Auto, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Smārdes AL, SIA

Dzērvju 3, Smārde, Smārdes pagasts, Tukuma nov., LV-3129
Apraksts:

Autobusu, busu noma, tirdzniecība, remonts, gāzes, elektro metināšana Tukuma rajonā, Smārdē, Latvijā. Tūrisms, tūrisma maršrutu izstrāde, organizēšana. Pasažieru pārvadājumi ar autobusu.

ZL.LV iesaka

ANK Alliance, SIA

Krišjāņa Barona 130 k-9, Rīga, LV-1012
Apraksts: Uzņēmums nodarbojas ar benzīna un dīzeļa dzinēju remontu - vieglajiem auto, komerctransportam, kravas transportam un lauksaimniecības tehnikai. Dzinēja lokālais un kapitālais remonts. Dzinēja bloka kloķvārpstas sēdvietu remonts, gilzēšana, honēšana, slīpēšana, kloķvārpstas remonts, dzinēja galvas remonts. Dzinēja galvas sprauslu vietu remonts, vadīklu nomaiņa, vārstu noslīpēšana. Garantija uz paveiktajiem darbiem. Remontējam : Audi, BMW, Chrysler, Citroen, Daf, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Man, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Toyota, Volkswagen, Volvo, Scania, Bobcat, Caterpillar, JCB, Isuzu, Komatsu, Liebherr, Neoplan, Daewoo markas dzinējus.

Kuldīga Taxi, IK HIL

Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: "HIL" taksometru pakalpojumus sniedz kopš 2018. gada Kuldīgā un Kurzemes reģionā. Pasažieru pārvadājumi uz citām vietām Latvijā - pēc pieprasījuma un iepriekšējas vienošanās. Kuldīgā veicam arī kurjeru, ziedu un pārtikas piegādes pakalpojumus. Pēc vajadzības aizvedīsim mazgabarīta preces. Esam atbildīgi, precīzi un ar lielu profesionālu šoferu pieredzi. Jūsu zvanu gaidīs Inese.

Taxi Kuldīga

Sūru 2, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: Piedāvājam kvalitatīvus taksometra pakalpojumus ar ilggadēju pieredzi. Profesionāli un laipni šoferīši, iepriekš vienojoties, jūs nogādās jebkurā Latvijas nostūrī, kā arī piedāvājam kurjera pakalpojumus (pārtiku, sīkpaku, ziedu utt.), piegādi jūsu norādītajā laikā un vietā. Uz tikšanos!!!
ZL.LV iesaka

Rammus, SIA

Krišjāņa Barona 10, Rīga, LV-1050
Apraksts:

Apavu ateljē „ELEGANTS” ir dibināts 1968. gadā. Lai realizētu ideju par modernu un kvalitatīvu apavu izgatavošanu, tika sapulcēti labākie Rīgas apavu meistari - kurpnieki, virsu šuvēji, piegriezēji, modelētāji. Uzņēmums tika dibināts 1968. gada  marta mēnesī uz apvienības „Rīgas apavi” pamata. Tā sākās „ELEGANTA” ēra, kura turpinās arī šodien. 

EKSPERTS AE, SIA

Krišjāņa Valdemāra 118, Rīga LV-1013
Vērtēšanas mērķi:: *Kredīta vai līzinga noformēšanai; *Tirgus vērtības noteikšana mantas atsavināšanas gadījumā; *Mantas novērtēšanu izsoles vajadzībām; *Mantojamās mantas novērtēšana; *Mantiskā ieguldījuma novērtēšana; *Īpašuma apdrošināšanai; *Grāmatvedības uzskaites, bilances sakārtošanai; *Īpašuma novērtēšanu pašu vajadzībām.

 

Ziedu veikals Kristas ziedi

Lielcieceres 2A, Brocēni, Saldus nov., LV-3851
Apraksts: Ziedi katrai dienai - "Kristas Ziedi". Ziedi ikdienai un svētku priekam! Daudzveidībā. Krāsās. Sajūtās.

Kanons, SIA

Kalnciema 114-47, Rīga LV-1046
Apraksts:

Lietotas lauksaimniecības tehnikas piegādātājs Latvijā: Traktori, preses, kombaini, lopbarības novākšanas un sagatavošanas tehnika, pļaujmašīnas, piekabes, miglotāji, laistītāji, frontālie iekrāvēji, sējtehnika, tehnika ar ierīci mēslu izsējai.

Jau vairāk kā 15 gadus, sadarbībā ar Polijas un Vācijas lauktehnikas un komerctransporta tirgotājiem, mēs piedāvājam iegādāties populārāko ražotāju jaunus un mazlietotus traktorus, augsnes apstrādes un ražas novākšanas tehniku, kravas automašīnas, piekabes, kā arī speciālo tehniku.

