Auto, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Teiksmas Auto, SIA Autoserviss - veikals

Plūdoņa 24 k-3, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

SIA "TEIKSMAS AUTO" piedāvā auto krāsošanas darbus, autoservisa pakalpojumus, riepu un auto rezerves daļu tirdzniecību. Sadarbība ar visām apdrošināšanas kompānijām.

MT Parts, SIA

Virkas 23, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

"MT Parts" - plašākais auto rezerves daļu veikals Kuldīgā! Piedāvājam auto rezerves daļas, smērvielas un auto aksesuārus par zemām cenām.

EMI Auto, SIA

Mehanizācijas 14, Svētciems, Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov., LV-4033
Rezerves daļas tiešsaistē:

Oriģinālas lietotas Emi Auto, SIA rezerves daļas tiešsaistē vietnē rrr.lt - ērti, ātri un ērti. Netērējiet laiku braucot uz veikalu, ja ar dažiem peles klikšķiem varat iegūt pareizās rezerves daļas automašīnai! Nodrošinām ātru preču piegādi uz Rīgu, Daugavpili, Liepāju un  citām pilsētām Latvijā un ārvalstīs. Un tas vēl nav viss. Mēs piedāvājam pievilcīgu naudas vērtību tiem, kas vēlas maksāt mazāk, nezaudējot kvalitāti.

BEE, SIA

Rītausmas 11, Rīga, LV-1058
Bezmaksas piegāde:

Bezmaksas riepu piegāde visā Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.

Apraksts: Plaša kvalitatīvu riepu tirdzniecība, montāža, balansēšana.   

Avēnija VP, SIA

Nomales 18, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Par uzņēmumu:

SIA “Avēnija VP” ir dibināta 2008. gadā. No 2016. gada uzņēmums sniedz autoservisa pakalpojumus vieglajiem un kravas automobiļiem. Veicam arī virsbūves ģeometrijas atjaunošanas un krāsošanas darbus. 2023. gadā uzņēmums pievienojies Bosch Car Service autoservisu tīklam. Bosch Car Service regulāri tiek atzīts par vispopulārāko autoservisu tīklu. Lai nodrošinātu augstu pakalpojumu kvalitāti, Bosch Car Service darbība tiek kontrolēta veicot auditus un regulāras darbinieku apmācības.

Kids Top Cars, SIA Kids World

Dārzaugļu 1B, Rīga, LV-1012
Apraksts:

SIA “Kids World” darbojas kopš 2018. gada un ir lielākais bērnu elektromobiļu piegādātājs Latvijā. Mēs piedāvājam stabilu pēcpārdošanas atbalstu un pilnu rezerves daļu klāstu visiem mūsu automobiļiem. Mūsu importētajām automašīnām ir visi nepieciešamie drošības sertifikāti, kas atbilst Eiropas Savienības standartiem. Šos augstas kvalitātes produktus izgatavo licencēti un sertificēti inženieri, kas būvē īstus automobiļus saskaņā ar automašīnu ražotāja vadlīnijām. Tātad mēs zinām, ka mēs piedāvājam Jums augstas kvalitātes modeļus, kas ir aprīkoti ar visām iespējamām ekstrām budžeta cenu klasē. Mēs esam pārliecināti, ka mūsu elektomobiļu klāsts atbilst visām prasībām par labāko cenu un labākajā kvalitātē.

Hydro Tech Serviss, SIA

Rušonu 19, Rīga, LV-1057
Uzņēmuma apraksts::

"HYDRO TECH SERVISS" specializējas stūres iekārtas mehānismu, stūres hidropastiprinātāja agregātu, spectehnikas hidrocilindru remontā, kā arī automašīnas hidrauliskās sistēmas kopumā. Tas ir: vieglajām automašīnām, mikroautobusiem, kravas automašīnām un citiem transporta veidiem. Darbnīca nokomplektēta uz autoservisa bāzes, tāpēc mums ir visi apstākļi agregātu noņemšanai un uzlikšanai, kam vajadzīgs remonts, tāpat arī vieglo automašīnu un mikroautobusu ritošās daļas diagnosticēšanai. Uz doto brīdi mēs varam piedāvāt mūsu klientiem pilnu kompleksu remonta darbu hidropastiprinātāja, stūres mehānisma, kā arī automašīnas ritošās daļas remontu un citus darbus. Smagajām automašīnām, autobusiem (lielajiem) un speciālajai tehnikai remontējam un atjaunojam tikai noņemtos stūres mehānismus, hidrauliskos cilindrus, hidrauliskos sūkņus un citus.

