovskis.  Piedāvājam automašīnu remontu un apkopi. Speciālisti veiks labāko servisu jūsu auto!

VVVA, SIA, Autoserviss

Aviācijas 12A, Jelgava, LV-3002
Apraksts:

Kravas auto remonta un apkopes uzņēmums ar lielu pieredzi un senu vēsturi pēc vislabākajiem standartiem salabos jūsu auto! Uzņēmums VVVA veic arī alumīnija daļu metināšanu, labo arī piekabes un refrižeratorus.

ZL.LV iesaka

G.I. & Limit, SIA, autoriepu un akumulatoru veikals

Durbes 40, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

SIA "G. I. & Limit" – uzņēmums savu darbību Ventspilī uzsāka 1996. gadā. Mēs piedāvājam jums iegādāties visa veida jaunas ziemas un vasaras vieglo, apvidus (SUV), komerctransporta, kravas, autobusu, traktoru, industriālās, agro un moto (visa veida) riepas. Visa veida riepu kameras. Akumulatori, rezerves daļas, filtri, eļļas, auto ķīmija.

Koruns, SIA, ātrumkārbu serviss, remonts

Latgales 444C, Rīga LV-1063
Apraksts:

"Koruns", SIA specializējas automātisko un mehānisko ātrumkārbu remontā. Piedāvājam arī transmisijas remontu, vieglo auto mikroremontu, tehnisko apkopi, ritošās daļas remontu. 

BroPro, SIA, Kravas riepu serviss

Dzirnieku 11, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

Mēs esam kvalificēts kravas un vieglo auto riepu un disku serviss. Sertificēti darbinieki ar vairāk kā 15 gadu pieredzi labprāt sniegs konsultācijas, atbildēs uz Jūsu jautājumiem un palīdzēs izvēlēties tieši Jums piemērotāko risinājumu! Strādājam pēc klienta pasūtījuma arī ārpus darba laika!

ZL.LV iesaka

Pharmeko Lettland, SIA

Saules 65A, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

PHARMEKO LETTLAND nodarbojas ar meža ogu un sēņu uzpirkšanu visā Latvijā. Piedāvājam noliktavu pakalpojumus, kā arī autotransporta, kravas autotransporta un kravas furgonu ar refrežiratoru nomu.

KarLux, SIA, Komisijas veikals MĒBELES

Strādājam# Preces no Vācijas Norvēģijas
Rīgas 24, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts:

Komisijas veikals - MĒBELES. TRANSPORTA, PIEKABJU UN KEMPERU NOMA. TAXI PAKALPOJUMI.