Visai piedāvātai tehnikai ir veikta pirmspārdošanas sagatavošana, nepieciešamības gadījumā arī remonts un detaļu nomaiņa. Nodrošinām pareizu visu pārdošanas dokumentu sagatavošanu un iegādātās tehnikas nosūtīšanu uz Latviju. Nepieciešamības gadījumā, varam nodrošināt pircējam vai pircēja pārstāvim iespēju personiski apmeklēt mūsu partnerus Polijā vai Vācijā, lai klātienē veiktu tehnikas izvēli un pārbaudi. Visa iegādātā tehnika 3-5 darba dienu laikā tiek piegādāta uz pircēja norādīto adresi. Rezerves daļu piegāde visām populārākajām traktoru markām.

Palīdzēsim realizēt vai piedāvāt uz apmaiņu jūsu veco vai nevajadzīgo tehniku.

Latvijas lauku atbalsta aģentūra, SIA

Krasta 5 - 6, Cesvaine, Madonas nov., LV-4871
Par uzņēmumu:

SIA "Latvijas lauku atbalsta aģentūra" ir nesen dibināts, strauji augošs uzņēmums, kurš radies ar finanšu sabiedrības ALTUM atbalstu un šobrīd ir izaudzis līdz nopietnam konkurentam visiem, kas nodarbojas ar mežizstrādi, apauguma novākšanu, meža stādīšanu un kopšanu. Uzņēmums ir iegādājies un vairāk nekā divus gadus pieslīpējis darbinieku pieredzi darbam ar harvesteru, ekskavatoru ar kniebējgalvu un meža izvedējtehniku. Mūsu panākumu atslēga ir spēja novērtēt mūsu darbiniekus un sadarbības partnerus, kā arī spēja ieklausīties un izprast mūsu klientu vēlmes, un ieteikt visizdevīgākos risinājumus. Laba malka, par saprātīgu cenu. Atrodamies Madonas novadā, bāzes vieta - Cesvaine. Sagatavosim pēc individuāla garuma un rupjuma.

T Kings, SIA, taksometru pakalpojumi Valmierā

Kārļa Baumaņa 6A, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
ZIP TAXI ir taksometru pakalpojumu aplikācija, kas kalpo kā ērts un ātrs taksometru nolīgšanas risinājums Latvijas mazpilsētu un reģionālo pilsētu iedzīvotājiem. www.ziptaxi.lv Par uzņēmumu:

Diennakts taksometra pakalpojumi Valmierā un tās apkārtnē.

VEIPRO, SIA svari un svaru remonts

Zāļu 4, Rīga, LV-1004
Produkti::

• Svari un svēršanas sistēmas • Tehnikā iebūvējamas svēršanas sistēmas • Beramkravu svēršana • Svēršanas automatizācijas risinājumi • Svaru komponentes • Auto svari • Svari bunkuriem un tvertnēm • Industriālie svari

Pakalpojumi::

• Svaru remonts un apkalpošana • Svaru remonts • Verificēšana un kalibrēšana • Nestandarta svaru ražošana un uzstādīšana

Zet-R, SIA

Katoļu 7A, Jelgava, LV-3001
Apraksts: Apkalpojam, uzstādām, remontējam visa veida sadzīves tehniku.
ZL.LV iesaka

Soudal, SIA, hermētiķi, līmes, montāžas putas

Krustpils 12 - 104, Rīga, LV-1073
Produkti: ✓ Poliuretāna putas ✓ Neitrālie silikoni ✓ Skābes silikoni ✓ MS polymer ✓ Akrila hermētiķi ✓ Poliuretāna hermētiķi ✓ Mastikas ✓ Līmes ✓ Ugunsdrošie produkti ✓ Jumtu materiāli ✓ Sanitārie produkti ✓ Auto kopšanas līnija ✓ Aerosoli ✓ Lentas ✓ Pistole montāžas putām ✓ Pistole hermētiķiem

„Krokusiņš”, ziedu un dāvanu salons

Strādājam pēc pasūtījuma!
Anša Lerha-Puškaiša 2, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

Ziedu un dāvanu tirdzniecība, floristikas pakalpojumi dažādiem dzīves gadījumiem, jubilejām, kāzu un kristību noformējumi, sēru pušķi, telpu dekorēšana. Ziedu piegāde, ziedu muzikālā piegāde. Glāžu un citu stikla trauku dekorēšana pēc pasūtījumiem, kartiņu, dāvanu aplokšņu izgatavošana. Fotosesija ar zirgiem Strādājam, uzklausot un izpildot klientu vēlmes. Strādājam pēc pasūtījuma, iespējama arī piegāde!

