Auto, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Canis, SIA

Kolberģis , Jaunalūksnes pagasts, Alūksnes nov. LV-4350
Mežizstrāde Alūksnē, Alūksnes novadā, Balvos, Gulbenē. Meža, cirsmu pirkšana, iepirkšana. Pērkam mežus, cirsmas. Hārvestera un forvardera pakalpojumi. Apaļkoku pārvadājumi. Mežizstrādes tehnika. Kokvedējs. Kokvedēja pakalpojumi. Meža zāģēšana, griešana. Koku apaļkoku iepirkšana. Pērkam kokus. Ekskavators, ekskavatora pakalpojumi.

Sīlis, SIA Svētku salūts

Lodes 1C, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Sīlis, svētku salūts, pirotehnika, pirotehnika Valmierā, pirotehnika Smiltenē, pirotehnika Limbažos, pirotehnika Cēsīs, pirotehnikas iegāde, pirotehnikas iegāde Valmierā, pirotehnikas iegāde Vidzemē, pirotehnikas tirdzniecība, kur nopirkt pirotehniku, labs svētku salūts, baterijas, PRO pirotehnika, raķetes Valmierā, raķetes,

svaruveikals.lv, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Piedāvājumā:: ✓ Auto svari ✓ Svaru komponentes ✓ Industriālie svari ✓ Galda svari ✓ Mobilie svari ✓ Medicīnas svari ✓ Laboratorijas svari ✓ Grīdas svari

Kuehne+Nagel, SIA, Noliktavas pakalpojumu loģistika

"Rudeņi 2", Salaspils pagasts, Salaspils nov., LV-2118
Par mums: Kuehne + Nagel grupa ir uzņēmums ar veiksmīgu 125 gadu pieredzi loģistikā un Latvijā darbojas kopš 1992. gada. Pieredzējuši loģistikas speciālisti, globālais tīkls ar vairāk nekā 1300 birojiem visā pasaulē, unikāli IT risinājumi sūtījumu izsekošanai un 14000 m2 noliktavu platību Latvijā vien padara Kuehne + Nagel par uzticamu partneri visa veidu loģistikas risinājumiem Latvijā un ārpus tās. Ar mērķtiecīgu pieeju darbam esam viens no lielākajiem ekspeditoriem gaisa, jūras un sauszemes pārvadājumos.
ZL.LV iesaka

Aidaks, SIA, Q1 Riepu serviss Smiltenē

"Silvas Lejas", Silva, Launkalnes pagasts, Smiltenes nov., LV-4729
✓ Riepu montāža un balansēšana: Precīza un ātra riepu uzstādīšana un balansēšana, lai nodrošinātu drošu un komfortablu braukšanu. ✓ Riepu remonts: Kvalificēti speciālisti veic visu veidu riepu remontu, izmantojot modernākās tehnoloģijas un materiālus. ✓ Riepu nomaiņa: Piedāvājam plašu riepu klāstu no vadošajiem ražotājiem, lai apmierinātu dažādu klientu vajadzības un budžetus. ✓ Riepu pārbaude un diagnostika: Nodrošinām profesionālu riepu stāvokļa novērtēšanu un ieteikumus to uzturēšanai.
ZL.LV iesaka

Aidaks, SIA, Q1 Riepu serviss Valmierā

Purva 21, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Enduru Motociklu riepas, šoseju motociklu riepas, mazlietotas motociklu riepas, mazlietotas vieglo auto , riepas, mazlietotas kravas auto riepas.
ZL.LV iesaka

Aidaks, SIA, Q1 Riepu serviss Cēsīs

"Imantas", Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4101
Riepu montāža un balansēšana: Precīza un ātra riepu uzstādīšana un balansēšana, lai nodrošinātu drošu un komfortablu braukšanu. Riepu remonts: Kvalificēti speciālisti veic visu veidu riepu remontu, izmantojot modernākās tehnoloģijas un materiālus. Riepu nomaiņa: Piedāvājam plašu riepu klāstu no vadošajiem ražotājiem, lai apmierinātu dažādu klientu vajadzības un budžetus. Riepu pārbaude un diagnostika: Nodrošinām profesionālu riepu stāvokļa novērtēšanu un ieteikumus to uzturēšanai.