Vulkāns, SIA

Nomales 23, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Apraksts:

SIA "Vulkāns" tika izveidots 1996. gadā. Mēs esam vadošais metāllūžņu iepirkšanas uzņēmums Aizkraukles rajonā un Aizkraukles novadā. Mūsu reputācija kā par stabiliem un uzticamiem partneriem ir sasniegusi blakus rajonus un novadus. Mūs kā uzticamus partnerus izvēlas ne tikai Aizkraukles rajonā, bet arī Ogres, Jēkabpils un Madonas rajonu uzņēmumi un privātpersonas.

Mūsu darbību raksturo: Labas metāllūžņu cenas un ātri pārskaitījumi par nodotajiem metāllūžņiem.

Dalss & Co, SIA, interneta veikals

Pupuķu 13, Rīga LV-1076
Apraksts:

"DALSS & CO" piedāvā plašu preču sortimentu jūsu mājai, dārzam un vaļaspriekam. Jūs varat iegadāties nepieciešamās preces, neizejot no mājas, biroja, kafejnīcas. Interneta veikals "Dalss & Co" ir vispiemērotākā vieta šim nolūkam. Pērciet ātri un ērti - viegla un efektīva filtrēšanas sistēma, preču iegāde un apmaksa bez reģistrācijas, saņemiet preci bez ilgas gaidīšanas.

Apartments Group, SIA

Gaismas 20B, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Pakalpojumi:: ✓ SPA centrs ✓ Trenažieru zāle ✓ Tenisa korti ✓ Kosmetologa pakalpojumi ✓ Datorspēļu klubs ✓ Svinības un pasākumi ✓ Nomas pakalpojumi Par mums:

Viesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Aizkraukle atrodas Latvijas lielākās upes "Daugavas" krastā, kur arī atrodas Latvijā lielākā hidroelektrostacija "Pļaviņu HES". Aizkraukle - vēsturiski saukta par "Stučku" atrodas pa vidu vēsturiskām kultūras vietām - Kokneses pilsdrupas, Aizkraukles pilskalns, Staburags "Dieva auss". Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti. 51 gaišas un mājīgas istabas, pieejami vienvietīgi, divvietīgi numuri ar atsevišķām gultām, divvietīgi numuri ar lielo gultu, kā arī ģimenes numuri un Lux numuri. Viesnīcā pieejams restorāns, kurā varēsiet mieloties ar gardu maltīti. Blakus viesnīcai atrodas tenisa klubs "Vilar", kurā ir trenežieru zāle un pirtis.

ZL.LV iesaka

ART, SIA

Cēsu 22A, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Apraksts: SIA "ART" autoserviss Limbažos.
ZL.LV iesaka

EkoDeal, SIA

"Aldari", Emburga, Cieceres pagasts, Saldus nov., LV-3851
Apraksts: EkoDeal SIA, kompānija ar daudzu gadu pieredzi atkritumu apsaimniekošanas un būvju demontāžas jomā.

EkoDeal SIA  komanda izmantojot savas zināšanas, tehnoloģiju un pieredzējušu darbaspēku, veic visa veida ēku, būvju un konstrukciju demontāžas darbus, visaugstākajā kvalitātē no sākuma līdz beigām, saskaņā ar būvprojektu, vides, darba drošības prasībām un LR likumdošanu.

Uzņēmums sniedz būvgružu jeb būvniecības, lielgabarīta un ražošanas atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumus. Nodrošina konteineru uzstādīšanu, atkritumu izvešanu, būvgružu pārstrādi un infrastruktūras risinājumus atkritumu vietas labiekārtošanai.

EkoDeal SIA savus pakalpojumus sniedz visā Latvijas teritorijā sadarbojoties ar pašvaldībām, valsts uzņēmumiem, juridiskām un privātām personām.

Atbilstoši LR likumdošanas prasībām ir izsniegtas atkritumu apsaimniekošanas atļaujas Nr.AP24IB0020, Nr.AP24AA0011.

ZL.LV iesaka

Belimpeks, SIA

Bezdelīgu 16, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Preču imports no Baltkrievijas, Ukrainas ražošanas uzņēmumiem, Preces no Baltkrievijas, (Baltkrievija, Ukraina). Gumijas izstrādājumi, Gumijas plātņu klāji dzelzceļa pārbrauktuvēm, gumijas ceļu plātnes, gumijas segumi sporta hallēm. Gumijas materiāli. Plakana zobsiksna, konveijera lentes. Dzelzceļa būvniecība, celtniecība, montāža,
ZL.LV iesaka

Fix Auto, SIA, Autoserviss Siguldā

"Jaunsiljēkas", Siguldas pagasts, Siguldas nov., LV-2150
Apraksts:

Auto remonts un apkope, riepu serviss Siguldā.