Megadžouls, SIA, Industriālie krāvēji

Klusā 21-24/25, Rīga LV-1013
Par mums:

Profesionāli veicam dažādu kravu pārvietošanu, transportēšanu, iekraušanas un izkraušanas darbus. Ražošanas iekārtas, tipogrāfijas mašīnas, medicīnas tehnika, fotolaboratorijas, seifi un jebkuru citu kravu nogādāsim vajadzīgajā vietā. Kravas līdz 550 kg pārvietojam pa kāpnēm, smagāku kravu celšanai izmantojam tehniku. Ir celtas un telpās pārvietotas kravas ar svaru 25 tonnas. Mūsu speciālistiem ir 25 gadu pieredze, un viņi vienmēr atradīs drošāko un ērtāko veidu, lai kravu nogādātu vajadzīgajā vietā. Mūsu darbs ir arī apdrošināts. Ir automašīna ar uzmontētu krānu, krāna celtspēja 6,5 tonnas, auto kravnesība ir 11 tonnas. Pārvadājam iekārtas, būvmateriālus, konteinerus un citas kravas. Ir licence pārvadājumiem pa Eiropu. Esam gatavi strādāt arī dažādos projektos ārzemēs, meklējam sadarbības partnerus.

Darba laiks pēc vienošanās, iespējams arī izejamās dienās un brīvdienās.

Pasta un kurjeru serviss, SIA, starptautiskie ekspress pasūtījumi

Akadēmijas laukums 1-141, Rīga LV-1050
Mūsu darbības pamatveidi: ✓ Dokumentu starptautiskā kurjeru piegāde Latvijā un Baltijas valstīs 1-2 dienu laikā; ✓ Dokumentu starptautiskā kurjeru piegāde uz Krieviju, Turkmenistānu, Ukrainu, Baltkrieviju, NVS un ES valstīm; ✓ Periodisku izdevumu un grāmatu starptautiskā piegāde ES un NVS valstīs; ✓ Ierakstītas korespondences piegādes pakalpojumi tieši rokās advokātu un juridiskajiem birojiem Rīgā un Rīgas rajonā; ✓ Interneta veikalu preču piegādes pakalpojumi ar pēcapmaksu Latvijā un Lietuvā.

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.
ZL.LV iesaka

NOTE, SIA, Kemperu remonts un aprīkojums

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA NOTE jau vairāk nekā 20 gadus nodrošina savus klientus ar augstvērtīgu servisu kemperu jomā. Mēs lepojamies ar to, ka zinām, kas ir kemperis no tā pašiem pamatiem. Tāpēc spējam sniegt saviem klientiem pilnu pakalpojumu klāstu - kemperu nomu vai iegādi, kempera apkopi un remontu. Mēs uzstādam, veicam apkopi un remontējam: antenas, elektroinstalācijas, ledusskapjus, gaisa kondicionierus, ūdens sildītājus, pneimatisko piekari, gaisa spilvenus, bremžu sistēmu, riepas, stiprinājumus, ventilācijas un santehnikas aprīkojumu. Kā arī veicam kemperu remontu pēc negadījumiem un sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.

 

 

Hydraulik Bauteile Baltic, SIA

Rūpniecības 24, Ventspils LV-3601
Apraksts:

SIA "Hydraulik Bauteile Baltic" ir Vācijas uzņēmuma "Hydraulik Bauteile GmbH" saistītais hidraulikas un pneimatikas detaļu vairumtirdzniecības uzņēmums. Papildus uzņēmuma produktu klāstam tas nodrošina arī mašīnbūvē nepieciešamās palīgkomponentes un detaļas. Uzņēmuma produkcija tiek ražota galvenokārt Vācijas tirgum un Latvijas uzņēmumiem, kas ir saistīti ar kuģu remontu, naftas produktu uzglabāšanu, mašīnbūvi. Mēs sevi raksturotu kā sistēmpiegādātājus. Tas nozīmē, ka papildus mūsu produktu klāstam  jūs varat pasūtīt dažnedažādākās palīgkomponentes un citas detaļas, kuras var tikt izmantotas mašīnbūvē. Tā, piemēram, mēs labprāt pārņemsim jūsu sīko palīgdetaļu piegādes (paplāksnes, skrūves, vadu stiprinājumi u. tml.). Mēs palīdzēsim jums samazināt piegādātāju skaitu un vienkāršot iepirkšanas procesu.

Teiksmas Auto, SIA, Autoserviss

"Spiģi" - 3, Codes pagasts, Bauskas nov., LV-3910
Apraksts:

SIA "TEIKSMAS AUTO" piedāvā auto krāsošanas darbus, autoservisa pakalpojumus, riepu un auto rezerves daļu tirdzniecību. Sadarbība ar visām apdrošināšanas kompānijām.