JMK Būve, SIA

Tehnikas 9, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Pakalpojumi:: ✓ Būvniecības/celtniecības darbi ✓ Ēku renovēšana un rekonstrukcija ✓ Siltumizolācijas drabi ✓ Ārējo ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu būvdarbi ✓ Demontāžas darbi ✓ Pamatu izbūve ēkām ✓ Drenāžas darbi ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Ekskavatora pakalpojumi ✓ Vecā žoga demontāžu un izvešana ✓ Žogu un vārtu, bīdāmo vārtu, veramo vārtu un ieejas vārtiņu montāža ✓ Automātikas uzstādīšana ✓ Ceļa izbūve, remonts, asfaltēšana
ZL.LV iesaka

Meistars Andris Šavkins, SIA RE-CRS darbnīca

Rožu 1, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Par uzņēmumu: Uzņēmums darbojas kopš 2015. gada, speciālista darba pieredze šajā jomā 22 gadi. Uzņēmuma darbības laikā izveidojusies veiksmīga sadarbība ar apmēram 10 Liepājas un Kurzemes reģiona uzņēmumiem. Pakalpojumi ir pieejami arī privātpersonām. Regulāri tiek atjaunotas iekārtu programmas un paplašināts pakalpojumu klāsts.
ZL.LV iesaka

DSI auto, SIA, Autoserviss

Stadiona 3A, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: Sevisa vadītājs ir viens no leģendārajiem moto sporta Lokomotiv Daugavpils Speedway Club komandas biedriem. Mūsu komandā ir zinoši, profesionāli, darbinieki, kas mīl savu darbu.
ZL.LV iesaka

Plazma pluss, SIA, Veikals

Kalnciema 1 k-2, Rīga, LV-1048
Apraksts: Metināšanas iekārtas un materiāli. Veikals Pārdaugavā.
ZL.LV iesaka

Plazma pluss, SIA

Vestienas 2, Rīga, LV-1035
Apraksts: SIA "Plazma Pluss" ir profesionālo metāla metināšanas un griešanas iekārtu tirdzniecības uzņēmums. Uzņēmums Latvijas tirgū strādā no 2001. gada. SIA "Plazma Pluss" ir tādu metināšanas iekārtu kā Lincoln Electric un Selco oficiālais pārstāvis Latvijā. Uzņēmums piedāvā metināšanas iekārtas, materiālus un piederumus, veic visa veida metināšanas un griešanas iekārtu remontu. Uzņēmuma speciālisti sniegs konsultācijas un palīdzēs piemeklēt vislabākos risinājumus Jūsu metālapstrādes uzņēmumam.
ZL.LV iesaka

Labers, SIA

Daugmales pagasts, Ķekavas nov. LV-2124
Apraksts:

SIA "Labers" piedāvā un nodrošina kvalitatīvus autostāvvietas horizontālo apzīmējumu marķēšanas, krāsošanas pakalpojumus ceļu būves nozarē. Ceļu marķēšanas gaitā, pielietojot augstas kvalitātes izejmateriālus un modernākās tehnoloģijas, tiek panākts nodilumizturīgs krāsojums.

ZL.LV iesaka

Mobire Latvija, SIA

Akmeņu 14, Rīga, LV-1048
Apraksts: Pilna servisa noma ir transportlīdzekļa operatīvā noma korporatīviem klientiem, kur visas izmaksas, kas saistītas ar automašīnas izmantošanu, tiek iekļautas vienā un fiksētā ikmēneša maksājumā. Izmantojot šo pakalpojumu uzņēmums var brīvāk operēt ar uzņēmuma kredītportfeli, aizmirst par auto apkopēm, sezonas riepu maiņām un autoparka pārvaldību. Par to rūpēsimies mēs. Papildus tam - palīdzam izvēlēties transportlīdzekli, izskaidrosim priekšrocības attiecībā pret finanšu līzinga izmantošanu, atpirksim esošo auto, garantēsim rezerves automašīnu visos gadījumos un piedāvājam klientu atbalstu 24/7.

Agens, SIA, Elektrodzinēju remontdarbnīca

Krāsotāju 6, Rīga, LV-1009
Apraksts:

SIA "Agens" veic visa veida elektrodzinēju remontu Rīgā. Asinhrono dzinēju, elektrodzinēju, elektromotoru remonts un pārtīšana. Gultņu maiņa, nomaiņa. Motociklu ģeneratoru un starteru pārtīšana. Auto ģeneratoru remonts. Zāles pļāvēju, pļaujmašīnu, sūkņu (t.sk. ūdens sūkņu) remonts un apkope. Zinoši un pieredzējuši meistari veic darbu kvalitatīvi un laikā.