ZL.LV iesaka

JJ un KO, Autoserviss

Kalna 2B, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Apraksts:

"JJ un KO" – uzticams autoserviss Kalna ielā 2, Siguldā. Profesionāls automašīnu remonts un apkope. Veicam auto diagnostiku, izpūtēju, dzinēju, motoru remontu, virsbūves remontu un krāsošanu, alumīnija metināšanu, riepu un autostiklu maiņu, savirzes regulēšanu. Pieredzējuši meistari, rūpīgs un kvalitatīvs darbs.

ZL.LV iesaka

Anders GJ, SIA

Ozolu 1A, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Apraksts:

Motociklu, mopēdu, motorolleru, kvadraciklu remonts un tirdzniecība. Rezerves daļas.

ZL.LV iesaka

Transport Business Service, SIA

Dzirnavu 91, Rīga, LV-1011
Par mums:

Ceļojumu aģentūra piedāvā tūrisma pakalpojumus - aviobiļešu un viesnīcu rezervēšanu, kā arī eksursijas, auto nomu, grupu ceļojumus un pēdējā brīža piedāvājumus.

Gamma-Serviss, SIA, metāla pulverkrāsošana, smilšu strūklas apstrāde

Pulverkrāsošana, Smilšu strūklas apstrāde.
Čiekurkalna 5. šķērslīnija 3, Rīga, LV-1026
PULVERA PĀRKLĀJUMS: ✓ Tas ir mūsdienu tehnoloģijas no metāla izstrādājuma, ņemot vērā ķīmijas un fizikas atklājumus. Tas ir augstas kvalitātes paraugs. ✓ Pulverkrāsošana ļauj ne tikai nokrāsot dažādas krāsas, bet arī palielina metāla izturību pret ārējiem faktoriem. ✓ Pulvera pārklājums ļauj taisīt dažas krāsas, ko nevar iegūt ar citādām krāsām (šķidrām krāsām). ✓ Tas ievērojami bagātina krāsu paleti un toņus. ✓ Pulvera pārklājums lieliski pasargā izstrādājumus no vides, pateicoties tā izcilajām īpašībām, ir augstas kvalitātes un aizstās tradicionālo pārklājumu.

ADR LV, SIA, Bīstamo kravu pārvadājumu mācību un konsultāciju centrs

Lauku 59, Liepāja LV-3411
Kursi:: ✓ Pamatkurss ✓ Cisternas ✓ 1. klases kravu autovadītāja ✓ 7. klase kravu autovadītāja ✓ Drošības konsultantu (padomnieku) ADR Apmācības:

Mēs esam sagatavojuši vairāk kā 500 drošības padomniekus autopārvadājumu jomā, kā arī vairāk kā 300 drošības padomniekus dzelzceļa pārvadājumu jomā. Sadarbībā ar Satiksmes ministriju ir izstrādātas specializētas programmas valsts institūciju, kas veic bīstamo kravu pārvadājumu kontroli, darbinieku apmācībai, saskaņā ar kurām mēs esam apmācījuši visus bijušā Autotransporta direkcijas Kontroles dienesta un bijušās Autotransporta inspekcijas darbiniekus. 

ZL.LV iesaka

Mini serviss, SIA

"Ķēniņi", Kauguri, Kauguru pagasts, Valmieras nov., LV-4224
Par uzņēmumu:

SIA "Mini serviss" ir dibināts 1992. gadā. No 1992. līdz 1997. gadam uzņēmums nodarbojās ar auto remontdarbiem. 1997. gadā uzņēmums pārkvalificējās uz ventilācijas sistēmu fasondaļu, apkures elementu un nestandarta skārda izstrādājumu ražošanu un montāžu. Līdz 2003. gadam tā bija galvenā uzņēmuma nodarbošanās. 2003. gadā uzņēmums izveidoja plašākas un modernāk aprīkotas ražošanas telpas. Līdz šodienai esam pilnveidojuši savas iemaņas detaļu izgatavošanā, kā arī ieviesuši daudz jaunu standarta un nestandarta detaļu dažādām rūpnieciskajām un sadzīves vajadzībām. Jau 10 gadus mūsu produkciju virzām Latvijas tirgū. Šajā nozarē mūsu uzņēmums ir viens no lielākajiem Vidzemē. 2006. gadā sākām nodarboties ar krāsošanu pulvertehnoloģijā. Šobrīd aptuveni trešā daļa krāsotās produkcijas tiek eksportēta uz Skandināvijas valstīm. Pamatdarbinieki uzņēmumā strādā jau no darbības pirmsākumiem un savā jomā ir augsti kvalificēti speciālisti.