ZL.LV iesaka

Aurem Trade, SIA

Uzvaras 8A, Jelgava, LV-3001
Par mums:

"OKS" zīmols pārstāv augstas veiktspējas produktus korozijas un berzes mazināšanai. Industriālie un komerciālie lietotāji novērtē OKS augstās kvalitātes produktus jau 35 gadus. Vides un lietotāja aizsardzība ir OKS prioritāte, vienlaikus nodrošinot augstākās kvalitātes standartus produktiem. "AUREM TRADE" tirdzniecības komanda šajā nozarē darbojas jau kopš 1996. gada. Izbraucam pie klientiem uz produkcijas demonstrāciju.

Ideju dizains, SIA, apsveikuma kartiņas, ielūgumi, pasūtīšana, izgatavošana

Rīga
Personalizētas apsveikumu kartītes, ielūgumi.:

Apsveikuma kartīte ir sūtītāja saruna ar saņēmēju. Saruna caur krāsām, formām, simboliem un protams, visu ko ietverat redzamajā un neredzamajā vēlējumā. Tā ir kā stāsts un rotaļa, kurā piedalās stāstītājs un klausītājs. Vai klausītājs stāstā uztver to pašu ko stāsta stāstītājs? Tas atkarīgs no klausītāja, stāstītāja un apsveikuma kartītes :)

Ideju dizains meistari izgatavo personalizētas, tematiskas apsveikuma kartītes uzņēmumiem. Kartītes dizainu iespējams piemērot uzņēmuma logo, stilam, krāsām, un citām vajadzībām. Apsveikumus iespējams iegādāties arī elektroniskā, gif un video formātā.

Pašdarināti, personalizēti, jūsu pasākuma stilam un krāsu gammai piemēroti ielūgumi lai ir pirmais vēstnesis par skaisto, ilgoto un svarīgo jūsu dzīves notikumu! Taureņi, mežģīnes, rozes, magones, rudzupuķes, pērlītes, lentītes vai latvju raksti ir tikai neliela daļa no idejām apspēlētā tēmu klāsta, kuras piedāvājam jūsu ielūgumu dizainam.

ZL.LV iesaka

RB LUKTURI, SIA

Buļļu 45B, Rīga, LV-1067
JAUNI UN LIETOTI AUTO LUKTURI:: ✓ Operatīvs auto lukturu remonts, restaurācija, pulēšana ✓ Saplīsis, sasists, svīst, slikta redzamība uz ceļa ✓ Auto lukturi, lukturu korpusi ✓ Stikliņu maiņa, pārlīmēšana ✓ Tuvās gaismas reflektoru, atstarotāju remonts, maiņa ✓ Lukturu detaļu hidrogrāfija ✓ Lēcu gravēšana ✓ Dienas gaismas remonts ✓ Lukturu svīšana - remonts ✓ Lukturu rezerves daļas
ZL.LV iesaka

Koha ASB, SIA, ERGO birojs

Ganību 8, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

ERGO ir viena no vadošajām apdrošinātāju grupām Baltijas reģionā, kas darbojas dzīvības, nedzīvības un veselības apdrošināšanas segmentos Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kā arī Baltkrievijā. Vairāk nekā 650 000 klienti Baltijas valstīs uzticas ERGO pakalpojumiem, ekspertu zināšanām un finansiālajai stabilitātei. Mūsu panākumu pamatā ir gadu gaitā uzkrātā pieredze, pastāvīga piedāvāto produktu pilnveidošana un pielāgošana klientu vēlmēm.

3Priedes pie jūras, brīvdienu māja - viesu nams

Šķēde, Septītā 3, Medzes pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3461
Atpūtas namiņš pie jūras (Atvērts sezonā! No aprīļa līdz oktobrim.):

3Priedes pie jūras - 2023. gada jūlijā atvērtā jaunā brīvdienu māja, 12 km no Liepājas centra. Viesu nams - ideāla vieta atpūtai ar ģimeni vai jautram tusiņam nelielai kompānijai. Laipni uzņemam viesus ar mīļdzīvniekiem un ģimenes ar mazuļiem. Vienlaicīgi varam izguldīt 6 pieaugušos, ir viena mazuļa gulta. Namiņā viss nepieciešamais komfortablai dzīvošanai: labiekārtota virtuves zona - ledusskapis, plīts, trauki, mikroviļņu krāsns, tējkanna. Veļas automāts, televizors, Wi- Fi. Liela, ērti iekārtota terase, ugunskura vieta, grils/mangāls, sauļošanās gultas. Bērnu stūrītis, spēles aktīvai atpūtai, audio sistēma ar Blue Tooth. Papildus, pēc viesu vēlmēm, piedāvājumā karstais kubls, pirts un elektriskais trīsriteņu skūteris CITYCACO. Slēgta, droša tetitorija ar privāto auto stāvvietu. Līdz jūrai 500 metri.